Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bebeğin iyiymiş çok şükür canım
sen de dr dinle ve hep yat olur mu
dualrım seninle allah bebeğini sana bağışlasınnnn

ohhhhh çoook şükürrr
o zaman korkma canım ya sevindim valla yat hiç kalkma bari

geçmiş olsun canım, bayram tatili iyi denk geldi. izin alma sıkıntın olmaz, eşinde evde olur.
yat dinlen, enişte yapsın işleri :)
ani hareketlere dikkat et, aklına kötü şeyler getirme,yat dinlen.

Saolunn kızlar cok büyük korku yasadımm umarım bişey olmaz yavrum bırakmaz beni
Aynen bayram tatili girdi izin problem olmıycak kayın validem cesmede oturuyo çıktı bile yola geliyo suanda
Lütfennn dualarınızı eksik etmeyin

canım benim geçmiş olsunnnnnnn bu çiçekler sana ve miniğine
korkuttun beni valla...
şimdi girdim foruma geçmişi okuyayım dedim kanamam var yazmışsın aklım gitti...
neyseki son yazdıklarını okuyunca rahatladım...
tekrar geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
iyice dinlen kalkma yerinden...
inş atılacak kan atılır ve bidaha böyle bi korku yaşamazsın...
kayınvalidende geliyormuş negüzel kocişle bakarlar sana negüzel...
allah bebişinizi size bağışlasın canım dualarım sizinle

ahhh inş gelir yiğenin teyzesi ne süpriz olur bizeeeee
amannnnnnnnn demek bebişin kendini göstermeye başladı haaaaa
canım benimmmmmmm nasıl bi mutluluktur kimbilir ben olsam bende dayanamaz ağlardırm heralde
saol bitanemmmmmmmm inş bana da nasip olurrrrrr
canım bidahaki kontrolün nezaman ??
bu kontrolünüzde cinsiyeti belli olur artık dimi tabi saklamazsa

offffff ikiside var bende
duruma göre davranılacak artık...
yediğin herşey yarasın yiğenime inşşşşşşşş
sonuna kadar böyle gitsin inş canım benim...
öyle canım insanın içi yanınca hırsını bişeylerden çıkarmak istiyorum sanırım...
rabbim yüzünü güldürsün acısını evlatlarıyla dindirsin inş...

Ayyyyyyy cnm ya bende nasıl korktum :18:
nettede sorun var bi türlü girip yazamadımm cnmm
cnm dikkat et dinlenn bariiiiii bu arada..
rabbim korusun bebişiniiii....
dualrım sizinle cnm benimm inan sen öyle diyince çokkk üzüldümm..

çarşamba gitmem lazımdı, dayanamadım bir gün öne aldım :) iş yerimede arife günü doktor yokmuş dedim. ohh sefam olsun... :)
yarın öğlen işten çıkıp bebişimi görmeye gideceğim. bu defa gösterir cinsiyeti sanırım.

ohhh iyi etmişsin canım bigün bigündür
hadi bakalım daha fazla nazlanmasın bebişin gösteriversin artık kendini
güzel haberlerle gelirsin yarın inşş canım benim

tüm dualar sizinle bundan kuşkun olmasın cicim burda bir arkadaşın eline iğne batsa benim bizim batmış gibi oluyoruz sakın üzme kendini atlatacaksın bu günleri işallah

cnm arada bakıorum bu topiğie bende aynı ay başlamıstım tedavıye
benımde senınle aynı haftada yogun sekılde kanamam oldu
gıttı dedım kesınlıkle ama bısey olmamıstı cok sukur
bu hjaftalarda plesanta olusuomus ve devr teslım kanamsı denıomus
benımde kucuk bı kanama alanı vardı rahımde ancak kayboldu
bol bol su iç dınlen, stres etme olacağı varsa kımse mani olamaz
ayagının altına yastık koy yada kalcanın altına daha rahat oluo cok geçmiş olsun cnm

Fiyonkum, denecek hicbirsey yok biliyorum..cok uzuldum ama toparliyyorum, Allah bir sekilde dayanacagimi bildigi icin bana veriyor bu zorluklari,,oyle dusunuyorum artik.
Bu arada genetik test vs yazmissiniz, benden herhangi bir genetik test istenmiyor,cunku oyle bir suphe yok.tamamen sebepsiz dusuk denildi.suleyman bey oyle birsey istemedi..
Bebek de henuz daha cekirdek kadarken dustugu icin normal sayiliyor,genetik bir bozukluk suphesi ile dusmeler genelde daha buyuk haftalarda oluyor bildigim..
Aralikta kismetse ikinci kalite olan tek embriyomu denemek uzere hazirliklara baslayacagim. Ondan da pek umidim yok zaten. Sonrasina bakacagim, belki baska bir merkez, baska bir doktor denerim bilmiyorum..
Beni bu aralar buralarda gormezseniz merak etmeyin.. Sizi cok seviyorum ama biraz uzaklasmam gerek.
Ozelden yazisiriz..
Fiyonkum sen ne zaman deneyeceksin tekrar? Belki gene rastlasiriz..

Cicim,bana yazdigim mesaji okurken senin kanamani gordum,korktum valla. İyi ki bisiyin yokmus,aman dinlen guzel guzel...
Allah sizi birbirinize bagislasin.. Benim yasadiklarimi kimse yasasin istemem..

pembe tavsan cok uzuldum canım benımde 6 haftalıkken son bulmustu gebelıgım bende ulun beyın hastasayım genetık test ıstede kanda pıhtılasma cıktı ve bundan dolayı oldugu anlasıldı cnım aklında bulunsun dıe yazma geregı duydum bu durumda soylencek hıcbısey tesellı etmıyor bunu yasayan bırı olarak soluyorum ama gecıcek ınan bana hayat ole yada bole dewam edıyor ne guzel dondurulmusunda varmıs bende aralıkta dondurulmusumla denıcem kalıtsıne pek takılma doktrum dondurulmuslara daha cok guvenıyor en azında bebeklerımzde tutundu rahım alıstı hamılelıge..allah yardımcımız olsun

çok sağol canım hiç adını duymamıştım istanbul tüp bebekte sanırım fiyat ne kadar pekii.dua et Allahım bize de bağışlasın

offf yüreğime indirdin cicoşum ya :18:, korka korka ilerledim satırları doktor dönüşünü görene kadar, şükür bebişimiz bizimle... dinlen cicoşum, bayram tatilinin araya girmesi iyi oldu, bol bol dinlen.

kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tafşanım ama benim düşüncem uzaklaşmak dönmeyi zorlaştırıyor... öncelikle 2.kalite diye ezikleme embriyocuğunu, ummadığın taş baş yarar demişler... genetik anlamda düşmenin detayını açıkçası bilmiyorum ama savım bu testlerin daha en başından yapılması, 2 düşükten sonra gerek görüyorlar devlet hastanelerinde, süleyman bey istemediyse vardır bir bildiği, ulun hoca herşey süperdi niye olmadı dedi ve sanırım ona istinaden istedi benden, sonuçlar çıkınca belli olur herro merro zaten. ben sonuçlarımın çıkmasını bekliyorum, kasım 5 te sonuç çıkacak, sonra ulun hocayla görüşüp uygun bir zamanda son dondurik yavrumuda alıcam. dediğin gibi denk gelebilir ama düşük sonrası 3 ay ara verdiriyorlar diye biliyorum, süleyman hoca bu konuda bişey dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…