Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım estrofemi doktoruna bir daha sor istersen. ben testimi 10. gün yapmıştım ve pozitif sonucu alır almaz doktor estrofemi kestirmişti.
bence sen bir daha sor

benim dondurulmuş olduğu için devam ettim dr dedi dondurulmuşlarda vucut hamilelik hormonu salgılamıyomuş o yüzden 4 gün sonra bırakıyorum :44:evet bulantılar çok fena ben de daha kusmadım ama iki lokma yiyim hemen hemen bulanıyo başım ağrıyo bebek için ilk 3 ay önemli diyolar elimden geldince yemeye çalışıyorum

canım nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık umarım hersey yolundadır..canım sana bısey sorucam kımyasaldan sonra ne zmn adet gordun ben hala regl olmadım senınde gecıkme olmusmuydu

canım nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık umarım hersey yolundadır..canım sana bısey sorucam kımyasaldan sonra ne zmn adet gordun ben hala regl olmadım senınde gecıkme olmusmuydu

ilacı bıraktıktan sonra 3 4 gün içinde sonraki ay normal günümde oldum ilaç kullanıyonmu belki o yapıyodur dr bi sor stres yapma

yok canım ya ılacı kese gozukmedıgı zmn kestım ya ben en son 5 agustosda regl gdrum sonra malum kımyasal falan derken 17 eylulde dusuk yaptım 4 gun surdu kanama 28 gunde bır hesaplarsam coktan gecmıs oluyo gunum acaba bu ayın sonuna dogrumu hastalancam sasırdım walla

masallah gıulume asermeler baslamıs cıcım melegımıze ıyı bak ıkınızıde opuyorum kocamannnnnnn

alla alla ye ekşiyi çıkar ayşeyi
acaba canın ekşi ve tuzlu çekiyor ya kızımız mı geliyorki

bu kadar küçükken mi başlıyor saçlar çıkmaya anammmm

herkese günaydın dün kontrolüm vardı.3 lü 4 lü tarama da vardı tahlil verdim onlar için.sonra doktor sordu siz ne istiyorsunuz diye.eşim%10 ihtimal bile olsa erkek olsa dedi.doktorum % 1 ihtimal bile yok kız dedi.allahım çok sevindim ya.rabbim herkese nasip etsin inşallah isteyen herkese.

canım tebrik ederim kız oğlan sağlıkla gelsin inşallahh

gözün aydın canım, bende haftaya gidicem doktora artık bizde öğrenelim cinsiyeti:)

Eki Görüntüle 535380 günaydın işte bebişin resmi teyzeleri

çok fotojenil yiğenim. doğduktan sonrada resimlerini görürüz inşallah

aman da aman kızlar azınlıkta kaldı dedik prenseslerimiz kendini göstermeye başladılar
sağlıklı sıhatli güzeller güzeli bi kızın olur inş canım benim
darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…