Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım sorunu bilmiyorum ama benim dr giden boş dönmüyo bende tavsiye üzerine gittim başka yerde bana senin çocuğun olmaz bile dendi ameliyat dendi ama ben tekrar bu dr geldim çünkü diğerleri laparaskopi yapcaklardı tekrar dr bana söylediği şeyi unutmuyorum sen ameliyat olmadanda hamile kalırsın güvendim allaha çok şükür sonuç aldım giden bir sürü arkadaşım var ve hepsinin bebişi var ben boşu boşuna başka dr gittim kendimi üzdüm evet ben ameliyat olmadan tüp bebekle hamile kaldım çok ilgili seni hiç bir şekilde kandırmıyor benim ilki kimyasaldı zaten dr kan değerini görüncede demişti bu kimyasal olabilir diye dediği gibi oldu 2 gittiğimde hiç umudum yoktu bana dediki sende gebelik oluşuyo bu iyi bir gelişme vakit kaybetmeden 2 denemelisin dondurulmuşlarım vardı onları denedim 1milyar aldı ama çok umutlu konuştu ilkinde bu kadar umutlu değildi allaha çok şükür sonuç aldım dr adı fuat eserol çokta sempatik bi insan hakkında hayırlısı canım

sabah sabah gözlerime inanamadım şok oldumm resmen

canım üzülme demek saçma şuan kelimelerin anlamsız kaldıgı yer ama ne yapalım herşey rabbimden fiyonkmakarnanın dediği gibi bencede genetik testlerini yaptır sonra devam et umudunu yitirmek yok rabbim sabır versin

Allah sabrını versin kuzum çok üzüldüm ben

herkese selammmm :):)
uzun zamandır giremiyodum,özlemişim...
tavşanım çok üzüldüm allah sabrını verir inşallah,tez zamanda uğraştırmadan kendiliğinde olur umarım....

canım benim yazını okuyunca çok kötü oldum ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabır versin
rabbim inş en kısa zamanda tekrar nasip eder anne olmanı inş...
çok çok üzgünüm şuanda

çok üzgünüm...şok oldum ...herşeye iyi tarafından bakmayı öğrenmek zorundayız tekrar ayağa kalakabilmek için malesef...en azından bebğin tutunabildi.onunda kısmeti bu kadarmış...allah sabrını verir arkadaşım ona sığın..

doğru hatırlıyorsun canım..benimkiler 2.kalite bende başta anlıyamadığım için tedirgin olmuştum ama bu işlerin detayını bu kadar bilmesek dah iyi olucak galiba neticede ebn ikiz bekliyorum.allah yüzlerini görmeyi nasip etsin inşallah..

Ne oldu bilmiyorum kanamam geldi dua edin İşten cıktım doktora gidiyorum

Allah yardımcın olsun, sabır versin. İnşallah bir dahaki denemede herşey gönlüne göre olsun. İnsan ne diyeceğini bilemiyor.

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, yiğenimiz her an gelebilir:)
biz iyiyiz çok şükür eğer ben yanlış yorumlamıyorsam bugün bebişimin hareket ettiğini hissettim. sabah çok erken uyandım, su içip uzandım. elimide göbeğime koymuştum. elimin altına vurdu iki defa:)
ağlaya ağlaya eşimi kaldırdım. oda çok bekledi ama bir daha olmadı.
çok güzel bir mutluluk inşallah ve tez zamanda sende tadacaksın canım.

gözün aydın, inşallah pozitif sonuç alırsın canım.

Senin kanaman da boyle pembe miydi yoksa ben pembetavsanim diye mi boylee?
Korkuyorum..

benim kırmızı ve yoğun bir kanamam oldu. hemen gittim doktora progestan iğnesi yaptı ve 4 hafta boyunca haftada bir defa yaptırdım aynı iğneyi.

canım çok çok üzgünüm, hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor elimden. inşallah en kısa zamanda yeniden yaşarsın o mutluluğu. allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Ne oldu bilmiyorum kanamam geldi dua edin İşten cıktım doktora gidiyorum

hayırlı haberlerle gel canım. imkanın varsa bayram tatiline erken başla bol bol dinlen ve aklına sakın kötü birşey getirme.
Allah yardımcınız olsun, önemli birşey değildir umarım.

canım çok üzüldüm Allah sana sabır versin inşallah bundan sonrakinde sevindirici haberler alırsın dualarım seninle

çok üzüldüm canım allah sabır versin teselli edecek söz bulamıyorumm

cici inşallah herşey yolundadır canım iyi haberler gelirsin inşallahhhhhh

Geldim kızlar doktordan be okdugunu sasırdım okaydan on dk önce fkzask la konusuyoduk birden ne oldu anlamadım birden

Cok sükür orda yavrum kalp atıslarını duyduk hersey yolunda amaa kesenin altı kan dolu bayram sonuna kadar istrat verdi hic kalkmadan o kan boşalana kadar gelicek dedi parca parca gelinceye kadar korkma dedii saatlerce agladım cok korktum kaybedicem diye progrstanon hapını verdi birde purliton iğneye devam dua edin lütfen korkumu hala yenmiş degilim

çok sağ ol canım kan pıhtılaşması var birde kansızlık çıktı o yüzden kan yapıcı şeyler yemem lazım sürekli
şimdilik herşey yolunda çok şükür hepde böyle devam eder inşallahhhh
kanbar içinde üzüldüm bazen canımız çok yanınca sinirle birsürü şey söyleyebiliyoruz sanırım onunda öyle oldu
inşallah birgün hamileyim diye döner aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…