Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kardeloşummm... sallan yuvarlan gidiyoruz işte, sen napıyosun ki

napıym ıste evdeyım canım.işe gıreyım dıyorum bakalım artık kısmetten oteye yol olmazmıs,ben topıge hergun gırıyorum takıpteyım pembe tavsanımdan haber varmı.sızlerı cok ozledım kanbarımda gorunmuyo cok yalnız hıssedıyorunm kendımı.optummmmm kocamannnnnnnnnnnn

kardelenim hoşgeldin. uzun zamandır girmiyordun sanıırm. napalım öyle arada nete girip bakıyorum kızlardan varmı sohbet edelim diye
sen nasılsın

hosbuldum ruveydam ıyıyım canım napıym evde pıneklıyorum buara oyunlarla kafayı bozdum.sen neler yapıyosun bebısın nasıl bıtanem üzmesın annesını hımmm teyzesı yesın onu.tatlım kendıne ıyı bak buralarda olursam gorusuruz kendıne ve bebısıne ıyı bak optummm

günaydınnn sabahlarıı bir işkencee uyanmakkk

geçmiş olsun canım ohh ne güzell maşşallahh ben 2 gündür migde bulantılarıyla baş etmeye çalışıyorum

çok şükür canım çok sevindimm kızz seninkidemi nazlı ne

canım pembe tavşandan ses yk ama zaten gebe olarak görüyorum onu degeri güzeldi .... sen neden yanlız hissediyomuşşun kii kendini anlamadımm şimdiii

senin bulantında uykunda çok olur daha bebiş küçük...hele bi büyüsün bişeyciğin kalmıycak..

canım ben de bebişte şimdilik iyiyiz. benimki tembel olacak paso yatıyor. dün doktora gittim ense ölçümü için. uyuyor bizimki hiç istifin bozmadan yatıyor. doktor ikide bir dürtüyor biraz hareket etsinde bütün uzuvlarını göreyim diye. tınladığı yok sıpanın. en son doktor amcasında okkalı bir darbe yiyince zıplamaya başladı. şimdilik iyi elhamdülillah. Allah cümlemizin evlatlarına sağlık sıhhat afiyet hayırlı bereketli uzun ömür versin.
bende uzun süredir evdeyim şu üç aylık süreyi doldurayım diye rapor aldım. bayram haftasına kadar raporlarla geçiririm. sonra ben de çalışmaya başlayacağım. insan evde çok sıkılıyor haklısın valla. daha çok düşünüyor. çalışınca hem kafan dağlıyor hem de zaman daha çabuk geçiyor.
bizde seni çok seviyoruz teyzesi en yakın zamanda kardeşimizi bekliyoruz oyun oynayacağız daha

Gecmis olsun canim bebislerine de sana da maasallah.umarim hep boyle rahat gecer hamileligin.
evet insallah hersey guzel olacak canim

iyi dilekleriniz icin cok sagolun kizlar bugün kan sonuclarini aldik cok sükür onlarda iyi cikti..
darisi test yaptiricaklara ve test yaptiripta sonuc bekleyenlere....

Oya bende test sonucumu dün aldım çok şükür bizimkide temiz çıktı. Seninkide iyi çıktığı için çok sevindim. İnşallah bundan sonraki bütün tahlillerimiz güzel çıkar.

kızlar napıyosunuz cok özledım sızlerı : ))))))))))))
bizde seni özlüyoruz fistik fazla uzak kalma bizden olurmu. kambarda gitti bidaha gelmedi özledik seni kambarim nerelerdesinnnnnn...
Oya bende test sonucumu dün aldım çok şükür bizimkide temiz çıktı. Seninkide iyi çıktığı için çok sevindim. İnşallah bundan sonraki bütün tahlillerimiz güzel çıkar.

cok sükür tatlim dediyin gibi insallah diyer testlerde iyi cikarda bizde rahat bi hamislik geciririz..

Canim oglusuna isim buldunmu gerci daha erken ama isim isi cok zormus ben bu gidisle isim falan bulamicam öyle gözüküyo.
Hic bi isimi yakistiramiyorum ben....

Bugün yine iğnem var doktor haftada ikiye düşürdü ama igne yerim resmen ödem yapmışş cumartesi kont gittigimde söyliycemm

Aynen tatlım bende hiç bir ismi oğluşuma yakıştıramıyorum. Ama şöyle bir fikrim var. Kesinlikle 2 isim istiyorum ve ikinci ismi babasının ismi olsun istiyorum hatta böylede karar verdim. Sadece kullanacağımız ismi bulamadım hiç bir ismi yakıştıramıyorum evlatcığıma.

günaydınnnnnnnnnnn

nerdesiniz yahuuuuu neden hiçç ugramıyosunuzz

günaydın kuzumm

ewet ya bazen deli gibi hissediyorum kendi kendime konuşup çıkıyorumm neden böyle olduki tadı tuzu kalmadı hiç

günaydınn canımm

Günaydın cicimmmmmmm
kızdındınmı sen bizlereeeeeeeee
nasılsın nasıl gidiyoooooooo

Günaydın cicimmmmmmm
kızdındınmı sen bizlereeeeeeeee
nasılsın nasıl gidiyoooooooo

kızdımm tabisiii neden hiç gelmiyosunn bakimm hımm hangi topinklerde geziyosunn

iyiyz çok şukür şuanda bi sıkıntı yok cumartesii kont gidicez inşallah işte

ya bu ne iğnesi ben iğne yapmıyorum

canım proluton depot verdi bana gün aşırı vuruluyodum şimdi haftada iki yapt birde jelide günde bire düşürdü sen jeli hala 2 mi kullanıyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…