Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

arkadaşlar iyi akşamlar umarım herkesin rahatı yerindedir hamile olan arkadaşlardan doğum tarihi alan var mı bi de normal doğum yapacak olan benim dr pek normalden yana değil malum üç kez kanama olunca...

hımmmmm DDDD benim oğlum krallara layık diyorsun DDDDD

hımmmmm DDDD benim oğlum krallara layık diyorsun DDDDD

anası aslan burcu olunca oğluda olsa olsa ancak kral olur
farklı modellere de bakacağız eşim bebek takımlarında oymalı olanları pek tercih etmiyor. ( kendisi bi dönem çilek mobilya da çalıştı ).

Eki Görüntüle 593249

kızlar buda benim beğendiğim bebek odası. dolap hariç diğerlerini almaya çalışacağım
canım çok güzelmiş,güle güle kullanın inşallah
VEE BİZDE İLK DEFA OĞLUMUZA BİŞEY ALDIKK VE İLKİMİZZ ARABAMIZ OLDUU

hayırlı olsun canım ,ana kucağı arabaya monte edilenden mi yoksa ayrı mı
Eki Görüntüle 592209

Eki Görüntüle 591853
teyzeleri bizde kızımıza bu odayı yaptırmayı düşünüyoruz.sizin de fikrinizi almak istedim nasıl sizce???
çok ciciii,ama büyüyen karyola daha iyi olur.

arkadaşlar ben park yatak düşünüyorum,bebeği yanımdan ayıramam diye,odasını da sırf almıs olmak için almak istemiyorum,tedavi zamanlarında hep bebek odası hayalimdi,ama şimdi onu ayrı odada yatırmak istemiyorum,4 yaşından sonra onun zevkine göre alırız diyorum bir de evimiz 3+1 salon hariç diğer iki odada da oturma grubu var bebişe oda alırsak oturma gruplarından birini elden çıkarmak zorundayım,o yüzden şimdilik kalsın diyoruz.siz ne dersiniz?

anası aslan burcu olunca oğluda olsa olsa ancak kral olur
farklı modellere de bakacağız eşim bebek takımlarında oymalı olanları pek tercih etmiyor. ( kendisi bi dönem çilek mobilya da çalıştı ).

seni aslan senii ne yani şimdi ben balık burcuyum diye oğlumda hamsimi olacak oyyyy yerim ben o hamsinin dötünü :))
kız kocana söylesene biraz daha bilgi versin ona göre seçeriz bizde mobilyayı

denizcim fenercim benimde evimde oturma odam var dediğin gibi hamile kalana kadar orayı hep çocuk odası yapma düşüncesindeydik fakat bende yaklaşık 8 ay - 1 yıl bebişimi yanımdan ayıramayacağıma karar verdiğimden sadece karyola almak istiyorum ve yatak odamda yer açmak istiyorum. Aynı düşüncedeyim okula başlarken falan kısmet olursa zevkine göre o zaman mobilya alırız Allah kısmet ederse..

Kızlarrr oğluma dün yine çok ciciler aldım hiç aklımda yokken bir sürü şey aldım hepsini hemen kullanmak istiyorum karyolayıda 9. ayın içinde almayı planlıyorum yoksa bu görmemişlikle adamı içinde yatırırım valla ::)))))))))))))))

arkadaşlar iyi akşamlar umarım herkesin rahatı yerindedir hamile olan arkadaşlardan doğum tarihi alan var mı bi de normal doğum yapacak olan benim dr pek normalden yana değil malum üç kez kanama olunca...

benim doktor normal gözüyle bakıyor canım ama ben istemiyorumhenüz bu fikrimden de haberi yok kendisinin 37. haftadan sonra belli olacakmış :26::26:ben epidural sezeryana karar verdim bile

bugün gittik görüştük ben yaptırınca uygun olur diye düşündüm ama yine de idare eder bi fiyat..2750 de anlastık

bebişin güle güle kullansın canım. en büyük kalemi aradan çıkarmışsın :)

tüp bebek tadavisi olanlarda pek normal doğumu tercih etmiyor doktorlar

bizde taşınmayı düşünüyoruz. şimdilik kızımı yanımıza alacağız. artık taşındıktan sonra kızımda biraz toparlanınca odasını alırız.

benim doktor normal gözüyle bakıyor canım ama ben istemiyorumhenüz bu fikrimden de haberi yok kendisinin 37. haftadan sonra belli olacakmış :26::26:ben epidural sezeryana karar verdim bile

benim epidurale bile cesaretim yok. bana versinler narkozu hemencik gelsin kızım

Ahunisam ben de beşik işini son aya bırakacağım.
bugün ben de bir ilk yaptım. mothercare ve chicco dan bebişime ciciler aldım. kayınvalidemle seve seve bi hal olduk. inşallah hepsini hayırla kullanırız.
kızlar ben de kış gelene kadar bebişle aynı odada olurum ama benim oda dar olduğu için uzun süre yatıramam. uzmanlar bir yaş civarı bebeğin ayrı odada uyuması gerektiğini söylüyor. hem mahremiyet açısından hem de çocuğun kişisel gelişimi açısından bir süreden sonra ayrı oda olması gerektiğini söylüyor.

iyi aksamlar kızlar...
bugün doktor kontrolümüz vardı minik kızım uyuyordu yine yaa doktoru beklerken uyudu tabiiki seferdir resim alamıyoruz yaa net pozlar vermiyomus miniğim..
kilosu 1300gr boyu 38.5 cm olmus maşallahhh tatlı kızıımmm
ctesi günü şeker yükleme testi ve nst m var hayırlısıyla atlatırım inşallahh...

Ruveydaaaaaaa motercare ve chicco dan neler aldın fotoğrafını koysana bizde bakalım biz geçen pazar girdik bu mağazalara çok güzel şeyler vardı ama biraz pahalıydı ben battaniye bakmaya gitmiştim ama beğenemedim hepsi polar cinsiydi ve beğenmedim gittim aziz bebeden aldım.

oya nerelerdesin huuu
geldim ruveydam valla bu aralar biraz agrilarim var alt tarafta yürümekte zorlaniyorum ama senin beyendyin yatagi gördüm gözüm kaldi türkiyede cok güzel seyler var burda öyle yok kiskanmiyo degilim haniben daha henüz birsey alamadim benim sadece iki odam var kendi odama alicam bebisi bakalim ama alicaklarimi burda paylasirim canim..
canim ben normal istiyorum yaa bakalim kismet yarin doktora gidicem bakim neler diyicek normale...gerci daha var bakalim bu agrilar engel olmaz insallah...
masallah kuzuna tatlim bende yarin gidicem bakalim bizim yaramaz ne alemde
tatlim sen ne alemdesin sende aldiklarini koyda bizde görelim ayni sekilde ruveyda merak etim bende... sizin ordaki magazalar burda yok malesef

oya valla neredeyse bebeğin hiç eksiği kalmadı herşeyi aldık ama buraya yüklemeye üşeniyorum :))))))) canımcım bu arada sen almanya da değilmiydin neden orada bi şey yok büyük markalar vardır diye düşünüyordum ben..

olmaz olurmu ama burdakıler bırbırının aynı ıcıne sınıcek
yatak dolap bulmak cok zor ordakıler coj güzel ózenmıyo degılım)
ama kıyafetler güzel burda .tatlım sen bıze su aldıklarını anlat bı bakım ıcımız acılsin hata yûkle)

ben tulum çıtçıtlı badi ama zıbın gibi olanından aldım. daha ilk kıyafetleri bebişin artık birer ikişer alacağım inşallah.
yarın çekip yüklemeye çalışırım fotoğraf makinem ablamda onun evi de çok uzak bana telefonumunda ara kablosu kayıp. eşimin telinden çekersem koyacağım.

canım sen kıyafet yönünden şanslısın. ünlü ve iyi markalardan giyindirirsin bebişi. bizde buranın iyisinden almaya çalışıyoruz. ahunisanın da dediği gibi çok pahalı iyi markalar. az ama iyisi olsun istiyorum.

günaydınn kızlarrrrrr

nasıl mutlu oldumm sabah sabah anlatamm yaa

kalan ilaçlarımı eşimle ihtiyacı olan birine vermek istedik k.k bunu duyurdum kastamonudan bi arkadaşa gönderdim bugün msj atmışş hamileyim ilaçların ugurlu geldi diye nasıl sevindim ya anlatamm sizee rabbin isteyen herkese versin kimseye aratmasın

KALDIRAMAYACAĞIM-----YÜKÜ
TAŞIYAMAYACAĞIM -----DERDİ
ÇEKEMEYECEĞİM -----ÇİLEYİ
GİDEMEYECEĞİM -----YOLU
AŞAMAYACAĞIM-----ENGELİ
YAŞAYAMAYACAĞIM-----CANI
SEVMEYECEĞİM-----YARİ
VEREMEYECEĞİM-----CEVABI
YİYEMEYECEĞİM-----LOKMAYI
KONUŞAMAYACAĞIM -----SÖZÜ
DUYAMAYACAĞIM-----SESİ
GİDEMEYECEĞİM-----MEKANI
GİREMEYECEĞİM-----GÖNLÜ
KAVUŞAMAYACAĞIM-----AŞKI
VERME BİZE EY YARB
bizi sevdiklerimize bağışlaa HAYIRLI CUMALAR

maşallah kuzuna, bizim kızlar nazlı yüzlerini göstermiyorlar. süpriz yapacaklar annelerine. bizde yüzünü en son 4. ayda gördük neredeyse. en son gidişimce cd ye çekti doktor ama çirkin kızım göstermedi yüzünü hep yüzüstü durdu yada elini yüzüne koydu.

aynen canım benimde öle ne zaman doktora gitsek göstermio yüzünü.çok nazlı bu bebekler.doktor bişeyler yede gel dio öle gidios bizimki genleşio sıpa.geçen gittiğimizde hele tam esnerken yakaladık cd sini verdi doktor işyerinde sürekli izleyip gülüyorum.ağzını bi ayırması varr görmeniz lazım.ALLAHIMMM bugünleri gösterdi yaa bide kucağımıza alırsak sağlıcakla inşallhh.sürekli şükrediyorum ve tedavideki arkadaşlara dua ediyorum.herkes tatsın bu duyguları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…