:18: çok acayip kızlar gerçekten.. Dumur oldum bugün..
Alıcam idrar testi gidip bakalım.. Ama cıkmayacaktır bence.
Çok yakın arkadaşımın kanda 1049 gördükten sonra idrarda çıkmıştı.. Ama yanıma alıp götüreceğim, o kesin :))
Ya bugun transferimin 6. günü.. 8 Ekim test tarihimdi..
ya bu yolduluk kaçta. gitmeden önce yine kan versene.
Kızlar,
Ben bugün bir halt yedim..
Çok erken olduğunu bilerek, negatif çıkarsa üzülmeyeceğimi kendi kendime defalarca söyleyerek kan tahlili yaptırdım.
İnanmayacaksınız ama sonucum 45.26 çıktı...
Malesef sabah ucagim 8:40 da, gitmeden tekrar yaptirabilmem cok zor.. Zaten o saatten once gidip 5 te kan versem bile bugunkunden cok farkli cikmaz.. Bir gun bile gecmemis olacak iki sonuc arasinda. Yani deger artti mi goremicem. Bu da sanirim daha kotu bisi.. Bosuna umitlenmek de istemem elbette su anda.. Bu deger dusebilir de Allah korusun...
Allah kimseyi benim durumuma dusunmesin arkadaslar :)) kotu zamanlama oldu
Günaydınlar,,,
Benimde Oğlum oluyor,teyzeleri..sanırım bu sene erkek senesi...allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu...
Kızlar,
Çok erken olduğunu bilerek, negatif çıkarsa üzülmeyeceğimi kendi kendime defalarca söyleyerek kan tahlili yaptırdım.
anammmmmmmmmmmmmmm tafşanımmmmmmmmmmmmmm
ay kötü bi sonuç çıksa fırçalıcaktım ama bu sonucu görünce bi ateş bastı bi heyecanladım...
ay sülüman hocayı arayıp bi sorsaydın ya tafşanım bu tarihte bu rakam anlamlı mı diye...
anammmmmmmmmmm....
ay tafşanımmm sen yokken çatlıcaz ama ya bu yapılır mı şimdi bizee hofffffffff......
Fiyonkum, valla ne desen fırçalasan da hakkın var ama bana da hak verin, gidicem ve 14üne kadar burda olmıcam çatlardım yapmasam.. dün akşamdan beri uyku girmedi gözüme test yapcam fikrini kafama koydum..
Süleyman beyle görüştüm, daha doğrusu hemşiresiyle... Rakamı anlamlı ve olumlu değerlendiriyor tabi ama fazla da moda girmiyim diye, "böyle dalgalanmalar olabilir ilaçlardan da" filan diyorlar. Ben de ne kadar dalgalanma olabilir ki filan dedim, hemşire de "göbekten yaptığınız iğnelerden de kalabiliyor" filan dedi. Ama ben kalabileceğine inanmıyorum çünkü benim dondurulmuş transferi, iğneleri yaptığımda temmuzdu.. Şimdi progesterondan, östrojenden başka birşey almıyorum..
Bu arada orada testi tekrarlamana gerek yok 14ünde döndüğünde yaparsın, 500-600 görmen lazım o zaman dediler..
Bence onlar da erken olduğu için fazla ümitlenmiyim istiyolar :))
Ama ümitlenmiyorum da herşeyin hayırlısı.. Ben sadece merakımı giderdim.. Şimdi kendime oralarda daha çok dikkat etmem lazım onu anladım.
dediğin gibi tafşanım temmuzdan bugüne ilaç mı kalır, her ihtimale karşı dalgalanma falan diye sağlama almışlar işi...
ya sen nasıl ümitlenmiyosun ben çoktan hamile olduğun fikrini kabullendim bile
bi çabuk git gel tey tey için bekliyor olucammm...
tafşanımmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
tey tey hakkımı saklayın, 14ünde tey tey yaparız artık hayırlısıyla...
Ben gene yazarım size oralardan bir belirtim olursa söylerim.. Şu ana kadar bir belirtim olmadı.
tatlım gözümüz aydın:) ben 5.günde yaptırdığımda 39 çıkmıştı ki ben ilan etmiştim hamile olduğumu ilan etmiştim :) kaçıncı günün senin?
tafşanım sana şimdiden iyi yolculuklar, topiğimizin en minik meleğine iyi bak...
Kızlar,
bugün kontrolümüz vardı ama bizim ufaklık nazlı çıktı göstermedi kendini..doktor sadece , kıza benziyor ama kesin deil dedi....hayırlı ve sağlıklı evlat olur inş....
haber verim dedim ama ,kimse merak etmiomuş,dün yazdıklarımdan sonra kimsenin umrunda deilim farkına vardım..neyse önemli değil...iyi geceler herkese......
Kızlar,
bugün kontrolümüz vardı ama bizim ufaklık nazlı çıktı göstermedi kendini..doktor sadece , kıza benziyor ama kesin deil dedi....hayırlı ve sağlıklı evlat olur inş....
haber verim dedim ama ,kimse merak etmiomuş,dün yazdıklarımdan sonra kimsenin umrunda deilim farkına vardım..neyse önemli değil...iyi geceler herkese......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?