canım çok sıkma canını şimdi dikkat et yanlız yediklerine benimde yüksek çıktı 5 gün diyet yaptım sınırda çıktı insülün vermedi dr ama diyete devam dedi son 3 ayımız zaten sabredeceğiz artık:26:
hamurişi tatlı vs şeyler yeme makarna pilav yiyebilirisn ama az porsiyon bol sebze ve kuru bakliyat ağırlıklı beslen meyve yedikten sonrada yoğurt ye canım
arkadaşlar size güzel bi haber vermek istedim...
flzaskla özelden yazışıyorduk o farketmiş topiği açan ogrtmn arkadaşımız hamileymiş dedi...
ikimizinde arkadaşları arasında bende hemen profilime girince gördüm mesajlarını evet arkadaşımız
darısı kalan arkadaşlarımızın başına inşşşşşşş
buda arkadaşımızın başka bi topiğe yazdığı yazısı:
çok sevindim en kısa zamanda hepinizden alırız bu haberleri
rabbim aynı mucizeyi bizede nasip eder inş
hayır ailemde şeker hastası yok. moralim bozuldu ama yapılacak tek şey gebeliğe uygun diyet. açlık şekerim normal çıktı ama yükleme sonucu yüksek çıktı. doktora da haftaya gideceğim. diyetisyen de randevü alacağım pazartesi doğuma kadar kontrol altında tutmak gerek
flzaskla özelden yazışıyorduk o farketmiş topiği açan ogrtmn arkadaşımız hamileymiş dedi...
ikimizinde arkadaşları arasında bende hemen profilime girince gördüm mesajlarını evet arkadaşımız
çok güzel bi süpriz canım rabbim bizede nasip etsinnnnnn
canım perşembeden beri hastayım biraz üşütmüşüm boğazım şiş...
ama dünden beri sanki bi nebzede olsa daha iyiyim eşimde iyi şükür...
saol canım arkadaşım inş sende iyisindir
Bütün bebek sahibi olmak isteyenlere iyi bir örnek oldu bence...burdan şunu anlıyoruz ki Rabbim ol derse nasılda oluyor valla :)))) Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah bütün isteyenlerede nasip etsin :)
Bu arada kanbar baya zamandır aklımda onuda merak ediyorum ama hiç uğramıyor. O da bir gün hayırlı haberlerle gelir inşallah..
aynen canım benimde öle ne zaman doktora gitsek göstermio yüzünü.çok nazlı bu bebekler.doktor bişeyler yede gel dio öle gidios bizimki genleşio sıpa.geçen gittiğimizde hele tam esnerken yakaladık cd sini verdi doktor işyerinde sürekli izleyip gülüyorum.ağzını bi ayırması varr görmeniz lazım.ALLAHIMMM bugünleri gösterdi yaa bide kucağımıza alırsak sağlıcakla inşallhh.sürekli şükrediyorum ve tedavideki arkadaşlara dua ediyorum.herkes tatsın bu duyguları..
baya uygunmuş fiyatları, ben bebek arabasını çok sevdim. fiyatıda çok uygunbide bu oda takımı var yeri olanlar için uygun 699 lira
bende iyim canim sigarayi biraktim,yeni tup bebek tedavisine basladik,bir hafta oldu igne kullaniyorumdaha,insallah hepimiz aliriz bebeislerimisi kucagimiza
canımcım sen bu şeker olayını kafana takıp şeker hastasıyım diye üzülme. Sanırım hamileliğin bu haftalarında ortaya çıkan bi şey ve doğum sonrası düzene giriyor diye biliyorum. Normalde benim şekerimde sorun var gebelikten önce şeker ilacı kullanıyordum hamile kalınca şeker ilacını bıraktırmıştı doktor bugün bende kısmetse kontrole gideceğim muhtemelen bendende şeker yüklemesi isteyecek bakalım sonucu sana yazarım tekrar.. öpüyorum seniiiii
canım benim çok saolasın. iki gündür yediklerime dikkat ediyorum. hayatımdan tatlı adına ne varsa çıkardım. perşembe gününe diyetisyenden randevü aldım. bebeğimi daha iyi beslemek için bir program yapmak lazım. iki gündür müthiş moralim bozuktu ama alıştım artık. normalde bazı gebelerde ortaya çıkan bir durum. inşallah senin sonuçların iyi gelir, gelmezse de beraber şeker diyeti yaparız artık. yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun. ben de seni öpüyorum. güzel haberle gel canım
geçmiş olsun canım, biraz diete dikkat etmekle düzelir mutlaka. hiç moralini bozama kendininde bebeğinde :)
benim doktorum şeker testi istemedi bende sormayı unuttum. arayıp sorayım çokta geç kalmadan.
bu arada çift rakamlara düşmüşüm şafak 99:)
ama sezeryen olacağından biraz daha erken olur sanırım.
canım benim çok saolasın. iki gündür yediklerime dikkat ediyorum. hayatımdan tatlı adına ne varsa çıkardım. perşembe gününe diyetisyenden randevü aldım. bebeğimi daha iyi beslemek için bir program yapmak lazım. iki gündür müthiş moralim bozuktu ama alıştım artık. normalde bazı gebelerde ortaya çıkan bir durum. inşallah senin sonuçların iyi gelir, gelmezse de beraber şeker diyeti yaparız artık. yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun. ben de seni öpüyorum. güzel haberle gel canım
evet kanbar hepimiz içinbi merak konusu.o bildiğim kadarıyla siteye artık giremiyor.bazı topiklerde yazdıkları sıkıntı olmuş demişti bahar.ama aranızda ona başka ulaşma şansı olan varsa ne bilim telefonu falan hepimizin onu çok merak ettiğini hala ona dualar ettiğimizisöylesin...umarım ondan haber aldığımızda çoktan bebek bekliyoolur..
Eki Görüntüle 593249
kızlar buda benim beğendiğim bebek odası. dolap hariç diğerlerini almaya çalışacağım
canım ben geçen gün konuştum neşsi morali yerinde biraz ara vermişler kafalarını rahatlatıyolar sanırım belkide en iyisi o tabikii inşallah en yakın zamanda alırız güzel haberlerini
evet yemeği düzene koyarsak düzelecek ama dün müthiş şekerlemeler çekti canım ama faydalı yiyeceklerle bastımaya çalıştım. şeker yüklemesi önemli. bebeğin gelişimin de özellikle de annenin şekeri yüksek olunca yavrucaklar da bunun üstesinden gelmek için minicik bedenleriyle annelerine yardım ediyorlarmış. bunu duyunca çok üzüldüm.
canım ne kadara sordun bu takımı ? begendim bunu bi fiyat araştırması yapıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?