canlarımmm nasılsınız?görüyorum ki bazıları mutlu bebekli bazılarıda umutlu :)) inşallah Allah bebeklerimizi bize hayırlısıyla bağışlayacak.nedense bu gruptan kopamıyorum arada bakıp çıkıyorum kimler hamiş diye.bazen üzüldüm bazen sevindim napalım hayat bu...kasımda bi aksilik çıkmazsa 2.yi denicez kızlar nolur dua edin bu sefer olur :))istanbulda nereyi öneriyosunuz??
Kizlar dun gece siddetli agri ve kanama ile dusuk yaptim.. Proluton igne yaptilar acilde dun ama sonrasinda hemen dusuk oldu. Kismet diilmis..
Su anda iyi degilim hic, ne yazacagimi da bilmiyorum ama 6 haftalik sevincim kursagimda kaldi..
Hakkimizda hayirlisi... Allah sizlere saglik sihhat versin..
Benim kuzumuda listede değiştirirmisin...bir nazlı prensesimiz oluyor......
Kizlar dun gece siddetli agri ve kanama ile dusuk yaptim.. Proluton igne yaptilar acilde dun ama sonrasinda hemen dusuk oldu. Kismet diilmis..
Su anda iyi degilim hic, ne yazacagimi da bilmiyorum ama 6 haftalik sevincim kursagimda kaldi..
canım benim yazını okuyunca çok kötü oldum ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabır versin
rabbim inş en kısa zamanda tekrar nasip eder anne olmanı inş...
çok çok üzgünüm şuanda
canım iki kaybı olan biri olarak seni okadar çok iyi anlıyorum ki.
çocuğun olmayınca üzülüyorsun ama kaybedince yıkılıyorsun.
bana kaybetmek daha acı gelmişti. şimdi morali tez zamanda düzeltme zamanı
tekrar denemek için moralinin iyi olması gerekiyor. hem kalitesine hiç aldanma
ummadık taş baş yararmış. burda yanlış olmasın ama hilbur arkadaşımızın da sanıyorum 2. kalite idi
maşallah ikizleri olacak. dua edelim. Allah bu yavruna sağlıklı uzun ömür versin.
Ne oldu bilmiyorum kanamam geldi dua edin İşten cıktım doktora gidiyorum
Hepinize tesekkur ederim..hayatta bu kadar zorlukla karsilasacagim hic aklima gelmezdi.. Gece 1 den beri agliyorum..artik ne gozumde yas kaldi, ne aglayacak enerjim kaldi..
Hic tutmamasi bir yere kadar, tutup da dusmesi bambaska bir uzuntu.. Ben tuvalette, esim kapinin onunde agladik... Alllah kimseye yasatmasin boyle bir acı, tarifi yokk...
O kadar yuksek bhcg den sonra hic aklima gelmezdi bunlar ama hersey bizim icin..
Artik ben de biraz ara verip tek dondurulmusumla tekrar devam edecegim, onun kalitesi cok iyi degil ama degerlendirmek de gerek.
Hayirlisi olsun diyorum.. Hala cok aciyor icim ama yapacak birsey yok artik inkar yerine kabullenmek gerek...
ne oldu bilmiyorum kanamam geldi dua edin işten cıktım doktora gidiyorum
iyiyim canım şükür...
üşütmüştüm bu hafta kötüydüm ama dünden beri biraz daha iyiyim...
evet canım bitti güzel oldu bıdıklarım da bende memnunuz sonuçtan
sen nasılsın canımmmmmmm bebişin nasıllll
merhaba arkadaşlar güzel haberi paylaşayım dedim sizlerle temmuzdan beri transfer olsun diye bekliyordum ama malesef rahim kalınlaşmadığı için olamıyordu 1 histeroskopi geçirdim vee dün kont. vardı sonunda kalınlaşma gerçekleşti kasımda kısmetse transferim kesinleşti olacak inşallah çoook şükürr
Senin kanaman da boyle pembe miydi yoksa ben pembetavsanim diye mi boylee?
Korkuyorum..
canım şükür kurtulmuşsun sıkıntılarından...
inş hayırlısıyla transferin gerçekleşir ve bebişine kavuşursun
canım allah kolaylık versin...
demek kan pıhtılaşması olunca yediklerimizede mi dikkat etmeliymişiz bende de var çünkü...
rabbim bu süreci hayırlısıyla sorunsuz bişekilde tamamlamayı nasip etsin hepinize bitanem
aminnnnnn inş bizlerde yazarız en kısa zamanda size mutlu haberlerimizi...
canım kanbar bahçeci hakkında erbil beyin topiğinde başka üyelerle tartışmıştı...
bisürü şey yazmıştı...
o üyelerden biride editörlere durumu bildireceğini söylemişti...
daha sonra kanbarın yazıları ve ona cevap veren arkadaşların yazıları silindi kanbar banlandı...
cezası bittikten sonra da bahçecinin topiklerine girip uzun bi özür mesajı gibi bişey yazdı...
sonrasında da bidaha görmedim...
geçmiş olsun tatlım inş hemen atlatırsın şifa versin rabbim bian evvel...
inş pazartesi güzel haberler verirsin bize...
zaten az önce pembetavşanımın yazısını gördüm çok üzüldüm
rabbim hiçbirinize göstermesin bu acıyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?