dualarım seninle canım
Geldim kızlar doktordan be okdugunu sasırdım okaydan on dk önce fkzask la konusuyoduk birden ne oldu anlamadım birden
Cok sükür orda yavrum kalp atıslarını duyduk hersey yolunda amaa kesenin altı kan dolu bayram sonuna kadar istrat verdi hic kalkmadan o kan boşalana kadar gelicek dedi parca parca gelinceye kadar korkma dedii saatlerce agladım cok korktum kaybedicem diye progrstanon hapını verdi birde purliton iğneye devam dua edin lütfen korkumu hala yenmiş degilim
Geldim kızlar doktordan be okdugunu sasırdım okaydan on dk önce fkzask la konusuyoduk birden ne oldu anlamadım birden
Cok sükür orda yavrum kalp atıslarını duyduk hersey yolunda amaa kesenin altı kan dolu bayram sonuna kadar istrat verdi hic kalkmadan o kan boşalana kadar gelicek dedi parca parca gelinceye kadar korkma dedii saatlerce agladım cok korktum kaybedicem diye progrstanon hapını verdi birde purliton iğneye devam dua edin lütfen korkumu hala yenmiş degilim
Saolunn kızlar cok büyük korku yasadımm umarım bişey olmaz yavrum bırakmaz beni
Aynen bayram tatili girdi izin problem olmıycak kayın validem cesmede oturuyo çıktı bile yola geliyo suanda
Lütfennn dualarınızı eksik etmeyin
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, yiğenimiz her an gelebilir:)
biz iyiyiz çok şükür eğer ben yanlış yorumlamıyorsam bugün bebişimin hareket ettiğini hissettim. sabah çok erken uyandım, su içip uzandım. elimide göbeğime koymuştum. elimin altına vurdu iki defa:)
ağlaya ağlaya eşimi kaldırdım. oda çok bekledi ama bir daha olmadı.
çok güzel bir mutluluk inşallah ve tez zamanda sende tadacaksın canım.
çok sağ ol canım kan pıhtılaşması var birde kansızlık çıktı o yüzden kan yapıcı şeyler yemem lazım sürekli
şimdilik herşey yolunda çok şükür hepde böyle devam eder inşallahhhh
kanbar içinde üzüldüm bazen canımız çok yanınca sinirle birsürü şey söyleyebiliyoruz sanırım onunda öyle oldu
inşallah birgün hamileyim diye döner aramıza
Aynen bayram tatili girdi izin problem olmıycak kayın validem cesmede oturuyo çıktı bile yola geliyo suanda
ahhh inş gelir yiğenin teyzesi ne süpriz olur bizeeeee
amannnnnnnnn demek bebişin kendini göstermeye başladı haaaaa
canım benimmmmmmm nasıl bi mutluluktur kimbilir ben olsam bende dayanamaz ağlardırm heralde
saol bitanemmmmmmmm inş bana da nasip olurrrrrr
canım bidahaki kontrolün nezaman ??
bu kontrolünüzde cinsiyeti belli olur artık dimi tabi saklamazsa
çarşamba gitmem lazımdı, dayanamadım bir gün öne aldım :) iş yerimede arife günü doktor yokmuş dedim. ohh sefam olsun... :)
yarın öğlen işten çıkıp bebişimi görmeye gideceğim. bu defa gösterir cinsiyeti sanırım.
canım tafşanım, bu defa denemeden önce genetik tahlillerini yaptır, çünkü bu düşük onlarlada alakalı olabilir. gerçi süleyman bey büyük ihtimalle ister zaten ama sen şimdiden girişimde bulun çünkü sonuçlarının çıkması 1 ay sürüyor. kendini üzme taşanım, herşey daha güzel olacak...
canım sorunu bilmiyorum ama benim dr giden boş dönmüyo bende tavsiye üzerine gittim başka yerde bana senin çocuğun olmaz bile dendi ameliyat dendi ama ben tekrar bu dr geldim çünkü diğerleri laparaskopi yapcaklardı tekrar dr bana söylediği şeyi unutmuyorum sen ameliyat olmadanda hamile kalırsın güvendim allaha çok şükür sonuç aldım giden bir sürü arkadaşım var ve hepsinin bebişi var ben boşu boşuna başka dr gittim kendimi üzdüm evet ben ameliyat olmadan tüp bebekle hamile kaldım çok ilgili seni hiç bir şekilde kandırmıyor benim ilki kimyasaldı zaten dr kan değerini görüncede demişti bu kimyasal olabilir diye dediği gibi oldu 2 gittiğimde hiç umudum yoktu bana dediki sende gebelik oluşuyo bu iyi bir gelişme vakit kaybetmeden 2 denemelisin dondurulmuşlarım vardı onları denedim 1milyar aldı ama çok umutlu konuştu ilkinde bu kadar umutlu değildi allaha çok şükür sonuç aldım dr adı fuat eserol çokta sempatik bi insan hakkında hayırlısı canım
Fiyonkum, denecek hicbirsey yok biliyorum..cok uzuldum ama toparliyyorum, Allah bir sekilde dayanacagimi bildigi icin bana veriyor bu zorluklari,,oyle dusunuyorum artik.
Bu arada genetik test vs yazmissiniz, benden herhangi bir genetik test istenmiyor,cunku oyle bir suphe yok.tamamen sebepsiz dusuk denildi.suleyman bey oyle birsey istemedi..
Bebek de henuz daha cekirdek kadarken dustugu icin normal sayiliyor,genetik bir bozukluk suphesi ile dusmeler genelde daha buyuk haftalarda oluyor bildigim..
Aralikta kismetse ikinci kalite olan tek embriyomu denemek uzere hazirliklara baslayacagim. Ondan da pek umidim yok zaten. Sonrasina bakacagim, belki baska bir merkez, baska bir doktor denerim bilmiyorum..
Beni bu aralar buralarda gormezseniz merak etmeyin.. Sizi cok seviyorum ama biraz uzaklasmam gerek.
Ozelden yazisiriz..
Fiyonkum sen ne zaman deneyeceksin tekrar? Belki gene rastlasiriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?