Selam kızlar. 5 gündür aşırı derecede öksürüyorum. gece kriz gibi oluyor en sonunda da kusuyorum öksürmekten. doktora gittim antibiyotik verdi. bayağı düşündü verirken. eczacı hiç bişey olmaz dedi. toplam 3 dr 2 eczacıya sordum. hepsi iç dedi. içtim. ama yine de korkuyorum şimdi. Eski forumlara baktım. kullanan var. şükür ki bebekler iyi.
10. haftamdayım daha. offf büyüsek de ele avuca gelsek.
allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin.
iyi aksamlar kızlar.geçen gün ayrıntılı ultrasonumuz vardı çok şükür sorunsuz atlattık..doktorum doğumun 10 20 mart arasında olacağını ve tüp bebek old için sezeryan olması gerektiğini söyledi..
normal doğumdan ne kadar korksam da normal olmasını istiyordum.siz ne düşünüyosunuz doğum hakkında???
canim ultrason sorunsuz cikmis cok sevindim darisi bizlerin basina insallah.iyi aksamlar kızlar.geçen gün ayrıntılı ultrasonumuz vardı çok şükür sorunsuz atlattık..doktorum doğumun 10 20 mart arasında olacağını ve tüp bebek old için sezeryan olması gerektiğini söyledi..
normal doğumdan ne kadar korksam da normal olmasını istiyordum.siz ne düşünüyosunuz doğum hakkında???
iyi aksamlar kızlar.geçen gün ayrıntılı ultrasonumuz vardı çok şükür sorunsuz atlattık..doktorum doğumun 10 20 mart arasında olacağını ve tüp bebek old için sezeryan olması gerektiğini söyledi..
Ahunisacigim nasilsin uzun süre oldu görüsemedik Pasa nasil...deryacım günaydın canım, benimde doktorum bu hafta ayrıntılı ultrason istedi. bende yer ve fiyat araştırıyordum sen istanbul damısın ? Eğer istanbul da isen nerede ve kaça yaptırdın ?
deryacım günaydın canım, benimde doktorum bu hafta ayrıntılı ultrason istedi. bende yer ve fiyat araştırıyordum sen istanbul damısın ? Eğer istanbul da isen nerede ve kaça yaptırdın ?
aslında ben de normal doğumdan yanayım ama doktor ne derse onu yaparım heralde. daha henüz konuşmadık bu konuyu
canim ultrason sorunsuz cikmis cok sevindim darisi bizlerin basina insallah.
bende normal dogumdan yanayim neden tüp bebekte sezeryan yapiyorlar anlamadim .
canim bendede uzun süredir var uyku sorunu normalde ben kendimi bildim bileli yüz üstü yada sag tarafa yatarim uzun yastigim vardir bacak arasi icin vaz gecilmezim onunlan cok rahat oluyor onnu tavsiye ediyorum baslarda sag tarafa yatmamya calistim kara ciger o taraftaymis kan akisi azaliyomus diye doktoruma sordum nasil rahat ediyrsan öyle yat dedi ama ben yinede sag sol yapiyorum...ben nereye yastik oraya:)))günaydın hepinize sabah yazdım ama sorun var sanırım çıkmamış yazdıklarım.hepinize tekkrar tekrar kolay hamilelikler dilerim öncelikler..ben 2 gecedir uyku sorunu yaşıyorum maalsef yatamıyorum.yan yatmaktan kollarım uyuşmuş uyanıyorum mecburen oturarak uyumaya başladım.daha çok erken bunun için ama nasıl yatıyorsunuz
günaydın hepinize sabah yazdım ama sorun var sanırım çıkmamış yazdıklarım.hepinize tekkrar tekrar kolay hamilelikler dilerim öncelikler..ben 2 gecedir uyku sorunu yaşıyorum maalsef yatamıyorum.yan yatmaktan kollarım uyuşmuş uyanıyorum mecburen oturarak uyumaya başladım.daha çok erken bunun için ama nasıl yatıyorsunuz
slm kızlarrrr
nasılsınız nasıl gidiyor umarım herkes ve tüm bebişler iyidir.bizim çarşamba ayrıntılı ultrasonumuz var gün sayıyos bizim uykucuyu görmek için.
4 lü test sonucunu aldık çok şükür temiz çıktı.20 haftalık oluos teyzoşları.hepinizi öpüyorummm
gözün aydın canım, herşey yolundaymış çok şükür. bende yarın 3 lü testin sonucunu alacağım. inşallah bende güzel haber veririm.
tüp bebeğin gelişiminin diğer hamileliklerden bir farkı yokki, herşey yolunda giderse inşallahta öyle olur, normal doğumda yapılabilir. bunu ilk defa duyuyorum. bir kaç doktordan teyit etmekte fayda var. yakın zamanda doktora gidecek hamişlerimizde sorsun bunu mutlaka.
hayırlısıyla ayrıntılıyı da atlatırsınız canım..girmeden bi 15 20 dk önce mutlaka çikolata ye bak senin uykucu neler neler yapar size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?