Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bence en doğru yere karar vermişsin memorıeli seçerek ben de memorıalde hamiş kaldımm
inşallah sende güzel sonuçlar alırsınnn

masallah canım afıyet olsun acmalar falan bebısın bayram etmıstır.sen yınede yaglı yıyeceklerden uzak dur tursudanda benım mıdemı kavuruyo canımda ıstıyo napıym yıyorum ama sonucu felaket bırde hemoroıt facıası yasarsak mazallahhhh.40 hafta sonra bızı annemızde tanıyamaz herhalde.dogumda verırız tatlım olmadı bebıslerın pesınde gezmekten zayıflarız.opyuorum canım benım

Amin canım, inşallah hepimiz bir gün sağlıkla, hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız. Allahım kimsenin umudunu yarım bırakmasın.

Amin arkadaşım,inşallah.İnancımı kaybetmeden Allah'a dua ediyorum evlat için.Dilerim duyar ve bize de evlat nasip eder.

cnm benim test günüm yarııınnnnn.....inşallah yarın güzel haber veririm...

Seda çok güzel haberlerini bekliyorum...İçimde inanılmaz bir heyecan ve güzel bir his var seninle ilgili..Hadi inşallah bitanem...

Canım ben de 2 merkez arasında kararsızdım seni..Birçok kişi gibi 2 kez negatifi gördüm.Lütfen sen üzülme,Memorial'de devam et.
Ben de 2 negatiften sonra , önce küstüm ve vazgeçtim.Sonra toparlandım,aslan kadınıyım güçlüyümdür...Arkadaşlar benim adıma 15.eyl.C.tesi gününe Dr.Nur DOKUZEYLÜL'e randevu aldılar.Gidip görüşüp inşallah vakit kaybetmeden bu evlada ulaşan umut yolunda artık güvenle ve emin adımlarla ilerleyeceğim,Doğru merkezde.

Pembetavşan,mavi kuş...,
Hımmm oğlun mu geliyor nedir.
Allah gönlüne göre versin.
Sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kesinlikle katılıyorum canım Kardelenim.
Memorial/okmeydanı doğru Merkez.

kızlar hepınızı opuyorum cıkmam lazım. ıkıncı kontrolume gıdecem bebısmı tekrar bır goreyımde ıcım rahat etsın mınıcık pıt pıt kalbını duyayım ınsallah.kucak dolusu sevgılerrrrrrrr

Haber ver bana ,ne güzel bir duygudur eminim ki..
Ne mutlu sana..
Allah isteyen herkese nasip etsin dilerim.

sen kaç kilo aldın, normal olan şuan kilo almamız bunlar bizde kalça ve göbek olarak kalacak. ama hiç umrumda değil :)
dün sabah uyandım gözümün önünden peynirli yumurta geçiyor. normalde hiç sevmem. erkenden kalktım peynirli yumurtamı yaptım, sütle birlikte götürdüm öyle işe geldim :)

bebişi öp bizim için:)
bende cumartesi gidicem. ama eşimin haberi yok :) eşimin doğum günü cumartesi günü, daha bebişi göremedi ona süpriz olacak, bebişinin kalp atışarı

slm bugün 9 gün sabahtan beri başım düönüyo tansiyonummu düşük acaba beynim bugün uyuşmuş gibi...hattabuna bakarken bile dönüyo

Arkadasim,
senin transferin oldugu zamanlar yeni üye olmustum buraya seni takip ettim hep.
cok istedim ki sen bu sefer hamile kal.
negatif haberini okuyunca cokk üzüldüm.
elimden üzülmekten baska bisey gelemedi.
hep yazmak istedim sana diyecek bisey bulamadim.
zaten burdaki arkadaslarin sana söyledikleri duygularima tercüman oluyordu.
simdi toparlanip daha güclü daha inancli tedavine devam etme kararina cok sevindim.
dualarimdasin hep.
Allah güzel yüregine göre, güzel güzel evlatlar versin sana.

Aminn allah razı olsun..Sende tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebişini..doktorunun adı nedir ?
benim dr nur dokuzeylül'dü canım çok menun kaldım kendisinden
hatta maddi olarak beni zorlamasaydı ondan devam edecektim kontroller için ama tüp bebiş kadar bir maliyet çıkacağı için başka yerde devam edicem
umutege nasılsın....nasıl gecıyor su gunlerın
iyiyiz çok şükür canımmm
sabahları çok miğde bulantım oluyor gün içinde oluyor ama sabah ki gibi değil
meleğimi bir haftadır görmüyorum merak etmeye başladım bu miğde bulantılarına seviniyorum diyebilirim meleğimin iyi olduğunu işaret ediyor diye
siz nasılsınız bakalım
ikili testbfalan istedimi dr

canım 61 kiloyla hamiş kaldım şimdi de 63,7 çıkıyorum hemde çıplakken
benimde hiç umrumda değil bende tompik bir gebe olurum
benim canım da çok şey çekiyo ya bazılarını yiyorum bazılarınada zararlı diye yemiyorum
nize senelere eşine
eşine çok güzel bir hediye olacak o zaman bu

İşte bu güzel yürekleriniz,bu güzel dilekleriniz ve devam et diye inançla benim motive etmeniz beni 3.kez denemem için kuvvet veriyor.
İyi ki sen ve senin gibi dostlar var.
Yoksa ben çoktan vazgeçmiş,kapatmıştım o sayfayı ...
Dilemim çok teşekkür ederim.
Artık bir rahatlık var içimde bir huzur..
Sanırım oluruna bırakmak gibi bir durumdayım..
Tevekkül hali,kabulleniş her ne olursa..
Deneyeceğim ,ama olursa sürpriz olur ,olmazsa da zaten çok umutlanmamıştım diyeceğim durumundayım...
Çok fazla ümitlendirdi doktorumuz kesin olacak diye,o yüzden üzüntümüz de bir o kadar ağır oldu...
Dün geçmişte kaldı,artık yarına bakıyorum..
Dilerim mucizeme kavuşurum.
İstiyorum hem kalbimle,hem Rabbime dualarla,bu sabrımın ve inancımın ve emeğimin karşılığında inşallah meleğime kavuşurum canım arkadaşım..
İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim,eksik bırakmasın hiç bir yuvayı,sessiz ve ıssız bırakmasın,çocuk kahkahaları çınlasın şen şakrak bütün yuvalar meleklerimezle hayat bulsun.
Seni sevgiyle kucaklıyorum canım arkadaşım,tekrar teşekkür ederim.
Eğer sen de istiyorsan sana da versin Rabbim evladını birtanem.

kızlaarr..ben şimdi dondurulmuş embriyo transferi oldum ya idrar testinde ilaçların etkisi olur mu???

kızlaarr..ben şimdi dondurulmuş embriyo transferi oldum ya idrar testinde ilaçların etkisi olur mu???

Sanki burada gizliden bir mesaj ,güzel bir müjde mi var Sedam?

yookk yaaa sorayım dediimmm yarın bi test sonucu çıksın,,2gün sonra da katlansın güzel müjde olacak inşallahh gizlendiği yerden çıkar ozman

İdrar testi yapma..
Yarın test sonucun inşallah pozitif çıkacak ve katlanarak büyüyecek....
Seni çok merak ediyorum.
Yarın da yoğunum,sırf senin için gireceğim topiğe..
Öyle umutsun ki benim için.
Senin pozitif çıkmasını çok istiyorum..
İnşallah Rabbim sana sevinç çığlıkları atmayı nasip etsin..
Bana da burada senin sevincini paylaşmak düşsün.
Amin.

Çok teşekkürler cnm,,hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah. yarın eve geç gelicem ama telefondan haber vermeye çalışırım cnm öğrendiğim zaman.. hoş ben de sağlam bi belirti de yok,,hayırlısıı artık..

Canım kime haber vereceksin telefonla?
Öğrenince hemen ara lütfen,seni özellikle çok merak ediyorum...
Ben de her belirti vardı da ne oldu,takılma...
İlk hamileleğimde hiç belirti olmadan,2 aylık hamileymişim,anlamadım bile,ne çok şaşırmıştım...
Ben de ilaçların etkisiyle gecikmiştir diyordum..
Olumlu hislerim var seninle ilgili,içim kıpır kıpır,pozitif olacak inşallah..
Bahçeci/Fulya'dan aldık ağzımızın payını...
İnşallah UMUT 6'da 6 başarı sağlar da umutlarımız yeniden yeşerir topikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…