fiyatlar söylediğin gibiyse süper canım. ben acıbademin fiyatlarını 10.000 lira diye biliyorum.
öğrenince söyle mutlaka, senin söylediğin gibiyse bende oraya giderim.
selam kızlar bende acıbademin fiyatını 10000 tl diye biliyorum.türkiyenin en pahalı doğumu orda oluyor diye de okumuştum ..bu rakamda bi yanlışlık var galiba çünkü herkes orda doğurur bu kadar ucuz olsa değilmi.
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahhhh
ben yatmadan meyve yemenin bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim ben gündüz 4-5 gibi birde her akşam yatmadan önce yiyorum meyveyi bunda sonra yemekten 1 saat sonra falan yerim 1-1,5 saat sonrada yatarım
kızlar bu mide bulantılar hala devam ediyo bugün devlet hastanesine gittim 3 lü testide orda yaptırdım haftaya sonuç alcam kendi dr um devletde yaptırma dedi ama ben yine yaptırdım özelde yaptırmayı düşünmüyorum3 lü testi neyse kan idrar tahlilide yaptım devletteki dr kan hapı verdi zaten bende anemi var benim dr kan hapı vermmemişti aranızda kan hapı kullanan varmı acep benim b aş dönmelerim bu yüzdenmi kendi dr cumartesi gitcem size kan tahlili yapıldımı benim 4 ayı geçti yapılmadı
biz de seni özledik canım neden uğramıyorsun buralara,özletme kendinisizi çok özledim çok seviyorum
kızlar en kısa zamanda sizdende güzel haberler bekliyom makarna. bahar. davşan. kardelen.asel..arayı açmadan devam ümitsiz olmayın rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün bi başlasın mide bulantıları öööreööre gezersininiz inşallah tekmeler yersiniz bebişten olucak rabbim bu topikteki herkesin kucağını doldurcak
bıtanem ne guzel dılekler bunlar cok sagol canım.insallah hayırlısıyla bızde goruruz o gunlerı ben bıraz ara verme kararı aldım ama bellıde olmaz... ben sureklı takıp edıyorum sızlerı ama aklım ve yuregım hep sızlerle.umarım hamılelıgın ıyı gıdıyordur rabbım senı ve bebısını korusun kocamannnnnnnn opuyorum ıkınızıde : ))))))))))))))
canımmmmmmm ne iyi yaptın da geldinnnnn
ismini gördün yaaaaaaa hemen cik geldin dimiiiiiiiiii
cok cok ozlemısım yaaaaaaaaaa ınanamazsın yemın edıyorum gozlerım dolu dolu okuyorum yazılanları yaaaaa ufffffffff ben nasıl ayrı kaldım sızlerden sızlerı cok sevıyorum hele o tontonlar yokmu gozumde tutuyorlar sısssssst sıze dıyorum hamısler tabı duymazsınız : ))))))))))))))))
arkadaşşşlllaaarrr haydi halaya HAMİLEYİİİİİMMMMMM değerimde 1140
Tabi özlersin cnmmmmmmmmm bu kadar ayrı kalırsannnnnn..
bizde seniiiiiiiiiii çokkkk seviyoruzzzz cnmmmmmmmm
hamişlerimizzzzzzzz duyar cnmmmmm nasıl sevinirler seni görünceeeeeeee
artıkkkkk burdamısın arada da olsa uğra cnmmmmmm..
özletme kendiniiiiiii artıkkkkkkkkkk
sevınırler mı dıyosun flzaskım o cımcımeler benı ozlememıstır hıhhhh azıcık kaprıs yapıymmmmmmmm.saka saka bu topık baglılık topıgı buraya gıren efsunlanıyor bıkere gırıs var cıkıs yok kız bıze ask baglanma buyusu falanmı yaptılar yoksaaaaaaa :: ))))))))))))
tabiki sevinirlerrrrrr
evt cnm ya topikler bağımlılık yapıyoooooo ayrılamıyoruzzz.hepimiz yaşadık olumsuzluklar ama yine dönüp dolaşıp burdayızzzz
en guzelıde olumsuz haber alanların hamılelık haberlerını tekrar tekrar almak.kızlar hepınızı azmınızden dolayı tebrık edıyorum ınsallah bızlerde guzel haberlerle sızlerı sevındırırız.sızlerı sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın bayanlar nasılsınız hamişkolar bebekler nasıll benim kızım bazen hareketli bazen çok durgun acaba bu haftalarda bu normal mi..benim gibi böyle olan varmı...
sevınırler mı dıyosun flzaskım o cımcımeler benı ozlememıstır hıhhhh azıcık kaprıs yapıymmmmmmmm.saka saka bu topık baglılık topıgı buraya gırenefsunlanıyor bıkere gırıs var cıkıs yok kız bıze ask baglanma buyusu falanmı yaptılar yoksaaaaaaa :: ))))))))))))[
hem kaçak ol bize yazma hemde özlemişlermidir diye kapris yap...tabikiii özledikkk..biz hamiş olduk diye sizlere olan bağlılığımız azalmadıki,kanatı,fiyonku,pembetavşanı seni hiç birinizi unutadık burda dualarla güzel haberlerinizi bekliyoruz....öpüyorum.
bugün kontrolumuz vardı cinsiyetide öğrendim hep içime kız doğuyodu ammma pipisi varmış ...neyse bende kendime gelin bakarım artıkkk..rabbim sağlıkla sıhhatla kucağıma almayı nasip etsin cinsiyeti mühim değil zaten rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh bu arada rüyamda hep erkek görüyodum....adını selimkoyucam kayıtlara geçbilirsin baharcım rabbim kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah
bugün kontrolumuz vardı cinsiyetide öğrendim hep içime kız doğuyodu ammma pipisi varmış ...neyse bende kendime gelin bakarım artıkkk..rabbim sağlıkla sıhhatla kucağıma almayı nasip etsin cinsiyeti mühim değil zaten rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh bu arada rüyamda hep erkek görüyodum....adını selimkoyucam kayıtlara geçbilirsin baharcım rabbim kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?