Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ay canım benim yaaa...maşallah diyelim...ben iki tane bekliyordum senden ama olsun 1 olsun bizim olsun..allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

canım benim ne kadar güzel :) sağlıklı bir bebişin var sabırsız da bişey önden önden gidiyor bakalım

EWET BAŞTAN BERİİ KOŞUYOO MAŞŞALLAHH ACELESİ VAR SAOL BİTANEM SENİN DEDİĞİN GİBİ BU ERKENDE GELMEK İSTİCEK DÜNYAYA SANIRIM

ay canım benim yaaa...maşallah diyelim...ben iki tane bekliyordum senden ama olsun 1 olsun bizim olsun..allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

EWETT HEP SENİN SÖLEDİKLERİN O KOLTUGA OTURANA KADAR AKLIMDAYDII HAYIRLISI BİTANEM SAĞLIKLI OLALIMM RABBİM KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN HADİ BAKALIM YAVRUCAKLARINA İSİM ARAMAYA

Ayy sorma ya ben bugüne kadar hep isim hazır falan derdim ama öyle olmuyormuş.şimdi bulduğum hiçbir isim yakışmıyor sanki..ama bi an önce bulmam lazım şimdi ananne babane falan isimle ilgili ulvi rüyalar görmeye başlar:) okadar bekledim kimseye bırakamam bu işi:)

Ayenne onun için hemen sen görmelisin bi rüyaa

eşimde hep erkek olursa babasının ismini isitiyo k.validemde bende içimden diyorum bukadar eziyet cektim bana hiç hak verilmiyoo

..................................................................................

Son düzenleme:
maşallah cinsiyetlerimiz bir bir dökülüyor. artık beşiklerini kertmeye başlayalım
maşallah hem kızımız hem oğlumuz var.
elbette bize biri düşer demi

arkadaşlar listenize baktım ve çok mutlu oldum.endometriosiz olup hamile olan arkadaşlar var.bana umut oldunuz.bende tedaviye başladım.nisanda negatif bir denemem var.acıbadem maslakta olacak busefer.dualarınıza benide ekleyin.

Hadi gözün aydınn cnmmmmmmm keseyii gördün demek maaşallah
Darısı şimdi kalp atışını duymaktaaaaa inşallahhh rabbim onuda nasip eder..
sonraaa diğer heyecanlarrrrrr ..cinsiyete sıra gelicekkkkkkk..
bizde heeycanla bekliyeceğizzzzzz...yiğenimiz kızmı olucak erkekmi..en başta sağlıklı olsundaaaa
cnm biliyorum belki aklındayızz ama bizlerede dua et cnm.bizlerde bu günleri görelim inşallah...

Flzask canimm benimm etmem mii tum kalbimle :))

Hepinizii kocamannnnn seviyorummm

anammmmmmmmmmm cicoşummm... daha sen geçen gün lucrin nasıl kullanılır falan diye sormuyomuydun ay çok duygulanasım geldi. zaman nasıl bişey böyle...
canım cicoşum, inşallah pıtpıtını duyacağın, cinsiyetini öğreneceğin kucağına alacağın günlerde böyle bi çabuk geçer...
ayyyy darısı başımıza inşallahhh aminnnn....

ayyy kuzularrrr... maşallah maşallahh... ikizlerimiz kızlı erkekli geliyor maşallah...
Allah ikisinede uzun uzun sağlıklı ömürler versin...
totişlerimizede biyerde obez demişsin, höyt diyorum, onlar tosunları temmuz topiğimizin

<br>
<br>
maşallah canım beni geçtin herelde ben 17 ekimde gitcem kalbi duymaya senin kese kaç cm benim 6 cm çıkmıştı geçen hafta

Canim hosgeldin hayirli ugurlu olsun ikizlerimiz artti desenize.
Hilal tebrik ederim canim prens ve prensesin hayirli olsun cok guzel bir haber bu.harikasiniz.
Ben 3 gün sonra dondurulmuş transferimin sonucunu öğreneceğim. İnşallah yukarıdaki tabloya 2. de tuttu diye yazarsınız!!

Herkesin en kısa zamanda çift çizgiyi görmesi için dua ediyorum.
İnsallah canim bekliyoruz guzel sonucunu allah yardimcin olsun

Ciciiii tatlim gozunaydin masallah,darisi kalp atislarina

Günaydınlar,,,

Benimde Oğlum oluyor,teyzeleri..sanırım bu sene erkek senesi...allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu...

cici çok tebrik ederim canım bundan sonra kalp atışlarına sağlıkla sıhhatle hep seninle sonuna kadar Rabbim yanında olsun .

Canım hayırlı olsun tedavin . oradaki doktoru duymuştum sanırım . inşl bu sefer muradına erersin canım .

Günaydınlar,,,

Benimde Oğlum oluyor,teyzeleri..sanırım bu sene erkek senesi...allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu...

Gözün aydın canım . Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Darısı bizlerin başına inşllllllllllllllllllllllllllllllll .

Günaydınlar,,,

Gözün aydın cnmm Maaşallah
Demek oğluşun olucakkkkkkk
Hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallahhhhhhhh cnmm.. çokkkkk güzel oluyo,ilkte hamiş haberlerinizi sırayla öğrendikkkkk
şimdide cinsiyetleri öğreniyoruzzzzzzzzzz
AMİNNNNNNNN...........bizlerede nasip olur inş.

Benim bebeğimde dursaydı bende öğrenecektim cinsiyetini (( Allahım bizleri bekletme Yarabbim tez zamanda buradaki arkadaşlarıma ve gözümün görmediği kulağımın duymadığı nerde kim varsa isteyen herkese versin inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll .

Günaydınlar,,,

şimdi 2 kız 4 erkek var topikte maşallah.
bu şekilde kızlarımız altın değerinde topik erkeklerle
dolarsa kızlarımızın değeri bir iken bin olacak.
şimdi benim pıtırcığın cinsiyeti belli olsun bakalım
hemen atağa geçmek lazım

Allah'ım sana ve isteyen tüm arkadaşlara tez zamanda bu duyguyu yaşatsın canım.
2 kez kayıp yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.
seni çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…