canım estrofemi doktoruna bir daha sor istersen. ben testimi 10. gün yapmıştım ve pozitif sonucu alır almaz doktor estrofemi kestirmişti.
bence sen bir daha sor
canım nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık umarım hersey yolundadır..canım sana bısey sorucam kımyasaldan sonra ne zmn adet gordun ben hala regl olmadım senınde gecıkme olmusmuydu
aaumut canımm aynen benimde akşamları servisten kendimi zor atıyorum merakla servise kusucam günü bekliyorum
dün tek bir lokma yiyemedim kafamı kaldıramadım bulantıdan
ekşi elma ye bide tuslu salatalık ben faydasını gördüm
aaumut canımm aynen benimde akşamları servisten kendimi zor atıyorum merakla servise kusucam günü bekliyorum
dün tek bir lokma yiyemedim kafamı kaldıramadım bulantıdan
ekşi elma ye bide tuslu salatalık ben faydasını gördüm
:) sakın serviste birşey yapayım deme sonra seni almadan gderler sonra
yolun uzun mu, allahtan benim yolum kısa dayanıyorum. annem diyor bu dönemde çocuğun saçları çıkmaya başlarmış oda miğdeyi kötü yaparmış.
banada keseyi görür görmez dedi bırak diye :26:
herkese günaydın dün kontrolüm vardı.3 lü 4 lü tarama da vardı tahlil verdim onlar için.sonra doktor sordu siz ne istiyorsunuz diye.eşim%10 ihtimal bile olsa erkek olsa dedi.doktorum % 1 ihtimal bile yok kız dedi.allahım çok sevindim ya.rabbim herkese nasip etsin inşallah isteyen herkese.
Eki Görüntüle 535380 günaydın işte bebişin resmi teyzeleri
şimdi benim anlamadığım bebeğin başının arkasında bi kese dahamı var yoksa o başka bişeymi seninki nasıl cici
canım tebrik ederim kız oğlan sağlıkla gelsin inşallahh
herkese günaydın dün kontrolüm vardı.3 lü 4 lü tarama da vardı tahlil verdim onlar için.sonra doktor sordu siz ne istiyorsunuz diye.eşim%10 ihtimal bile olsa erkek olsa dedi.doktorum % 1 ihtimal bile yok kız dedi.allahım çok sevindim ya.rabbim herkese nasip etsin inşallah isteyen herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?