Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım inşallah eşinnin görüşmesi iyi gider. emin ol bebiş kısmeti ile gelecek ve babası çok daha iyi bir işe girecek.
ahunisayı bende merak ediyorum. ilk bebişimiz kız mı erkek mi

canım inşallah eşinnin görüşmesi iyi gider. emin ol bebiş kısmeti ile gelecek ve babası çok daha iyi bir işe girecek.
ahunisayı bende merak ediyorum. ilk bebişimiz kız mı erkek mi

Aslında çok merak ediyorum kızlar ama 1 hafta kaldı kontorle şimdi tekrar tekrar gidip doktoruda bunaltmak istemiyorum.nasılsa sonuç hertürlü kabülümüz 1 hafta daha bekleriz ne yapalım:)

Aslında çok merak ediyorum kızlar ama 1 hafta kaldı kontorle şimdi tekrar tekrar gidip doktoruda bunaltmak istemiyorum.nasılsa sonuç hertürlü kabülümüz 1 hafta daha bekleriz ne yapalım:)

öyle tabi, sağlıklı olsunlarda kız erkek fark etmez. zaten 16. haftadan önce yanılma payı yüksek oluyormuş.
ama ben yinede merak ediyorum :)

hayırlısı olsun arkadaşım.rabbim güzel haberler almanı nasip etsin.idrarlar evet yanıltıcı olabiliyor.yaptığında çıkmasa bile strese girme sakın.dualarım seninle...

slm kıslar benım 1kımıyasal 1dondurulmuş negatıfle sonuclanan toplam 2 denemem var...8 ay dan sonra cok sukur tup bebek rapormu alabıldım gecen ayı tedavıye baslamam gerekırken kıst cıktı ve suanda dogumkontrol hapı kulanıyorum fakat adetım 14 cu gunune olmasına ramen ara kanamam var normalde pazrtesı tedavıye başlamam lazım fakat o kadar sancım varkı korkarımkı yıne baslamayacagım.zeynepkamıl hastanesınde tedavı goruyorum allah hepımıze bol bol sagılıklı cocuklar bagslasın!

canım gözün aydınnnnn şimdi küçük tavşanın seninle
bundan sonrada hep seninle olur inş
heyecanla sonucunu bekliyor olucaz canım
bizi merakta bırakma öpüyorum sizi

Kanbarım canım dostum nerelerdesın özlenıyosun........tabı öbur cadılarıda unutmadım flzask,fıyonk,baharım veeeee hamısler özlenıyosunuzzzzzzzzzzz

canımmmmmmmmm ben buralardayım ama denkgelemiyoruz
bende özledim seni
okul ev arasında gidip geliyorum ben sen neler yapıyorsun canım ??
fiyonkcum 1 haftalığına şehir dışına çıktı onu için görünmüyor...

canım inş hayırlı haberlerle döner kocişin
seni en iyi ben anlarım daha öncede konuşmuştuk bu konuyu bizde aynı durumdayız...
temmuzda kocişin çalıştığı şirket kapandı tedavi nedeniyle istanbulda olacağımız için yeni biyerede başvuramamıştı...
transfer olup balıkesire döner dönmez başladı iş başvurularını yapmaya ama daha bi haber gelmedi bekliyoruz bizde
biyer %80 olacak denetimimiz var bitsin alıcaz demiş beklemedeyiz...
inş ikimizin kocişlerinede hayırlı bi iş kapısı açılırrrrrr

bahar ne iş yapıyo canım eşin?

pembis tavsancigini almis gelmissin gözün aydin olsun göbisini siki siki tutunsun insallah yiyenimiz.....canim Ananas cok saglikli ama dikkat et eger kanda bi sorun varsa bildiyim kadariyla kani durultuyor iyi bi arastir olurmu...

kizlar insallah eslerinize iyi bir is kapisi acilar Rabbim gönlünüze versin...
Hilburum aynen bende senin gbi düsünüyorum benimde bir haftam kaldi artik güzel haberleri sirasiylan haftaya veririz insallah.....ahunisanin ve bi kac arkadasinda haftaya kontroleri var
hayirlisi olsun...

kizlar size bi sorum olucakti benim sol kalcaya acayip kramplar giriyo yürüyemiyorum bazen sizede oluyormu.

kizlar size bi sorum olucakti benim sol kalcaya acayip kramplar giriyo yürüyemiyorum bazen sizede oluyormu.

evet canım ya benim daha erken ama dün çok kötüydüm sol kalçam sanki içerde kazı çalışması var bacağımı sürüklüyodum ablamdada aynısı olmuş sıcak tut dedi bende sardım battaniye uyudum çok şükür geçti ama arada yokluyo...bide acaip derecede uyku hali var sürekli uyumak istiyorum dr ilaçlar yapıyo dedi ama sanmıyorum daha öncedende kullandım çünkü neyse canım korkma sıcak tutunca geçiyo bende korkmuştum sade bendemi var diye netten araştırdım kalsiyum eksikliği olanlarda oluyomuş zaten ben kemik ölçümü yaptırdığımda sölemişlerdi kemiklerim çok inceymiş bol bol süt ürünleri tüket

aynen bendede dün kalktigim gibi tutu kendimi yataga zor attim ya ben bide fitiktan ameliyatda oldum ondan midir diye düsündüm ama sanmam internete fazla birsey yazmiyor magnesium calcium eksiklinden olabilirmis sirasiylan artik herseyi yasiyoruz canim o uyku halini biliyorum ben ama 10. 11. haftalarda azaliyo gibi bende yemekten sonra oluyo masanin üstünde uyuya kalicam nerdeyse:)) bende süt hastaligi var sabah aksam gece bile kalkiyorum icmeye cocukluktan kalma birsey herhalde icmediyim zaman ruyalarima giriyo

canım bendede kist vardı, rapor için uğraştığım sürede. bir ay doğum kontrol hapı verdiler kist geçmedi ama raporu aldım. tedaviye başlayacağım ay kisti yumurta toplama işlemi gibi aldılar.
inşallah ertelenmez tedavin.

aynı zamanda aynı şeyleri yaşamışız. Allahım tez zamanda hayırlı bir işe girmelerini nasip etsin inşallah.
bakalım olumlu şeyler söylemişler ama hiç belli olmayabiliyor.
bu arada eşimin diş eti ve kemiklerinde iltihaplanma ortaya çıktı.
6 hafta diş eti ameliyatı oluyor. maalesef sağlam dişleri de çekiliyor bu arada.
tedavinin bize şimdilik bedeli 2000 lira oldu. bu meblağa daha çekilen dişlerin yenisinin yapımı dahil değil.
herşey üst üste geldi ama ne yapalım Allah beterinden sakındırsın.

Kizlaaar cok bunaldim yatmaktan....
Allahtan igne icin bir disari cikiyorum yoksa yanmistim..yat yat icim daraldi valla nasil dayandiniz bilmem..offf cok zooor
Cok korkuyorum ,evin icinde bile dikkatli yuruyorum.anmem yuruyusun degisti diyor.. Pazartesi isbasi yapcam,napcam bilmem

Canım okadar tedirgin olma Rabbimin izni ile hiçbişey olmaz sanada sıkıca tutunur bebeğin inşallah...yürümenlede bişey olmaz zaten ilk beşgün önemli diyorlar..sen dua et,gerisini bizi Yaratana bırak....öptük kuzumla seni ve kuzucuunu:)

çin takviminde adet tarihi sormuyo ki canım :26:

Benim baktığım çin takvimi, yine bu forumdaki hem son adet tarihi hemde doğum tarihi sormuştu.

Kizlar transferden kac gun sonra test yapiliyodu? 8 mi 12 mi
Siz tecrubelİsiniz bilirsiniz..

Benim dondurulmuşlardan sonra 14. gün test günümdü. Bu arada senin transferinde hayırlı olsun, inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur......

ALLAH razı olsun arkadaşım.İnşallah dediğin gibi olur.brüksel tüp bebekteyim.sebebi bilinmeyen infertilite grubundayız.2 kürtajım 1 kimyasal 2 de negatifim var.ALLAH ım hepimizin yardımcısı olsun

Allah yardımcın olsun arkadaşım, inşallah bu son denemen olur ve Rabbim sana evladını hayırlısıyla ikram eder..

Kanbarım canım dostum nerelerdesın özlenıyosun........tabı öbur cadılarıda unutmadım flzask,fıyonk,baharım veeeee hamısler özlenıyosunuzzzzzzzzzzz

Kanbar bende seni özledim. Nerelerdesin bi ses ver yaa.

Benim kontrolüm haftaya cuma kızlar, yanlış alarm verdi ruveyda :)))))))))) bugün cinsiyetini öğrenecek olan şanslı UMUTEGEEEEEEEEEEEE

Evet oya bazen banada kramp gibi olmasada birden bir ağrı, sancı gibi bi şeyler oluyor.

Böyle kendini strese sokarak yatman doğru değil canım benim. Dikkatli olmanda tabiki fayda var ama stres hareketli olmandan daha zararlı. Ben sana şöyle bir örnek vereyim. ilk denememde tam 13 gün annemlerde kaldım ve bütün aile bana çiçek gibi, bebek gibi baktı yerimden bile kıpırdamadım ama çoook strese girdim çok sıkıldım sonuç negatif oldu. İkinci denemede ise transferden sonra geldim bir gün yattım dinlendim ve ertesi gün iftara misafir ağırladım. Hasta değilim yatamadımki. Zaten zihniyetim şu idi. Birinci denemede o kadar dikkat ettim tutmadı. Bunda ise abartmadan rahat davranacağım dedim ve çok şükür Allahıma hamile kaldım. Demem şu ki; tepinmediğin, kendini çok yormadığın ve çok şiddetli hareketlerden kaçındığın sürece ilk 3 günden sonra normal hayatına dönmen senin için daha iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…