bugün kontrolümüz vardı ama bizim ufaklık nazlı çıktı göstermedi kendini..doktor sadece , kıza benziyor ama kesin deil dedi....hayırlı ve sağlıklı evlat olur inş....
haber verim dedim ama ,kimse merak etmiomuş,dün yazdıklarımdan sonra kimsenin umrunda deilim farkına vardım..neyse önemli değil...iyi geceler herkese......
hilburcum, senin dondurulmuş transferi değildi ama dimi? Sanki normal trnasferdi gibi kalmış aklımda..
bugün kontrolümüz vardı ama bizim ufaklık nazlı çıktı göstermedi kendini..doktor sadece , kıza benziyor ama kesin deil dedi....hayırlı ve sağlıklı evlat olur inş....
Haber verim dedim ama ,kimse merak etmiomuş,dün yazdıklarımdan sonra kimsenin umrunda deilim farkına vardım..neyse önemli değil...iyi geceler herkese......
haber verim dedim ama ,kimse merak etmiomuş,dün yazdıklarımdan sonra kimsenin umrunda deilim farkına vardım..neyse önemli değil...iyi geceler herkese......
Kızlar,
Ben bugün bir halt yedim..
Çok erken olduğunu bilerek, negatif çıkarsa üzülmeyeceğimi kendi kendime defalarca söyleyerek kan tahlili yaptırdım.
İnanmayacaksınız ama sonucum 45.26 çıktı...
aynen demiiianammmmmmmmmmm cicoşummm... daha sen geçen gün lucrin nasıl kullanılır falan diye sormuyomuydunay çok duygulanasım geldi. zaman nasıl bişey böyle...
canım cicoşum, inşallah pıtpıtını duyacağın, cinsiyetini öğreneceğin kucağına alacağın günlerde böyle bi çabuk geçer...
ayyyy darısı başımıza inşallahhh aminnnn....
<br>
<br>
maşallah canım beni geçtin herelde ben 17 ekimde gitcem kalbi duymaya senin kese kaç cm benim 6 cm çıkmıştı geçen hafta
Günaydınlar,,,
Benimde Oğlum oluyor,teyzeleri..sanırım bu sene erkek senesi...allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu...
Günaydın öncelikle cici
nerde oluyo şimdi bu mercimekcik
günaydın bitanem nerde oluyo derken ? anlıyamadım :26:
o yuvarlak mı bebek şimdi küçük beyaz noktaçıklarmı
güzel poz vermiş...
Canım yuvarlak kese oluyor bebek henüz görünmez şimdi içinde çok minikkkkkkkkkkkkkkkk o :)))
kız ce nerden biliyim ya geçenlerde burdan bir arkadaş dedi ya küçük noktacıklar ikiz olunca böylemi oluyumuş diye merak ettim hani cicinin fotoda ikitane beyazlık varya onlarmı bebecik diye
siz bana bakmayın arada esiyor bana böyle işte..hormon dalgalanması sanırım...güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...
kesin kızın olcak nazı sana geçmiş baksana minik böceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?