canım merhaba inşallah iyiyiz diyelim. benim bebişin biri yok artık. Allah'ım diğer kuzuma sağlıklı ömür versin inşallah.
işte sevinçle hüzünü bir arada yaşayanlardanım. bu benim ikinci kaybım.Allah cümlemizi korusun inşallah.
diğer bebiş etkilenmesin diye üzmemeye çalışıyorum ama yine de buruk içim. şimdiki endişem diğerine bir şey olmasın yeter.
Gunaydıııınnnnn:)
Doktor ıkızlerıme bı kız bı erkek dedı:) sonra degısır mı bılmem:)
herkese günaydınn....hazırsanız açıklıyorum:) bir KIZIM bir OĞLUM olucakmiş teyzeleri:) alah sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse.kızım 82 gr,oğlum 87 grm olmuşlar :) darısı hepinizin başına inşallah...
herkese günaydınn....hazırsanız açıklıyorum:) bir KIZIM bir OĞLUM olucakmiş teyzeleri:) alah sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse.kızım 82 gr,oğlum 87 grm olmuşlar :) darısı hepinizin başına inşallah...
Ben 3 gün sonra dondurulmuş transferimin sonucunu öğreneceğim. İnşallah yukarıdaki tabloya 2. de tuttu diye yazarsınız!!
Herkesin en kısa zamanda çift çizgiyi görmesi için dua ediyorum.
ya bi şey sorcam canım sen benden bi hafta sonra öğrendin ama takvimde benden bi gün sora gözüküyon ben anlamadım su da benle aynı gün haber verdik ama nerden baksan benden 2 hafta önde ya ben yanlışmı hesaplıyom acaba sat 22 ağustos eylülün 4 transfer 14 test tarihi 3 gün emriyosugünaydınnnnnnnn
Kızlar merhaba ...
Bende temmuzda, 3.tüp bebek tedavisiyle pozitifi alanlardanım,şükürler olsun ki...
Allah sağlıkla kucagımıza almayı ve isteyen herkese bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah.
Topiği epeydir takip ediyorum bugüne yazmak kısmet oldu...
canım merhaba inşallah iyiyiz diyelim. benim bebişin biri yok artık. Allah'ım diğer kuzuma sağlıklı ömür versin inşallah.
işte sevinçle hüzünü bir arada yaşayanlardanım. bu benim ikinci kaybım.Allah cümlemizi korusun inşallah.
diğer bebiş etkilenmesin diye üzmemeye çalışıyorum ama yine de buruk içim. şimdiki endişem diğerine bir şey olmasın yeter.
canım maşallah Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.
senin de mi ikiz
cainsiyetleri belli olmuştur sanırım
Canım seni Nisan anneleri topiğinden tanıyorum.Mesajını okuyunca üzüldüm,Rabbim diğer evladına sağlık versin,sana bağışlasın inşallah.Çoğul gebeliklerde 15. haftaya kadar olabiliyor sanırım böyle kayıplar.Senin ve evladın için duacıyım canım...Allah hakkımızda hayırlısını versin inş...
Allah razı olsun canım ben de üzüldüm ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş. kalp atışlarını duymamış olsaydım belki yıkımı daha az olurdu.
kısmet Allah diğerine sağlıklı ömür versin inşallah.
evet ikiz gebeliklerde kaybolan ikiz sendromu olurmuş. insan
ister isemez şartlanıyor tabiki.
ikiz hiç bir zaman hayalim değildi eşim çok
istiyordu. bende onların benle olduğunu gördükten sonra
çok bağlandım.
Allah olmayanlarada versin inşallah. herşeye rağmen çok
güzel bir duygu.
bu arada bizim hamilelik takvimi bebek 45 gr diyo ama maşallah benimkiler olmuş 85 gr.ya benimkiler obez:) yada bu takvim uyduruyor:)
Gunaydıııınnnnn:)
Doktor ıkızlerıme bı kız bı erkek dedı:) sonra degısır mı bılmem:)
Kizlar Allah kuzucuklarinizi size bagislasin insallah ay cok tatli ya benim arkadasda tüp bebeklen ikiz sahibi bir kiz bir erkek cok tatli oluyolar kizlar cin gibi oluyo masallah kiz nereye gidiyosa oglanda onun arkasina takilip emekliyolar insanin dötlerini hammmmmm yapasi geliyo.....herkese günaydınn....hazırsanız açıklıyorum:) bir KIZIM bir OĞLUM olucakmiş teyzeleri:) alah sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse.kızım 82 gr,oğlum 87 grm olmuşlar :) darısı hepinizin başına inşallah...
Insallah hayirli positif haberler alirsin bebisine kavusursun..Ben 3 gün sonra dondurulmuş transferimin sonucunu öğreneceğim. İnşallah yukarıdaki tabloya 2. de tuttu diye yazarsınız!!
Herkesin en kısa zamanda çift çizgiyi görmesi için dua ediyorum.
Aselim bu insanlar insanliktan cikmis ne desen bir taraflarindan girip diger taraflarindan cikiyor olan masum cocuklara bebeklere oluyor ve bizler gibi yilarca anne olmayi bekleyenlere üzüldüyümüzle kaliyoruz....insallah rabbim tez zaman hepimizin saglikla cocuklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin aminnnnn......sabah haberlerde okudum kadının biri 9 aylık bebeğini boğmuş . Bu insanları benim elime verseler varya@@@@@@@@@@@@@ bu nasıl insanlık . bizim şurada konuştuklarımıza evlatlarımıza kavuşmak için yaptıklarımıza bakıyorum birde o manyakın yaptığına . Allahım Islah ETSİN. Rabbimin ıslahı ağırdır ama inşl ıslah olur yola gelir .
ya bi şey sorcam canım sen benden bi hafta sonra öğrendin ama takvimde benden bi gün sora gözüküyon ben anlamadım su da benle aynı gün haber verdik ama nerden baksan benden 2 hafta önde ya ben yanlışmı hesaplıyom acaba sat 22 ağustos eylülün 4 transfer 14 test tarihi 3 gün emriyosu
TEYZECİKLERRR
BUGÜN İLK KONT. GİTTİKKKKK VEE ORDAYDII YAVRUM RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİİ BİR TANE 5 HAFTALIK DEDİ DOKTOR AMA 1 HAFTA ÖNDE GİDİYO DEDİ 6 HAFTALIK GÖZÜKÜYO DEDİ KESE TAHMİNİMDEN DAHA İİ BÜYÜK DEDİİHATTA DENEDİ DUYARIZ KALP ATIŞLARINI DİYE AMA OLMADI BİR HAFTA SONRA GEL DEDİ AMA BANA UYMUYODU TARİH 13 EYLÜLE ALDIK ONDAN SONRAKİ USG DE 24 DE
ÇOK MUTLUYUM KIZLAR ŞÜKÜRLER OLSUNN GÖRDÜM BU GÜNÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?