Kizlar
Bu aksamustu cok hafif pembe akintim oldu.. Once jel geri geldi samdim ama sonra normal beyaz akinti ile karisik hafif pembe oldugunu farkettim. Biraz da sancim oldu regl olcam gibi. Cokkorktum yatiyorum o saatten beri.
Kotu bisi yoktur normaldir dimi yaaa. Morale ihtiyacim vaaaar. :18:[/QUO
cuma c.tesi ve pazarımı hastanede geçirdim dinlenmeme rağmen yine de adetimden çok çok fala kanamam oldu nedenini bilemiyorlar eşi aşağıda diyorlar sadece Allah a binlerce şükür bebeğimizde bişe yok inşallah sende de bişe yoktur bol su dinlenme başka bişe yok Allah acil şifalar versin cümlemize
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. hayırlısı ile iki haftayı daha atlatalım, riskli dönemi geçelim.
sakın bayram üstü iş yapayım falan deme, dinlen bol bol.
nasılsınız canlarımmmmmmmmmm
topiğimiz çok sessiz kimsecikler uğramıyor artık
bende okuldan geldim hemen geçtim pcnin başına...
yiğenlerim nasıl güzel haberler verin bizeeeeeee
merhaba canım, nasılsın
sınıfın düzenlemesi bitti mi?
merhaba arkadaşlar güzel haberi paylaşayım dedim sizlerle temmuzdan beri transfer olsun diye bekliyordum ama malesef rahim kalınlaşmadığı için olamıyordu 1 histeroskopi geçirdim vee dün kont. vardı sonunda kalınlaşma gerçekleşti kasımda kısmetse transferim kesinleşti olacak inşallah çoook şükürr
nasılsınız canlarımmmmmmmmmm
topiğimiz çok sessiz kimsecikler uğramıyor artık
bende okuldan geldim hemen geçtim pcnin başına...
yiğenlerim nasıl güzel haberler verin bizeeeeeee
canım korkma bendende geldi dr demesine göre bebişin eşi aşşada birazda kan birikmiş ondan çok az gelmişti iğnen varsa git vurul sonra yat istrahat et... bide 7 haftalıkken bebeğin eşi oluşmaya başlıyosa oda yapar bende o zamanda olmuştu yine dr ara sor
canım benimde bir kaç defa kanamam oldu. doktor bebek kendine yer açıyor demişti.
aklına kötü birşey getirme, ayaklarını yükseğe koy ve dinlen. tekrarlarsa doktora görünürsün.
biz iyiyiz çok şükür canım ben arada gelip bakıyorum ama geldiğim zaman kimseler olmuyor burda:26::26:
sen nasılsın
canım gözün aydın çok sevindim son duruma
bende seni merak ediyordum uzun zamandır haber vermiyordun...
neden transferi bukadar ertelendi diye düşünüyordum...
neyseki sorun çözülmüş inş hayırlısıyla hamiş haberinide alırız buradan
Ne ignesi? Hic igne veren olmadi..hemsuireye sordum bisiy olmaz endise etme dedi, bugun de ara ara devam etti pembe akinti.. Peceteyle silince damla damla suyla karisik gibi geliyor.. Agri da var yumurtaliklarda..kimse dogru durust ilgilenmiyo ki.. Hemsireler normal diyip geciyor. Geliyim mi dedim, kontrol gununde gel diyor..
Ben kendi kendime coraspini kestim,bari kan sulanmasin diye.. Onu bile soylemediler.
Endiseleniyorum elimde diil.. Allahtan haftasonu geliyo yatarim artik...
canım sanırım diğer arkadaşlarda giriyor kimseyi göremeyince çıkıyor...
herkes yine bişey yazsa o an olmasa bile sonra yazışırız topiğimiz canlı kalır olmuyor böyle
bizim topiğimiz allaha şükür çok bereketliydi
şuan bi sürü hamişimizve bebişimiz varrr
ayrıca umutla yoluna devam eden bi sürü hamiş adayı
onun için bize sessiz kalmak, topiğimizi sessizliğe mahkum bırakmak yakışmıyor
hadi bakemmmmmmmm herkes yuvasına dönsünnnnnnnnnnn
ben iyiyim şükür canım okul ev arasında gidip geliyorum...
bikaç haftadır yoğun geçti günlerim öyle işte...
sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
merhaba arkadaşlar güzel haberi paylaşayım dedim sizlerle temmuzdan beri transfer olsun diye bekliyordum ama malesef rahim kalınlaşmadığı için olamıyordu 1 histeroskopi geçirdim vee dün kont. vardı sonunda kalınlaşma gerçekleşti kasımda kısmetse transferim kesinleşti olacak inşallah çoook şükürr
Kizlar dun gece siddetli agri ve kanama ile dusuk yaptim.. Proluton igne yaptilar acilde dun ama sonrasinda hemen dusuk oldu. Kismet diilmis..
Su anda iyi degilim hic, ne yazacagimi da bilmiyorum ama 6 haftalik sevincim kursagimda kaldi..
Hakkimizda hayirlisi... Allah sizlere saglik sihhat versin..
teşekkür ederim canım aslında hep buradaydım takip ettim sizi hergün ama bende bir gelişme olmayınca sohbetlerinize katılamadım malesef. Histeroskopiyle çıktı herşey ortaya rahimde yapışıklık varmış, enfeksiyon varmış birde rahimde duvar varmış ki daha önceki dr. 3 histeroskopiyle temizlemişti yani bana temizledim demişti. Yani anlayacağın rahimin kalınlaşmaması için herşey ama bu tedavimdeki dr.um halletti çok şükür sorunları inşallah bir daha bir sorun çıkmazsa bundan sonra transfer
doğru diyorsun canıminşallah herkes okur bu yazıyı ve dediğin gibi her gelen birşey yazınca topikde hareketlenir
biz iyiyiz çok şükür canım biraz kansızlık varmış bende dr yememe çok dikkate tememi söyledi ediyorum da zaten kan pıhtılaşmasından kaynaklı sanırım birazda
inşallah allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder hepimize
sizleerede en yakın zamanda nasip etsin inşallah hepiniz dualrımdasınız
kanbardan haberin varmı canım:26::26:
Yeni haftamiz hayirli olsun arkadaslar bir haftadir esim gripti ondan da bana gecti hapsirik terleme usume halsizlik,insallah cabuk gecer.dun normalde randevum vardi aylik,dr un toplantisindan dolayi iptal oldu.pazartesi ogleden sonraya aldik insallah guzel haberler veririm.hayirli hafta sonlari diliyorum
Kizlar dun gece siddetli agri ve kanama ile dusuk yaptim.. Proluton igne yaptilar acilde dun ama sonrasinda hemen dusuk oldu. Kismet diilmis..
Su anda iyi degilim hic, ne yazacagimi da bilmiyorum ama 6 haftalik sevincim kursagimda kaldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?