Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

internetin olduğu biyerde olursam telden girer yazarım demek istedim canım. inşallah topiicte herkes için halaylar çekilir...

Canim gecmis olsun ama cok düsünüp strese girme daha fazla insallah bebisin seninle ona iyi bak yeter annesi...
insallah canim üstüne üstuk bide hasta oldum ama hamilelerde sik görülen bi durumus bebek zarar görmesin diye onun yerine anne hasta oluyomus yemek meselesi bi kabus benim icin artik ama yemeye calisiyorum en azindan Allah yardimcimiz olsun aminn..
ye canim afiyet bal seker olsun bebeyine feda olsun o aldigin kilocuklar....
zaten ben almiyim simdilik kilo sizlere göre sanirim benim biraz fazlam var

kızlar kahverengi akıntı geliyo iyimi kötümü test günüm yarın dün gece dr aradım tutunmadır dedi ne yapayım olmadı diye çok korkuyorum çamur gibi bişey geliyo ilk denmemde yoktu böle bişey:18::18::18:

öncelikle panik yapma arkadaşım...
hem doktoruda aramışsın ve o da tutunmadır demişse tırnaklarını yiyeceğine göbecikleri atmaya başla
az kalmış bak yarın test te yapacakmışsın, hem o kahverengi akıntı büyük çoğunluktan geliyor rahat oll

doktor ilaçlara devam et dedi yarın test günüm eşimde dr bi bildiğivar diyo testi yarın yapıcam:18::18:sizde oldumu

doktor ilaçlara devam et dedi yarın test günüm eşimde dr bi bildiğivar diyo testi yarın yapıcam:18::18:sizde oldumu

inşallah olmuştur arkadaşım.
dualarım seninle..
ama bu topikte kahverengi akıntı gelenlerin hepsi hamile..
inşallah müjdenin habercisidir..
inşallah kelebeğin uçarak ,ennesinin kucağına konacak 9 ay sonra..
seninki tutsun da,hepimize umut ol arkadaşım.

kızlar günaydınnnn nasılınızzz kaç gündür gelemedimmmm bu gidişle biraz daha gelemeyeceğim sanırım kk ye eşimin kontrolleri vardııııı (halada devam ediyor birazdan çıkacağız yinee )akşam çok geç dönüyoruz has hiç bir şey yapamıyorummm yorgunluktannnn

bu iyi bişeymi of ya eşim yüzünden testde yapamıyorum çamur gibi bişey geliyo öncekinde yoktu bide benimki 3 gün embriyosuydu 8 hücreliydi ikiside aslında kanda belli olur dr niye cuma gününe kadar bekletiyo anlamadım

yeter senin o kadar çok anne olmanı istiyorum ki..
inanıyorum o güzel kalbinin mükafatı bebeğine Rabbim seni yakında kavuşturacak..

dünden beri başım dönüyo beynim uyuşmuş gibi

canım yazdım ya demin sana...
lekelenme gelenlerin hepsi hamile..
rahat ol,kaldı şurada 1 günün.
inşallah hamilesin ,yarın verirsin bize müjdeni..
dayan arkana,keyfini çıkar anneliğin..

böle yeme kendini kaç yıldır bekliyorsun 1 gün daha beklsene keyfini çıkar...hamile gibi davran kendinee...neler geçti 11 günmü geçmicek..benimde olmuştu o kahverengiden ayrıca o jeldendir büyük ihtimal sen telaşe yapıyorsun..

sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................
gelmişşşşşşşşşşşşşşşş..............
hadi hayırlı haber ver?
hastanede misin canım?
dualaım seninle...
pozitif dersen burada sevinçten gözyaşlarına boğulacağım....

canım kaçıncı günün, benimde 3. gü transferi oluştu 8 hücreliydi. dayanamayıp 10. gün kan testi yapmıştım ve çıkmıştı.

Kizlar gunaydin.kan verdm.dua edin.pozitiftir ins.haber vermeye calisicm

hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin. bu bekleyiş herşeyden zor. bizde buradan haberini bekliyoruz canım.
allah yardımcınız olsun, inşallah bebeğinin müjdesini alırsın..

canım bana da doktorum test tarihinden 2 gün önce tyaptırmıştı haturlarsan ve sonuç gayet net çıkmıştı..
yapsan senin de çıkar mutlaka canım..
bugün 2 kutlama yaparız..
karar senin tabii ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…