saol canım inş benim de halayım çekilir burada
yok canım unutmadım ben umut açılışı güzel yaptı deyip bizim kızların isimlerini yazdım...
darısı bizim derken sonuç bekleyenleri kastettim
umuttakilerin yanında cici35 ve sanayinede varrrrrrrr rabbim hepimize ve negatif alanlara bebişini nasip etsin inş
evet geçmiş geçti bitti o anları yaşamamız gerekiyordu..
bundan böyle herşey bizim için güzel olacak.canım arkadaşım.
hepinizin hamile haberini almak nasip olur inşallah bana..
kızlar ben küçük bir şehirdeyim(zonguldak)
burada tedavi adına hiç bir şey yok..
memoriala gitmeyi çok ama çok istiyorum hemde bri an önce ama elim kolum bağlı burada
öğretmenim vede tedavi için şubat tatili ve yaz tatilim var..
yaz tatili bana çok uzak geliyo.11 ay var.
şubat tatili de
25 ocak-10 şubat arası..tedavinin bu süre içinde olmasını çok istiyorum ama benim adet tarihim 5-6 şubata denk geliyo böyle giderse
1.tüp bebek denemem adet düzenimi bozdu.10 değişti neredeyse
kafam çok karışık yani..
Allahım ne zaman hayırlıysa ozaman nasip etsin inşallah..
ama şubatta deneyemezsem çok üzülücem.
Ben de öyle diyorum Aysunayım en hayırlı zamanda (ama yakın zamanda) ,hayırlı evlatlar versin..
Hiç kafana takma zamanı,Rabbim bir olsun diyor,bak oluyor işte bugün Sedam gibi..
Olacak biliyorum,istiyorum,bekliyorum,benim de olacak,senin de,diğer negatif gören arkadaşlarımın da olacak...
Kanbarcım Memorial sana iyi gelecek buna inan canım . bak kaç kişiyiz Semra hanım için iyi şeyler söyleyen . bak ben bile sana pozitif olmasına rağmen ilk etapta kendi doktorum değil Semra hanım diyorum . bu kadın gerçekten başarılı bir doktor .
kanat süpersin yaa...hilal seni seviyorumdannnn erdem aşkım a süper bağladın olayı... :)
Kizlar sonucum 148. Hamileyiiiiiiiiimmmmmmm insallaaaahh saglicakla devam eder.........
Kizlar sonucum 148. Hamileyiiiiiiiiimmmmmmm insallaaaahh saglicakla devam eder.........
Flzask canim sana katiliyorum aynen umut oldu hepimize az kaldi baharim fiyonkum sen sanayiye ben yaklasiyoo tarihler hergun bir adim daha yaklasiyoruz sukur ki
İnsallah flzaskım ama bende hicc belirti yok senin nasil gidiyo
İnsallah flzaskım ama bende hicc belirti yok senin nasil gidiyo
Aaumut canim benim öylemi diyorsun cokk saol icim rahatladi yahuu
Sen nasilsin canim yolundami hersey
Jelde sıkıntım yok lekelnmede olmadi sadece ara sıra kasıkta agrim oluyo bel agrim var ama yatmaktan sanirim sen hangi ilaclari kullaniyosun baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?