merhaba kızlar.benim 4 temmuzda transferim gerçekleşti.2tane 1.kalite embriyo konuldu.16 temmuz test tarihim..
ilk tüp bebek denemem26 yasındayım pcoluyum
hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah
iyi günler canım şimdiden hayırlı olsun bende eylülde düşünüyorum acaba hangi merkezde yaptınız ve ne kadara mal oldu?
selam canım senin adına sevindim, inşallah transfer edilen bebişlerin tutar. ben bir şey sormak istiyorum: ben de ocak ta tüp bebek tedavsi gördüm 2 yumurta toplandı, kalitesiz embroya dediler, biosteron kullan dediler 5 aydır kullanıyoum sana da bu ilacı verdiler mi verdilerse ne kadar kuullandın?
benim de salı yada çarşamba yumoşlarım toplanacak inşallah... takiplerde 6 yumoş görünüyo, beni heyecan sardı... bu sfer kaliteli yumoş ve embroyolar olur inşallah...
nisan annesi olmaya hazırım ben... :)
iyi günler tatlım.ben elazığda yaptırdım canım
slm kızlar ben hala adet olamadım ya 10 gün gecikti offfff ilk negatif tüp bebekten sonra adet düzensizleşirmi acaba.. herşeyim normal hep 3-5 gün erken olurdum...her an wc ye gidip bakıyorum adet oldummu diye
hayırlısı ile adet olsamda dondurulmuşlarla denesem
minikgelin sen 2. ci tedaviye bian önce başlamak istiyon ya ondan gelmiyo senin bu adet)))naza çekio kendini.adet sökdürücü verdi demiştin sanırım dr kullan gelir heralde...
hiç sorma cnm benim ilk transferde 8. günümde adet oldum ozaman gecikseydi keşke adetim:):):)
benim her işim gec olur zaten .. beklerim beklerim pes ederim işte ozaman olur ünivi kazandıgımda.. işe giridigimde.. evlendigimde.. hep uzamıştır:) demek bebekte beni yoracak neyse sonu iyi olsunda:)
elazıgda yaşıyorum normal bi kadın dogumcuya gittim adet söktürücü iç dediii ..
kendi tüp bebek doktorumu aradım kullanma ilaç 5 gün daha bekle olmazsan görüşelim dedii.. bakalım çarşambaya kdr bekliycemmmm
merhaba kızlar.benim 4 temmuzda transferim gerçekleşti.2tane 1.kalite embriyo konuldu.16 temmuz test tarihim..
ilk tüp bebek denemem26 yasındayım pcoluyum
hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah
İyi akşamlar herkese...yarın sabah transferim war bana dua edermisiniz....
Rabbim herkese tümmm anne olmak isteyenlere bu duyguyu tez wakitte yaşatsın inşallah...banada .....amin....
Korkuyorum da ya canım yanarsa dieAllah'ım sen yardım et....
hiç sorma cnm benim ilk transferde 8. günümde adet oldum ozaman gecikseydi keşke adetim:):):)
benim her işim gec olur zaten .. beklerim beklerim pes ederim işte ozaman olur ünivi kazandıgımda.. işe giridigimde.. evlendigimde.. hep uzamıştır:) demek bebekte beni yoracak neyse sonu iyi olsunda:)
elazıgda yaşıyorum normal bi kadın dogumcuya gittim adet söktürücü iç dediii ..
kendi tüp bebek doktorumu aradım kullanma ilaç 5 gün daha bekle olmazsan görüşelim dedii.. bakalım çarşambaya kdr bekliycemmmm
kızlaaaaaaarrrrr merhabalaaarrrr, ben geldiimmm.
kaç gündür giremiyorum topik almış başını yürümüş.netim yoktu ama artıııkk vaaarrr sizi çok özlediiimm nerelerdesiniz????
bu arada tedavime başladım.bugün 7.gün ve iğnelerime devam ediyorum.ancak yumurta oluşumu çok zayıf henüz 3 yumurtam oluşmuş geçen denememde bu günlerde 12 yumurtam olmuştu??? çok moralim bozuldu ama yumurtalarım inş kalitelidir de 3 tanesi bile yeterli olur.
bana dua edin arkadaşlar foliküllerim boş çıkmasın çok korkuyorum,dualarınıza ihtiyacım var beni unutmayınn
hepinizi kocamaaaaannn öpüyoruummm
slm kızlarr benn geldimmm kpss sınavınıda bitirdimm artık buralardayımm 15 gibii adetimi bekliyorummm bendeee
selam canım senin adına sevindim, inşallah transfer edilen bebişlerin tutar. ben bir şey sormak istiyorum: ben de ocak ta tüp bebek tedavsi gördüm 2 yumurta toplandı, kalitesiz embroya dediler, biosteron kullan dediler 5 aydır kullanıyoum sana da bu ilacı verdiler mi verdilerse ne kadar kuullandın?
benim de salı yada çarşamba yumoşlarım toplanacak inşallah... takiplerde 6 yumoş görünüyo, beni heyecan sardı... bu sfer kaliteli yumoş ve embroyolar olur inşallah...
nisan annesi olmaya hazırım ben... :)
slm canım hoşgeldin nasıl geçti sınavın ??
Canim benim cok guzel haberler bunlar cok sevindim senin adina
insallah cok kaliteli embriyolarin olusur sen simdi guzelce dinlen rahmini bebislerine hazirla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?