Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ya bu yolduluk kaçta. gitmeden önce yine kan versene.

Ya bugun transferimin 6. günü.. 8 Ekim test tarihimdi..

Ayy cnm yaaaaa bende heyecanlandımm. şimdiiiiiiiii
inşallah değerr yükselirr yarında yaptıracakmısınn testiii.
hilburunda baksana 5. günde çıkmış değerii.
çokkkkkk güzel yaaa neg<tiflerden sonraa güzel haberler duymaya başladıkkk..

ya bu yolduluk kaçta. gitmeden önce yine kan versene.

Malesef sabah ucagim 8:40 da, gitmeden tekrar yaptirabilmem cok zor.. Zaten o saatten once gidip 5 te kan versem bile bugunkunden cok farkli cikmaz.. Bir gun bile gecmemis olacak iki sonuc arasinda. Yani deger artti mi goremicem. Bu da sanirim daha kotu bisi.. Bosuna umitlenmek de istemem elbette su anda.. Bu deger dusebilir de Allah korusun...

Allah kimseyi benim durumuma dusunmesin arkadaslar :)) kotu zamanlama oldu

tebrik ederim canım bal gibi hamilesin
hemde 6.gün kan değeri bu maşallahhhhhhhhhh

yarın yaptırmana gerek yok zaten canım iki gün sonra tekrarlarsın gideceğin yerde yaptırma şansın yokmu
bence hiç stres falan yapma değerin gayet güzellll

Günaydınlar,,,

Benimde Oğlum oluyor,teyzeleri..sanırım bu sene erkek senesi...allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu...

aminnn...
Maşallahhh oğluşumuza Allah kucağına almayı nasip etsin... Ay teker teker hamile haberini aldığımız arkadaşlarımızın şimdide teker teker cinsiyetlerini duyuyoruz, şenlik falan bitti diyordum ama bu kısmı düşünememişim..
ay darısı başımıza inşallahhh amin.

anammmmmmmmmmmmmmm tafşanımmmmmmmmmmmmmm
ay kötü bi sonuç çıksa fırçalıcaktım ama bu sonucu görünce bi ateş bastı bi heyecanladım...
ay sülüman hocayı arayıp bi sorsaydın ya tafşanım bu tarihte bu rakam anlamlı mı diye...
anammmmmmmmmmm....
ay tafşanımmm sen yokken çatlıcaz ama ya bu yapılır mı şimdi bizee hofffffffff......

Fiyonkum, valla ne desen fırçalasan da hakkın var ama bana da hak verin, gidicem ve 14üne kadar burda olmıcam çatlardım yapmasam.. dün akşamdan beri uyku girmedi gözüme test yapcam fikrini kafama koydum..

Süleyman beyle görüştüm, daha doğrusu hemşiresiyle... Rakamı anlamlı ve olumlu değerlendiriyor tabi ama fazla da moda girmiyim diye, "böyle dalgalanmalar olabilir ilaçlardan da" filan diyorlar. Ben de ne kadar dalgalanma olabilir ki filan dedim, hemşire de "göbekten yaptığınız iğnelerden de kalabiliyor" filan dedi. Ama ben kalabileceğine inanmıyorum çünkü benim dondurulmuş transferi, iğneleri yaptığımda temmuzdu.. Şimdi progesterondan, östrojenden başka birşey almıyorum..
Bu arada orada testi tekrarlamana gerek yok 14ünde döndüğünde yaparsın, 500-600 görmen lazım o zaman dediler..

Bence onlar da erken olduğu için fazla ümitlenmiyim istiyolar :))
Ama ümitlenmiyorum da herşeyin hayırlısı.. Ben sadece merakımı giderdim.. Şimdi kendime oralarda daha çok dikkat etmem lazım onu anladım.

dediğin gibi tafşanım temmuzdan bugüne ilaç mı kalır, her ihtimale karşı dalgalanma falan diye sağlama almışlar işi...
ya sen nasıl ümitlenmiyosun ben çoktan hamile olduğun fikrini kabullendim bile
bi çabuk git gel tey tey için bekliyor olucammm...
tafşanımmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

tey tey hakkımı saklayın, 14ünde tey tey yaparız artık hayırlısıyla...

Ben gene yazarım size oralardan bir belirtim olursa söylerim.. Şu ana kadar bir belirtim olmadı.

bugün kontrolümüz vardı ama bizim ufaklık nazlı çıktı göstermedi kendini..doktor sadece , kıza benziyor ama kesin deil dedi....hayırlı ve sağlıklı evlat olur inş....

haber verim dedim ama ,kimse merak etmiomuş,dün yazdıklarımdan sonra kimsenin umrunda deilim farkına vardım..neyse önemli değil...iyi geceler herkese......

ayyyyyyyyy maşallahhhhhhhhhh 6. günden minik tavşanımız ne güzel bi değerle belli etmiş kendiniiiiii
gözün aydınnnnn canımmmm çok sevindimmmmmmmm
valla ben şimdiden hamiş olarak kabul ediyorum seni herşey ortadaaaa
rabbim bebişini size bağışlasın canım...
aman dikkat et oralarda kendine de minik tavşanımızada...
size iyi yolculuklar canım hayırlısıyla gidip güzel haberlerle dönersiniz inş

aaaaaaa ne alıngan olmuş bizim güzel hamişimiz hiç yakışmadı sana valla
olur mu canım öyle şey tüm hamişlerimizin güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz...
demek senin bebiş nazlı çıktı haa
hayırlısı olsun canım zıcık geç öğrenirsiniz sizde...
sağlıklı uzun ömürlü olur inşşşşşş

Kızlar,
Ben bugün bir halt yedim..
Çok erken olduğunu bilerek, negatif çıkarsa üzülmeyeceğimi kendi kendime defalarca söyleyerek kan tahlili yaptırdım.

İnanmayacaksınız ama sonucum 45.26 çıktı...

süper ya çok sevindim canım ya bence idrar testini 2 gün sonra yap 100 üzeri görünüyomuş benim 160 pembe çizgi vardı yani şimdi yapıp canını sıkma

aaaaa hiç olur mu öyle şey, hiç umrumuzda olmaz olurmusun autumn'cum... Benim yüzümden gündem karışmıştır, kusurumuza bakma sen bizim..
İşte napcan görmemişin bi bhcg değeri olmuş, ondan böyle olmuş :))

Ben zamanında çok ultrason yaptım hamilelere.. Bu haftalar çok yanıltıcı olabiliyor, kızlar da erkek gibi görünebiliyor. O nedenle sabredin biraz daha zaman geçsin derim.. 15-16. haftalar çok daha net cinsiyet belli olur.. Sağlıklı olsun da...

nasıl umrumuzda olmaz yavru, sağlıklı olsun da
bir hafta sonra öğrenelim. bizim için kıymetlisin
seni çok seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…