Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

slm kimse yokmu beninde dün akşam film izliyodum adile naşit münir özkul turşucu dükkanları varya 2 paket turşu yedim suyunuda içtim halada canım çekiyo sanki uyuşturucu gibi başkada bişey istemiyom

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki... biz canhıraş ardahandan istanbul taşınıp çocuk için uğraşırken çocuklarının kıymetini bilmeyip bi de şikayt eden anneleri boğasım geliyordu bi de ikinci düşüğümü söylemediğim arkadaş gerçekten hamile değil misin bak benden saklamıyorsun de mi dedikçe kan beynime sıçrıyordu bu sorunun çocukların içindeyken üstesinden gelebilmek ne kadar zor bazı çocuklara için çok kaynar eve götüresin gelir hatta bi kaç tanesini çünkü bu mesleği çocukları çok sevdiğin için seçmişsindir ben şu an hamileyim ama her an tetikteyim ya bişe olursa diye bu tedirginlik de eminim dokuz aydan sonra da devam edecek ama olsun Rabbim inşallah sana da en hayırlısından çocuklar ve onlarla okula gidebilemeyi nasip eder dualarım seninle

slm kimse yokmu beninde dün akşam film izliyodum adile naşit münir özkul turşucu dükkanları varya 2 paket turşu yedim suyunuda içtim halada canım çekiyo sanki uyuşturucu gibi başkada bişey istemiyom

canım benimde canım şalgam suyu çekti arada içiyorum valla

Günaydınnn kızlarr

günaydın canım?nasılsın canım, bebişin canım
benimkinin dün canı çok sıkılmış galiba akşam çok hareketliydi :) her geçen gün daha net hissetmeye başlıyorum hareketlerini.
hatta eşimle ufak ufak tartışıyorduk bir mesele üzerine. o sırada oynamaya başladı ikimizde tartışmayı unutup onun hareketlerine odaklandık. kızım şimdiden annesiyle babasını dize getirmeye başladı :)

canım çok şükür iyiyz bulantılar devam tabii

baksen bıcırıgaa canım benimm onlar nazlı bebeklerimiz bizimm olucak okadar

günaydın kızlar herkes bebeklerini hissetmeye başlamış artık darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahhh

Herkese merhabaaa kuzucuğumun,kızımın teyzeleri:)

yazmaya fırsatım olmadı bikaç kere okuyup çıktım sadece..hepinizi özlemişim..

isim konusunda karasızız hala bulamadık...çok kişi karar vermiş heralde burada...

Bende kızımın hareketlerini hissetmeye başladım yaklaşık 3 haftadır ama bazen çok az hareket ediyor gibi geliyor bana çok korkutuyor beni...bu korkular hiç bitmeyecek..her geçen gün korkacak yeni bişeyler buluyoruz:)

Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı ve uslu ewlatlar nasib etsin inşallah...aminnnn...

Öpüyoruz hepinizi

canım hepimiz neler yaşıyoruz işte...
allah kimseye vermesin evlat hasreti...
şükür bu topikteki arkadaşlarımızın yarısı ilk aşamayı atlatıp hamiş kaldılar...
rabbim hepinize hayırlı bi şekilde evletlarınıza kavuşmayı nasip etsin...
inş yaşadığınız herşey geride kalır yerini evlatlarınızla geçireceğiniz mutlu anlar alır
inş bizlerde daha fazla sınanmayız ve hayalimizi yaşamak nasip olur

Son düzenleme:

amiiiiiinnnn canım inşallah en hayırlı zamanda isteyen herkese nasip olur inşallah duaların için de sağolasın inşallah Rabbim cümlemize kucağımızda görmeyi nasip eder.

Selam kızlar. 5 gündür aşırı derecede öksürüyorum. gece kriz gibi oluyor en sonunda da kusuyorum öksürmekten. doktora gittim antibiyotik verdi. bayağı düşündü verirken. eczacı hiç bişey olmaz dedi. toplam 3 dr 2 eczacıya sordum. hepsi iç dedi. içtim. ama yine de korkuyorum şimdi. Eski forumlara baktım. kullanan var. şükür ki bebekler iyi.
10. haftamdayım daha. offf büyüsek de ele avuca gelsek.
allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin.

günaydın kızlar..glyylcn bence mutlaka içmelisin çünkü öküsürük daha tehlikeli her seferinde zorlanıyor bebek.allah korusun ilacın etkisi bi an önce olsunda geçsin inşallah öküsürüğün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…