merhaba arkadaşlar
temmuzda tüp bebek yapıp başarı yakalayamanlardanım
baktım pek tanıdıkta kalmamış, ekimde dondurulmuş ile transferim gerçekleşecek,
bir listemiz vardı hatta, inşallah bu sefer ordaki üç negatif denememi pozitife çevireceğim
herkese sabırlı sağlılı tedavi süreçleri diliyrum
oyacığımmmm nerelerdesin tatlım hiç sesin çıkmıyor.
Bu arada kanbardan haberi olan varmı hiç uğramıyor buraya. Zannediyorum bir gün çıkıp gelecek ben hamileyim diye. İnşallah öyle olur.
Gününüz aydin neseniz bol olsun insallah...
bu sabah uyanamadim sol kalca ve sol kasikta acayip agrilar var Romatizma agrisi gibi sanki .... gecede yatamadim agridan..
Kizlar sizin bu bidaki rutin kontrol nezaman ben aradim 20. haftada dediler sok oldum ben ozamand zaten 3 lü testimiz var
Bide bu yemek yeme sorunum hala devam ediyo biraksalar saatlerce hic bir sey yemem herhalde sizlerde durumlar nasil kizlar....
anammm tafşanımm, nasıl güzel nasıl yüksek bir değer bu böyle..... maşallahh maşallah...ilk testinden sonrada biliyoduk sonucu ama hani böyle kocaman bir değer görmek süper oldu... cicoşumun aradığı tad tuz oldu topiğmize işte ay minik tafşanımız geliyorrrr severim ben onun kulaklarını, ayaklarını, poposunu...
uzun bir aradan sonra ki ilk tey tey törenimiz hayırlı uğurlu olsun....
Allah tamamına erdirsin canım tafşanım, ay ardından bizde gelelim inşallahhamin
Hoşgeldin oya. Benim rutin kontrol tam 4. ay bitince yani önümüzdeki hafta cuma günü. Ama ben kendi doktorumu bırakıyorum ve yeni bulduğum gitmek istediğim doktortan 1 hafta sonrası için randevu almayı düşünüyorum. Yemek yeme konusuna artık bir çözüm bulmalısın. Bu böyle olmaz. Bu arada ben 3 lü test vs. gibi testleri yaptırmayı düşünmüyorum. Eşim istiyor ama ben istemiyorum. Bakalım ne olacak. Hayırlısı.
iyi yaparsin ahum bende neyaparim bilmem 5.11 gidicem ozaman kontrol etsin diyicem yoksa okadar dayanamam ben. yemek konusunda haklisin tatlim bi caresini bulucam insallah.
3 lü testi belki yptira bilirim ama dörtlüyü yapmam bende yada bilemiyorumki su testler keske olmasaydi sress hep..
evet bu testler ve sonuçlarını beklemek beni çok strese sokuyor ve üzüyor o yüzden vede başka sebeplerden yaptırmak istemiyorum. Bu arada dün sabah tartıldım 58 kilo olmuşum. Tedaviye başlarken 49 kiloydum. Tam 9 kilo almışım inanamıyorum. Hiç bir kıyafetim olmuyor.
evet bu testler ve sonuçlarını beklemek beni çok strese sokuyor ve üzüyor o yüzden vede başka sebeplerden yaptırmak istemiyorum. Bu arada dün sabah tartıldım 58 kilo olmuşum. Tedaviye başlarken 49 kiloydum. Tam 9 kilo almışım inanamıyorum. Hiç bir kıyafetim olmuyor.
hoşgeldin canım nasılsın. özledik seni. dua topiğine girip sadece okuduğumu yazıyorum burda da pek göremiyorum
merhaba
ben takiplerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum. özelden daha iyi oldugunu düşünüyorum açıkcası.
ücret yüzünden doğumu devlet hastanesinde yaptırcagım ıcın kontrollerın burda yapılması daha uygun diye düşünüyorum..
zaten tüp bebeklerin çoğu küveze alınıyo böyle bi duurumu riske atamam.
özellerin çogunda küvez yok..
hoşbulduk canım benimmmm
iyiyim şükür okuldan geldim karnımı doyurdum bi bakayım dedim...
evet canım son günlerde denk gelip sohbet edemiyoruz bende özledim hepinizi
haftasonu uygundum bakındım durdum ama kimsecikleri göremedim...
sen nasılsın canım bebişin nasıl...
maşallah sadece 1,5 kilo almışsın inş tüm süreç hayırlısıyla su gibi gelip geçer ve alırsın meleğini kucağına
anammm tafşanımm, nasıl güzel nasıl yüksek bir değer bu böyle..... maşallahh maşallah...ilk testinden sonrada biliyoduk sonucu ama hani böyle kocaman bir değer görmek süper oldu... cicoşumun aradığı tad tuz oldu topiğmize işte ay minik tafşanımız geliyorrrr severim ben onun kulaklarını, ayaklarını, poposunu...
uzun bir aradan sonra ki ilk tey tey törenimiz hayırlı uğurlu olsun....
Allah tamamına erdirsin canım tafşanım, ay ardından bizde gelelim inşallahhamin
günaydııınnn bişey sorcam ben yarın kalbi duymaya gitcem allahın izniyle yine vajinal ultrasonlamı bakcak yoksa göbektenmi yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?