- 5 Temmuz 2011
- 1.250
- 1.166
- 198
İnsallah hepimize nasip olur canim arkadasim bebislerimizle ilgili etkinliklerOh oh ye canım arkadaşım,sana ve bebişine lazım...
Ben de bastırıcam bebişimin resmini tişörte inşallah olursa,aklımda..
Bakırköyde bir yer var...
Bebişin resmini tişört,v. ne istersen basıyor,duymşsunuzdur,heryerde var...
basıp,altına da ''kız annesi'' veya ''erkek annesi'' diye yazıyorlar...
resmin altına..
kızlar su arkadaşımızın bugün değil mi test günü hadi güzel haberle gelsinse şenlensin topik biraz
ben akşamları giremiyorum erkenden uyuyorum sizde akşamları burdasınız hep
kilodan konuşmuşsunuz benimde miğdem kötü ama yinede yiyorum
ve nerseyse 3 kilo almışım
eşim haklı çıkacak sanırım bu konuda sen 90 kilo olacaksın diyo doğuma kadar 61 kiloyla hamiş kaldım
ama hiç takılmıyorum bebeğim sağlıklı olsun o kilolar onunla ilgilenirken gider
bende transfere gittiğim gün 62 kilo idim. bu sabah tartıldım 64.5 çıktım.
Bence kilo tablosu olusturalim basindan donuna kac kilo alicaz bakalim.cevremdeki insanlar yillardir zayifligima imrendi bende onlar hamileyken aldiklari kilolara.o yuzden hic umrumda degil alacagim kilolar bebislerimiz saglikli olsun elbet verilir emzirme donemindeya ben 49,50 kg hamile kaldım ..bugün 12.hafta başladı ben anca 50 kg olmuşum...benim ikizler de anneleri gibi fit olcek galiba:)
Canim cok gecmis olsun bol bol dinlen moralini bozma.Canım, biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim. Çok şükür öyle miğde bulantılarım ağrılarım falan yok ama iki defa kanamam oldu.
Yüreğim ağzımda bekliyorum. Pek keyfim yoktu, okuyordum ama hiç yazamadım.
İnsallah canim ugur getirsin bu kus sanaKızlar merhaba,
Bugün ben işteyken evde temizlik vardı. Temizlikçi bayan telefon etti bana, pencereden bir muhabbet kuşu girmiş evimize :)
Mavi çok tatlı bir kuşumuz oldu.. Bana bir mesaj bu heralde diye düşünüyorum.. Ona hemen bir kafes aldım, güzel bir yuvası oldu şimdi..
Garip kuşun yuvasını Allah yaparmış.. Güzel dileklerimin sembolü oldu bu güzel kuş..
İnşallah bu ay sonu bana güzel haberler getirecek..
Veririz insallah canim bebisler iyi olsun da,cok yagli yemiyorum da maya kokusu cekti canim ondan ozendim yoksa bazi seylerden tikdindim yiyemiyorum dr da turdu yasak dedi onu da yemiyorum et tavuk onlari yemeye zorluyorum kendimi balik yiyemiyorum malesef insallah kisin yerim.sende dikkat et kendine canim benim.masallah canım afıyet olsun acmalar falan bebısın bayram etmıstır.sen yınede yaglı yıyeceklerden uzak dur tursudanda benım mıdemı kavuruyo canımda ıstıyo napıym yıyorum ama sonucu felaket bırde hemoroıt facıası yasarsak mazallahhhh.40 hafta sonra bızı annemızde tanıyamaz herhalde.dogumda verırız tatlım olmadı bebıslerın pesınde gezmekten zayıflarız.opyuorum canım benım
Sanayine cim fiyonk hakli benim de testten iki gun once aynisi oldu adet oluyorum sandim ama hamileymisim guzel dusun moralini bozma.öncelikle panik yapma arkadaşım...
hem doktoruda aramışsın ve o da tutunmadır demişse tırnaklarını yiyeceğine göbecikleri atmaya başla
az kalmış bak yarın test te yapacakmışsın, hem o kahverengi akıntı büyük çoğunluktan geliyor rahat oll
Canim insallah cok guzel cikar sonucun merakla bekliyoruzKizlar gunaydin.kan verdm.dua edin.pozitiftir ins.haber vermeye calisicm