Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

sana sonunaaa kadar katılıyorum canımcım. Zaten öncelikle sağlıklı olmasını istiyor insan bu durumda gözü pekte bi şeyde kalmıyor sağlıklı sıhhatli vaktinde olsunlarda gerisi teferruat. Ayrıca zaten 2 tüp bebek denemesiydi ilaçlardı tahlillerdi derken inan şu anda bir tulum bile alırken yüz kere düşünüyorum çünkü hala kredi kartına bunların taksitlerini ödüyoruz hala aldığımız borçları ödüyoruz eeee seninkiler birde ikiz olunca senin durumun daha da zorr. İkizleri olup büyütmüş bir arkadaşın olması çok büyük bir güzellik olmuş sana Allah hepimizin yardımcısı olsun..

internettenmi aldın bide kaça aldınn

hayır canım jokerden aldım netten güvenemem bakmak istedim kullanışına katlanmasına falan 1,650 di 1,350 kampanyadan aldım

güle güle kullansın oğlusun canım..ben arabaya hala karar veremedim yaa..odayı da yaptıracağımız için biraz daha uyguna gelecek.sorduğum takımlar 3000 4000 den asağı değil.

amin canımm evet odalar dudak ucuklatıcı peki kaça yapıcak bunu size yapıcak olan

kızlar aldıklarınızı gûle gûle kulanın bebislerınız a
saglıcakla büyüsünler iclerınde ınsallah

Eki Görüntüle 592446 Eki Görüntüle 592447

canlarrrr hepinizin yeni yılı kutlu olsunnnnnn
2013 yılı hepimize sağlık, mutluluk, huzur, sevgi, para ve gönlümüzden geçen her güzelliği getirir inş
nice güzel seneler geçirmeniz dileğiyle kocaman öpüyorum hepinizi
biz izmire gidiyoruz yeni yıla orada giricez akşam girerim tekrar görüşmek üzere canlarımmmmmm

kızlar mutlu yıllar hepinize saglıklı neşeli ve bol bebişli bi yıl olur inş rabbim bizimde kucamızı bebişlerle doldurur evimizden bebek sesleri yükselir inşşş ayrıca bebişeriniz yeni cicilerini gülerek kullansınlar inş kızlar

Kıslar hepinizin yeni yılını kutluyorummm.bebişlerimizle sağlıklı sıhatli mutlu yıllarımız olsun.tedavileri devam edelerin yeni yılda kucakları dolsun inşalhhhhhh

şimdi kızlar buraya bakın va lütfen yorumlarınız yazınnnn .....................................................şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii .. ( arkadaşlar bu konuyu girdiğiniz diğer topiklerdede paylaşabilirisnizzz belki bakanlığa yazmak isteyen olabiliR)

Eki Görüntüle 593249

kızlar buda benim beğendiğim bebek odası. dolap hariç diğerlerini almaya çalışacağım

kızz ruvoşş :))))) tamam kız olsun erkek olsun beyaz dedik bende oğluma beyaz karyola almak istiyorum ama biraz erkeksi çizgileri olsun dimi yani bu senin beğendiğin tam bir kız odası gibi duruyor :))))))) tekrar düşün bence.. :)))))))))))

güzelmiş canım allah içine sindirsin dolap da işine yaramazmıydı ?

yarar yaramaz olur mu hiç de kociş ufacık cocuğa ne gerk var diyor. bir de bi dönem bebk mobilya işlerinde çalıştı. ben de odam çok büyük olamayınca sıkıştırmayaım dedim.

canım çok güzel ve çok kullanışlı bir modele benziyor. sanırım altı bazalı. beşiğin çekmeceleri şifonyer uzun süre yeter.

evet meltem mobilyanın ürünlerinin güzel olduğunu ve kullanışlı olduğunu söylemişti eşim. evet uzun süre kullanabilirim.

anladım canım sen daha düz model olsun diyorsun. ama bu da meltem mobilyanın kral modeli. o anlamda yani.

bugün gittik görüştük ben yaptırınca uygun olur diye düşündüm ama yine de idare eder bi fiyat..2750 de anlastık

bugün gittik görüştük ben yaptırınca uygun olur diye düşündüm ama yine de idare eder bi fiyat..2750 de anlastık

kaç demişlerdi mağazada sana yaa ben bütürlü alamadım fotsunu yasak diyoo sinir oldumm seninkin benziyo ama yukarıda tahtası da var cibindirikler ordan geliyo falan

kaç demişlerdi mağazada sana yaa ben bütürlü alamadım fotsunu yasak diyoo sinir oldumm seninkin benziyo ama yukarıda tahtası da var cibindirikler ordan geliyo falan

bu odayı netten bulduk onu yaptırıyoruz canım bunun fiyatını bilmiyorum.buna benzer modelleri 3000 4000 arası demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…