Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

cennet kokulu kuzum,cennet meyvem,melegım hayata tutunamadı annesını terkettı dunden berı ıcım sıstı aglamaktan melegımın kalbı atmıyordu.hala soktayım hala ıcımde hala umudum var ne bılıym ıste yarın bebısımı alacaklar benden yaaa nasıl bır duygudur bu goguslerım sıs sankı hala oralarda bıryerde saka yaptım der gıbı.cok cok uzgunum cıgerlerım cıkacak sankı yerınden 1 bucuk ay beklıyceksın sonra dondurulmuslarla devam edecez dıyorlar aklım almıyor bır kere duydum kalp atıısnı bebısmın resmı elımde elım bogrumde yetım oksuz kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmm.ALLAHIM BANA DAYANMA GUCU VER.TESTLERDE OLUMSUZU GORMEYE ALISMISTIM AMA BU COK AGIR GELDI.sedacım hayırlı ugurlu olsun canım rabbım senı ve bebısını korusun.baharım fıyonkum flazask cıcım hayırlısıyla guzel haberler alırsınız ınsallah.hamıs arkadaslarım kendınıze ve bebıslere ıyıbakın.kanbarım bıze beklemek dusuyo nasıl toparlanırım bılmıyorum ama rabbım sana en kısa zamanda hayırlı bebısler versın ınsallah.HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN.

Kardelen nee olduuuu sok oldumm ne zaman ögrendin hayallahh cokk üzüldümm lütfen güclü ol

Rabbim sabir versin nedenn böyle olduki simdi. Yaa offff

Kardelenim canım....
Canyoldaşım,kader arkadaşım...
10 dakikadır ekrana bakıyorum...
Arkadaşlarım yanıma koştu geldi n'oldu diye...
Bi baktım yaşlar yağmur gibi dökülüyor yanaklarımdan,herkes,hepimiz şoktayız...
Yıkıldım,kendime bu kadar çok üzülmüştüm,bir de sana..
İnanamıyorum,inanmak istemiyorum..Neden biz?
Canım seni çok seviyorum,acını ta içimde hissediyorum,sen bilirsin beni...
Çokkk üzügünüm,ne diyebilirim ki..
Umut olmuştun sen bana hep..
Demek birbirimizi teselli etmek düşüyor şimdi bize...
Bu nasıl bir sınavdur Allah'ım?
Ne olur toparlan ne olur...
Demekki hamile kalabiliyorsun,yine kalırsın..
Bende en fazla 0,100 B-hcg'yi görebildim..
Oğlumu kaybettikten sonra...
Üzülme kıyamam,canım arkadaşım...
Geçecek,bunlar da geçecek bitanem...
Gel memorial'de yapalım beraber tüp bebeğimizi..
Gel benim evde kalın eşinle,gel benim kardeşim gel,başımın üstünde yerin var..
Kapım sana sonuna kadar açık,can dostum,canım dostum..
Keşke gelebilsem yanına..
Keşke sarılıp ağlayabilsem seninle saatlerce...
Önce biz ve eşimiz...
Bak başka bir topikte okudum..
Negatif çıkmı,yıkılmışlar eşiyle..
Sonra eşi trafik kazası geçirmiş..
Diyor ki hepsi sınav..
Önce biz ve eşimiz,sonra çocuk..
Biz olmazsak çocukta olmaz diyor ,doğru..
Eşimize ,birbirimize ve umudumuza sarılalım canım dostum,can dostum,çok üzgünüm..
Bu nasıl bir iştir ....
Allah bize sağlık versin.
Çocuk elbet olacak seni seviyorum,yanında hisset beni,elini tuttuğumu,sana sarıldığımı.....
Ne olur kendine ve eşine iyi bak,n'olur siz iyi olun..

Ben de seni çok seviyorum canım ..
Çok isterdim sana rüyan çıktı bak hamileyim demeyi..
Ama olmadı,çok üzgünüm,olamadı....
Memorial Şişliyle görüşmem var bu c.tesi,bakalım....
Bilmiyorum,pek umudum yok,olursa sürpriz olur...
Karmaşık duygularım kardelenin haberi de beni yıktı,sedanın sevincinden sonra..
Allah'ım bize sabır ver ne olur,dayanma gücü ver,bu acılara..

Kızlar ben Kardelenime çok üzüldüm,artık ekranı okuyamıyorum gözlerim şişti..
Biraz kendime geliyim,gelierim belki...

çok üzüldüm kardelen, ilk kanamam olduğunda yaşadığım şoku hatırlıyorumda, beynimden vurulmuşa dönmüştüm. gecenin bir saati ağlaya ağlaya geceyi sabah etmiştim.
neler hissettiğini alyabiliyorum ve teselli edecek söz bulamıyorum canım. Allahım güç kuvvet versin, derdi veren rabbim dermanınıda versin tez zamanda.
inşallah dondurulmuşlarla kucağın dolar canım.

Kızlar ben Kardelenime çok üzüldüm,artık ekranı okuyamıyorum gözlerim şişti..
Biraz kendime geliyim,gelierim belki...

kardelen arkadaşım çok üzgünümm buda allahın takdiri...sen bunu en iyi anlıyacak insansın...allahtan yenisini sağlıkla dilemekten başka çaremiz yok canım...kanat yeter artık...biliyorum üzülüyorsun herkes için ama lütfen sevincinide üzüntünüde biraz küçük yaşamaya çalış...etkileniyorsun..gücün üzülüyor...hormonların etkileniyor...sen gerçekten bi süre girmesen sanırım senin için daha sağlıklı olucak canım...bu kadar üzüyorsun kendini...daha kötü etkilenmenden korkuyorum.

Estrofem benim gunde üc tane bide vitamin beniks ve aspirinim var igne vermedi bana nedende

Sukur ya umarim sorunsuz gecicek canim hersey sana da ciftmi konmustu emrylar

Benimde üç taneneydi günde tarsferden önce 2 ya düştü..
vitaminlerimdee folikasit,elevit,omega bide bunları 3 aydır kullanıyorum zatennn..
iğneyide benim bi kaç deneme olduğui çin verdi sanırımm..
evt cnm benimde 2 embriyooooooooooo

Canımmmmmmmm ya ne diyosunnnnnnnnnn inanamıyorummmmmmmmmmmm
nasıl olurrrrrrrrrrr inannnnnn iananmak istemedimmmmmmm okduğumda şokkkkkkkk oldummmmmm..
çokkkkkkkkkkkk kötü oldum ben yaaaaaaaaaa
kıyama yaaaaaa cnmbenimmmmmmmrabbim gerçekten sana dayanma gücü versinnnnnnn..kimselere yaşatmasınnnn
allahım sabır versin cnm tatlı arkadaşımmmmmmmm

Kardelenim canim cok üzüldüm üzüntümü tarif bile edemiyorum Rabbim sana dayanma gücü versin insallah.Insallah dondurulmuslarla mucizene kavusursun...

Hosgeldin canim uzun süre oldu görüsmeyeli...bendede ara ara mide bulantisi var olmay basladi fazla bisede yiyemiyorum zaten Allah bebeklerimizi korusun insallah.

cnm benim şu an sadece okuyup okuyup ağlıyorum bu tarifsiz acıyı çok iyi biliyorum toparlanacağız cnm sen ve dondurulmuşu olanlar bebekleriyle kanbarım ve benim gibilerde omuz omuza yeni tedavileriyle meleklerimize kavuşacağız rabbim yardımcımız olsun

Kizlar tektek alinti yapamiyorim.okuldayim telden zor oluyor. Hepinize coooooookk tesekkur ederim.Allah hepimize s
aglikli bebisler nasip etsin.

tebrikler rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kardeşim. bende halay çekiyimm

canım kardeşim bir düşük yaşayan biri olarak duyglarını çok iyi anlıyorum. ALLAH SANA DAYANMA GÜCÜ VERSİN.
bak dondurulmuşlarla devam edecekmişsin. psikolojini iyi tutmaya çalış
eğer kendini bırakırsan diğer gelecek evlatlarına yaşama şansı vermezsin.
biliyorum dayanması çok zor ama istikbaldeki çocukların için bunu yapmalısın.
bizim de yüreğimiz ağzımızda heran korku ve ümit arasında yaşıyoruz.
Allah daha iyi günler yaşatsın sana. seni seviyoruz

Arunacım inşallah öyle olacak canım benim..
Kavuşacağız meleklerimize sen ben,kardelen,aysunay,gizem,ipt ve tüm bebek isteyenler...

Benim iyiliğim için dediğini biliyorum Hilalim bunları..
Ama çabuk toparlanırım merak etme...
Şimdi daha iyiyim..
Biraz daha iyiyim..
Kardelenim de ,hepimiz de iyi olacağız...
RABBİM BİZE YEPYENİ GÜZEL SÜRPRİZLER HAZIRLIYORDUR BELKİ DE...
Değil mi Hilal?

kanbarım bıtanecık dostum,canım arkadaslaırm nolur uzulmeyın ben ıyı olacam ınsallah hersey ALLAHTAN rabbım bzımde muradımızı verecek bırgun.yıkıldım sadece ama toparlanacam kanımın son damlasına kadar dedık bır kere destegınız ıcın tesekurler.canlarım bebıslere ıyı bakın stres yapmayın ben ıyıyım bak esım yanımda benım ıcın stres yapıpta bebıslerı germeyın sakın.ınsallah guzel haberlerınızle ben kendımı toparlıycam.kanbarım üzülme tamammı canım dostum ben ıyııym.bır sure kendımı toplamamm lazım ama topıkten guzel haberlerınızı okuycam ınsallah.sızlerı cok sevıyorum.ALLAHA emanet olun.

Sedamm canım arkadaşım,birtanem...
Demek sende anne oluyorsun...
yaşasın sedaaaaa hamileeeeeeeeeeeeee...
32 hamilemiz seda...

gözün aydin sedacigim ay uzun zaman olmust böyle güzel haber almadik Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin....aminnnn darisi diger kizlarimizin basina insallahh...

canm çok tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşl .
Darısı isteyen herkesin başına .

Canim tebrik ederimm cok duygulandim cok guzel bi duyguu

Uzun suredir ihtiyacimiz olan seydi bu

İnan cok sevindim

Hepimize yasatsin rabbim bunu

canım gözün aydın, çok sevindim. darısı sanayine nin başına ayağını sürü hemen :)

oleyyyyyyy sonunda güzel bir haber çok sevindim cnm

tebrikler rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kardeşim. bende halay çekiyimm

tebrik ederim canım gözün aydınnnn
inşallah 9 ay sonra sağlıkla kucağına alırsınnn
allah herkese nasip etsinnn inşallahhhh

Alllahhhhhhhhhhh bu ne güzel haber maşallah canım tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin

Kııızzlaarr hepinize tekrardan çoook teşekkür ederim,,ÇÇok mutlu ettiniz beni.. Dualarınız için Teşekkürler..İnşallah sağlıklı devam eder.. Sırada kese ve kalp atışları var,,Allah kimsenin mutluluğunu yarıda bırakmasın Amiinnnn... Darısı tüm bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…