Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kanım cekıldı sankı aglıyamayorum bıle artık cok cok guzel rabbım evlatlarınızı sıze bagışlasın.hamıskolar bakın bebısler sızlerden beslenıyo rabbımın emanetıne sahıp cıkın bebısler ne ıstıyosa o (O KADARRRRRRRRRRRRRRRRR).......SIZLERI COK SEVIYORUM

bıtanem jelden sonra yurumeye calıs yarım saat yurusen yeter.mantara sebebıyet vermemek ıcın sureklı kendını kuru tutmaya calıs gunluk petler falan... Hepımızın bu jellerle bası dertteydı ama doktorlar normal dıyo,tortulara aldırma sakın sonucta ıcerde erıyıp sonra dısarı atılıyormus yanı cok takılma.ben mantar problemı yasamadım kasıntılar vardı ama bu tortulardan kaynaklanıyodu temızlıgını yaptıgın muddetce korkma.sen bebısını besle annesı rabbım ıkınızıde korusun nazarlardan,kem gozlerden,kotuluklerden.opuyorum allaha emanet olun.

((((((((((((((( ben ağlayarak yattım o masaya . Bunu nasıl yapabiliyorlar anlayamıyorum . iki yakın arkadaşım kürtaj oldu yalvardım yapmayın dedim ne olur Allah size verdi vardır bir bildiği dünyaya gelen büyür dedim dinlemediler . birinin 1 oğlu vardı diğeri kuzenimin karısıydı 1 kızı vardı . gittiler aldırdılar . benim içim öyle acıdı ki onlara bile anlatamadım bunu . Kuzenimin karısı sonra çok pişman oldu . keşke dedi aldırmasaydım keşke dedi ... korunmadı aylarca olmadı ... çok geçmedi temmuzda kocasını kaybetti . Artık tekrar olma şansını sonuna kadar kaybetti . halen söyler , keşke aldırmasaydım ondan bana iki hediye kalacaktı diyor ama işte keşkelerin ötesine geçilmiyor ...

canım jelin sende etkisi farklı iğnenin etkisi farklı . iğneni yapamaycaksan doktoruna sor hapı var iğnenin sabah akşam alıyorsun . Progestan bizim gibi normal yollardan hamile kalamayanlar için çok önemli . senin vucudun henüz normal düzeyde bu hormunu üretmeye başlamadı . onun için ya iğne ya da hapını kullanman gerek . gitmeden önce bu konuyu doktorunla konuş canım hapı varmış onu kullanayım mı diye sor .

ay tafşanımmmm... sonunda sende bu aşamalardasın... çok şükür...
iğneleri kendin mi yapıcaksın şaka mı tafşanım, deli gibi bişi o yağdan kaymıyo bile sen nasıl yapıcan, yapılabiliyo muymuş ki öyle? bide sadece jel değil o iğnede olsa hapta olsa progesteron hormonu genel olarak o şikayetlere sebep olabiliyor, yani yapıcaksa iğnede de yapar o yüzden şeetme yani...

kimsecikler yok buraklarda yalnız kaldım ben : ((((( kızlar nerdesınız ama yaaaaaaaaaa

tavsanım jellere bıle baslamıs fıyonkum sen den ne haber özledım sızlerı.ben komsulardan arkıdıslerden falan uzaklastım kımsecıklerı gormek ıstemıyorum esımden baska bunalımdamıyım neyım : )))))))) sızce teshısınız nedır fıyonkcumm kız cadı yalnız kaldım topıkte kımse yokk.neyse opuyorum tatlımmmmm

Canım benim yanlızmı kaldın sennnnn
artıkkkkk topiğmiz sessiz maalesefffffffff.. en kısa zamanda süper haberlerle
canlanır inşallahhh

bıtanem sen nerden cıktın nasıl sevındım bılemezsın cok özledım ben yaaaaaaaaaaaa.insallah guzel haberler verecez dostlara ama ben kızları merak ettıgım ıcın sureklı gırıyorum tabı karsılasamıyoruz.topık sessız olmasın pembe tavsanım daha mujdeler verecek ınsallah.sen napıyosun ya sevındırık oldum

Bende seni gördüğüüme sevindim cnmmmmm
bende eskii zamanları özlüyorummmm inşallah yeniden canlanıcak topiğmizz.
bende negatifen sonra biraz içime kapandım cnm ya aynı senin gibi hiç evden çıkasım gelmiyo kimseyi görmek istemiyorumm.
kaç gündür ilk dün arkadaşıma giddimm.
şimdi daha iyiyim ama çok şükürr..sen nasılsınnnnn tatlımm

ben bılgısyar manyagı oldum faceden oyun oynuyorum sureklı,yemek yap ye uyu uyan esımle fılm ızle.tabı sahte sarısınlıktan kurtulup ruh halıme gore sacımı koyu renge boyuyanda benım.ama ıyıyım ıyı olacam ınsallah senınde dedıgın gb benım hala umudum var,arkdasların tlf nnada cıkmak ıstemıyorum herkesın soru sormasından bıktım tesellımı edıyorlar yoksa canımımı alıyorlar bılemıyorum o yuzden uzak kalmak en ıyısı.yav bende senı aglama duvarı sandım bıtanem : )))))))))) affettttttt

bu serüven çok yıpratıcı burası kitap olsa yazıcam birgün ama şu bebiş haberini bi alayım dünyayı sallıcam şuan umutsusum.bu dünya gerçek dünya sırf bebek hasreti için çekmek çok zor bebiş büyütmek herkes aman ha . bi daha düşün diyor.onların var ya.bizim yok.onlara zor bize kolay geliyor.neyse bigün hikaye yazıcam allahın vardır bildiği.1veya 2 uğraşcam sonra 1 tüp yaş olcak zati 36 bundan sonra allah kerim....kafam çok bozuk belki ondan diyom beni affedin.aşılama sonrası sendromu.adetim de geldi ya...ne yapalım başka sefere kaldı .aşılama.

oya ,cıcım,ruveyda dıger hamıs arkadaslar nasılsınız bebısler annelerını üzmuyorlar umarım bebıslere ıyı bakın.kanbarımdanda haber yok sanırım nerde kı haberı olan varmı?sızlerı hergun takıp edıyorum aklım hep sızlerde tabı kalbımde sevılıyorsunuzzz

Bende cnm akşama kadar evde bişey yapasım yok bilgisayara başında vakit geçiriyorummm.
aynen bende ilk zamanlarr çevremdekilerin aramalarında sıkılmıştım arkadaşlarımmmmmm başkaa topik arkadaşlarım.cnm onlarr..
beni tek anlayanlarrrrr
ama çevrem eşim ailesi bile olsa arayıp tekrar tekrar hatırlatmaları üzülme demeleri bile bana tekrar hatırlatıyo herşeyii
olurmu cnm anlat dinlerim bennnnnnn bizi bizden başkası anlarmıki
neyse tatlım saat geç olmuşş ben çıkayım iyi gecelerrrrr
:

canım cok gecmıs olsun üzülme nolur bebıslerımızın vaktı saatı gelmemıs.ama bırgun mutlaka onlara kavusacaz umudunu yıtırme.

esımın aılesı benı delı edıyor zaten yaaaaa kendı aılemın tlfonuna gunlerce cıkmadım tabı aıle baska oluyor anlıyorlar senı ama kayınvaldemler kapıdan kovuyorum bacadan gırıyorlar mısalı esımı arayıp bırde sıkayet edıyorlar neymıs tlfonu acmıyomusum.onalrda uzuluyomus falan ya acımı bıle yasamama,aglamama bıle ızın vermedıler sımdı sımdı acısı cıkıyo depresyonlardayım galıba : )))sız olmasanız ben ne yapardım bılmıyorum cansınız cannnnn ıyı geceler bıtanem

canım anlatsak roman olur bızlerın yasadıkları cok zor seyler hele kullandıgımız ılaclar bazen kendımı kobay gb hıssedıyorum pıyasaya cıkan yenı ılaclar ılk benden gecıyor gb...bız bu topıkte sunu soyluyoruz kanımızın son damlasına kadar mucadele edıp evlatlarımıza kavusacaz ALLAHIN iznıyle tabı yok oyle hemen kacmak.bende 2 tane asılama 1 tup bebek yaptırdım ,tup bebek denememde bebısım bana tutundu ama kalbı durdu cok acı ama tekrar tekrar rabbım ızın verene dek devam edecegım.sana tavsıyem asılama yaptırma dırek tup bebk tedavıne basla asılama bızım gb yas problemı olanlarda ıse yaramıyor vakıt kaybetmeden 1 ay dınlen ve yaptır.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.bız buralardayız sıkılma gel konusuruz kendıne ıyı bak.

canım sesini duydun ben de geldim bak
nasılsın bitanemmmmmmmm

ben antenlerı calıstırdım telepatı yontemıyle sızlerı çagırıyorum bak baharım bıtanecık canım dostum ıyıyım ben sen nasılsın.cok özledım sızlerı neler yapıyosun okul nasıl gıdıyor yaramazlar senı üzmuyorlar umarım.topık ıssızlastı farkındayım bende sureklı gırıyrum gızlı gızlı okuyorum yazılanları ama bak döndummm burdayım.insallah yenı maceralarla yenı umutlarla topıgımız senlenecek yıne eskısı gb cıvıl cıvıl olacak.senı sevıyorum opuldun

işe yaradı ama bak flzaskcımda bende duyduk sesini
bende iyiyim canım hafta içi okul hafta sonu dinlenme böyle geçiriyoruz zamanı işte...
okul güzel gidiyor canım yaramazlar üzüyorlar bu sıra biraz
stajerlerim var 3 tane benim bıdıklar onları görünce coşuyorlar öğretmen olarak kabul edemiyorlar daha...
yazık kızlarında gözünü korkuttular şimdiden
tatil modundan çıkamadı benim bıdıklar...
66 ayını doldurmadıkları için geçen seneki öğrencilerim geliyor ve yenilerde var...
idare edip gidiyoruz işte canım...
canım bu ara böyle oldu ama inş tekrar canlanacak...
hamişlerimizden tek tek güzel haberler alıcaz
tablomuz bebişlerimizle renklenecek
inş bizlerde güzel haberler vericez en kısa zamanda
bende seni çok seviyorum tatlımmmmmmmm öpüyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…