bizde bu ay bahçeci fulyada tüp bebek düşünüyoruz.. ama burada okuduklarımdan sonra epey kafam karıştı. eşimin mikro tese ameliyatı olması gerekiyor...Zar zor ikna ettim eşimi..Fakat doktorundan hiç haz etmedim..Kafama takılanları sordum..Cevapladı ama acayip tersledi beni..Bu konuda cahil olmamız çok normal değilmi? Ne kadar araştırsakta, okusakta yaşamadan anlaşılmıyor bazı şeyler..Eşimide ikna etmişken birşeyde diyemiyorum..Memorialde denemek istiyorum..Benim bu kararsızlığımdan bıktı zaten
bence en doğru yere karar vermişsin memorıeli seçerek ben de memorıalde hamiş kaldımm
inşallah sende güzel sonuçlar alırsınnn
Canim beniiiim inan takmiyorum kafama dr taksin.haftaya muyanem var onun tartisi fazla gosteriyor bide ayakkabi kiyafetlerle cikiyorum 50 yi gosterir heralde aman neyapayim acim ac,dun aksam yedi bucukta yemek yedim sekizbucukta tekrar yedim sonra elma yedim yatmaya yakin midem yine kavruluyor ac yattim sabah namazda yine acliktan kavruluyor yiyip yatsam dokunacak zor uyutuyorum kendimi.masallah masallah.simdi de acma yapicam gelin beraber yiyelim,normalde cok halsiz ve yorgunum birsey yapmiyorum ama aclik ve yemek sozkonusu olunca butun enerjim diriliyor,allah nasip ederse 40 hafta sonunda kac kilo olucam bakalim,sen de te tatlim once bebisler,hamileliginin rahat gecmesine de sevindim hep boyle gecsin insallah opuyorum
Canim benim hep aklimdasiniz da yazarken unuttum kusura bakma,bebegim icin gunluk cektigim edmaul husnalar okudugum ayetler var onun yaninda sizler icin de dua ediyorum insallah 20 eylul en guzel gunlerinden biri olur.
Canim arkadasim,tesekkur ederim,insallah canim iyi fikir kendi bebegimin resmini bastirmak.rabbim en kisa zamanda sana da bu guzellikleru yasatsin tatlim cok opuyorum.
Amin canım, inşallah hepimiz bir gün sağlıkla, hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız. Allahım kimsenin umudunu yarım bırakmasın.
cnm benim test günüm yarııınnnnn.....inşallah yarın güzel haber veririm...
bizde bu ay bahçeci fulyada tüp bebek düşünüyoruz.. ama burada okuduklarımdan sonra epey kafam karıştı. eşimin mikro tese ameliyatı olması gerekiyor...Zar zor ikna ettim eşimi..Fakat doktorundan hiç haz etmedim..Kafama takılanları sordum..Cevapladı ama acayip tersledi beni..Bu konuda cahil olmamız çok normal değilmi? Ne kadar araştırsakta, okusakta yaşamadan anlaşılmıyor bazı şeyler..Eşimide ikna etmişken birşeyde diyemiyorum..Memorialde denemek istiyorum..Benim bu kararsızlığımdan bıktı zaten
Kızlar merhaba,
Bugün ben işteyken evde temizlik vardı. Temizlikçi bayan telefon etti bana, pencereden bir muhabbet kuşu girmiş evimize :)
Mavi çok tatlı bir kuşumuz oldu.. Bana bir mesaj bu heralde diye düşünüyorum.. Ona hemen bir kafes aldım, güzel bir yuvası oldu şimdi..
Garip kuşun yuvasını Allah yaparmış.. Güzel dileklerimin sembolü oldu bu güzel kuş..
İnşallah bu ay sonu bana güzel haberler getirecek..
tatlım oncelıkle cok gecmıs olsun esını razı etmısken kafa karısıklıgı yasayıp namı kotu bır merkezde hem umutlarından hemde parandan olma.memorıal bence daha ıyı dostlarım cok arastırdılar, bahcecı fulyadan cok fazla negatıf sonuclar alınıyo.tabı yıne senın kararın hayırlısı olsun kendıne ıyı bak
bence en doğru yere karar vermişsin memorıeli seçerek ben de memorıalde hamiş kaldımm
inşallah sende güzel sonuçlar alırsınnn
kızlar hepınızı opuyorum cıkmam lazım. ıkıncı kontrolume gıdecem bebısmı tekrar bır goreyımde ıcım rahat etsın mınıcık pıt pıt kalbını duyayım ınsallah.kucak dolusu sevgılerrrrrrrr
en çok ben kilo almışım yani
vallahi canım özel yaptığım birşey yok az yiyorum ama sık yiyorum ondan sanırım
her nekadar miğdem kötü olsada yiyorum yinede yemeğimi
sabah kahvaltı yapıyorum bu aralar sabah bulantım çok olduğu için simit ve kaşardan oluşur sadece kahvaltım
miğde bulantım geçince yumurta falan yemeye de başlıcam...
ara öğün ceviz badem
öğle yemeğimi yiyorum
öğleden sonraki ara öğünde meyve yiyorum
sonrada akşam yemeği yiyorum o kadar canım...
elimden hiç düğmeyen çubuk kırakerim var birde miğde bulantılarım için
ilk üç ay kilo almamak bence daha iyi sonuçta bebek kendi kendini besliyor yani ben bu kiloları kendime aldım şuanda...
balığı çok sevmesem de yiyorum kızlar sırf faydalı olduğu için hatta geçenlerde canım bile çekti ama henüz yiyemedim
havanın yağışlı ve soğuk olması lazım yemem için miğdem bulanıp tiksinirim bir daha yiyemem yoksa diye acele etmiyorum onun için....
kızlar hepınızı opuyorum cıkmam lazım. ıkıncı kontrolume gıdecem bebısmı tekrar bır goreyımde ıcım rahat etsın mınıcık pıt pıt kalbını duyayım ınsallah.kucak dolusu sevgılerrrrrrrr
slm bugün 9 gün sabahtan beri başım düönüyo tansiyonummu düşük acaba beynim bugün uyuşmuş gibi...hatta buna bakarken bile dönüyo
benim dr nur dokuzeylül'dü canım çok menun kaldım kendisindenAminn allah razı olsun..Sende tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebişini..doktorunun adı nedir ?
iyiyiz çok şükür canımmmumutege nasılsın....nasıl gecıyor su gunlerın
sen kaç kilo aldın, normal olan şuan kilo almamız bunlar bizde kalça ve göbek olarak kalacak. ama hiç umrumda değil :)
dün sabah uyandım gözümün önünden peynirli yumurta geçiyor. normalde hiç sevmem. erkenden kalktım peynirli yumurtamı yaptım, sütle birlikte götürdüm öyle işe geldim :)
bebişi öp bizim için:)
bende cumartesi gidicem. ama eşimin haberi yok :) eşimin doğum günü cumartesi günü, daha bebişi göremedi ona süpriz olacak, bebişinin kalp atışarı
Arkadasim,
senin transferin oldugu zamanlar yeni üye olmustum buraya seni takip ettim hep.
cok istedim ki sen bu sefer hamile kal.
negatif haberini okuyunca cokk üzüldüm.
elimden üzülmekten baska bisey gelemedi.
hep yazmak istedim sana diyecek bisey bulamadim.
zaten burdaki arkadaslarin sana söyledikleri duygularima tercüman oluyordu.
simdi toparlanip daha güclü daha inancli tedavine devam etme kararina cok sevindim.
dualarimdasin hep.
Allah güzel yüregine göre, güzel güzel evlatlar versin sana.
kızlaarr..ben şimdi dondurulmuş embriyo transferi oldum ya idrar testinde ilaçların etkisi olur mu???
Sanki burada gizliden bir mesaj ,güzel bir müjde mi var Sedam?
yookk yaaa sorayım dediimmm yarın bi test sonucu çıksın,,2gün sonra da katlansın güzel müjde olacak inşallahh gizlendiği yerden çıkar ozman
İdrar testi yapma..
Yarın test sonucun inşallah pozitif çıkacak ve katlanarak büyüyecek....
Seni çok merak ediyorum.
Yarın da yoğunum,sırf senin için gireceğim topiğe..
Öyle umutsun ki benim için.
Senin pozitif çıkmasını çok istiyorum..
İnşallah Rabbim sana sevinç çığlıkları atmayı nasip etsin..
Bana da burada senin sevincini paylaşmak düşsün.
Amin.
Çok teşekkürler cnm,,hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah. yarın eve geç gelicem ama telefondan haber vermeye çalışırım cnm öğrendiğim zaman.. hoş ben de sağlam bi belirti de yok,,hayırlısıı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?