Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Allah sabır versin cnm çok üzüldüm... Allah bütün bebekleri korusun,,kimsenin mutluluğu yarım kalmasın Amin... En yakın zamanda sağlıcakla kavuşursun inşallah bebişine...

Seni seviyorum,çok seviyorum canım arkadaşım.
Dondurulmuşların olduğunu okudum,o kadar sevindim ki anlatamam...
Sen de ,ben de güçlü kadınlarız zaten...
Ya sağlıklı olmasalardı doğunca,Rabbim ondan sana da bana da böyle bir sonuç vermiştir ,vardır bir bildiği mutlaka..
Sağlıklı evlatlarımıza kavuşmayı nasip edecektir Allahım çok büyük..
Onun mucizeleri bitmez.
Kimbilir sana,bana ne güzellikler hazırlıyordur..
Bize düşense , inanarak,dua ederek,sabırla bu yolda son yumurtamıza kadar,sağlık ve maddiyatımız izin verdiği sürece devam etmek...
Kardelen olacak bizim bebeğimiz birtanem sakın üzülme sen.
Çok güzel günler bizi bekliyor canım arkadaşım gör bak..
Biz çok sevineceğiz,ondan bu kadar üzüldük..
Rabbim bizi yakında çok sevindirecek inşallah.
Seni çooook ama çokkkk seviyorum biliyorsun zaten.
İstanbul'a keldiğinde kızkardeşin ve kapın var burada bunu her zaman bunu sakın unutma...
İhtiyacın olduğun her an,her dakika yanındayım biricik arkadaşım..

kardelen geçmiş olsun cnm ALLAH sabır versin inş bi sonraki tedavinde kucağına almayı nasip eder rabbim. sedacım gözün aydın olsun seninde. kızlar yaaa ankarada 8 tane donmuş embriyom var onları denemek istiyorum ama ilki negatif oldugu için o merkeze güvenim yok cesaret edemiyorum acaba bu embriyoları baska hastaneye götürme olanagımız varmı bu konuda bilgisi olan varmı memorial semra kahramanda yaptırmak istiyorum off ALLAH ım nasıl olacak aklım çok karışık.

Bakakaldım mesajına....gerçekten çok üzüldüm......bir seviniyoruz bir üzülüyoruz buradaki haberlere.....hakkında en hayırlısı olsun canım benim..

CANIM BEN YAPILDIĞINI DUYDUM ...
Eğer beklersen ,c.tesi Memorial Nur DOKUZEYLÜL'le görüşeceğim,bunu sorar,sana özelden mesaj atarım bitanem..

kardelenim canım arkadaşımmmm haberini flzask telde verdi öyle kötü oldum ki anlatamam hala şoktayım
rabbim sana ve eşine sabır versin inş bian evvel toparlanırsınız...
herşey rabb,min elinde demekki böylesi hayırlıymış sizin için...
inş diğer denemende hayırlısıyla bebişine kavuşursun ve kucağına almak nasip olur...
seni çok seviyorum canım dualarım seninle...

rabbim size en güzel mucizeyii hazırlıyor elbette kanat...hem senin için hemde kardelen için bunun böyle olduğuna şüphem yok.ama senin bu haline dayanamıyorum artık...üzülüyorsun..toparlanıyorum zannediyorsun ama insanın iç dünyası hormonları o kadar etkileniyorki böyle şeylerden senin zanettiğin kadar kolay atlatamayabilirsin bu göz yaşlarının faturasını ona göre..demem o ki hepimiz birimiz için evet kabul ama senin sağlığın bize lazım...önce sağlığın sonra tedabin için kanatım.

malesef doktorlar sağlıklı olmayan gebeliklerin vücut tarafından sonlandırıldığını söylüyor....bunun ne mucizevi bi şey olduğunu bi düşünsenize.buda allahın bir lütfu değilde ne...allahım kardelenimizi daha sağlıklı bi bebekle ödüllendirmek istediği için bugün bu kadar üzdü...çok güzel günler görecek o daha.

canım arkadaşım
çok ama çok üzüldüm acını ta içimde hissediyorum.
ne desem ne söylesem seni teselli edemem biliyorum..
zaman herşeyin ilacı..
hamile kalabiliyosun kardelenimm..rabbim tez zamanda bebeğini tekrar vericek sana yürekten inanıyorum buna..
kendini toparlayıp tekrardan yepyeni umutlarla yoluna devam edeceksin.
yolumuza devam edeceğiz.
Allah bu acıyı bir daha yaşatmasın canım.

Son düzenleme:
kaannbaarrcııımmm bu arada dünkü mesajım da eveettt gizlenmiş mesaj vardııı... ortalığı karıştırmak istemedim ozman kesinleşmeden. dün sabah 11.gün idrar testi yapmıştım.. ikinci çizgi çoook silik çıktı. ama bu benim için ilkti.herzman beeem beyaaazz olurdu. valla içimde kaldı yooo dedim ya ozman. gene gizliden evet mesajı vermek istedim, gizlenmişler ortaya çıkar demiştim,kusura bakma genede açık yazamadımm:26::26:

kızlar bir de merkezi aradım teati tekrarlatmana gerek yok dediler.10 gün sonra muayne olun dedi. ben 10 gün sonraya değil de 7 gün sonraya yer buldum birde 2 hafta sonraya .....7 gün sonra kese belli olur muuu??

KARDENIM COK UZULDUM CANIM ya,benim de 2 tane oldu biri kalbi durdu alindi,diger ikizlerimd ustu,ama inan hayat devam ediyor gun gun azaliyor acisi,benim de ogunum aklima geldi, ben ne hayallerle gitmistim yavrumu gormeey kalbiatmiyordu malesef o an inanamadim ama,sabahalra kadar agladim ama ne fayda canim.
cok sukur dondurulmuslarin var,

seda senide cok tbr ederim canim.

kizlar sizleride takipdeyim ara sira girip bakiyorum,

kambarim sende malesef olumsuz sonuc almisin canim hayrilisi

baharim fiyonk makarnam ve.flask tam yazamadim ama:26:

insallah hayirli haberler veririsiniz bizleree,

cok optum sizleri,

benim son durum,adetim bir gun gacikti ve cok umutluyum hayirlisi bakalim.hamis olursam mutlaka sizlerde haber vericem,

Kardelenim cok uzuldum canim,allahim sana ve esine sabir versin,bir taraftan da dondurulmuslarinin olmasina sevindim rabbim insallah bu kez mutlulugunu kat kat artirir sevincini tamamina erdirir canim cok gecmis olsun.

Kizlar sonucum 148. Hamileyiiiiiiiiimmmmmmm insallaaaahh saglicakla devam eder.........

şükürlerr olsunnn... günler sonra ilk güzel haberimizz....
ay çok mutlu oldum, eve gelip bu haberi okumak için sabırsızlanıyodumm
sonunda oleyyyy....
holeyyy...
oleyyy

son grubun ilk güzel haberi
Allah tamamına erdirsin canımm... sağlıklı, sıhatti kucağına al inşallah
darısı bana ve kalanların başına inşallahh amin.

hayde bakem :44::44::44::44::44::44:

Çok teşekkürler canım Amin,,Darısı sizlerin başına...Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah...

Son düzenleme:

kardelenim, elim ayağım düştü...
herşey öyle güzelken, neden niye...
Allah sabır versin arkadaşım..
olmaması tutmaması da acı veriyor mutlaka ama onun varlığını bilip görüp hatta duyduktan sonrasını tahmin dahi edemiyorum...
boğazıma nasıl bi yumru oturdu...
canım arkadaşım Allah sabır ve güç versin...
bu yaşadığın son acı olsun, Allah bunu unutturacak acı vermesin
toparlan biraz ve tekrar umutla önüne bak arkadaşım...
yanındayız ve seni seviyoruz...

baharım flazskcım fiyonkum hu hu neler yapıyorsunuz

bekleşip duruyoruz arunam napalım...
ilk günler zamanı pek sallamıyodum ama bir kaç gün kaldı ya şimdi geçmek bilmiyor...
Allah gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eylesin diyerekten bekliyorum ben şahsen...
arkadaş hiç mi geçmez zaman

en sondaki smiley yanlış olmuş tey tey çekicekken o adamlar çıkmış
teknik hatadan dolayı özür diler
yayınımızı düzelterek devam ederim
hade bakemm

amin canımmm...
adetin gecikti mi
ay tam süper olur bu
tey tey ekibini hazırda tutuyorum gamzelim ay hadi inşallahhhhh....
güzel haberler ver, bu kadar üzüntüye dayanamıyoruz artık...

Kizlar sonucum 148. Hamileyiiiiiiiiimmmmmmm insallaaaahh saglicakla devam eder.........

Su, çok mutlu ettin bizi, son beşlimizin birinci pozitifi oldun, şimdi flask, baharcim, fiyonkum ve ben de peşinden geleceğiz..
Allah tamamına erdirsin..

Fiyonkum, çok az kaldııııı inanmiyoruuuum, meraklardayım çoook...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…