çok iyi geçmedi canım ama hayırlısı bakalım baharcımm sen nasılsınn
İyi akşamlar herkese...yarın sabah transferim war bana dua edermisiniz....
Rabbim herkese tümmm anne olmak isteyenlere bu duyguyu tez wakitte yaşatsın inşallah...banada .....amin....
Korkuyorum da ya canım yanarsa dieAllah'ım sen yardım et....
merhaba canım hayırlı olsun transferin
ne güzel 2 embriyoda 1. kaliteymiş inş ikizlerin sıkı sıkı tutunur sana
rabbim ilk denemende kavuştursun seni bebişlerine inş
ben de senin gibi 26 yaşındayım ve haftaya başlıyorum ilk tedavime...
inş hepimiz için güzel olur
kızlaaaaaaarrrrr merhabalaaarrrr, ben geldiimmm.
kaç gündür giremiyorum topik almış başını yürümüş.netim yoktu ama artıııkk vaaarrr sizi çok özlediiimm nerelerdesiniz????
bu arada tedavime başladım.bugün 7.gün ve iğnelerime devam ediyorum.ancak yumurta oluşumu çok zayıf henüz 3 yumurtam oluşmuş geçen denememde bu günlerde 12 yumurtam olmuştu??? çok moralim bozuldu ama yumurtalarım inş kalitelidir de 3 tanesi bile yeterli olur.
bana dua edin arkadaşlar foliküllerim boş çıkmasın çok korkuyorum,dualarınıza ihtiyacım var beni unutmayınn
hepinizi kocamaaaaannn öpüyoruummm
merhabalarrr teşekkür ederim canımm...inşallah tutunurlar canım yaaa..
simdiden tedavin hayırlı olsun tatlım inşallah sende kavusursun bebişlerine
meslektasız da sanırım bir ortak yönümüz daha var
kızlar embriyolar kaçıncı günde transfer ediliyo kaçıncı günde tranfer edilirse iyi?
saol canım benimmmmmm inş hepimiz kavuşuruz
öyle mi sevindim canım
baya meslektaş varız bu topikte zaten
inş hepimiz yeni eğitim öğretim yılına hamiş olarak başlarızzzzzzzz
aayyy inşallah canımmm...eşimin tayini çıktı memleketimize gitmeden elazığdas tüp bebek sansımı denemek istedim 8 aydır tedavilerle uğrasıyorum..inşallah memleketimize bebişlerimizle döneriz
canım ya ben tedavi aşamalarımı geçirdim ama listede de adımı görmeyi çok isterim uğur getirir belki bana ne dersinn
arkadaşlar memorialde tedavi olan varsa maliyeti ne kadar bu konuda yardımcı olabilirler mi?
slm cnm meydaya bende bu soruyu sorucakdım sen benden önce sormuşsun benimde ilk tedavimde 1-2 yumurta vardı yumurta toplama olmadan işleme son vermiştik. bende 5 aydır biosteron,estrofem ve progesteran kullanıyorum ve yumurta takibimde hep 5 yumurta gözüküyor.inş yumurta toplama işleminde daha fazla ve kaliteli yumurtaların elde edilir.seninkini şimdiden ben merak etmeye başladım aynı sorunu yaşayan biri olarakdanhayırlısı olsun cnm...
slm kızlar az önce merkezden aradılar dün 16 yumoşum toplanmıştı 12 si kaliteli çıkmış ve 7 si döllenmiş emriyoskopa koymuşlar takip ediyorlarmış en kalitelisi salı gün transfer edilecek dediler..salı günü bir aksilik çıkmazsa inşaallah transferim var
evet canım memlekete oldu çok şükür...Allah cümlemizin emeklerinin karsılığını verir inşallaahhh...canım tayininiz kendi memleketinize oldu galiba hayırlı olsun...
dediğin gibi inş 3 kişi dönersiniz memleketinize
rabbim emeklerinizin karşılığını versin inş...
canım tabi ki eklerim sen yaz tüm bilgilerini inş yeni hamişimizde sen olursun
merhaba canım hayırlısıyla transferim olur ve bebişlerim tutunurlar...biosteron adlı bir ilaç kullanmadım..benim ilk tedavimde 8 folikül oluşmuştu ama içlerinde yumurta çıkmadı doktorum 2. tedavide iğnelerimi değiştirdi maşallah 16 yumurtam oluşmuş ve hepsinin içi dolu çıktı 12 tanesi iyi kalite dedi....inşaallah seninde bu sefer kaliteli yumoşların olur
teşekkür ederim canım inşallah kaliteli yumiciklerimiz olsun. hangi iğneleri kullandın 1. ve 2. de? ben ikisinde de aynı kullanıyorum lucrin menogon ve puregon? tabi herkese farklı ilaçlar ve dozlar uygulanıyor?
iyi aksamalr kizlar nasilsiniz.benim yarin doktor tandevum var.rahim filmi sonucumu doktora gostericem ins temiz cikar hayirlisi bakalim..ve son 3 dogum kontrol hapim kaliyor.bittikten 4 gun sonra sonra gel demisti doktorum randevumuda alip gelicem ins.
Transferin hayirli ugurlu olsun canim 16temmuzda bize guzel haberlerini verirsin insallahmerhaba kızlar.benim 4 temmuzda transferim gerçekleşti.2tane 1.kalite embriyo konuldu.16 temmuz test tarihim..
ilk tüp bebek denemem26 yasındayım pcoluyum
hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah
Allah yardimcin olsun canim insallah sorunsuz rahat bir transfer gecirir bebislerine hayirlisiyla kavusursun.İyi akşamlar herkese...yarın sabah transferim war bana dua edermisiniz....
Rabbim herkese tümmm anne olmak isteyenlere bu duyguyu tez wakitte yaşatsın inşallah...banada .....amin....
Korkuyorum da ya canım yanarsa dieAllah'ım sen yardım et....
Tedavin hayirli olsun canim.insallah kaliteli embriyolarin olusur.onemli olan yimurtalarin kalitesi sayisi devil defigin gibi moralini bozma lutfen.bir tanecik embriyosu olusan ve hamile kalan cok insan var.guzel dusunelim lutfenkızlaaaaaaarrrrr merhabalaaarrrr, ben geldiimmm.
kaç gündür giremiyorum topik almış başını yürümüş.netim yoktu ama artıııkk vaaarrr sizi çok özlediiimm nerelerdesiniz????
bu arada tedavime başladım.bugün 7.gün ve iğnelerime devam ediyorum.ancak yumurta oluşumu çok zayıf henüz 3 yumurtam oluşmuş geçen denememde bu günlerde 12 yumurtam olmuştu??? çok moralim bozuldu ama yumurtalarım inş kalitelidir de 3 tanesi bile yeterli olur.
bana dua edin arkadaşlar foliküllerim boş çıkmasın çok korkuyorum,dualarınıza ihtiyacım var beni unutmayınn
hepinizi kocamaaaaannn öpüyoruummm
arkadaşlar memorialde tedavi olan varsa maliyeti ne kadar bu konuda yardımcı olabilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?