günaydın temmuz toipiğinin güzel hatunları
tavşanımın bugün bebeişi ile ilk günü Allah onları bir ömür boyu ayırmasın inşallah.
ahunisam bugün cinsiyetini öğrenecek. topiğin ilk cinsiyeti öğrenilen bebek ünvanını alacak
hilburmun maşallah öyle cinsiyet öğrenme derdi yok :):) sanırım bir iki hafta içinde oda söyler.
ben sabah eşimi iş görüşmesine uğurladım inşallah hayırlı haberlerle döner.
hani derler ya çocuk ksımeti ile gelir diye. bizim durum tam tersi oldu opuya gitmedin 3 gün önce işten çıkartıldı kocişim.
bütün bunlara rağmen hayat çok güzel
hepimizin sağlığı yerinde olsun bebeişlerin sağlığı yerinde olsun. negatif alan arkadaşlarmızda hamişko olsun yeter demi yani
canım inşallah eşinnin görüşmesi iyi gider. emin ol bebiş kısmeti ile gelecek ve babası çok daha iyi bir işe girecek.
ahunisayı bende merak ediyorum. ilk bebişimiz kız mı erkek mi
Aslında çok merak ediyorum kızlar ama 1 hafta kaldı kontorle şimdi tekrar tekrar gidip doktoruda bunaltmak istemiyorum.nasılsa sonuç hertürlü kabülümüz 1 hafta daha bekleriz ne yapalım:)
hayırlısı olsun arkadaşım.rabbim güzel haberler almanı nasip etsin.idrarlar evet yanıltıcı olabiliyor.yaptığında çıkmasa bile strese girme sakın.dualarım seninle...
Kizlar, transferimi oldum,tavsanimi aldim.. Cok guzel bir duygu.. allah herkese yasatsin ve tamamina erdirsin saglikla..
Test sonucum Baharcigimin tabloda guncelledigi gibi 8 ekim..
Ama malesef ben o tarihte yurtdisinda olacagim icin, orada test yaptirabilecek miyim bilmiyorum. O nedenle belki dondugumde 13 ekimde sonucu alabilirim..
O tarihte idrardan bakarim ama o da yaniltici olabilir.. Hayirlisi artik..
Simdi dinlenmece vakti...
nerelerdesiniz yahuuu yinee
Kanbarım canım dostum nerelerdesın özlenıyosun........tabı öbur cadılarıda unutmadım flzask,fıyonk,baharım veeeee hamısler özlenıyosunuzzzzzzzzzzz
tavşanımın bugün bebeişi ile ilk günü Allah onları bir ömür boyu ayırmasın inşallah.
ahunisam bugün cinsiyetini öğrenecek. topiğin ilk cinsiyeti öğrenilen bebek ünvanını alacak
hilburmun maşallah öyle cinsiyet öğrenme derdi yok :):) sanırım bir iki hafta içinde oda söyler.
hani derler ya çocuk ksımeti ile gelir diye. bizim durum tam tersi oldu opuya gitmedin 3 gün önce işten çıkartıldı kocişim.
hepimizin sağlığı yerinde olsun bebeişlerin sağlığı yerinde olsun. negatif alan arkadaşlarmızda hamişko olsun yeter demi yani
canım inş hayırlı haberlerle döner kocişin
seni en iyi ben anlarım daha öncede konuşmuştuk bu konuyu bizde aynı durumdayız...
temmuzda kocişin çalıştığı şirket kapandı tedavi nedeniyle istanbulda olacağımız için yeni biyerede başvuramamıştı...
transfer olup balıkesire döner dönmez başladı iş başvurularını yapmaya ama daha bi haber gelmedi bekliyoruz bizde
biyer %80 olacak denetimimiz var bitsin alıcaz demiş beklemedeyiz...
inş ikimizin kocişlerinede hayırlı bi iş kapısı açılırrrrrr
pembis tavsancigini almis gelmissin gözün aydin olsun göbisini siki siki tutunsun insallah yiyenimiz.....canim Ananas cok saglikli ama dikkat et eger kanda bi sorun varsa bildiyim kadariyla kani durultuyor iyi bi arastir olurmu...Kizlar, transferimi oldum,tavsanimi aldim.. Cok guzel bir duygu.. allah herkese yasatsin ve tamamina erdirsin saglikla..
Test sonucum Baharcigimin tabloda guncelledigi gibi 8 ekim..
Ama malesef ben o tarihte yurtdisinda olacagim icin, orada test yaptirabilecek miyim bilmiyorum. O nedenle belki dondugumde 13 ekimde sonucu alabilirim..
O tarihte idrardan bakarim ama o da yaniltici olabilir.. Hayirlisi artik..
Simdi dinlenmece vakti...
kizlar insallah eslerinize iyi bir is kapisi acilar Rabbim gönlünüze versin...canım inş hayırlı haberlerle döner kocişin
seni en iyi ben anlarım daha öncede konuşmuştuk bu konuyu bizde aynı durumdayız...
temmuzda kocişin çalıştığı şirket kapandı tedavi nedeniyle istanbulda olacağımız için yeni biyerede başvuramamıştı...
transfer olup balıkesire döner dönmez başladı iş başvurularını yapmaya ama daha bi haber gelmedi bekliyoruz bizde
Hilburum aynen bende senin gbi düsünüyorum benimde bir haftam kaldi artik güzel haberleri sirasiylan haftaya veririz insallah.....ahunisanin ve bi kac arkadasinda haftaya kontroleri varAslında çok merak ediyorum kızlar ama 1 hafta kaldı kontorle şimdi tekrar tekrar gidip doktoruda bunaltmak istemiyorum.nasılsa sonuç hertürlü kabülümüz 1 hafta daha bekleriz ne yapalım:)
kizlar size bi sorum olucakti benim sol kalcaya acayip kramplar giriyo yürüyemiyorum bazen sizede oluyormu.
evet canım ya benim daha erken ama dün çok kötüydüm sol kalçam sanki içerde kazı çalışması var bacağımı sürüklüyodum ablamdada aynısı olmuş sıcak tut dedi bende sardım battaniye uyudum çok şükür geçti ama arada yokluyo...bide acaip derecede uyku hali var sürekli uyumak istiyorum dr ilaçlar yapıyo dedi ama sanmıyorum daha öncedende kullandım çünkü neyse canım korkma sıcak tutunca geçiyo bende korkmuştum sade bendemi var diye netten araştırdım kalsiyum eksikliği olanlarda oluyomuş zaten ben kemik ölçümü yaptırdığımda sölemişlerdi kemiklerim çok inceymiş bol bol süt ürünleri tüket
slm kıslar benım 1kımıyasal 1dondurulmuş negatıfle sonuclanan toplam 2 denemem var...8 ay dan sonra cok sukur tup bebek rapormu alabıldım gecen ayı tedavıye baslamam gerekırken kıst cıktı ve suanda dogumkontrol hapı kulanıyorum fakat adetım 14 cu gunune olmasına ramen ara kanamam var normalde pazrtesı tedavıye başlamam lazım fakat o kadar sancım varkı korkarımkı yıne baslamayacagım.zeynepkamıl hastanesınde tedavı goruyorum allah hepımıze bol bol sagılıklı cocuklar bagslasın!
canım inş hayırlı haberlerle döner kocişin
çin takviminde adet tarihi sormuyo ki canım :26:
Kizlar transferden kac gun sonra test yapiliyodu? 8 mi 12 mi
Siz tecrubelİsiniz bilirsiniz..
ALLAH razı olsun arkadaşım.İnşallah dediğin gibi olur.brüksel tüp bebekteyim.sebebi bilinmeyen infertilite grubundayız.2 kürtajım 1 kimyasal 2 de negatifim var.ALLAH ım hepimizin yardımcısı olsun
Kanbarım canım dostum nerelerdesın özlenıyosun........tabı öbur cadılarıda unutmadım flzask,fıyonk,baharım veeeee hamısler özlenıyosunuzzzzzzzzzzz
Ayy be guzel heyecanlar bunlaaar...hayirli olsun ruveydacim, insallah iyi gecer is gorusmesi de...
Hele ahunisaya nasil ozendim simdi..keske ben de bir uykuya dalsam bugun, 12 gun sonra uyansam..olumlu mu olumsuz mu ogrensem..Olumluysa 11 hafta daha uyusam, cinsiyetini ogrensem...
Ama her gunun her dakikanin heyecani baska degil mi? Bunlarin tadini cikarmak lazim.
Yarin bir gun cocuklarimiz kocaman olunca onlara kizmak bagirmak ne kelime..
kizlar size bi sorum olucakti benim sol kalcaya acayip kramplar giriyo yürüyemiyorum bazen sizede oluyormu.
Kizlaaar cok bunaldim yatmaktan....
Allahtan igne icin bir disari cikiyorum yoksa yanmistim..yat yat icim daraldi valla nasil dayandiniz bilmem..offf cok zooor
Cok korkuyorum ,evin icinde bile dikkatli yuruyorum.anmem yuruyusun degisti diyor.. Pazartesi isbasi yapcam,napcam bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?