Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Koçun olacak senin,oğluşun geliyor inşallah...
çünkü ben sanayinin ismini yazmadım dün sizlerin ismini sayarken inşallah olur diye ,bana sitem etti haklı olarak,onun için dedim baharım..

inşallah memorialde ben,aysunay,gizem,aruna hepimiz özlemini çektiğimiz evlatlarımıza kavuşucaz,hayırlısıyla..

Ben de öyle diyorum Aysunayım en hayırlı zamanda (ama yakın zamanda) ,hayırlı evlatlar versin..
Hiç kafana takma zamanı,Rabbim bir olsun diyor,bak oluyor işte bugün Sedam gibi..
Olacak biliyorum,istiyorum,bekliyorum,benim de olacak,senin de,diğer negatif gören arkadaşlarımın da olacak...

kanat süpersin yaa...hilal seni seviyorumdannnn erdem aşkım a süper bağladın olayı... :)

Canim tebrik ederimm cok duygulandim cok guzel bi duyguu

Uzun suredir ihtiyacimiz olan seydi bu

İnan cok sevindim

Hepimize yasatsin rabbim bunu

canım aselim sen de hep yanımdaydın her aşamamda da...
benim doktorum Nur DOKUZEYLÜL..
Ama bir ekip zaten,herşeye birlikte karar veriyorlar...
İnşallah iyi gelecek bitanecik arkadaşım.
Seni de çoooookk seviyorum..

kanat süpersin yaa...hilal seni seviyorumdannnn erdem aşkım a süper bağladın olayı... :)

ya sanki Erdem konuştu sen değil..
Neden mi , birşey olunca bahane ederim Erdem'i öperim hep....bahane olacak ya...napıyım çok seviyorum onu...çocuk ta olmayınca kocalar daha bir seviliyor mu nedir?

Kizlar sonucum 148. Hamileyiiiiiiiiimmmmmmm insallaaaahh saglicakla devam eder.........

Canımm benimm gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok sevindimm çokkkkkkkkkkkk
merak ediyodum seni netede giremedim sabahtannnnnnnnnnn
baharım aradı söylediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mutlu haberiiiiiiiiiiiiiiii
umutun dondurulmuşlarının ilk pozitifi senden cnm inşallah allahın iziniyleeeeeeeeeeeee
peş peşe güzel haberler vermek nasip olurrrrrrrrr....
ama senin pozitif sonucun bizi çokkkkkkkkkkk mutlu etti cnmmmmmmmmmmmm
bizede umut oldunnnnnnnn
rabbim inşallah bizlerede göstersinnnnnnnnnnnnnnn....
Rabbim tamamına erdirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnncnmm.
sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah

Flzask canim sana katiliyorum aynen umut oldu hepimize az kaldi baharim fiyonkum sen sanayiye ben yaklasiyoo tarihler hergun bir adim daha yaklasiyoruz sukur ki

Flzask canim sana katiliyorum aynen umut oldu hepimize az kaldi baharim fiyonkum sen sanayiye ben yaklasiyoo tarihler hergun bir adim daha yaklasiyoruz sukur ki

Evttatlım bennnnnnnn çok mutlu oldummmmmmmmmm.
inşallah sırayla bizlerede hamiş haberlerimizi veririzzzzzzzzzzz

Jelde sıkıntım yok lekelnmede olmadi sadece ara sıra kasıkta agrim oluyo bel agrim var ama yatmaktan sanirim sen hangi ilaclari kullaniyosun baska

İnsallah flzaskım ama bende hicc belirti yok senin nasil gidiyo

canım ben 10. haftadayım, hala belirtim yok. bekleme dönemindede hiç birşeyim yoktu.
bunun için moralini bozma bol bol dinlen ve dua et.
inşallah tedavide olan, bekleyen, bebek isteyen herkez pozitif sonucu alır.

Aaumut canim benim öylemi diyorsun cokk saol icim rahatladi yahuu

Sen nasilsin canim yolundami hersey

Aaumut canim benim öylemi diyorsun cokk saol icim rahatladi yahuu

Sen nasilsin canim yolundami hersey

biz iyiyiz çok şükür, bir iki defa kanamam oldu korkuttu beni bıcırık ama şimdi iyiyiz. kalp atışlarını duyduk bu hafta sonu bebişimi görmeye gideceğim doktora.
şimdiye kadar tüp bebek merkezine gidiyordum kontrollere, artık değiştireceğim doktoru.

Jelde sıkıntım yok lekelnmede olmadi sadece ara sıra kasıkta agrim oluyo bel agrim var ama yatmaktan sanirim sen hangi ilaclari kullaniyosun baska

Ohh iyi cnm benim iyi o zaman benim bi kaç kere birazcık gelmişti geri şimdi hiç yokkk
ilaç olarakta estrofeme devam ediyorum günde 2 tane coraspin günde 1 defa
jelim var bide göbekten kansulundırıcı iğnem var günde birr o birazcık ağrı yapıyo hemen geçiyooo ama
bide vitaminlerime devam işteeeeee

Çok şükür sonunda kavuşabildim size ..çok özledim sizi ...çok yakınımın düğünü vardı ben ilgilendim bizzat herşeyiyle ,eve bile yatmaya geliyordum sadece..bitti çok şükür...

Benim bulantılarım halaaaaaaa devam ediyor yoruldum artık,diğer arkadaşlar sizinde öylemi benimle aynı zamanda olanlar..??

Kanbarım canım sonucun negatifmiş üzüldüm ama asla yılmak yok asla vazgeçmek yok...daha ilk denemen sen azimli ve güçlü bir kadınsın...belki evladın sağlıklı olmayacaktı da Rabbim nasib etmedi..bidahakine sağlıklı hayırlı bir şekilde kavuşacaksın inşallah evladına yada evlatlarına...Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah...amin...

Başka negatif alan varmı bakamadım geriye bilmiyorum ama dilerim en kısa zamanda kavuşur isteyen herkes evlatlarına...

Olumlu sonuç alan arkadaşlarıda tebrik ederim ,Rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasib etsin...

Sonuç bekleyenlerde dilerim sadece mutluluktan ağlarlar,ve olumlu sonuçları olur inşallah...

Hepinizi çok sewiyorum... vee öpüyorummmmm

Kizlar sonucum 148. Hamileyiiiiiiiiimmmmmmm insallaaaahh saglicakla devam eder.........

Canim benim gozun aydin cok ama cok mutlu oldum bu topikteki herkesin boyle guzel bir habere ihtiyaci vardi
cok sukurler olsun rabbime,insallah saglikli bir hamilelik gecirir ve bebegini saglicakla kucagina alirsin.rabbim darisini sirada bekleyen
arkadaslara nasip etsin.

Estrofem benim gunde üc tane bide vitamin beniks ve aspirinim var igne vermedi bana nedende

Sukur ya umarim sorunsuz gecicek canim hersey sana da ciftmi konmustu emrylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…