günaydın kızlar
dün akşam miniğimi gördüm ikili testimiz de yapıldı ultrosyonda herşey çok iyi dedi dr
kan sonucuda 1 hafta sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar
gelelim bebişimin cinsiyetine dr %90 oğluşun olacak dedi
kizlaaar cok bunaldim yatmaktan....
Allahtan igne icin bir disari cikiyorum yoksa yanmistim..yat yat icim daraldi valla nasil dayandiniz bilmem..offf cok zooor
cok korkuyorum ,evin icinde bile dikkatli yuruyorum.anmem yuruyusun degisti diyor.. Pazartesi isbasi yapcam,napcam bilmem
günaydın kızlar
dün akşam miniğimi gördüm ikili testimiz de yapıldı ultrosyonda herşey çok iyi dedi dr
oyy ben oğlana kurban olurum ya...canım benim gözün aydın...emir bebek dedin oldu valla:)
günaydın kızlar
teşekkürler teyzesioyy ben oğlana kurban olurum ya...canım benim gözün aydın...emir bebek dedin oldu valla:)
velett geliyorr desene canım benim hayırlısı olsunn
Demek prens geliyoooooooo gözün aydın cnmmmmm..
Rabbim inşallah güzel bi hamilelik geçirirp oğluşunu kuçağına almayı nasip etsin..
bizlerde inş yaşarızzzzz
günaydın kızlar
teşekkürler teyzesi
ama ben emir demedimmmmm:26::26::26:umut olacaktı ama babamız gene vazgeçti bakalım daha nelere karar verip vazgeçeceğizzz 6 ayda
teşekkürler canım sıra sizlere geliyor bakalım senin ne olacak:26::26::26:sağlıklı olsun en önemlisi
senin yazılarının devamında emir bebek diye yazılar çıkıyorda ondan dedim canım..
teşekkürler teyzesi
ama ben emir demedimmmmm:26::26::26:umut olacaktı ama babamız gene vazgeçti bakalım daha nelere karar verip vazgeçeceğizzz 6 ayda
teşekkürler canım sıra sizlere geliyor bakalım senin ne olacak:26::26::26:sağlıklı olsun en önemlisi
senin yazılarının devamında emir bebek diye yazılar çıkıyorda ondan dedim canım..
ben hani aşağıda hareketli dönen bebek varya onu koyuyorum demek ki resim olarak görünmüyor sende
Ah cani m benim hayirli olsun oglusun..maviler hazirlanacak demeeek supeeerr..
Baharcim acaba tablomuza cinsiyetleri de yazacak misin? Bence o da guzel bir istatistik olabilir diye dusunuyorum..
Cevremde pek cok tup bebegin erkek oldugunu goruyorum.acaba daha kuvvetli genetik yapidan dolayi en kuvvetli secilen embriyo genelde erkek mi cikiyor bilemiyorum..
Benimkisi sadece bir gozlem elbette.. Tabloya cinsiyetleri yazarsak belki biz de kucuk grubumuzda gozlemleyebiliriz :)
günaydın kızlar
günaydın kızlar
demek topiğin ilk erkeki geliyor, ayy çok heyecanlandım belki ilk kız haberide benden gelir. Hakkımızda hayırlı olsun. İnşallah test sonucunda iyi çıkar genelde iyi çıkıyormuş zaten.
fıstık fazla oğlana kaptırma birdahaki aya kadar birde kıza döndü derlerse :26: isim doğduğu gün bile değişe bilir benim yeğene hep özlem diyolardı tam doğduğunda çok şiddetli yağmur yağmıştı aaa kızcığın adı yağmur olu verdi özlem uç tu
Allah analı babalı hayırlı sağlıklı evlat olarak yüzünü görmeyide naip etsin
kocaman öptü sizi teyzesimucccuuukkkk
teşekkürler teyzeleriBu mubarek günde dilerim tümmmm isteyenleri Rabbim evlatlarına tez vakitte kavuşturur,hayırlısıyla..amiinnnn.......
Umutege oğluşun hayırlı olsun:))
Salı günüde ben gidiyorum bakalım öğrenebilecekmiyim:) Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah....
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?