- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
cennet kokulu kuzum,cennet meyvem,melegım hayata tutunamadı annesını terkettı dunden berı ıcım sıstı aglamaktan melegımın kalbı atmıyordu.hala soktayım hala ıcımde hala umudum var ne bılıym ıste yarın bebısımı alacaklar benden yaaa nasıl bır duygudur bu goguslerım sıs sankı hala oralarda bıryerde saka yaptım der gıbı.cok cok uzgunum cıgerlerım cıkacak sankı yerınden 1 bucuk ay beklıyceksın sonra dondurulmuslarla devam edecez dıyorlar aklım almıyor bır kere duydum kalp atıısnı bebısmın resmı elımde elım bogrumde yetım oksuz kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmm.ALLAHIM BANA DAYANMA GUCU VER.TESTLERDE OLUMSUZU GORMEYE ALISMISTIM AMA BU COK AGIR GELDI.sedacım hayırlı ugurlu olsun canım rabbım senı ve bebısını korusun.baharım fıyonkum flazask cıcım hayırlısıyla guzel haberler alırsınız ınsallah.hamıs arkadaslarım kendınıze ve bebıslere ıyıbakın.kanbarım bıze beklemek dusuyo nasıl toparlanırım bılmıyorum ama rabbım sana en kısa zamanda hayırlı bebısler versın ınsallah.HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN.
Çok şükür sonunda kavuşabildim size ..çok özledim sizi ...çok yakınımın düğünü vardı ben ilgilendim bizzat herşeyiyle ,eve bile yatmaya geliyordum sadece..bitti çok şükür...
Benim bulantılarım halaaaaaaa devam ediyor yoruldum artık,diğer arkadaşlar sizinde öylemi benimle aynı zamanda olanlar..??
Kanbarım canım sonucun negatifmiş üzüldüm ama asla yılmak yok asla vazgeçmek yok...daha ilk denemen sen azimli ve güçlü bir kadınsın...belki evladın sağlıklı olmayacaktı da Rabbim nasib etmedi..bidahakine sağlıklı hayırlı bir şekilde kavuşacaksın inşallah evladına yada evlatlarına...Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah...amin...
Başka negatif alan varmı bakamadım geriye bilmiyorum ama dilerim en kısa zamanda kavuşur isteyen herkes evlatlarına...
Olumlu sonuç alan arkadaşlarıda tebrik ederim ,Rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasib etsin...
Sonuç bekleyenlerde dilerim sadece mutluluktan ağlarlar,ve olumlu sonuçları olur inşallah...
Hepinizi çok sewiyorum...vee öpüyorummmmm
Ben de seni çok seviyorum canım ..
Çok isterdim sana rüyan çıktı bak hamileyim demeyi..
Ama olmadı,çok üzgünüm,olamadı....
Memorial Şişliyle görüşmem var bu c.tesi,bakalım....
Bilmiyorum,pek umudum yok,olursa sürpriz olur...
Karmaşık duygularım kardelenin haberi de beni yıktı,sedanın sevincinden sonra..
Allah'ım bize sabır ver ne olur,dayanma gücü ver,bu acılara..
cennet kokulu kuzum,cennet meyvem,melegım hayata tutunamadı annesını terkettı dunden berı ıcım sıstı aglamaktan melegımın kalbı atmıyordu.hala soktayım hala ıcımde hala umudum var ne bılıym ıste yarın bebısımı alacaklar benden yaaa nasıl bır duygudur bu goguslerım sıs sankı hala oralarda bıryerde saka yaptım der gıbı.cok cok uzgunum cıgerlerım cıkacak sankı yerınden 1 bucuk ay beklıyceksın sonra dondurulmuslarla devam edecez dıyorlar aklım almıyor bır kere duydum kalp atıısnı bebısmın resmı elımde elım bogrumde yetım oksuz kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmm.ALLAHIM BANA DAYANMA GUCU VER.TESTLERDE OLUMSUZU GORMEYE ALISMISTIM AMA BU COK AGIR GELDI.sedacım hayırlı ugurlu olsun canım rabbım senı ve bebısını korusun.baharım fıyonkum flazask cıcım hayırlısıyla guzel haberler alırsınız ınsallah.hamıs arkadaslarım kendınıze ve bebıslere ıyıbakın.kanbarım bıze beklemek dusuyo nasıl toparlanırım bılmıyorum ama rabbım sana en kısa zamanda hayırlı bebısler versın ınsallah.HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN.
Kızlar ben Kardelenime çok üzüldüm,artık ekranı okuyamıyorum gözlerim şişti..
Biraz kendime geliyim,gelierim belki...
Estrofem benim gunde üc tane bide vitamin beniks ve aspirinim var igne vermedi bana nedende
Sukur ya umarim sorunsuz gecicek canim hersey sana da ciftmi konmustu emrylar
Kardelenim canim cok üzüldüm üzüntümü tarif bile edemiyorum Rabbim sana dayanma gücü versin insallah.Insallah dondurulmuslarla mucizene kavusursun...cennet kokulu kuzum,cennet meyvem,melegım hayata tutunamadı annesını terkettı dunden berı ıcım sıstı aglamaktan melegımın kalbı atmıyordu.hala soktayım hala ıcımde hala umudum var ne bılıym ıste yarın bebısımı alacaklar benden yaaa nasıl bır duygudur bu goguslerım sıs sankı hala oralarda bıryerde saka yaptım der gıbı.cok cok uzgunum cıgerlerım cıkacak sankı yerınden 1 bucuk ay beklıyceksın sonra dondurulmuslarla devam edecez dıyorlar aklım almıyor bır kere duydum kalp atıısnı bebısmın resmı elımde elım bogrumde yetım oksuz kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmm.ALLAHIM BANA DAYANMA GUCU VER.TESTLERDE OLUMSUZU GORMEYE ALISMISTIM AMA BU COK AGIR GELDI.sedacım hayırlı ugurlu olsun canım rabbım senı ve bebısını korusun.baharım fıyonkum flazask cıcım hayırlısıyla guzel haberler alırsınız ınsallah.hamıs arkadaslarım kendınıze ve bebıslere ıyıbakın.kanbarım bıze beklemek dusuyo nasıl toparlanırım bılmıyorum ama rabbım sana en kısa zamanda hayırlı bebısler versın ınsallah.HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN.
Hosgeldin canim uzun süre oldu görüsmeyeli...bendede ara ara mide bulantisi var olmay basladi fazla bisede yiyemiyorum zaten Allah bebeklerimizi korusun insallah.Çok şükür sonunda kavuşabildim size ..çok özledim sizi ...çok yakınımın düğünü vardı ben ilgilendim bizzat herşeyiyle ,eve bile yatmaya geliyordum sadece..bitti çok şükür...
Benim bulantılarım halaaaaaaa devam ediyor yoruldum artık,diğer arkadaşlar sizinde öylemi benimle aynı zamanda olanlar..??
Kanbarım canım sonucun negatifmiş üzüldüm ama asla yılmak yok asla vazgeçmek yok...daha ilk denemen sen azimli ve güçlü bir kadınsın...belki evladın sağlıklı olmayacaktı da Rabbim nasib etmedi..bidahakine sağlıklı hayırlı bir şekilde kavuşacaksın inşallah evladına yada evlatlarına...Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah...amin...
Başka negatif alan varmı bakamadım geriye bilmiyorum ama dilerim en kısa zamanda kavuşur isteyen herkes evlatlarına...
Olumlu sonuç alan arkadaşlarıda tebrik ederim ,Rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasib etsin...
Sonuç bekleyenlerde dilerim sadece mutluluktan ağlarlar,ve olumlu sonuçları olur inşallah...
Hepinizi çok sewiyorum...vee öpüyorummmmm
Kizlar sonucum 148. Hamileyiiiiiiiiimmmmmmm insallaaaahh saglicakla devam eder.........
Kizlar tektek alinti yapamiyorim.okuldayim telden zor oluyor. Hepinize coooooookk tesekkur ederim.Allah hepimize s
aglikli bebisler nasip etsin.
Kizlar sonucum 148. Hamileyiiiiiiiiimmmmmmm insallaaaahh saglicakla devam eder.........
cnm benim şu an sadece okuyup okuyup ağlıyorum bu tarifsiz acıyı çok iyi biliyorum toparlanacağız cnm sen ve dondurulmuşu olanlar bebekleriyle kanbarım ve benim gibilerde omuz omuza yeni tedavileriyle meleklerimize kavuşacağız rabbim yardımcımız olsun
kardelen arkadaşım çok üzgünümm buda allahın takdiri...sen bunu en iyi anlıyacak insansın...allahtan yenisini sağlıkla dilemekten başka çaremiz yok canım...kanat yeter artık...biliyorum üzülüyorsun herkes için ama lütfen sevincinide üzüntünüde biraz küçük yaşamaya çalış...etkileniyorsun..gücün üzülüyor...hormonların etkileniyor...sen gerçekten bi süre girmesen sanırım senin için daha sağlıklı olucak canım...bu kadar üzüyorsun kendini...daha kötü etkilenmenden korkuyorum.
Sedamm canım arkadaşım,birtanem...
Demek sende anne oluyorsun...
yaşasın sedaaaaa hamileeeeeeeeeeeeee...
32 hamilemiz seda...
gözün aydin sedacigim ay uzun zaman olmust böyle güzel haber almadik Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin....aminnnn darisi diger kizlarimizin basina insallahh...
sedacım canım ne güzel bir haber bu böyle..
uzun zamandır güzel haber almamıştım süper oldu moral oldu
Allahım sağlıklı gebelik vede bebişini kucağına almayı nasip etsin canımmmm..
darısı hepimizin başına inşallah
Hamileliğin hayırlı uğurlu olsun tatlım, Allah tamamına erdirsin. Sağlık, huzur, mutluluk ve bol bereket içinde kucağına almayı, evine getirmeyi nasip etsin. Babişkosuyla beraber.
Galiba bunlar kendim içinde istediğim şeyler
sedacım gözün aydın bitanemmmmmmmmmmmmmmmmm
inan sevinçten ağlıyorum şimdi çok mutlu oldum senin adına
rabbim bebişini sana bağışlasınnnnnnnnn
aklım hep sendeydi kocişede söyledim bugün umuttaki arkadaşımın sonucu belli olacak diye...
ikimizde tebrik ediyoruzzzz siziiiii
hep pozitif olacağını hissediyordum çok duygulandım...
umut açılışı güzel yaptı inş arkadan ben, fiyonk, flzask ve pembetanşanda gelir...
darısı bizim ve negatif alan arkadaşların başına
canm çok tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşl .
Darısı isteyen herkesin başına .
Canim tebrik ederimm cok duygulandim cok guzel bi duyguu
Uzun suredir ihtiyacimiz olan seydi bu
İnan cok sevindim
Hepimize yasatsin rabbim bunu
Canımm benimm gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok sevindimm çokkkkkkkkkkkk
merak ediyodum seni netede giremedim sabahtannnnnnnnnnn
baharım aradı söylediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mutlu haberiiiiiiiiiiiiiiii
umutun dondurulmuşlarının ilk pozitifi senden cnm inşallah allahın iziniyleeeeeeeeeeeee
peş peşe güzel haberler vermek nasip olurrrrrrrrr....
ama senin pozitif sonucun bizi çokkkkkkkkkkk mutlu etti cnmmmmmmmmmmmm
bizede umut oldunnnnnnnn
rabbim inşallah bizlerede göstersinnnnnnnnnnnnnnn....
Rabbim tamamına erdirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnncnmm.
sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah
canım gözün aydın, çok sevindim. darısı sanayine nin başına ayağını sürü hemen :)
Canim benim gozun aydin cok ama cok mutlu oldum bu topikteki herkesin boyle guzel bir habere ihtiyaci vardi
cok sukurler olsun rabbime,insallah saglikli bir hamilelik gecirir ve bebegini saglicakla kucagina alirsin.rabbim darisini sirada bekleyen
arkadaslara nasip etsin.
oleyyyyyyy sonunda güzel bir haber çok sevindim cnm
tebrikler rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kardeşim. bende halay çekiyimm
tebrik ederim canım gözün aydınnnn
inşallah 9 ay sonra sağlıkla kucağına alırsınnn
allah herkese nasip etsinnn inşallahhhh
Alllahhhhhhhhhhh bu ne güzel haber maşallah canım tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?