çok güzel şeyler var ama tabi ikiz olunca insan eşyalarla ilgili biçok hayalinden vazgeçmek zorunda kalıyor maleseff..ama tabi ikiz büyük bi ödül insanın gözü yeni mobilya falan görmüyor..ben beşikleri ve pusetleri ikizleri 4 yaşına gelen bi arkadaşımdan aldım,bebek arabasınıda onlara masraf etmedim.bi tane değilki ayıramazsın 2 şer tane alsan batarsın..ne bilim gözüm eşya falan görmüyorki ya yeterki sağlıklı gelsinler..ama sizler özendiğiniz herşeyi alın canlarım güzel günlerde kullanalım inşallah:)
internettenmi aldın bide kaça aldınn
güle güle kullansın oğlusun canım..ben arabaya hala karar veremedim yaa..odayı da yaptıracağımız için biraz daha uyguna gelecek.sorduğum takımlar 3000 4000 den asağı değil.
Eki Görüntüle 593249
kızlar buda benim beğendiğim bebek odası. Dolap hariç diğerlerini almaya çalışacağım
Eki Görüntüle 593249
kızlar buda benim beğendiğim bebek odası. dolap hariç diğerlerini almaya çalışacağım
Eki Görüntüle 593249
kızlar buda benim beğendiğim bebek odası. dolap hariç diğerlerini almaya çalışacağım
güzelmiş canım allah içine sindirsin dolap da işine yaramazmıydı ?
canım çok güzel ve çok kullanışlı bir modele benziyor. sanırım altı bazalı. beşiğin çekmeceleri şifonyer uzun süre yeter.
kızz ruvoşş :))))) tamam kız olsun erkek olsun beyaz dedik bende oğluma beyaz karyola almak istiyorum ama biraz erkeksi çizgileri olsun dimi yani bu senin beğendiğin tam bir kız odası gibi duruyor :))))))) tekrar düşün bence.. :)))))))))))
hayır canım jokerden aldım netten güvenemem bakmak istedim kullanışına katlanmasına falan 1,650 di 1,350 kampanyadan aldım
amin canımm evet odalar dudak ucuklatıcı peki kaça yapıcak bunu size yapıcak olan
Eki Görüntüle 593249
bugün gittik görüştük ben yaptırınca uygun olur diye düşündüm ama yine de idare eder bi fiyat..2750 de anlastık
Eki Görüntüle 593249
kızlar buda benim beğendiğim bebek odası. dolap hariç diğerlerini almaya çalışacağım[/QUO
bu modelin beşiğini arkadaşım almıştı çok kullanışlı ilerde o çekmeceler komidin oluyo yatak baza gibi kullanılıyo bide asansörlü daha yeni aldı 600 tl markasını bilmiyom benimde hoşuma gitti
Eki Görüntüle 593249
kızlar buda benim beğendiğim bebek odası. dolap hariç diğerlerini almaya çalışacağım[/QUO
bu modelin beşiğini arkadaşım almıştı çok kullanışlı ilerde o çekmeceler komidin oluyo yatak baza gibi kullanılıyo bide asansörlü daha yeni aldı 600 tl markasını bilmiyom benimde hoşuma gitti
ayyy bu çok güzel canım bizde beğendik bunu ama fiyatı tuzlu geldi bize.çokda kullanışlı beşiğivar canım
kaç demişlerdi mağazada sana yaa ben bütürlü alamadım fotsunu yasak diyoosinir oldumm seninkin benziyo ama yukarıda tahtası da var cibindirikler ordan geliyo falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?