- 12 Mart 2012
- 337
- 29
- 118
yarar yaramaz olur mu hiç de kociş ufacık cocuğa ne gerk var diyor. bir de bi dönem bebk mobilya işlerinde çalıştı. ben de odam çok büyük olamayınca sıkıştırmayaım dedim.
evet meltem mobilyanın ürünlerinin güzel olduğunu ve kullanışlı olduğunu söylemişti eşim. evet uzun süre kullanabilirim.
anladım canım sen daha düz model olsun diyorsun. ama bu da meltem mobilyanın kral modeli. o anlamda yani.
hımmmmmDDDD benim oğlum krallara layık diyorsun DDDDD
canım çok güzelmiş,güle güle kullanın inşallahEki Görüntüle 593249
kızlar buda benim beğendiğim bebek odası. dolap hariç diğerlerini almaya çalışacağım
VEE BİZDE İLK DEFA OĞLUMUZA BİŞEY ALDIKK VE İLKİMİZZ ARABAMIZ OLDUU
hayırlı olsun canım ,ana kucağı arabaya monte edilenden mi yoksa ayrı mı
Eki Görüntüle 592209
çok ciciii,ama büyüyen karyola daha iyi olur.Eki Görüntüle 591853
teyzeleri bizde kızımıza bu odayı yaptırmayı düşünüyoruz.sizin de fikrinizi almak istedim nasıl sizce???
anası aslan burcu olunca oğluda olsa olsa ancak kral olur
farklı modellere de bakacağız eşim bebek takımlarında oymalı olanları pek tercih etmiyor. ( kendisi bi dönem çilek mobilya da çalıştı ).
canım çok güzelmiş,güle güle kullanın inşallah
çok ciciii,ama büyüyen karyola daha iyi olur.
arkadaşlar ben park yatak düşünüyorum,bebeği yanımdan ayıramam diye,odasını da sırf almıs olmak için almak istemiyorum,tedavi zamanlarında hep bebek odası hayalimdi,ama şimdi onu ayrı odada yatırmak istemiyorum,4 yaşından sonra onun zevkine göre alırız diyorum bir de evimiz 3+1 salon hariç diğer iki odada da oturma grubu var bebişe oda alırsak oturma gruplarından birini elden çıkarmak zorundayım,o yüzden şimdilik kalsın diyoruz.siz ne dersiniz?
arkadaşlar iyi akşamlar umarım herkesin rahatı yerindedir hamile olan arkadaşlardan doğum tarihi alan var mı bi de normal doğum yapacak olan benim dr pek normalden yana değil malum üç kez kanama olunca...
bugün gittik görüştük ben yaptırınca uygun olur diye düşündüm ama yine de idare eder bi fiyat..2750 de anlastık
arkadaşlar iyi akşamlar umarım herkesin rahatı yerindedir hamile olan arkadaşlardan doğum tarihi alan var mı bi de normal doğum yapacak olan benim dr pek normalden yana değil malum üç kez kanama olunca...
canım çok güzelmiş,güle güle kullanın inşallah
çok ciciii,ama büyüyen karyola daha iyi olur.
arkadaşlar ben park yatak düşünüyorum,bebeği yanımdan ayıramam diye,odasını da sırf almıs olmak için almak istemiyorum,tedavi zamanlarında hep bebek odası hayalimdi,ama şimdi onu ayrı odada yatırmak istemiyorum,4 yaşından sonra onun zevkine göre alırız diyorum bir de evimiz 3+1 salon hariç diğer iki odada da oturma grubu var bebişe oda alırsak oturma gruplarından birini elden çıkarmak zorundayım,o yüzden şimdilik kalsın diyoruz.siz ne dersiniz?
benim doktor normal gözüyle bakıyor canım ama ben istemiyorumhenüz bu fikrimden de haberi yok kendisinin 37. haftadan sonra belli olacakmış :26::26:ben epidural sezeryana karar verdim bile
seni aslan senii ne yani şimdi ben balık burcuyum diye oğlumda hamsimi olacak oyyyy yerim ben o hamsinin dötünü :))
kız kocana söylesene biraz daha bilgi versin ona göre seçeriz bizde mobilyayı
eşim çilekte çalışırken çileğin sadece marka değeri var ürünler suntalem kullanışsız diyordu. hem çok pahalı hem de malı iyi değil tasarımları fi tarihinden kalma yeniliklere açık değil diyordu. dün akşam netten bakarken bana iki yabancı site ismi söyledi ordan baktık modellere biri paidi idi diğeri flexi birde yerli üretimlerden de isim söyledi ama ben unuttum canım. meltem mobilyanın da iyi olduğunu söyledi.
denizcim fenercim benimde evimde oturma odam var dediğin gibi hamile kalana kadar orayı hep çocuk odası yapma düşüncesindeydik fakat bende yaklaşık 8 ay - 1 yıl bebişimi yanımdan ayıramayacağıma karar verdiğimden sadece karyola almak istiyorum ve yatak odamda yer açmak istiyorum. Aynı düşüncedeyim okula başlarken falan kısmet olursa zevkine göre o zaman mobilya alırız Allah kısmet ederse..
Kızlarrr oğluma dün yine çok ciciler aldım hiç aklımda yokken bir sürü şey aldım hepsini hemen kullanmak istiyorum karyolayıda 9. ayın içinde almayı planlıyorum yoksa bu görmemişlikle adamı içinde yatırırım valla ::)))))))))))))))
Ahunisam ben de beşik işini son aya bırakacağım.
bugün ben de bir ilk yaptım. mothercare ve chicco dan bebişime ciciler aldım. kayınvalidemle seve seve bi hal olduk. inşallah hepsini hayırla kullanırız.
kızlar ben de kış gelene kadar bebişle aynı odada olurum ama benim oda dar olduğu için uzun süre yatıramam. uzmanlar bir yaş civarı bebeğin ayrı odada uyuması gerektiğini söylüyor. hem mahremiyet açısından hem de çocuğun kişisel gelişimi açısından bir süreden sonra ayrı oda olması gerektiğini söylüyor.
geldim ruveydam valla bu aralar biraz agrilarim var alt tarafta yürümekte zorlaniyorum ama senin beyendyin yatagi gördüm gözüm kaldi türkiyede cok güzel seyler var burda öyle yok kiskanmiyo degilim hanioya nerelerdesin huuu
canim ben normal istiyorum yaa bakalim kismet yarin doktora gidicem bakim neler diyicek normale...gerci daha var bakalim bu agrilar engel olmaz insallah...benim doktor normal gözüyle bakıyor canım ama ben istemiyorumhenüz bu fikrimden de haberi yok kendisinin 37. haftadan sonra belli olacakmış :26::26:ben epidural sezeryana karar verdim bile
masallah kuzuna tatlim bende yarin gidicem bakalim bizim yaramaz ne alemdeiyi aksamlar kızlar...
bugün doktor kontrolümüz vardı minik kızım uyuyordu yine yaa doktoru beklerken uyudu tabiiki seferdir resim alamıyoruz yaa net pozlar vermiyomus miniğim..
kilosu 1300gr boyu 38.5 cm olmus maşallahhh tatlı kızıımmm
ctesi günü şeker yükleme testi ve nst m var hayırlısıyla atlatırım inşallahh...
tatlim sen ne alemdesin sende aldiklarini koyda bizde görelim ayni sekilde ruveyda merak etim bende... sizin ordaki magazalar burda yok malesefRuveydaaaaaaa motercare ve chicco dan neler aldın fotoğrafını koysana bizde bakalım biz geçen pazar girdik bu mağazalara çok güzel şeyler vardı ama biraz pahalıydı ben battaniye bakmaya gitmiştim ama beğenemedim hepsi polar cinsiydi ve beğenmedim gittim aziz bebeden aldım.
geldim ruveydam valla bu aralar biraz agrilarim var alt tarafta yürümekte zorlaniyorum ama senin beyendyin yatagi gördüm gözüm kaldi türkiyede cok güzel seyler var burda öyle yok kiskanmiyo degilim haniben daha henüz birsey alamadim benim sadece iki odam var kendi odama alicam bebisi bakalim ama alicaklarimi burda paylasirim canim..
canim ben normal istiyorum yaa bakalim kismet yarin doktora gidicem bakim neler diyicek normale...gerci daha var bakalim bu agrilar engel olmaz insallah...
masallah kuzuna tatlim bende yarin gidicem bakalim bizim yaramaz ne alemde
tatlim sen ne alemdesin sende aldiklarini koyda bizde görelim ayni sekilde ruveyda merak etim bende... sizin ordaki magazalar burda yok malesef
oya valla neredeyse bebeğin hiç eksiği kalmadı herşeyi aldık ama buraya yüklemeye üşeniyorum :))))))) canımcım bu arada sen almanya da değilmiydin neden orada bi şey yok büyük markalar vardır diye düşünüyordum ben..
Ruveydaaaaaaa motercare ve chicco dan neler aldın fotoğrafını koysana bizde bakalım biz geçen pazar girdik bu mağazalara çok güzel şeyler vardı ama biraz pahalıydı ben battaniye bakmaya gitmiştim ama beğenemedim hepsi polar cinsiydi ve beğenmedim gittim aziz bebeden aldım.
geldim ruveydam valla bu aralar biraz agrilarim var alt tarafta yürümekte zorlaniyorum ama senin beyendyin yatagi gördüm gözüm kaldi türkiyede cok güzel seyler var burda öyle yok kiskanmiyo degilim haniben daha henüz birsey alamadim benim sadece iki odam var kendi odama alicam bebisi bakalim ama alicaklarimi burda paylasirim canim..
canım geçmiş olsun. ağrılar mağnezyum eksikliğinden olabilir. bana doktor öyle demişti. ben de mağnezyum takviyesi kullanıyorum. sana doktor vermedi mi?
canim ben normal istiyorum yaa bakalim kismet yarin doktora gidicem bakim neler diyicek normale...gerci daha var bakalim bu agrilar engel olmaz insallah...
masallah kuzuna tatlim bende yarin gidicem bakalim bizim yaramaz ne alemde
tatlim sen ne alemdesin sende aldiklarini koyda bizde görelim ayni sekilde ruveyda merak etim bende... sizin ordaki magazalar burda yok malesef
iyi aksamlar kızlar...
bugün doktor kontrolümüz vardı minik kızım uyuyordu yine yaa doktoru beklerken uyudu tabiiki seferdir resim alamıyoruz yaa net pozlar vermiyomus miniğim..
kilosu 1300gr boyu 38.5 cm olmus maşallahhh tatlı kızıımmm
ctesi günü şeker yükleme testi ve nst m var hayırlısıyla atlatırım inşallahh...
maşallah kuzuna, bizim kızlar nazlı yüzlerini göstermiyorlar. süpriz yapacaklar annelerine. bizde yüzünü en son 4. ayda gördük neredeyse. en son gidişimce cd ye çekti doktor ama çirkin kızım göstermedi yüzünü hep yüzüstü durdu yada elini yüzüne koydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?