Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlıyanları en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim , bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı
ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin

günaydın kızlar
dün akşam miniğimi gördüm ikili testimiz de yapıldı ultrosyonda herşey çok iyi dedi dr
kan sonucuda 1 hafta sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar
gelelim bebişimin cinsiyetine dr %90 oğluşun olacak dedi

velett geliyorr desene canım benim hayırlısı olsunn

tatlım bu kadar çok yatmana gerek yok...arada bi yürü kan dolaşımıda lazım vücuduna..yatmayla olsaydı hepimizi hastanede yatırılardı...yavaş hareket et yeter bence.ben ilk tranferden sonra merdivenlerden düşmüştüm allah korusun sizi.bundan ötesi kısmet artık.

oyy ben oğlana kurban olurum ya...canım benim gözün aydın...emir bebek dedin oldu valla:)

Demek prens geliyoooooooo gözün aydın cnmmmmm..
Rabbim inşallah güzel bi hamilelik geçirirp oğluşunu kuçağına almayı nasip etsin..
bizlerde inş yaşarızzzzz

oyy ben oğlana kurban olurum ya...canım benim gözün aydın...emir bebek dedin oldu valla:)
teşekkürler teyzesi
ama ben emir demedimmmmm:26::26::26:umut olacaktı ama babamız gene vazgeçti bakalım daha nelere karar verip vazgeçeceğizzz 6 ayda

velett geliyorr desene canım benim hayırlısı olsunn
teşekkürler canım sıra sizlere geliyor bakalım senin ne olacak:26::26::26:sağlıklı olsun en önemlisi o
Demek prens geliyoooooooo gözün aydın cnmmmmm..
Rabbim inşallah güzel bi hamilelik geçirirp oğluşunu kuçağına almayı nasip etsin..
bizlerde inş yaşarızzzzz

teşekkürler canımmmmm inşallah hepimizie nasip eder
sürekli dua ediyoruz teyzelerinede nasip etsin diye

Ah cani m benim hayirli olsun oglusun..maviler hazirlanacak demeeek supeeerr..
Baharcim acaba tablomuza cinsiyetleri de yazacak misin? Bence o da guzel bir istatistik olabilir diye dusunuyorum..
Cevremde pek cok tup bebegin erkek oldugunu goruyorum.acaba daha kuvvetli genetik yapidan dolayi en kuvvetli secilen embriyo genelde erkek mi cikiyor bilemiyorum..
Benimkisi sadece bir gozlem elbette.. Tabloya cinsiyetleri yazarsak belki biz de kucuk grubumuzda gozlemleyebiliriz :)

senin yazılarının devamında emir bebek diye yazılar çıkıyorda ondan dedim canım..[/QUOTE]

teşekkürler teyzesi
darısı başınıza inşallahhhhhhhhh

demek topiğin ilk erkeki geliyor, ayy çok heyecanlandım belki ilk kız haberide benden gelir. Hakkımızda hayırlı olsun. İnşallah test sonucunda iyi çıkar genelde iyi çıkıyormuş zaten.

fıstık fazla oğlana kaptırma birdahaki aya kadar birde kıza döndü derlerse :26: isim doğduğu gün bile değişe bilir benim yeğene hep özlem diyolardı tam doğduğunda çok şiddetli yağmur yağmıştı aaa kızcığın adı yağmur olu verdi özlem uç tu

Allah analı babalı hayırlı sağlıklı evlat olarak yüzünü görmeyide naip etsin

kocaman öptü sizi teyzesi mucccuuukkkk

Bu mubarek günde dilerim tümmmm isteyenleri Rabbim evlatlarına tez vakitte kavuşturur,hayırlısıyla..amiinnnn.......

Umutege oğluşun hayırlı olsun:))

Salı günüde ben gidiyorum bakalım öğrenebilecekmiyim:) Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah....

demek topiğin ilk erkeki geliyor, ayy çok heyecanlandım belki ilk kız haberide benden gelir. Hakkımızda hayırlı olsun. İnşallah test sonucunda iyi çıkar genelde iyi çıkıyormuş zaten.

teşekkürler teyzeleri
darısı hepinizin başına inşallahhhh
aslında bende çok kaptırmazdım ama doktur ultrasyon cihazını koyar koymaz göbeğime erkek geliyor dedi hatta biz bile gördük pipiyi
sonra dedim şaka mı ciddimisiniz diye dediki % 90 erkek dedi bu kadar yüksek oran vermezdi sanırım erkeğe benziyor derdi diye düşündüm ama hiç önemli değil benim için sağlıklı olsun yeter gönlümden geçen kızdıilk defa hislerim beni yanılttı bu sefer eşimin dediği oldu

cici 35 sana özel msj atamadım.daha yeni kayıt oldum diyeymiş.yazdıklarından yakaladım seni. aşılama negatif 01 yazıyordu.adeti bekliyoruz yine de.tahir bey hadi ya dedi.adetin gelince ara.bi program yapalım dedi.1 aşılama da 1000tl aldı.2,aşılamayıda ne kadara yapar bi fikrin varmı ?

inşallah canım ya ne güzel oğluşun olacak artık kirvesi de buradan birisi olsun

temmuz topiğinin güzel hatunları
size bir iyi birde kötü haberim var.
bugün ilaç yazdırmak için başka bir kadın doğumcuya gittim.
bebişlerden birini gördük haftası ile uyumlu
ama maalesef diğer kese boş idi.
diğer yavrumun kısmeti yokmuş. birazcık hüzünlendim ama
veren "O" alan da "O" deyip diğer yavrumun sağlık ve sıhhati için duacıyım.
Allah tez zamanda hepimize anne olmayı nasip etsin.

umutege canım tebrikler topiğin ilk beyaz atlı prensi teşrif edecek inşallah.
ahunisam yanlış alarm vermişim e canım biraz da kabahat sende değil mi yani
yarın doktora gideceğim dedin ben de devamını getirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…