Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"

fiyatlar söylediğin gibiyse süper canım. ben acıbademin fiyatlarını 10.000 lira diye biliyorum.
öğrenince söyle mutlaka, senin söylediğin gibiyse bende oraya giderim.

kızlar ben eskişehir acıbademe gidiyorum,bu söylediğim fiyatları da bi arkadaştan duydum o da sezeryan oldu 1500 dedi.daha hastaneye sormadım,öğrenince yazarım 3 hafta sonra.belki şehirler arası fiyat değişiyordur.

amin canım,inşallah,ben de düşünmemiştim şimdi gündüzleri meyve yiyorum 2-3 tane.

geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar da güzel çıkar ben de kan hapı kullanıyorum ama hiçbir olumsuz etkisi olmadı çok şükür,belki senin midenle ya da kan değerlerinle ilgili bir durumdur.benim kan ve idrar tahlillerim 3. aydan itibaren her ay yapıldı canım.bence doktora sor tiroid demir eksikliği falan var mı diye.

kızlar dayanamadım acıbademi aradım ben de merak ettim fiyatları,ESKİŞEHİR ACIBADEM de
sgk ile anlaşmalı olduğu için fiyatlar:
normal 1000 tl(1 gece kalınıyor refakatçı ücreti dahil)
sezeryan 1500 tl(2 gece kalınıyor refakatçı ücreti dahil)
normal epidural 1627 tl
sezeryan epidural 1872 tl
paket isterseniz ekstra olarak:
prens prenses paketi 500 tl
vıp paketi 1000 tl
bu peketlerde anne için kuafor diş muayenesi ,bebeğin kıyafetleri,bebeğin ilk poliklinik muayenesi,suit oda,oda süsleme...ve daha bir çok şey var broşürlerini kaybettim bulunca onları da yazarım
hastanenin telefonu:02222144444
ben de öğrenmiş oldum.

sizi çok özledim çok seviyorum
biz de seni özledik canım neden uğramıyorsun buralara,özletme kendini

bıtanem ne guzel dılekler bunlar cok sagol canım.insallah hayırlısıyla bızde goruruz o gunlerı ben bıraz ara verme kararı aldım ama bellıde olmaz... ben sureklı takıp edıyorum sızlerı ama aklım ve yuregım hep sızlerle.umarım hamılelıgın ıyı gıdıyordur rabbım senı ve bebısını korusun kocamannnnnnnn opuyorum ıkınızıde : ))))))))))))))

canımmmmmmm ne iyi yaptın da geldinnnnn
ismini gördün yaaaaaaa hemen cik geldin dimiiiiiiiiii

canımmmmmmm ne iyi yaptın da geldinnnnn
ismini gördün yaaaaaaa hemen cik geldin dimiiiiiiiiii

cok cok ozlemısım yaaaaaaaaaa ınanamazsın yemın edıyorum gozlerım dolu dolu okuyorum yazılanları yaaaaa ufffffffff ben nasıl ayrı kaldım sızlerden sızlerı cok sevıyorum hele o tontonlar yokmu gozumde tutuyorlar sısssssst sıze dıyorum hamısler tabı duymazsınız : ))))))))))))))))

Tabi özlersin cnmmmmmmmmm bu kadar ayrı kalırsannnnnn..
bizde seniiiiiiiiiii çokkkk seviyoruzzzz cnmmmmmmmm
hamişlerimizzzzzzzz duyar cnmmmmm nasıl sevinirler seni görünceeeeeeee
artıkkkkk burdamısın arada da olsa uğra cnmmmmmm..
özletme kendiniiiiiii artıkkkkkkkkkk

arkadaşşşlllaaarrr haydi halaya HAMİLEYİİİİİMMMMMM değerimde 1140

tebrıkler canımmmmmmmmm uzun bır aradan sonra ne guzel haberlerle karsılasıyorum bıraz gec olacak ama ben kurtlandım azıcık tey teyyyyyyyyy tey rabbım senı ve bebısını korusun.opuyorummmmmmmmmm

sevınırler mı dıyosun flzaskım o cımcımeler benı ozlememıstır hıhhhh azıcık kaprıs yapıymmmmmmmm.saka saka bu topık baglılık topıgı buraya gıren efsunlanıyor bıkere gırıs var cıkıs yok kız bıze ask baglanma buyusu falanmı yaptılar yoksaaaaaaa :: ))))))))))))

tabiki sevinirlerrrrrr
evt cnm ya topikler bağımlılık yapıyoooooo ayrılamıyoruzzz.hepimiz yaşadık olumsuzluklar ama yine dönüp dolaşıp burdayızzzz

tabiki sevinirlerrrrrr
evt cnm ya topikler bağımlılık yapıyoooooo ayrılamıyoruzzz.hepimiz yaşadık olumsuzluklar ama yine dönüp dolaşıp burdayızzzz

en guzelıde olumsuz haber alanların hamılelık haberlerını tekrar tekrar almak.kızlar hepınızı azmınızden dolayı tebrık edıyorum ınsallah bızlerde guzel haberlerle sızlerı sevındırırız.sızlerı sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evt cnm ne güzel gerçektennnnnnn teker teker hamiş haberlerini alıyoruzzzzzz...inşalah cnmmmmm

günaydın bayanlar nasılsınız hamişkolar bebekler nasıll benim kızım bazen hareketli bazen çok durgun acaba bu haftalarda bu normal mi..benim gibi böyle olan varmı...

günaydın bayanlar nasılsınız hamişkolar bebekler nasıll benim kızım bazen hareketli bazen çok durgun acaba bu haftalarda bu normal mi..benim gibi böyle olan varmı...

GÜNAYDIN HERKESEEE
canım benim kızım da öyle.bir gün çok hareketli 1 2 gün fazla oynamıyo.bende tedirgin oluyorum bazen ama normaldir diyor çevremdeki herkes.

bugün kontrolumuz vardı cinsiyetide öğrendim hep içime kız doğuyodu ammma pipisi varmış ...neyse bende kendime gelin bakarım artıkkk..rabbim sağlıkla sıhhatla kucağıma almayı nasip etsin cinsiyeti mühim değil zaten rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh bu arada rüyamda hep erkek görüyodum....adını selim koyucam kayıtlara geçbilirsin baharcım rabbim kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah

ohh ne güzel allah tamamına erdirsin bir prens daha geliyor topiğimize

Hayırlı olsun cnmmmmmmm demek oğluşun olucak seninde..
rabbim sağ sağlim kuçağına almayıda nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…