kızlar napıyosunuz cok özledım sızlerı : ))))))))))))
kardeloşummm... sallan yuvarlan gidiyoruz işte, sen napıyosun ki
kardelenim hoşgeldin. uzun zamandır girmiyordun sanıırm. napalım öyle arada nete girip bakıyorum kızlardan varmı sohbet edelim diye
sen nasılsın
iyiiz canım ben biraz grip olmuştum ama maşallah ikizlerin bişeyciği yok..büyümekteler.gerçekten 12. haftadan sonra hamilelik rahat geçiyormuş...hiç hamile gibi bile hissetmiyorum kendimi.maşallah diyim tabi...diğer arkadaşlarada moral olsun..herşey güzel oluvcak.
selam kızlar, cumartesi test sonucumu aldım. çok şükür temiz çıktı.
cinsiyeti göstermedi artık bayramdan sonraya kaldı. ben doktorumu çok sıkıştırdım, yanılma ihtimalim var henüz çok küçük ama erkeğe benziyor dedi. sen yinede kendini hiç birşeye hazırlama bu haftada kız ve erkeğin organıda dışarıda olur yanılabilirim dedi.
yine bayramdan sonrayı bekliyorum. 16 haftalık olmuş olacak ozaman. inşallah daha net birşey söyler ozaman.
napıym ıste evdeyım canım.işe gıreyım dıyorum bakalım artık kısmetten oteye yol olmazmıs,ben topıge hergun gırıyorum takıpteyım pembe tavsanımdan haber varmı.sızlerı cok ozledım kanbarımda gorunmuyo cok yalnız hıssedıyorunm kendımı.optummmmm kocamannnnnnnnnnnn
günaydınnnsabahlarıı bir işkencee uyanmakkk
geçmiş olsun canım ohh ne güzell maşşallahh ben 2 gündür migde bulantılarıyla baş etmeye çalışıyorum
çok şükür canım çok sevindimmkızz seninkidemi nazlı ne
canım pembe tavşandan ses yk ama zaten gebe olarak görüyorum onu degeri güzeldi .... sen neden yanlız hissediyomuşşun kii kendini anlamadımm şimdiii
hosbuldum ruveydam ıyıyım canım napıym evde pıneklıyorum buara oyunlarla kafayı bozdum.sen neler yapıyosun bebısın nasıl bıtanem üzmesın annesını hımmm teyzesı yesın onu.tatlım kendıne ıyı bak buralarda olursam gorusuruz kendıne ve bebısıne ıyı bak optummm
iyiiz canım ben biraz grip olmuştum ama maşallah ikizlerin bişeyciği yok..büyümekteler.gerçekten 12. haftadan sonra hamilelik rahat geçiyormuş...hiç hamile gibi bile hissetmiyorum kendimi.maşallah diyim tabi...diğer arkadaşlarada moral olsun..herşey güzel oluvcak.
iyi dilekleriniz icin cok sagolun kizlar bugün kan sonuclarini aldik cok sükür onlarda iyi cikti..
darisi test yaptiricaklara ve test yaptiripta sonuc bekleyenlere....
bizde seni özlüyoruz fistik fazla uzak kalma bizden olurmu. kambarda gitti bidaha gelmedi özledik seni kambarim nerelerdesinnnnnn...kızlar napıyosunuz cok özledım sızlerı : ))))))))))))
Oya bende test sonucumu dün aldım çok şükür bizimkide temiz çıktı. Seninkide iyi çıktığı için çok sevindim. İnşallah bundan sonraki bütün tahlillerimiz güzel çıkar.
bizde seni özlüyoruz fistik fazla uzak kalma bizden olurmu. kambarda gitti bidaha gelmedi özledik seni kambarim nerelerdesinnnnnn...
cok sükür tatlim dediyin gibi insallah diyer testlerde iyi cikarda bizde rahat bi hamislik geciririz..
Canim oglusuna isim buldunmu gerci daha erken ama isim isi cok zormus ben bu gidisle isim falan bulamicam öyle gözüküyo.
Hic bi isimi yakistiramiyorum ben....
günaydınnnnnnnnnnn
nerdesiniz yahuuuuu neden hiçç ugramıyosunuzz
günaydınnnnnnnnnnn
nerdesiniz yahuuuuu neden hiçç ugramıyosunuzz
günaydın kuzummgünaydın valla ben hep burdayım ama kimse yok.. senden başka.
günaydın cicimmm
günaydın kuzumm
ewet ya bazen deli gibi hissediyorum kendi kendime konuşup çıkıyorumm neden böyle olduki tadı tuzu kalmadı hiç
günaydınn canımm
Bugün yine iğnem var doktor haftada ikiye düşürdü ama igne yerim resmen ödem yapmışş cumartesi kont gittigimde söyliycemm
Günaydın cicimmmmmmm
kızdındınmı sen bizlereeeeeeeee
nasılsın nasıl gidiyoooooooo
ya bu ne iğnesi ben iğne yapmıyorum
günaydın valla ben hep burdayım ama kimse yok.. senden başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?