Canım kime haber vereceksin telefonla?
Öğrenince hemen ara lütfen,seni özellikle çok merak ediyorum...
Ben de her belirti vardı da ne oldu,takılma...
İlk hamileleğimde hiç belirti olmadan,2 aylık hamileymişim,anlamadım bile,ne çok şaşırmıştım...
Ben de ilaçların etkisiyle gecikmiştir diyordum..
Olumlu hislerim var seninle ilgili,içim kıpır kıpır,pozitif olacak inşallah..
Bahçeci/Fulya'dan aldık ağzımızın payını...
İnşallah UMUT 6'da 6 başarı sağlar da umutlarımız yeniden yeşerir topikte..
internetin olduğu biyerde olursam telden girer yazarım demek istedim canım. inşallah topiicte herkes için halaylar çekilir...
Canim gecmis olsun ama cok düsünüp strese girme daha fazla insallah bebisin seninle ona iyi bak yeter annesi...Canım, biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim. Çok şükür öyle miğde bulantılarım ağrılarım falan yok ama iki defa kanamam oldu.
Yüreğim ağzımda bekliyorum. Pek keyfim yoktu, okuyordum ama hiç yazamadım.
insallah canim üstüne üstuk bide hasta oldum ama hamilelerde sik görülen bi durumus bebek zarar görmesin diye onun yerine anne hasta oluyomus yemek meselesi bi kabus benim icin artik ama yemeye calisiyorum en azindan Allah yardimcimiz olsun aminn..tatlım bu bır surec ınsallah senınde mıde bulantıların gececek yemek yemeye baslıycaksın ama yemek yemesen bıle yogurt falan yesen kraker falan malum bız ac kalırsak bebıslerıde beslıyemıyoruz.ınternetten arastır bakalım hamılelıkte mıde bulantısını önluycek bırseyler yokmu.hersey evlatlarımız ıcın opuyorum canım
ye canim afiyet bal seker olsun bebeyine feda olsun o aldigin kilocuklar....en çok ben kilo almışım yani
vallahi canım özel yaptığım birşey yok az yiyorum ama sık yiyorum ondan sanırım
her nekadar miğdem kötü olsada yiyorum yinede yemeğimi
sabah kahvaltı yapıyorum bu aralar sabah bulantım çok olduğu için simit ve kaşardan oluşur sadece kahvaltım
miğde bulantım geçince yumurta falan yemeye de başlıcam...
ara öğün ceviz badem
öğle yemeğimi yiyorum
öğleden sonraki ara öğünde meyve yiyorum
sonrada akşam yemeği yiyorum o kadar canım...
elimden hiç düğmeyen çubuk kırakerim var birde miğde bulantılarım için
ilk üç ay kilo almamak bence daha iyi sonuçta bebek kendi kendini besliyor yani ben bu kiloları kendime aldım şuanda...
balığı çok sevmesem de yiyorum kızlar sırf faydalı olduğu için hatta geçenlerde canım bile çekti ama henüz yiyemedim
havanın yağışlı ve soğuk olması lazım yemem için miğdem bulanıp tiksinirim bir daha yiyemem yoksa diye acele etmiyorum onun için....
kızlar kahverengi akıntı geliyo iyimi kötümü test günüm yarın dün gece dr aradım tutunmadır dedi ne yapayım olmadı diye çok korkuyorum çamur gibi bişey geliyo ilk denmemde yoktu böle bişey:18::18::18:
kızlar kahverengi akıntı geliyo iyimi kötümü test günüm yarın dün gece dr aradım tutunmadır dedi ne yapayım olmadı diye çok korkuyorum çamur gibi bişey geliyo ilk denmemde yoktu böle bişey:18::18::18:
doktor ilaçlara devam et dedi yarın test günüm eşimde dr bi bildiğivar diyo testi yarın yapıcam:18::18:sizde oldumu
kızlar günaydınnnn nasılınızzz kaç gündür gelemedimmmm bu gidişle biraz daha gelemeyeceğim sanırım kk ye eşimin kontrolleri vardııııı (halada devam ediyor birazdan çıkacağız yinee )akşam çok geç dönüyoruz has hiç bir şey yapamıyorummm yorgunluktannnn
dünden beri başım dönüyo beynim uyuşmuş gibi
bu iyi bişeymi of ya eşim yüzünden testde yapamıyorum çamur gibi bişey geliyo öncekinde yoktu bide benimki 3 gün embriyosuydu 8 hücreliydi ikiside aslında kanda belli olur dr niye cuma gününe kadar bekletiyo anlamadım
bu iyi bişeymi of ya eşim yüzünden testde yapamıyorum çamur gibi bişey geliyo öncekinde yoktu bide benimki 3 gün embriyosuydu 8 hücreliydi ikiside aslında kanda belli olur dr niye cuma gününe kadar bekletiyo anlamadım
Kizlar gunaydin.kan verdm.dua edin.pozitiftir ins.haber vermeye calisicm
Kizlar gunaydin.kan verdm.dua edin.pozitiftir ins.haber vermeye calisicm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?