Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

pazartesi randevü alacağım diyetisyenden ama ben şimdiden yememe dikkat etmeye başladım ama canım öyle tatlı istiyor ki gözlerimi açamıyorum. takatim gitti. ama bünye alışacak bir müdddet sonra.

pazar pazar ne güzel bi haber bu.çok sevindim.ALLAHIM istedikten sonra işde okadar tedavi boş kendilipndende gelio işde.darısı diğer arkadaşlara inşalhhh. kızlar umutları kesmek yok.öğretmencim hayırlı ugurlu olsunn

canım beyaz ekmek tüketme mümkünse tam buğday kepekli ekmekleri tercih et.meyveyi de sınırlı yemelisin.belki böyle detaylarla normale döner.geçmiş olsun tekrar canım..

aaayy ne kadar güzel bi haber buRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah ogrtmn arkadasımızaa
darısı tüm arkadaslarımızın basına inşallahh

sende gelsende açtığın topikteki dostların senin için yazdıklarını okusan keşke.topiğimizin ve bebeğimizin annesi..

bende iyim canim sigarayi biraktim,yeni tup bebek tedavisine basladik,bir hafta oldu igne kullaniyorumdaha,insallah hepimiz aliriz bebeislerimisi kucagimiza

ne kadar güzel bir haber
allah tamamına erdirsin inşallah

Bütün bebek sahibi olmak isteyenlere iyi bir örnek oldu bence...burdan şunu anlıyoruz ki Rabbim ol derse nasılda oluyor valla :)))) Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah bütün isteyenlerede nasip etsin :)

Bu arada kanbar baya zamandır aklımda onuda merak ediyorum ama hiç uğramıyor. O da bir gün hayırlı haberlerle gelir inşallah..

canımcım sen bu şeker olayını kafana takıp şeker hastasıyım diye üzülme. Sanırım hamileliğin bu haftalarında ortaya çıkan bi şey ve doğum sonrası düzene giriyor diye biliyorum. Normalde benim şekerimde sorun var gebelikten önce şeker ilacı kullanıyordum hamile kalınca şeker ilacını bıraktırmıştı doktor bugün bende kısmetse kontrole gideceğim muhtemelen bendende şeker yüklemesi isteyecek bakalım sonucu sana yazarım tekrar.. öpüyorum seniiiii

evet kanbar hepimiz içinbi merak konusu.o bildiğim kadarıyla siteye artık giremiyor.bazı topiklerde yazdıkları sıkıntı olmuş demişti bahar.ama aranızda ona başka ulaşma şansı olan varsa ne bilim telefonu falan hepimizin onu çok merak ettiğini hala ona dualar ettiğimizisöylesin...umarım ondan haber aldığımızda çoktan bebek bekliyoolur..

amin canım, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi. darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına inşallah tez zamanda

bide bu oda takımı var yeri olanlar için uygun 699 lira
baya uygunmuş fiyatları, ben bebek arabasını çok sevdim. fiyatıda çok uygun

çok güzel bir haber, listeden bir kişi daha anne oluyor, inşalllahhh herkez bunu tadacak. hep birlikte listemizdeki diğer arkadaşlar içinde dualar edelim.

ogrtmn gözün aydın, mucizeni sağlıkla kucağınada alırsın inşallah

bende iyim canim sigarayi biraktim,yeni tup bebek tedavisine basladik,bir hafta oldu igne kullaniyorumdaha,insallah hepimiz aliriz bebeislerimisi kucagimiza

inşallah canım, bu tedavinde kavuşursun bebeğine, opu-transfer ne zaman olacak

Son düzenleme:

canım benim çok saolasın. iki gündür yediklerime dikkat ediyorum. hayatımdan tatlı adına ne varsa çıkardım. perşembe gününe diyetisyenden randevü aldım. bebeğimi daha iyi beslemek için bir program yapmak lazım. iki gündür müthiş moralim bozuktu ama alıştım artık. normalde bazı gebelerde ortaya çıkan bir durum. inşallah senin sonuçların iyi gelir, gelmezse de beraber şeker diyeti yaparız artık. yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun. ben de seni öpüyorum. güzel haberle gel canım

geçmiş olsun canım, biraz diete dikkat etmekle düzelir mutlaka. hiç moralini bozama kendininde bebeğinde :)

benim doktorum şeker testi istemedi bende sormayı unuttum. arayıp sorayım çokta geç kalmadan.

bu arada çift rakamlara düşmüşüm şafak 99:)
ama sezeryen olacağından biraz daha erken olur sanırım.

evet yemeği düzene koyarsak düzelecek ama dün müthiş şekerlemeler çekti canım ama faydalı yiyeceklerle bastımaya çalıştım. şeker yüklemesi önemli. bebeğin gelişimin de özellikle de annenin şekeri yüksek olunca yavrucaklar da bunun üstesinden gelmek için minicik bedenleriyle annelerine yardım ediyorlarmış. bunu duyunca çok üzüldüm.

Ben bugün gidemedim doktora yarın gidiyorum kısmetse.. bu arada benim şekerle ilgili sorunum olduğu vakit doktor hayatımdan şekerli herşeyi çıkarmamı söylememişti. Bana verdiği beslenme önerisi şuydu...

günde 3 ana 3 ara öğünün olacak ve aç kalmayacaksın
yediklerinin 3/1 karbonhidrat 3/2 protein ve vitamin olacak
çorba - ana yemek -pilav/makarna üçlüsü kesinlikle yemek tarzın olmayacak
daha çok ana yemek ile beraber salata veya yoğurt
hamur işleri tamamen yasak çünkü şekeri çıkartıyor sonra birden düşürüyor ancak ben az da olsa yiyorum canım istiyor çünkü
tatlıda azda olsa yiyorum herşeyden yiyorum ama eskiden olduğu gibi yemiyorum

yani demek istediğim aklıma geldiği kadar bunlar doktorun beslenme önerileriydi ayrıca bol su içmek ben bunlara uydum hala uyuyorum geceleri tatlı isteği ile uyanırdım artık uyanmıyorum

Bu arada doktorum iyi bir endokrinoloji ve diabet uzmanıydı normal şartlarda şeker sorunu olmayan kişilerin bile böyle beslenmeleri gerekiyor.

Ben eskiden mevlütlere gittiğimde tavuk pilav yedikten sonra başım dönerdi gözüm kararırdı bayılacak gibi olurdum ama anlam veremezdim şimdi veriyorum çünkü prinç şekerli bir yiyecek aç karnına onunla mideyi dolduruyordum sonra şekerim çıkıyordu daha sonra aniden düşürüyordu ve beni sarsıyordu artık bunlara dikkat ediyorum etmezsem sonuç kötü oluyor.

canım ben geçen gün konuştum neşsi morali yerinde biraz ara vermişler kafalarını rahatlatıyolar sanırım belkide en iyisi o tabikii inşallah en yakın zamanda alırız güzel haberlerini

canım ben geçen gün konuştum neşsi morali yerinde biraz ara vermişler kafalarını rahatlatıyolar sanırım belkide en iyisi o tabikii inşallah en yakın zamanda alırız güzel haberlerini

ya oda bizi merak ediyormu....bizde terkedilmişlik duygusu var ona öle söyle...ben artık istanbuldayım doğumu burda yapıcam onu görmeyi çok isterdim....

doktor bana daha önce canın çok tatlı isterse pekmez gibi doğal tatlılarla gidermeye çalış demişti. seninde aklında olsun canım. çikolata yemekten iyidir.
bende bu cumartesi kontrole gideyim, bir hafta öne almış olurum. zaman geçmeden şeker testini sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…