Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Kızlarrrr benimde oğluşum oluyormuş. Bugün rutin kontrolümüz vardı. İlk defa hareketli halini gördük, tam cinsiyeti hakkında konuşuyorduk ve doktor cinsiyetine bakıyordu ki birden bebişimiz elleri ile yüzünü kapattı, şok olduk çok şaşırdık sonra doktorumuz dediki oğlanın pipisine bakınca utandı çocuk yüzünü kapattı dedi gülüştük. Canım oğlum benim yüzünü kapattığı esnada içim gitti hemen bir sürü anlam yükledim. Rabbim hepinize bu güzel ve nadide duyguyu en hayırlı zamanda yaşatsın inşallah.

Gözün aydın cnmm demek oğluşun oluyoooo
Maaşallah
topikte şuan erkek bebekler öndee erkek senesi herhaldeeeeeeee

dondurulmuştu canım benimde ben yazdığımda sen ispanya semalarında olacaksın ama belki okuma şansın vardır canım.iyi eğlenceler tavşanınla..

Ayyy simdi cidden cok sevindim inanki.. Senin 5. Gun 39 cikip tuttuguna ve saglikla devam ettigine gore,insallah benim de devam edecek...
Cok zor benim isim... Oyle cok karin grilarim oluyor ki,ara ara bicak saplaniyor gibi, korkuyorum...
Hayirlisiyla donsem de testimi yaptirsam emin olsam ((

oyyy maşallahhhh...
sağlıcakla kucağına al annesi inşallah...
sünnet düğününden başımızı kaldıramıcaz anlaşılan

tafşanım vesvese yapma, azıcık tadını çıkart yaaaa...

Arkadaşlar temmuzda başlayan tüp maceram dün dondurulmuşumdan aldığım 124 kan testi sonucuyla mutluluğa dönüştü. HAMİLEYİM :)

Allah hepinize nasip etsin. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.

Merak edenler için belirtiler listesi: :)
göğüste damarlar, kasıklarda ince ince batmalar bir de son 2-3 gündür iştahım azaldı.

ananas yedim her gün dışarıda kebap-döner vs yedim.

Temmuzda çalışmıyordum, iğneleri ve herşeyi kafama taktım, sonuç: olmadı...

Bu sefer transferden beri Allah isterse olur dedim, 3. günden itibaren işteydim, düşünmeye çok fırsat olmadı. Sonuç pozitif.

Aslolan kafa rahatlığı sanırım.

BENİ DE LİSTEYE ALINNNNN!!!!

canım benimmm yaa süperr utangaç erkek

kızlar kanbar nerelerde?

uzun süredir yok belkide en iyisi o biraz uzak kalıp kafasını dinlemek :26:

Günaydın kızlar
cici senden sonra döndü topimizin şansı yeniden geri bi hamişim daha oldu
ve bir sünet daha eklendi topiğe
oh oh oh düğünlerde göbek atmaktan kesin veriziz kiloları oh oh oh

ay ay ay utunırmışda pipiyi gösterirken odaha büyücek erkek olcak annesine gelin getircek tosunpaşa maşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallahhh

Canim beniiim hayirli olsun presnsin cok sevindim.
Tavsanim hamissin insallah hayirli ugurlu olsun tatlim stres yapma dikkat et kendine.
Yeniden baslamaniz ve basarmaniz ne guzel canim yaa cok sevindim allah tamamina erdirsin.sen ve sanayine negatif alanlara umut oldunuz onlarda pes etmeyecek ve yeniden baslayacaklar insallah.

Canim benim burada hepimiz birbirimiz icin cok degerliyiz neden uzuyosun bebisi.demek sen de ogrenemedin benim gibi.saglikli olsunlar da onemli degil canim.benim sonraki kontrolum iki hafta sonra bakalim gosterecek mi,optum seni.

tavşanım benimde çok ağrım olmuştu o yüzden test istemişti 5.gün doktorum...ama seninde oldu bence bu iş.tek tavsiyem mümkün olduğunca dinlenmeye çalış.gülçin çok sevindim arkadaşım..allah kucağımıa alamayı nasip etsin inşallah...sende yinede çok yorma kendini.

Canım benim çokkkkkkkk sevindim çokkkkkk.
inan gözlerim dolu doluu.. şuannnnnnn
maaşallah rabbim korusun sizi
Rabbim tamamına erdirsinn........
bende temmuzda başladımm tedaviye benimde o ay ertelendi sonraki ay oldu. transfer ama olmadı maalesef..
Rabbim inşallah benimle beraber negatif alan arkadaşlarıma da nasip eder en kısa zamanda inşallahhhhhh..
sizi gördükçee mutlu oluyoruzzzz temmuzda başlayıp negatif alanlar sırayla ne güzel 2. tedavilerinde pozitifi görüyolar
allahım bizede nasip et...:26:

Son düzenleme:
Günaydınlar,,,

Benimde Oğlum oluyor,teyzeleri..sanırım bu sene erkek senesi...allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu...
Tebrikler feryacim Allah oglusunu sana bagislasin saglikli kucagina insallah...
tavsancik cok sevindim bu degere sen kesin hamissin darisi insallah fiyonkun, baharin, kambarin, flatzkin, özge hayat, ve sayamadgim diger kizlarimizin basina insallllllllah amin..
autumncum sen benim herzaman aklimdasin senin kesin kizcen olcak bak gör amanda amanda nazliymis bide yesinler onu....
amannn bizimki ne fotojenikmis öyle:)) ciicis gözün aydin keseyi göörmüs siraasiyla insallah kalp atislarinida gör...
ahunisam oglusun oluyomus Masallah demek gözlerini kapadi ay ya acayip oldum simdi o mini mini elerini yesinler onun artik azar azar alis verise baslarsin artik benim kontrol saliydi gitim bakmadi cünkü bügün ikili taramam var enseye bakicaklar kan alicaklar ayni haftada ikikere bakmayalim dedi iyi degilmis sik sik bakmak ultrasonlan ay insallah iyi sonucalar alirim normalde fazla kimse yaptirmiyo bu taramalari ama hayirlisi insallah Rabbim herkesin yardimci olsun....
cok sevindim tebriklerrrrrrrrr bir hamisimz daha oldu......

Gözün aydın cnmm demek oğluşun oluyoooo
Maaşallah
topikte şuan erkek bebekler öndee erkek senesi herhaldeeeeeeee

oyyy maşallahhhh...
sağlıcakla kucağına al annesi inşallah...
sünnet düğününden başımızı kaldıramıcaz anlaşılan

canım benimmm yaa süperr utangaç erkek

uzun süredir yok belkide en iyisi o biraz uzak kalıp kafasını dinlemek :26:

ay ay ay utunırmışda pipiyi gösterirken odaha büyücek erkek olcak annesine gelin getircek tosunpaşa maşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallahhh

bir paşamız daha geliyormuş sağlıkla gelsin inşallahhhhh

Canlarım, arkadaşlarım hepinize çook çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah... Ben bu aşamalara geleceğimi hiç hayal bile edemezdim ama oldumu oluyor işte. İnşallah sizlerde yaşayacaksınız. Yaşayanlarınız ve kendim için hayırla tamamlanmasını diliyorum.

Tatlım ben ikili test için dün kan verdim cumartesi sonucu alacam inşallah. Rabbim yüzümüze güler inşallah iyi hayırlı sonuçlar alırız. Ense kalınlığını dün ölçtü doktorum ve normal problem yok dedi çok şükür.

Oya ben çok tuhaf oldum oğlumu öyle görünce. Ayaklarını gördüm minicik. Oya seninkinin cinsiyeti ne zaman belli olacak ?

Tatlım ben ikili test için dün kan verdim cumartesi sonucu alacam inşallah. Rabbim yüzümüze güler inşallah iyi hayırlı sonuçlar alırız. Ense kalınlığını dün ölçtü doktorum ve normal problem yok dedi çok şükür.

Oya ben çok tuhaf oldum oğlumu öyle görünce. Ayaklarını gördüm minicik. Oya seninkinin cinsiyeti ne zaman belli olacak ?

cok sevindim ense kalinligi iyi cikmis insallah kanda iyi cikar benim bugün iste hayirlisiyla bugünleride bi atlatsak. o findik kadar ayaklarini yerim ben bakalim belki bugün benimkide gösterir saglikli olsunlar insallah bizller cok zor kavustuk bebisslerimize ahunisam daha degisik duygular icerizindeyiz rabbim diger kizlarimiza tatirsin bu mutluluklari insallah.. saat 12.30 gidicem yazarim döndümü dua edin bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…