Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

nasılsınız canlarımmmmmmmmmm
topiğimiz çok sessiz kimsecikler uğramıyor artık
bende okuldan geldim hemen geçtim pcnin başına...
yiğenlerim nasıl güzel haberler verin bizeeeeeee

merhaba canım, nasılsın
sınıfın düzenlemesi bitti mi?

merhaba canım, nasılsın
sınıfın düzenlemesi bitti mi?

iyiyim canım şükür...
üşütmüştüm bu hafta kötüydüm ama dünden beri biraz daha iyiyim...
evet canım bitti güzel oldu bıdıklarım da bende memnunuz sonuçtan
sen nasılsın canımmmmmmm bebişin nasıllll

merhaba arkadaşlar güzel haberi paylaşayım dedim sizlerle temmuzdan beri transfer olsun diye bekliyordum ama malesef rahim kalınlaşmadığı için olamıyordu 1 histeroskopi geçirdim vee dün kont. vardı sonunda kalınlaşma gerçekleşti kasımda kısmetse transferim kesinleşti olacak inşallah çoook şükürr

canım gözün aydın çok sevindim son duruma
bende seni merak ediyordum uzun zamandır haber vermiyordun...
neden transferi bukadar ertelendi diye düşünüyordum...
neyseki sorun çözülmüş inş hayırlısıyla hamiş haberinide alırız buradan

nasılsınız canlarımmmmmmmmmm
topiğimiz çok sessiz kimsecikler uğramıyor artık
bende okuldan geldim hemen geçtim pcnin başına...
yiğenlerim nasıl güzel haberler verin bizeeeeeee

biz iyiyiz çok şükür canım ben arada gelip bakıyorum ama geldiğim zaman kimseler olmuyor burda:26::26:
sen nasılsın

Ne ignesi? Hic igne veren olmadi..hemsuireye sordum bisiy olmaz endise etme dedi, bugun de ara ara devam etti pembe akinti.. Peceteyle silince damla damla suyla karisik gibi geliyor.. Agri da var yumurtaliklarda..kimse dogru durust ilgilenmiyo ki.. Hemsireler normal diyip geciyor. Geliyim mi dedim, kontrol gununde gel diyor..
Ben kendi kendime coraspini kestim,bari kan sulanmasin diye.. Onu bile soylemediler.
Endiseleniyorum elimde diil.. Allahtan haftasonu geliyo yatarim artik...

biz iyiyiz çok şükür canım ben arada gelip bakıyorum ama geldiğim zaman kimseler olmuyor burda:26::26:
sen nasılsın

canım sanırım diğer arkadaşlarda giriyor kimseyi göremeyince çıkıyor...
herkes yine bişey yazsa o an olmasa bile sonra yazışırız topiğimiz canlı kalır olmuyor böyle
bizim topiğimiz allaha şükür çok bereketliydi
şuan bi sürü hamişimiz ve bebişimiz varrr
ayrıca umutla yoluna devam eden bi sürü hamiş adayı
onun için bize sessiz kalmak, topiğimizi sessizliğe mahkum bırakmak yakışmıyor
hadi bakemmmmmmmm herkes yuvasına dönsünnnnnnnnnnn
ben iyiyim şükür canım okul ev arasında gidip geliyorum...
bikaç haftadır yoğun geçti günlerim öyle işte...
sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

teşekkür ederim canım aslında hep buradaydım takip ettim sizi hergün ama bende bir gelişme olmayınca sohbetlerinize katılamadım malesef. Histeroskopiyle çıktı herşey ortaya rahimde yapışıklık varmış, enfeksiyon varmış birde rahimde duvar varmış ki daha önceki dr. 3 histeroskopiyle temizlemişti yani bana temizledim demişti. Yani anlayacağın rahimin kalınlaşmaması için herşey ama bu tedavimdeki dr.um halletti çok şükür sorunları inşallah bir daha bir sorun çıkmazsa bundan sonra transfer

canım dr neden ilgilenmiyoki ben beta testinden sonra dr iğne verdi proluton diye kan görürsen coraspirini bırak iğne vur demişti daha yeni pembe bi leke gördüm dr iğneyi vur dedi vuruldum bidahada görmedim zaten dr bebeğin eşi aşşada demişti o yüzden kanama olabilir demişti istrahat et dedi aynen dediği gibi oldu eve geldim akşama doğru pembe bi leke gördüm oda git iğneyi vurul dedi....senin dr neden ilgilenmiyo canım yat dikkat et aynen benimde kasıklarıma adet ağrısı gibi ağrı gelmişti insan panikliyo çok şükür geçti sen şimdi 7 haftalıksan belki bebişin eşi yerleşiyodur çünkü bendede 7 haftalıkken kahverengi leke geldi dr aradım oda bebeğin eşi yerleşiyo demişti ayakta fazla durma dikkat et canım

doğru diyorsun canım inşallah herkes okur bu yazıyı ve dediğin gibi her gelen birşey yazınca topikde hareketlenir
biz iyiyiz çok şükür canım biraz kansızlık varmış bende dr yememe çok dikkate tememi söyledi ediyorum da zaten kan pıhtılaşmasından kaynaklı sanırım birazda
inşallah allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder hepimize
sizleerede en yakın zamanda nasip etsin inşallah hepiniz dualrımdasınız
kanbardan haberin varmı canım:26::26:

Gozunaydin canim insallah transferin sorunsuz gerceklesir,sizlerden guzel haberler bekliyoruz ve tedaviye yeniden baslayacak donmuslarla devam edeceklerden.allah hepinizin yardimcisi olsun dualarimizdasiniz.

Yeni haftamiz hayirli olsun arkadaslar bir haftadir esim gripti ondan da bana gecti hapsirik terleme usume halsizlik,insallah cabuk gecer.dun normalde randevum vardi aylik,dr un toplantisindan dolayi iptal oldu.pazartesi ogleden sonraya aldik insallah guzel haberler veririm.hayirli hafta sonlari diliyorum

Kizlar dun gece siddetli agri ve kanama ile dusuk yaptim.. Proluton igne yaptilar acilde dun ama sonrasinda hemen dusuk oldu. Kismet diilmis..
Su anda iyi degilim hic, ne yazacagimi da bilmiyorum ama 6 haftalik sevincim kursagimda kaldi..
Hakkimizda hayirlisi... Allah sizlere saglik sihhat versin..

canım benim yazını okuyunca çok kötü oldum ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabır versin
rabbim inş en kısa zamanda tekrar nasip eder anne olmanı inş...
çok çok üzgünüm şuanda

canım şükür kurtulmuşsun sıkıntılarından...
inş hayırlısıyla transferin gerçekleşir ve bebişine kavuşursun

canım allah kolaylık versin...
demek kan pıhtılaşması olunca yediklerimizede mi dikkat etmeliymişiz bende de var çünkü...
rabbim bu süreci hayırlısıyla sorunsuz bişekilde tamamlamayı nasip etsin hepinize bitanem
aminnnnnn inş bizlerde yazarız en kısa zamanda size mutlu haberlerimizi...
canım kanbar bahçeci hakkında erbil beyin topiğinde başka üyelerle tartışmıştı...
bisürü şey yazmıştı...
o üyelerden biride editörlere durumu bildireceğini söylemişti...
daha sonra kanbarın yazıları ve ona cevap veren arkadaşların yazıları silindi kanbar banlandı...
cezası bittikten sonra da bahçecinin topiklerine girip uzun bi özür mesajı gibi bişey yazdı...
sonrasında da bidaha görmedim...

geçmiş olsun tatlım inş hemen atlatırsın şifa versin rabbim bian evvel...
inş pazartesi güzel haberler verirsin bize...
zaten az önce pembetavşanımın yazısını gördüm çok üzüldüm
rabbim hiçbirinize göstermesin bu acıyı...

canım ya şimdi ben o hemşireye çok sinirlendim neden başta yaptırmadıki o iğneyi canım ya rabbim yardımcın olsun bide keşke dr arasaydın ya of ya çok üzüldüm göz göre göre gitti aynı şeyleri bende yaşadım ama iğneyi vurduğun anda geçiyoduya canım canını sıkma sen en azından gebelik oluşuyo

Okurken içime işledi üzüntü. Çok üzüldüm. Allah sabır versin. Kendin için birşeyler yap, hayat hep bişeylerle sınıyor bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…