Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

evet canım döllenme aşamasındayız şuanda inşaallah güzel haberler alırım ve sizlerle paylaşırım.....sizdende güzel sevinçli haberler duyarım

inş öyle olacak canım sen içini ferah tut...
allahın izniyle hamiş haberini alınca halaylar çekicez burada

merhaba arkadaş.eşinin hastalığı hakkında bilgim var.çok iyi hatırlıyorum sizinle yazıştık.fakat hatırlammaış olabilirsin.bende ocak ve şubat ayında fazla nete takılmadım hatta birara bayağı boşladım eski yazılanlara bakmadım doğrusun.çok yoğun 1 iş dönemimde 3-4 ay boşladım nete çok kısa süre girebildim.o dönemde takipçiniz değildim haklısın.eşim ilk mikrotese olduğunda fsh:23 civarıydı.8 aylık tedavi gördü testojeli çok kıusa süre 2 ay kadar kullandı.4 ay ovitrelle kullanıyor şuadaki fsh:1.7 olmuş.hayırlısı olsun rabbim kimsenin emeğini boşa çıkartmasın.şuanda ankaradayız.menagon iğnelerimin 5.günü.malum yaz tatili eşimde meslektaşın.yaz tatiline ve sonuçlarına göre ayarladık.lap top uda getirdik hiç girmediğim kadar kadınlar klübüne takılma fırsatım oldu.buyüzden yeni gördüm eski mesajlarınızı.rabbim hayırlı etsin.inş.hayırlı olur hepizin temennisi o tabiki.herşey yolunda gider inş.selam ile dostça kal.

merhaba canım seni açtığın topiklerden tanıyorum yazıştığımızıda hatırlıyorum...
bizim topiğe girdiğini hatırlamıyorum dedim sadece...
sen kafanı bunlara takma olumlu düşün tedavine devam et...
inş sizin için hayırlısı olur...
senin dünkü yazına cevaben yazdım ben herşeyi...
sonuçta herkesin yaşadıkları farklı...
daha çok şey var ama dediğim gibi sen bunları düşünme...
inş sizin için hayırlısı olur tedavin bebişinle son bulur

Ne güzel yazmişin ellerine saglik yeni sloganimiz hayirli olsun

merhaba neden tuzu kısıtlıyorlar.ben şuanda menagon 4 doz 2 su 5.günümdeyim.tuz konusunda 1 şey diyen olmadı bana merak ettim.buarada cinsel perhiz yok dediler ama sizin bilginiz varmı arkadaşlar?

bizde perhiz vardı ,tuza gelincede bende su birikimi olmuştu,tuz vücudun şişmesine ödem yapmasına sebep oluyor.sizlerde aynı problem yoksa uyarmamış olabilirler arkadaşlar.belki herkeste aynı besinler tehlike yaratmıyordur o kısmını bilemeyiz.

slm kızlar az önce merkezden aradılar dün 16 yumoşum toplanmıştı 12 si kaliteli çıkmış ve 7 si döllenmiş emriyoskopa koymuşlar takip ediyorlarmış en kalitelisi salı gün transfer edilecek dediler..salı günü bir aksilik çıkmazsa inşaallah transferim var

hadi gozun aydin canim yaa cok sevindim.ins sali gunude sorunsuz gecer transferin geriye gun saymak kalir..bizlerde ogunlere cabucak geliriz ins.

slm kızlar.iş yoğunluğu nedeniyle uzun zamandır giremiodum.şükür izine ayrıldım.bugün ankaraya geldik.salı günü randövümüz var.menogon iğneleri kullanmaya başladım.acayip yakıo ama kuzuma ulaşmak için koşa koşa gidiom valla hastaneye.inşallah hepimiz güzel haberlerimizi veririz bu sayfamızda

Canim benim cok guzel haberler bunlar cok sevindim senin adina
insallah cok kaliteli embriyolarin olusur sen simdi guzelce dinlen rahmini bebislerine hazirla

canım maşallah negüzel 7 yumoşun döllenmiş
gözün aydın inş sonuna kadar gider ve kalanlar dondurulur
hadi bakalım sona geldin hayırlısıyla bundan sonra sabırla beklemek kalacak sana...
inş hamiş haberinide duyurursun buradan

selam canım senin adına sevindim, inşallah transfer edilen bebişlerin tutar. ben bir şey sormak istiyorum: ben de ocak ta tüp bebek tedavsi gördüm 2 yumurta toplandı, kalitesiz embroya dediler, biosteron kullan dediler 5 aydır kullanıyoum sana da bu ilacı verdiler mi verdilerse ne kadar kuullandın?
benim de salı yada çarşamba yumoşlarım toplanacak inşallah... takiplerde 6 yumoş görünüyo, beni heyecan sardı... bu sfer kaliteli yumoş ve embroyolar olur inşallah...
nisan annesi olmaya hazırım ben... :)

merhaba kızlar.benim 4 temmuzda transferim gerçekleşti.2tane 1.kalite embriyo konuldu.16 temmuz test tarihim..
ilk tüp bebek denemem 26 yasındayım pcoluyum
hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah

merhaba kızlar.benim 4 temmuzda transferim gerçekleşti.2tane 1.kalite embriyo konuldu.16 temmuz test tarihim..
ilk tüp bebek denemem 26 yasındayım pcoluyum
hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah

Hayırlı olsun arkadaşım
inş 16 temmuzdaa hamişşşş haberlerini verirsinn bizlereeee,
ilk denemendee kavuşursunn bebeğineeee inşALLAH

Hayırlı olsun arkadaşım
inş 16 temmuzdaa hamişşşş haberlerini verirsinn bizlereeee,
ilk denemendee kavuşursunn bebeğineeee inşALLAH

sağol canım..inşallah pozitif sonuçlanır..ama hakkımızda hayırlısı nasibimizde ne varsa ondan öteye gidemeyiz sonuçta....

sağol canım..inşallah pozitif sonuçlanır..ama hakkımızda hayırlısı nasibimizde ne varsa ondan öteye gidemeyiz sonuçta....

inşALLAH cnmm
hakkımızdaa hayırlısı olsunn hepimizinn
gerçekten nasipte varsaa bizlerde yaşarızz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…