kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tafşanım ama benim düşüncem uzaklaşmak dönmeyi zorlaştırıyor... öncelikle 2.kalite diye ezikleme embriyocuğunu, ummadığın taş baş yarar demişler... genetik anlamda düşmenin detayını açıkçası bilmiyorum ama savım bu testlerin daha en başından yapılması, 2 düşükten sonra gerek görüyorlar devlet hastanelerinde, süleyman bey istemediyse vardır bir bildiği, ulun hoca herşey süperdi niye olmadı dedi ve sanırım ona istinaden istedi benden, sonuçlar çıkınca belli olur herro merro zaten. ben sonuçlarımın çıkmasını bekliyorum, kasım 5 te sonuç çıkacak, sonra ulun hocayla görüşüp uygun bir zamanda son dondurik yavrumuda alıcam. dediğin gibi denk gelebilir ama düşük sonrası 3 ay ara verdiriyorlar diye biliyorum, süleyman hoca bu konuda bişey dedi mi?
Canlarim kizim olacak,ultrason acilir acilmaz gosterdi prensesim kendini,cok mutluyum,202 gr. olmus agirligi,gelisimi de cok iyi masallah,rabbime sukurler olsun,bugun yine kan ve idrar testi yapildi tiroide bakilacakmis galiba.ama bende mantar cikti cok sulu akintim geliyor deyince alttan bakti fecii mantar.fitil verdi,ben o akintiyi crinone jelden zannediyordum hala beyaz puturlu topakli gelen seyleri,degilmis,bir aydan fazla olmustu birakali.bu ay 4 kilo almisim bi onceki ay hic almamistim 52 oldum.dr ayda iki kiloyu gecmemeye calis dedi ama olmuyor,elevit ve coraspine ek demir hapi da baslatti,kizim cok hareketliydi dr yaramaz olacak galiba dedi,benden haberler bu kadar arkadaslar.
Suleyman bey ne zaman kendini hazir hissedersen gel dedi, hic 3 ay filan sinirlamadi.. Genetik testi hoca istemeden yaptirsam nasil yaptiririm, sirf icim rahatlasin diye? Sen umutta mi yaptirdin?
Bizim de cunku hersey superken boyle oldu sonucta.. Aklimizda soru isareti kalmasin.
Canlarim kizim olacak,ultrason acilir acilmaz gosterdi prensesim kendini,cok mutluyum,202 gr. olmus agirligi,gelisimi de cok iyi masallah,rabbime sukurler olsun,bugun yine kan ve idrar testi yapildi tiroide bakilacakmis galiba.ama bende mantar cikti cok sulu akintim geliyor deyince alttan bakti fecii mantar.fitil verdi,ben o akintiyi crinone jelden zannediyordum hala beyaz puturlu topakli gelen seyleri,degilmis,bir aydan fazla olmustu birakali.bu ay 4 kilo almisim bi onceki ay hic almamistim 52 oldum.dr ayda iki kiloyu gecmemeye calis dedi ama olmuyor,elevit ve coraspine ek demir hapi da baslatti,kizim cok hareketliydi dr yaramaz olacak galiba dedi,benden haberler bu kadar arkadaslar.
ohhh iyi etmişsin canım bigün bigündür
hadi bakalım daha fazla nazlanmasın bebişin gösteriversin artık kendini
güzel haberlerle gelirsin yarın inşş canım benim
Günaydın kızlar sabahın yedisinde uyandım şükür kanamam yok yanlız aklıma takılanlar var içimde biriken kan akmazsa nasıl kaybolcak ? Birde aspirin içiyorum ya aspirin kanı sulandırır içmesemmiki bikemedim
Denizfenerim tebrikler canım bir prenses daha geldii sefalar fetirdi
Günaydın kızlar sabahın yedisinde uyandım şükür kanamam yok yanlız aklıma takılanlar var içimde biriken kan akmazsa nasıl kaybolcak ? Birde aspirin içiyorum ya aspirin kanı sulandırır içmesemmiki bikemedim
Canim benim cok tesekkurler,darisi basina bende kanama olunca coraspin birakiliyor diye biliyorumDenizfenerim tebrikler canım bir prenses daha geldii sefalar fetirdi
Amin canim cok mutlu olduk biz de hele kayinvalidemler cok sevindiler onlarda kiz yok esim ve erkek kardesi var kardesi bekar esim de kiz cocuklarina hasta iyi oldu .yani..sanirim hareketsizlik ve vitamin hapi kilo yapti bende.jel kullanirken gunde yarim saat yururdum jeli kesince yurumeyi de biraktim.artikbu sabah tekrar yurumeye basladim .akintiyi ihmal etme ben jelden ve hamileliktan saniyordum simdi fitil kullaniyorum ama hic kasinti yanma olmadi ondan anlamadim ben.sendende guzel haberler bekliyoruz bugunmaşallah canım, allah sağlık versin, prensesini annesine babasına bağışlasın.
kilo rekoru bende sanırım. kayınvaldem memleketten geldi hamur işlerini dayadı bana, bende severim ölçüyü kaçırdım. bu hafta 1,5kilo almışım. 5 kiloya çıktım.
öyle sulu akıntı ve hafif kaşıntı bendede var ama ben idrar torbasını sıkıştırıyor bebek ondan böyle oluyor diye düşünüyordum. bende sorayım bugün doktora.
Baharcim amin canim cok tesekkur ederim rabbim sana da en kisa zamanda nasip etsin hep icimde senin kizin olacakmis gibi bir his var
prensesler çoğalıyorrrrrrrrrrr ohhhhhhhh
gözün aydın tatlımmmmmmm dünyalar güzeli tatlı mı tatlı bi kızın olucak hayırlısıyla
rabbim sağa salim kucağına alıp en güzel zamanlarını görmeyi nasip etsin
maşallah gelişimide çok iyiymiş
inş mantarda hemen geçer başka sıkıntın kalmaz...
yaramaz bi prenses geliyor duyrulurrrrrrrrr
maşallahhhyanlış saymadıysam 6-7 kızlar öne geçti...
202 gramcık yarabbim bir yemeklik kıyma kadar bişionu yemede naap
mantar içinde Allah kolaylık versin illet bişey, bol su iç canım.. kuzuna iyi bak.
merhaba kızlar
ben geldim ama cinsiyetimiz yine belli olmadı, göstermedi kendini nazlı kuzum. eliyle yüzünü kapattı bacaklarınıda açmadı. :)
neyse diğer ölçümleri falan iyi çıktı çok şükür, troid tahlillerimde iyi çıktı. kan hapı verdi.
iki hafta sonrada kontrole gideceğim. 3lü test için.
akıntı ve kaşınma içinde bir fitil ve krem verdi.
Merhaba cnm
tatlım senin bebiş pek nazlı göstermiyo kendiniiiii
cnm sonuçların güzel çıkmış ama gözün aydın
artık bi dahaki kontrole belki gösterir kendiniiiiiii bebişşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?