Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ay ay ayyyyy... bizim minik kuzu nazlı ama anneciği ondan nazlı...
dediğin gibi hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat olsun da kızı erkeği farketmez...
tatlı hamilişişkomuz, şurda zaten şu sıralar hamilişişkoş haberi beklediğimiz çok kimse olmadığından (tafşanımla glçyn var bitek bildiğim) en popüler konumuz minik kuzularımızın cinsiyetleri, ben en son senin yarın öğrenicem bende dediğini hatırlıyorum, bu kısmıda işte şimdi gördüm. burda hepimiz değerliyiz ama şuan en kıymetlilerimiz hamlişişkolarımız, umurumuzda olmamak ne demek kıs, siz olmasanız şurda durmak için sebebimiz mi var.

amanda aman ..hamilelik nasılda alıngan yapmış bizim güzelimizi:) canımsın ...ben yoktum yazdığında ama herkes tavşanın erken sonucuna kitlenmiş sanırım:) seviyoruz nazlı kızı ve seni..

ayy şuu hamilelik hormonlarııı bidaha öle şeyler düşünme

kuzummm hayırlı olsunn güzelll annenin nazlı kızı

tebrik ediyorummmm canımm ayy süper yaaa
aynen demiii bitanem ilacmı ignemi transfermi derken rabbim bu günleri gösterdii çok şükürrr
inşallahhhh bitanemm en kısa zamanda peki şimdi ne zman başlıyosunuz ?
<br>
<br>
maşallah canım beni geçtin herelde ben 17 ekimde gitcem kalbi duymaya senin kese kaç cm benim 6 cm çıkmıştı geçen hafta
7.7 cm canım ben senden önce gidiyorum 13 ekim canım çok heycanlıyımm bir türlü geçmiyoo gelmiyo kont günleri sanada öle oluyomuu bitanem :26:
Günaydınlar,,,

Benimde Oğlum oluyor,teyzeleri..sanırım bu sene erkek senesi...allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu...

oyy teker reker cinsiyetlerr belli olduu süperr bitanem tebrik ederim

Çok tebrik ederim canım . Her şey gönlünce olsun inşl . Rabbim tamamına erdirsin sevinçerin hiç bitmesin . Kendine dikkat et .

güzel poz vermiş... bende ilk görüğümde keseyi bebek sandım sonra ablam dedi içindeki beyazlık olduğunu eeee nepalım görmemişin çocuğu olursa böle olur
evet canım ya zaman geçmiyo dün başka dr gittim tekrar görmek için dahaerken dedi görünmezmiş nasıl yani benim arkadaşım görmüştü çok canım sıkıldı muayene etmedi siniirrrr.. bu arada ara ara o meşhur bulantılar başladı öööööö diye geziyom bide bi rüyalar görüyom içli köfteler erikler hergün menü değişiyoruh halim tuhaf yaniii

Canım yuvarlak kese oluyor bebek henüz görünmez şimdi içinde çok minikkkkkkkkkkkkkkkk o :)))

kız ce nerden biliyim ya geçenlerde burdan bir arkadaş dedi ya küçük noktacıklar ikiz olunca böylemi oluyumuş diye merak ettim hani cicinin fotoda ikitane beyazlık varya onlarmı bebecik diye

Günaydın cnmmmmmmm
oy oyy oyy maşallahhhh
kesede gerçekten ne kadar net görünüyo hiç bebek kesesi görmemiştimm.
oyy şimdi onun içinde kalp atışlarını duyucaksınız inşallahhhhhhhhh.....
çok güzel cicimmmmmmmmmm
rabbim inşallah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin..
çok güzel heyecanlar bunlarrrrrr

kız ce nerden biliyim ya geçenlerde burdan bir arkadaş dedi ya küçük noktacıklar ikiz olunca böylemi oluyumuş diye merak ettim hani cicinin fotoda ikitane beyazlık varya onlarmı bebecik diye

yok yavrum onlar değil kalp atışlarını duymaya gittiği zaman daha belirgin bir şekilde olacak içinde . hatta orada kalbi bile atarken pır pır görecek . Rabbim en kısa zamanda sana da yaşatsın bu sevinçleri inşl

siz bana bakmayın arada esiyor bana böyle işte..hormon dalgalanması sanırım...güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…