Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

İnsallah hepimize nasip olur canim arkadasim bebislerimizle ilgili etkinlikler

bende transfere gittiğim gün 62 kilo idim. bu sabah tartıldım 64.5 çıktım.

ya ben 49,50 kg hamile kaldım ..bugün 12.hafta başladı ben anca 50 kg olmuşum...benim ikizler de anneleri gibi fit olcek galiba:)
Bence kilo tablosu olusturalim basindan donuna kac kilo alicaz bakalim.cevremdeki insanlar yillardir zayifligima imrendi bende onlar hamileyken aldiklari kilolara.o yuzden hic umrumda degil alacagim kilolar bebislerimiz saglikli olsun elbet verilir emzirme doneminde
Canim cok gecmis olsun bol bol dinlen moralini bozma.
İnsallah canim ugur getirsin bu kus sana
Veririz insallah canim bebisler iyi olsun da,cok yagli yemiyorum da maya kokusu cekti canim ondan ozendim yoksa bazi seylerden tikdindim yiyemiyorum dr da turdu yasak dedi onu da yemiyorum et tavuk onlari yemeye zorluyorum kendimi balik yiyemiyorum malesef insallah kisin yerim.sende dikkat et kendine canim benim.
Sanayine cim fiyonk hakli benim de testten iki gun once aynisi oldu adet oluyorum sandim ama hamileymisim guzel dusun moralini bozma.
Kizlar gunaydin.kan verdm.dua edin.pozitiftir ins.haber vermeye calisicm
Canim insallah cok guzel cikar sonucun merakla bekliyoruz

dr aradım yok yarın yap diyo sinir oldum

Eğer yapmak istiyorsan direk evine yakın bir hastaneye git ve kan var. 20 lira falan. gerek görürsen yarın yine yaparsın. 11. gün ile 12. gün arasında sonucu olumlu-olumsuz etkileyecek kadar değer farkı olmaz.

seda dilerim hayırlı haberin..
içime öyle doğdu...

hazırlıyorum tey teyler

Kizlar sonucum 148. Hamileyiiiiiiiiimmmmmmm insallaaaahh saglicakla devam eder.........

Sedamm canım arkadaşım,birtanem...
Demek sende anne oluyorsun...
yaşasın sedaaaaa hamileeeeeeeeeeeeee...
32 hamilemiz seda...
tey tey tey... :64 :64 :64 :64 :64 :64 :64

bunlar güzel annemize ve bebğimize kanat teyzesinden....

oh be uzun süreden beri ilk kez sevinçten ağlıyorum...
içim yarıldı,mutluluktan...

canım bana da doktorum test tarihinden 2 gün önce tyaptırmıştı haturlarsan ve sonuç gayet net çıkmıştı..
yapsan senin de çıkar mutlaka canım..
bugün 2 kutlama yaparız..
karar senin tabii ki..

kanatım bi arkadaşımın kardeşi 3 kez deneme yapmış...ilk 2 deneme olumsuz ve 3.deneme için memoriala giitler...vee ikizleri olucak.
..darısı başına inşallah....

benim bankada herkes bu durumda canım çok sevindik,Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşallah.AMİN.

Kizlar sonucum 148. Hamileyiiiiiiiiimmmmmmm insallaaaahh saglicakla devam eder.........

gözün aydin sedacigim ay uzun zaman olmust böyle güzel haber almadik Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin....aminnnn darisi diger kizlarimizin basina insallahh...

yetistim kambarim

kızlar hadi tey teyimize buyrun halaya sedamın...
öyle mutluyum ki..
Inşallah kendiminkine de böyle sevinçt

tey tey en sarsıla sarsıla ağlarım...

kanatım bi arkadaşımın kardeşi 3 kez deneme yapmış...ilk 2 deneme olumsuz ve 3.deneme için memoriala giitler...vee ikizleri olucak.
..darısı başına inşallah....

Hilalim canım arkadaşım..
Yine moral oldun bana..
Yine biten umudumu yeşerttin ,bi daha üzülmiyim n'olur....
benim de onun gibi şansım olumu ki?
yaşı kaçmış?
ben 43'üm ama...

sedacım canım ne güzel bir haber bu böyle..

uzun zamandır güzel haber almamıştım süper oldu moral oldu

Allahım sağlıklı gebelik vede bebişini kucağına almayı nasip etsin canımmmm..

darısı hepimizin başına inşallah

Son düzenleme:

Hamileliğin hayırlı uğurlu olsun tatlım, Allah tamamına erdirsin. Sağlık, huzur, mutluluk ve bol bereket içinde kucağına almayı, evine getirmeyi nasip etsin. Babişkosuyla beraber.

Galiba bunlar kendim içinde istediğim şeyler

kızlar hadi tey teyimize buyrun halaya sedamın...
öyle mutluyum ki..
Inşallah kendiminkine de böyle sevinçt

tey tey en sarsıla sarsıla ağlarım...
insallah güzel arkadasim senin halayin üc gün üc gece sürücek..... tey tey tey bak senin icin simdiden basladim...

halay mı çekiyoruz yettim gari

Allahım bu mutluluğu bize de yaşat ne olursun
mutluluktan ne yapacağımızı şaşıralım...
gözyaşlarımız sel olsun aksın
mutluluktan ne olur Allahım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…