Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kızlar progestan fitil kullanıncada jeldeki gibi yarım saat yürüyüş gerekiyomu hamile olupta fitil kullananlar yardımcı olun lütfen bi arkadaşım için lazım

slm adaşım ben kullanıyom bana 15 20 dakka yat dedi yürürsen geri gelebilir ...ama dr sor belki farklı bi şey söler sana benim dr 15 20 dakka yat dedi

günaydııınnn....ben çarşamba gitcem bide ben kalb atışını duyuyom sanki karnım oynuyo kalp atar gibi eşimde şaşırdı sizde oldumu böle bişey hiç dikkat ettinizmi böle elimlede hissediyom.......

ben giç hissetmedim öyle bişey :26: çok korkuyorum zaten sanayine ya duyamazsam diye

bulantıların nasıl gidiyo benim çok fena yahuu istifra etmiyorum ama şiddetli bulantı var

Kizlar size haberler getirdim,bugun idrar testi yaptim dayanamayip..silik bir arti cikti :))
Artik tam olarak hamileyim bence..

tekrar gözün aydın canım. allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.
darısıda diğer bekleyen arkadaşlara olsun. listemiz baştan sona hamişlerle dolsun...

ben giç hissetmedim öyle bişey :26: çok korkuyorum zaten sanayine ya duyamazsam diye

bulantıların nasıl gidiyo benim çok fena yahuu istifra etmiyorum ama şiddetli bulantı var

canım inşallah duyarsın hayatımda duyduğum en güzel sesti...mutlaka gözlerin yaşarır sevinçten bi de öyle dışarıdan gözüken kalp atışı değil bende de oluyor ama o hamile değilken de olurdu sanırım kan akışı ile ilgili olsa gerek çünkü bebğinin kalp atışları o kadar yavaş değil Allah herkese o sesi duymayı nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda..

aynen oda parfümü vardı onu bile kapattım salçalı baharatlı yemek görmek istemiyorum özellikle yemek yaparken bulanıyo bide yedikten sonra salçalı makarnaya bayılıyodum şimdi görsem kusarım düşün yani bugün biraz iyiyim bide ekşi yiyince geçiyo ben genelde çorbalara bide salataya limon koyuyorum çok iyi geliyo sanki bide ekşi meyve mandalina gibi bunlar rahatlatıyo beni hiç kusmadım ama bulantı baş dönmesi var normal şeyler canını sıkma....ben 5 gün önce fark ettim kasıklarımın az yukarsı kalp atar gibi nefesimi tutdum kalbin atar gibi aynı ilkinde damar atıyo sandım ama hala devam ediyo ablama eşime felan gösterdim ben yanılıyorum diye onlarda şaşırdı bi arkadaş var burda oda fark etmiş dr demişki bebek çok hareketli olunca öle oluyo....

topinginizinn delisi geldiii kızlarrrrrrrrrrrrr

günaydınnnnnnnnnnn hepinizeee

izmirden kucak dolusuu sıcacıkk öpücüklerrr

uzun zamandır giremiyordum kızlar güzel haberler var allahım devamını getirir inşallah.ben iyiyim herşey yolunda cinsiyetini göstermedi benim minik kuş.aslında gösterdide doktorum yorum yapmak istemedi.18 inde kontrrol var o gün belli olacak

Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlayanların en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim, bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin CANLARIM SAĞLIK SORUNLARI SEBEBİYLE GELEMİYORUM HAYIRLI CUMALAR DİLEMEK İÇİN GELDİMM

Tüp bebek merkezinden sonra gebelik takibine merkezdeki dr'da mı yoksa başka bir hastane dr'da mı devam ediyorsunuz?

Ben klinikteki doktoruma devam ediyorum ama sürekli bir doktor arayışı içindeyim. Çünkü tüp bebek doktorumuzun muayene ücreti çooook pahalı. Üstelik artık doğumu yapacak olan doktora muayene olmam daha doğru olur. Sonuçta klinikteki doktorumda doğum için çook para istiyor, onun istediği parayı veremeyiz bu durumda uygun bir doktor arıyorum.

İstanbul için öneri yapabilecek biri varmı ? Sen nerede yaşıyorsun ?

nekadarki canım mua. ücreti ?:26:

dogumu ne kadara yapıyomuş ?

Tüp bebek merkezinden sonra gebelik takibine merkezdeki dr'da mı yoksa başka bir hastane dr'da mı devam ediyorsunuz?

merhaba
ben takiplerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum. özelden daha iyi oldugunu düşünüyorum açıkcası.
ücret yüzünden doğumu devlet hastanesinde yaptırcagım ıcın kontrollerın burda yapılması daha uygun diye düşünüyorum..
zaten tüp bebeklerin çoğu küveze alınıyo böyle bi duurumu riske atamam.
özellerin çogunda küvez yok..

slm kızlar ben geliyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum ama takipteyim hepinizi
bende başka dr gidiyorum merkez çok pahallı
özel balat hastahanesine gidiyorum muayane ücreti 50 tl
doğumda ister sezeryan olsun ister normol 1750 tl ama sen özellikle kendin sezeryan istersen 2250 tl
buranın da testleri biraz pahallı ikiliyi orda yaptırdım amam diğerlerini ya devlette yada başka özel bir hastahane var oranın fiyatları daha uygun orda yaptırıcam

ilaçlar devam edeceği için ya başka dr tüp bebek uzmanı olmadığı için yanlış bişi yaparsa diye korkuyorum ama benimki de pahalı

merhaba arkadaşlar
temmuzda tüp bebek yapıp başarı yakalayamanlardanım
baktım pek tanıdıkta kalmamış, ekimde dondurulmuş ile transferim gerçekleşecek,
bir listemiz vardı hatta, inşallah bu sefer ordaki üç negatif denememi pozitife çevireceğim
herkese sabırlı sağlılı tedavi süreçleri diliyrum

İŞte brdaymış
öğretmenim benim durumumu değiştirir umarım deneme sayım 1 arttı, tekrar jhone hopkinsde dondurulmuşlarımı alıcam inşallah,
ayın 30 si gibi kırmızılarımla beraber başlıyorum tedavime, yine sizlerle birlikte olmak ve silerden güç almak istiyorum, yanımda olursunuz umarım,
çünkü kendimi burda paylaştıkça çok daha iyi sıradan ve alışılmış sıkıntıarla buluyorum, bir nebze hafifliyorum

Arkadaşım ben seni hatırlıyorum.. Merak etme biz senin yanındayız.. inşallah herşey senin için de güzel olacak..
Hayırlısı olsun.. Dondurulmuşlarla hep şans daha yüksek diyoruz.. İnşallah pozitif gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…