günaydın bayanlar nasılsınız...bebişler nasıll...bizde kızımla senelik izinine çıktık ve çokk işimiz var yarın badanacım geliyor evi dip temel temizliyoruz fazla ağırlaşmadan ALLAH yardımcımız olsun ama güzel telaş sonra 32. haftamda izne ayrıldığımda sadece dinlenmek istiyormm...
selam kızlar nasılsınız?bebişlerimizin alışverişlerine başladık mı?,ben daha başlamadım hiç bir şey almadım,kafam da çok karışık,odası beşiği park yatağı,kıyafetleri....aldıklarımızı alacaklarımızı düşüncelerimizi paylaşsak burada fikir ediniriz.ben bebek odasına hastaydım ama yakınlarım vazgeçirdiler,bebeği bir müddet ayrı odada yatıramayacağım için,sonra hak verdim,park yatak düşünüyorum,3-4 yaşına kadar kullanıyorlar,sonra onun isteğine göre oda alırız inşallah,zaten kuzumu ayıramam ben yanımdan bunca yıl beklemişken.
burası küçük bir yer olduğu için çok da gezmediğim için internet üzerinden araştırıyorum çok şeyi;güzel siteler var sağlıklı ürünler satan oralara bakıyorum,gelecek ay almayı düşünüyorum yavaştan,sizin önerebileceğiniz siteler park yatak bebek arabası ana kucağı vs. markaları var mı?hepinizi öpüyorum...
bende kanama oldu o sayılır mı benim de oğlum olacak inşallah
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizz neler yapıyorsunuz bakalım ??
selam kızlar nasılsınız?bebişlerimizin alışverişlerine başladık mı?,ben daha başlamadım hiç bir şey almadım,kafam da çok karışık,odası beşiği park yatağı,kıyafetleri....aldıklarımızı alacaklarımızı düşüncelerimizi paylaşsak burada fikir ediniriz.ben bebek odasına hastaydım ama yakınlarım vazgeçirdiler,bebeği bir müddet ayrı odada yatıramayacağım için,sonra hak verdim,park yatak düşünüyorum,3-4 yaşına kadar kullanıyorlar,sonra onun isteğine göre oda alırız inşallah,zaten kuzumu ayıramam ben yanımdan bunca yıl beklemişken.
burası küçük bir yer olduğu için çok da gezmediğim için internet üzerinden araştırıyorum çok şeyi;güzel siteler var sağlıklı ürünler satan oralara bakıyorum,gelecek ay almayı düşünüyorum yavaştan,sizin önerebileceğiniz siteler park yatak bebek arabası ana kucağı vs. markaları var mı?hepinizi öpüyorum...
bende henüz hiç birşey almadım. geç kaldım diyrodum ama yanlız değilmişim :)
beşik almıycam ben yiğenimin beşiği vardı pek kullanmadılar onu kullanıcaz bir süre. ama oda mavi renk nasıl renklendiririm bilmiyorum. şöyle pembeli mavili karışık bir uyku seti alayım birde çekmecelerinin kulplarını değiştirip daha kız bebeğe gidecek renkli şeyler takayım diyorum.
birde şu ana kucağını beğendim. sezeryenden sonra bir süre annemlerde kalıcam ben. orada beşik gibide kullanabilirim bir süre.
Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
bakın bakalım beğenecek misiniz?
ula kaçak senden naber. bakıyorum yoksun. keyifler yerinde olsunda gerisi önemli değil.
slm kıslarrr nasılsınızzz
biz alışverişe başladık vallaa duramıos artık.ankaradan görümcem geldi 1 aylık bebeği var.misafirimiz rahat etsin die hemen bir park beşik aldık kullanmaya başlandı bile:)
babamızda dün arabasıyla pusetini almış takım.hastane çıkışlarını aldık.battaniyelrini,havlusunu,bundan sonra bol çıtçıtlı badilerden alırız yazn çokkullanılır diolar.
odasına mobilya düşünüyorum düz beyaz duvar ve nevresimlerini pembe dşünüyorum.ilk 4,5 ay yatakodama park beşiği koyup onu kullanacam sonra işe başlayınca annnem bakcağı zaman ona verriz park beşiği biz mobilya odasını kullanırıs diorum.alışveriş yapma çok zevkli oluo aldıkça mutlu oluorum.
allahım herkese tattırsınnn bu duygularııı....
valla kızlar ben de henüz hiç bir şey almayanlardanım. kıyafet olarak çıtçıtlı badi alayım bol miktarda bir kaç tane de tulum. ilk başta çok çabuk büyüdükleri için fazla almaya gerek yok diyor tecrübeli gacılar.
ben de bir tane büyüyen beşik bir de sepet alacağım. benim oda yazın sabah güneş doğar doğmaz yatılmaz oluyor. gece bebiş yanımda olur sabaha yakın da oadasındaki beşiğe yatırırım diye düşünüyorum.. park yatak düşünüyordum ama çok terlettiğini söylemişlerdi. malum yaza denk geliyor birde benim ev sauna o yüzden ağaç düşündüm
Valla tam kaçak oldum ne zamandır giremiyorum topiğimize. Kayınvalidem ameliyat oldu bizde kalıyor 2 gün önce gitti 10 gün sonra tekrar gelecek. Bendeyken çok yoğun oluyorum fırsatım olmuyor. Bu arada bu mesajı az önce yazdım ve kızlar paylaşalım demiş diye bir de yarım sayfa bebeğim için yaptığım hazırlıkları yazdım fakat tam mesajı gönderiyordumki internet gitti( malesef tekrar yazacak halim kalmadı. Şimdi cuma saati geçsin biraz ibadet ondan sonra tekrar yazarım.
Hepinizi öpüyorum kocamaaaaaaaaaaaan
CANLAR NASISINIZZ :26::26::26::26: BEN YİNE YOĞUNUMHER ZAMANKİ GİBİ:44::44::44::44: EŞİMİN GEÇİRMİŞ OLDUĞU AMELİYATA BAĞLI OLARAK MALÜLEN EMEKLİ OLABİLMESİ İÇİN HASTANEYE BAŞ VURMUŞTUK ONUNLA UĞRAŞIYORUMMM :18::18::18::18:HEP KOŞTURMACAA .. DÜN KIZ KARDEŞİMLE KONTROLE GİTTİK (bıdıkın anası) BEBİŞİN (hamile biliyorsunuz)CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEKTİK:44::44::44::44: KIZ KARDEŞİM ERKEK DİYE BEKLİYORDU:26::26::26::26: BELİRTİLERİM AYNI DİYORDUUUU:26::26::26::26: DR BAKTI VEEEEE BIDIKAAAA KIZ KARDEŞ GELİYOR DEDİİ ÇOK MUTLU OLDUMMMM (son 10 yıldır kız yeğenimiz olmamaıştı) ONU (bebişi) ULTURASONDA İZLEMEK ÇOK KEYİFLİ VE ÇOK DUGUSAL BİR DURUMDU ÇOK DUYGULANDIM AĞLADIM ALAHIM BİZLEREDE NASİP EDERMİ BUNLARI YAŞAMAYI ACABA DEDİMMMM EVE GELİRKENDE İLK KIRMIZI ELBİSESİNİ ALDIMMM .... DİĞER KARDEŞİMDE (tüp bebek yaptırmıştı hatırlarsınız) DEĞERLERİ BİRAZ YAVAŞYÜKSELİYOR :26::26::26::26:AMA DR BEKLEYECEĞİZ VE GÖRECEĞİZ DEDİİ:44::44::44::44: VAJİNAL MUAYENE YAPTIII HER ŞEY NORMAL DEDİİİ BİR SIKINTI YOK DEDİİ PZRTS İNŞŞ KESEYİ GÖRÜRLER VE SONRASINDADA HER ŞEY YOLUNDA GİDERSEE MİNACIK BİR YEĞENİM DAHA OLACAK BU GÜNDE KÖYE GİDİYORUMMMM BİR KAÇ GÜN GELMEYECEĞİZ
bencede tam bi kacaksin hadi cabuk gel bekliyoruz bebisle ilgili haberleri biran önce ver bizlere......Valla tam kaçak oldum ne zamandır giremiyorum topiğimize. Kayınvalidem ameliyat oldu bizde kalıyor 2 gün önce gitti 10 gün sonra tekrar gelecek. Bendeyken çok yoğun oluyorum fırsatım olmuyor. Bu arada bu mesajı az önce yazdım ve kızlar paylaşalım demiş diye bir de yarım sayfa bebeğim için yaptığım hazırlıkları yazdım fakat tam mesajı gönderiyordumki internet gitti( malesef tekrar yazacak halim kalmadı. Şimdi cuma saati geçsin biraz ibadet ondan sonra tekrar yazarım.
canim esine gecmis olsun kardesinin degerleride artar insallah Rabbim sanada isteyen herkeze bebis nasip edicektir zamani gelince sikma canini...CANLAR NASISINIZZ :26::26::26::26: BEN YİNE YOĞUNUMHER ZAMANKİ GİBİ:44::44::44::44: EŞİMİN GEÇİRMİŞ OLDUĞU AMELİYATA BAĞLI OLARAK MALÜLEN EMEKLİ OLABİLMESİ İÇİN HASTANEYE BAŞ VURMUŞTUK ONUNLA UĞRAŞIYORUMMM :18::18::18::18:HEP KOŞTURMACAA .. DÜN KIZ KARDEŞİMLE KONTROLE GİTTİK (bıdıkın anası) BEBİŞİN (hamile biliyorsunuz)CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEKTİK:44::44::44::44: KIZ KARDEŞİM ERKEK DİYE BEKLİYORDU:26::26::26::26: BELİRTİLERİM AYNI DİYORDUUUU:26::26::26::26: DR BAKTI VEEEEE BIDIKAAAA KIZ KARDEŞ GELİYOR DEDİİ ÇOK MUTLU OLDUMMMM (son 10 yıldır kız yeğenimiz olmamaıştı) ONU (bebişi) ULTURASONDA İZLEMEK ÇOK KEYİFLİ VE ÇOK DUGUSAL BİR DURUMDU ÇOK DUYGULANDIM AĞLADIM ALAHIM BİZLEREDE NASİP EDERMİ BUNLARI YAŞAMAYI ACABA DEDİMMMM EVE GELİRKENDE İLK KIRMIZI ELBİSESİNİ ALDIMMM .... DİĞER KARDEŞİMDE (tüp bebek yaptırmıştı hatırlarsınız) DEĞERLERİ BİRAZ YAVAŞYÜKSELİYOR :26::26::26::26:AMA DR BEKLEYECEĞİZ VE GÖRECEĞİZ DEDİİ:44::44::44::44: VAJİNAL MUAYENE YAPTIII HER ŞEY NORMAL DEDİİİ BİR SIKINTI YOK DEDİİ PZRTS İNŞŞ KESEYİ GÖRÜRLER VE SONRASINDADA HER ŞEY YOLUNDA GİDERSEE MİNACIK BİR YEĞENİM DAHA OLACAK BU GÜNDE KÖYE GİDİYORUMMMM BİR KAÇ GÜN GELMEYECEĞİZ
ben daha bebiş hazırlığına başlayamadım ama sabırsızlanıyorum :)
ocak ayıda geçsin öyle alırım diyorum ama bir taraftanda bel ağrılarım çok artmaya başladı ( bel fıtığı var) sanırım kilo aldıkça bele baskı artıyor ve oturmak kalkmak işkence olmaya başladı.
böyle giderse çok ağarlaşmadan tüm dışarı işlerimi bitirmem lazım.
Valla tam kaçak oldum ne zamandır giremiyorum topiğimize. Kayınvalidem ameliyat oldu bizde kalıyor 2 gün önce gitti 10 gün sonra tekrar gelecek. Bendeyken çok yoğun oluyorum fırsatım olmuyor. Bu arada bu mesajı az önce yazdım ve kızlar paylaşalım demiş diye bir de yarım sayfa bebeğim için yaptığım hazırlıkları yazdım fakat tam mesajı gönderiyordumki internet gitti( malesef tekrar yazacak halim kalmadı. Şimdi cuma saati geçsin biraz ibadet ondan sonra tekrar yazarım.
ben daha bebiş hazırlığına başlayamadım ama sabırsızlanıyorum :)
ocak ayıda geçsin öyle alırım diyorum ama bir taraftanda bel ağrılarım çok artmaya başladı ( bel fıtığı var) sanırım kilo aldıkça bele baskı artıyor ve oturmak kalkmak işkence olmaya başladı.
böyle giderse çok ağarlaşmadan tüm dışarı işlerimi bitirmem lazım.
bencede tam bi kacaksin hadi cabuk gel bekliyoruz bebisle ilgili haberleri biran önce ver bizlere......
canim esine gecmis olsun kardesinin degerleride artar insallah Rabbim sanada isteyen herkeze bebis nasip edicektir zamani gelince sikma canini...
aumutcum bende daha hazirliklara baslamadim ocak sonu gibi düsünyorum Allah kismet ederse... bende fitiktan amaliyat olmustum kilo dahada zorluyor cok zor insallah hersey iyi gecer bebislerimizin kismetine....
canım en kısa sürede paylaşta biz de kopya çekelim. oya aumut ve daha hiç bir şey almayanlar
canım ben Allah izin verirse yavaştan küçük şeyler alacağım bu ay inşallah. çıtçıtlı badileri falan yatak banyo işi sonraya kalsın. onları da kayınvalidelerle alırız.
benim de sırtım ağrıyor akşamları. bazen yatak ta bile belim ağrıyor. daha bunlar iyi günlerimiz sonu hayırlı gelsin inşallah. çalışırken daha bir zor valla. bugün eve geldim ayakta durmaktan bacaklarım şişmiş namazı oturarak kıldım. son aylarda Allah hepimize kolaylık versin
bizikiz olunca hazırlıklar erken başladı ve tamamlandı bakalım teyzeleri beğenecekmi:) Eki Görüntüle 591323 Eki Görüntüle 591324 Eki Görüntüle 591325
bizikiz olunca hazırlıklar erken başladı ve tamamlandı bakalım teyzeleri beğenecekmi:) Eki Görüntüle 591323 Eki Görüntüle 591324 Eki Görüntüle 591325
benimki ameliyatlık değildi ama ağrım çok. özellikle iki haftadır tavan yapmış durumda. söylenip mızmızlanmak istemiyorum. bugüne gelene kadar neler çektiğimizi biz biliyoruz. ama bebişlerimiz için herşeye değer. yeterki onları sağlıkla kucağımıza alalım.
yatağı annem daha benim tedavi gördüğüm dönemde yapmış bana yeni söylüyor :) ondan başka hiç birşey yok. bugün iş çıkışı gidip birşeyler bakmak istiyorum.
bende tüm gün oturarak çalışıyorum. akşamları eve gittiğimde çoraplar etimi kesmiş oluyor.
benim doğum nisanın 2-3 gibi olacak. mart sonuna kadar çalışıp tüm izni doğum sonrasına kullanmak istiyorum ama bakalım yapabilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?