canım allah yardımcın olsun bu sefer inşallah.bu son olsun mutlu sonla bitsin dilerim...nerde yaptırıcaksın.sorun ne merak ettim seni.
merhaba bende bir tane puregon 300, 2-3 tanede çatlamayı geciktiren iğnden var. seve seve veririm. bende bir devlet hastanesine götürüp bırakmayı düşünmüştüm.
istanbulun neresinde oturuyorsun. nasıl ulaştırabilirim sana?
canım kısa protokol uygulancak sanırım.eğerki işime yararsa tekrar irtibata geçerim.çok teşekkür ederim...lucrin var canım bende 1 tane hiç açılmadı işine yararmıı :26:
Kizlar, transferimi oldum,tavsanimi aldim.. Cok guzel bir duygu.. allah herkese yasatsin ve tamamina erdirsin saglikla..
Test sonucum Baharcigimin tabloda guncelledigi gibi 8 ekim..
Ama malesef ben o tarihte yurtdisinda olacagim icin, orada test yaptirabilecek miyim bilmiyorum. O nedenle belki dondugumde 13 ekimde sonucu alabilirim..
O tarihte idrardan bakarim ama o da yaniltici olabilir.. Hayirlisi artik..
Simdi dinlenmece vakti...
Hadi hayırlı olsun cnmmmmm
Güzel hayırlı sonuçalr olsun inşallahhhhhhhhhh
nerelerdesin kıss sen hiç gözükmüyosunn bakimm
tavşanımm hayırlı olsunn
kaçtane transfer edildi bitanem büyük gün 8 ekim yanii süperrrrr
yaptırırsın yurtdışındandaaa meraktann çatlarızz kızz bizz
Hadi hayırlı olsun cnmmmmm
Güzel hayırlı sonuçalr olsun inşallahhhhhhhhhh
Kizlar, transferimi oldum,tavsanimi aldim.. Cok guzel bir duygu.. allah herkese yasatsin ve tamamina erdirsin saglikla..
Ama malesef ben o tarihte yurtdisinda olacagim icin, orada test yaptirabilecek miyim bilmiyorum. O nedenle belki dondugumde 13 ekimde sonucu alabilirim..
bende dondurulmuş transferi oldum 4 transferdi 14 test tarihi vermişlerdi ama ben dayanamadım 9 gün akşam yaptım çıktı hemde baya yüksek 160 çıkmıştı darısı başına inşallah
hayırlı ugurlu olsun canım bebısı almıssın masallah ıkınızede.yaa yurtdısıda nerden cıktı hadı gıdıyosun bızı meraktan kudurtacakmısın.mutlaka bır merkeze gır testını yaptır mamammı insallah hayırlı haberlerını beklıyoruz. bol bol dınlen ve nolur stresten uzak dur sınırlerıne hakım ol bebıslerıne ıyı bak annesı meyveyıde yemeyıde unutma senı sevıyoruz kocaaamaannnn opuldunnnn ALLAHA EMANET OL
Ya iste malesef ertelenemeyen seyahatler var..biraz is biraz da izin kulnnacaktim ama ust uste geldi tabi transferle..
Orada bir yerde bir tip merkezi bulabilir miyim bakicaz.. Ben de meraktan catlamak istemiyorum..
Sizi de catlatmam umarim...
Valla neler yiyecegimi yada yemeyecegimi de bilmiyorum ama en onemlisi kabizlik problemi sanki..
Kabizlik cekmemek icin dikkat etmek gerek.. Ananas yiyorum dunden beri. Sirf faydali diye okudugum icin bikac yerde..
ananas ye ,balık ye.bol bol su iç canım.yurtdışında öle garip garip şeyler yeme dikat et.allah yardımcın olsun.
günaydın temmuz toipiğinin güzel hatunları
tavşanımın bugün bebeişi ile ilk günü Allah onları bir ömür boyu ayırmasın inşallah.
ahunisam bugün cinsiyetini öğrenecek. topiğin ilk cinsiyeti öğrenilen bebek ünvanını alacak
hilburmun maşallah öyle cinsiyet öğrenme derdi yok :):) sanırım bir iki hafta içinde oda söyler.
ben sabah eşimi iş görüşmesine uğurladım inşallah hayırlı haberlerle döner.
hani derler ya çocuk ksımeti ile gelir diye. bizim durum tam tersi oldu opuya gitmedin 3 gün önce işten çıkartıldı kocişim.
bütün bunlara rağmen hayat çok güzel
hepimizin sağlığı yerinde olsun bebeişlerin sağlığı yerinde olsun. negatif alan arkadaşlarmızda hamişko olsun yeter demi yani
ALLAH razı olsun arkadaşım.İnşallah dediğin gibi olur.brüksel tüp bebekteyim.sebebi bilinmeyen infertilite grubundayız.2 kürtajım 1 kimyasal 2 de negatifim var.ALLAH ım hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?