Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

cicoşum benzetmek gibi olmasın benim bir arkadaşım 9 ayını aynen dediğin gibi geçirdi, haftada 3 gün hastanede serumdaydı. İnşallah az kaldı bulantılarının bitmesine az sık dişini 9 ay ne ki

9 aymı dedinn

çalışmasam belki bukadar zor gelmez ama bide işin içine çalışmak girince rabbim sabır versin ne yapılm katlanıcaz başka care yok yeterki o ii olsun

canım sen doktounla ne zaman görüşeceksin, boşuna bukadar sıkıntı yaptığını birde doktorundan duyarsın inşallah :)
güzel haberlerini bekliyorum...

bitanem hayırlısı olsun tebrik ederim

eşin demek şimdiden düşünüyo ayy çok ii yaa bide süslü olursa prenses

ooo canım,1 senedir aralıklarla içiyordum zaten, 3 ay da doldu ,doktor niye tekrar aldırttıki,,25 gün sonra filan gidicem birdaha,,ara verreyim ben ozman ya.bundan sonra içmenin faydası olurmuki

canım folikasit ve elevit ikisin birden mi kullanıyorsun bence folik asidi bırakıp elevite başlamış olman lazım dr sor ikisini birden kullanma fitamin fazlalığı çıkar sonrabana sağlık ocağının yaptığı testde folik asit dederim fazla çıkmıştı bıraktırdılar o hafta

canım umutsuz olma lütfen kan pıhtılaşmasınıda kafana takma sakın bende de var sendekinin aynısı ben iğne bile kullanmıyorum coraspirin içiyorum günde 1 tane bu en iyi olanıymış canım benim dr bende de var demişti...
eşindeki inşallah çok önemli birşey değildir canım

arkadaşlar bende 2.tüp denememde hamile kaldım.12. gün değerim 203 15. gün 912.cumartesi günü kesemizi gördük.şimdi kalp atışlarını bekliyoruz.ama ben hala olmamış gibi düşünüyorum.kalp atışlarını duyamıyacağım zannediyorum.çok korkuyorum.ya boş gebelikse diyedüşünmekten kendimi alamıyorum.sizde böyle şeyler yaşadınızmı.....

mucize anneler...fiyoknun yazdıklarını okuyunca bende birkere daha anladımne büyük bi olay şu bebek..bu duyguyu yaşayıpta hala yaradanın varlığını inkar eden nasıl olur...fiyonkum benim bildiğim bazı merkezler özelliklede brüksel tüp bebek diye duymuştum spermlerdeki genetik bozuklukları temizleyen özel bi teknik kullanıyorumuş bi araştır istersen...herşey hallolur be güzelim yeterki kaderimizde olsun anne olmak..

sakin ol ve bebğiniz üzme eğer bebeğin sağlıksız olsaydı değerin böyle güzel katlanmazdı...

hilburum aynı duygular içerisindeyim bende...
hamile kalabilmek bebişi dünyaya getirebilmek rabbimin çok büyük bi nimeti...
inan çevremden kimin hamile olduğunu öğrensem okadar mucizevi geliyor ki bana...
onlar içinse sıradan bi durum...
ve bu beni çok yaralamaya başladı son günlerde...
öğrencilerimin yüzüne baktıkça içimden çok şey geçiyor...
ben evladıma kavuşmak için yanıp tutuşurken millet bulduğunun kıymetini bilmeiyor...
amannn son günlerde baya hassasım herşeye ağlıyorum

Bulantılarım bu saate kadar aralıksız devam ediyo doktoru aradım emedur yada metpamid içebilcegimi söyledi bunlerı kullanıp bulantınızda yardımcı olan varmı kızlar :26:

hayırlı olsun canım
seni çok ii anlıyorum ama korma meleğin orda bende çok düşünüyodum korkuyodum ama herşey yolunda şuanda umarım seninde öyle olur içini ferah tut

Bulantılarım bu saate kadar aralıksız devam ediyo doktoru aradım emedur yada metpamid içebilcegimi söyledi bunlerı kullanıp bulantınızda yardımcı olan varmı kızlar :26:

geçmiş olsun cnm,metpamid kullanmıştım günde birtane.1hafta idare etti,sonra gene istifra olunca günde 2 iç dedi doktor,ben gene 1 devam ettim,1 gece acillik oldum,sonra doktor zofran adlı ilaç verdi,o daha güçlü herhal,iyi geldi o. ilaç içmek istemiyoruz ama bazı zamanlar dayanamıyor insan,Allah kolaylık versin...

hee yaa ikisini birden kullanıyorum,,ikisini de tedaviden beri içiyorum zaten,,, en iyisi dr sorup bırakmak teşekkürler aarkadaşlar,,içimde kurt vardı da sorayım dedim.....

nasıl acillik oldunn

nasıl acillik oldunn

bir akşam ne yersem çıkardım,,mide boşken bile,akşam 7 den 10a kadar 15 20 dakikada bir, baktım geçiçeği yok acile gittim,serum verdiler,40dk filan kaldım,gece birdaha çıkardım,,sabahı dokra gittim zaten ilaç verdi,,sonra geçti,,bişeymi dokundu zirve mi yaptı anlamadım,çok kötüydü,,hala kokulara karşı hassasım,

canım sen doktounla ne zaman görüşeceksin, boşuna bukadar sıkıntı yaptığını birde doktorundan duyarsın inşallah :)
güzel haberlerini bekliyorum...
sabah mail attım sonuçları, oda çok ciddi korkulcak birşey yok yazmış, sonuçları fakslamamı istemiş yolladım, beni arayacakmış beklemedeyim canım.

pıhtılaşmaya hiç takılmıyorum canım, eşimdeki kromozom meselesi aklımı kurcalıyor, ama o da çağımızda aşılmayacak bir sorun değil eminim ama işte hergün bakşa bir olumsuzlukla karşılaşmak biranda gardını düşürüyor insanın.

tatlım imsi mıydı neydi dediğin oysa eğer umutta da var ve zaten şuan umutta 1 tanecik dondurikimiz var yani şu aşamada spermlil bi durum yok sanırsam en fazla o embriyocukumuzu genetikman incelerler diye düşünüyorum ama tabi bunlar benim tahminlerim, bakalım bizi ne bekliyor.

bitanem hayırlısı olsun tebrik ederim

eşin demek şimdiden düşünüyo ayy çok ii yaa bide süslü olursa prenses

sağol canım, çok şükür cinsiyeti öğrendik şimdi hayaller bitmiyor. hamile olduğumu daha yeni yeni anlıyorum sanki

gözün aydın, allah tamamına erdirsin. aklına kötü şeyler getirme değerlerin çok güzel.
o korkularda hiç bitmeyecek, önce kalp atışı sonra ikili test, üçlü test hep temiz haberini bir alsam rahatlıyacağım diyeceksin. gönlünü ferah tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…