Bahar selam canım, dün akşam seni topikte gördüm ama hemen çıkmam gerekti yazamadım. Ne zamandır denk gelmemiştik. Nasılsın, geçti mi grip?
Dönem tatili yaklaştı bol bol dinlen ve hiç bir şey için moralini bozma.
Senin bebeğin doğal yolla gelecek sana süpriz yapacak.
canım ağzından bal damlıyor...sadece tedavi sürecinde katlandıkları değil baharın..buradaki hamişlere desteği ve o dua topiğindeki çabaları allahım baharımızın tüm dualarını kabul etsin inşallah.önce sağlık,sonra eşine hayırlı bi iş ve en güzel hediyesi yuvasını bebeği ile şenlendirsin...herşey bu ara stresli gitti bahar için ama rabbimin bi bildiği vardır belki bu dertler atlatılınca verecek bebeği hayırlı zamanını bekliyordur kimbilir....
Bahar selam canım, dün akşam seni topikte gördüm ama hemen çıkmam gerekti yazamadım. Ne zamandır denk gelmemiştik. Nasılsın, geçti mi grip?
Dönem tatili yaklaştı bol bol dinlen ve hiç bir şey için moralini bozma.
Senin bebeğin doğal yolla gelecek sana süpriz yapacak.
evet canım, hepimizde emeği var. sağolsun benim tedavi sürecimdede aradı sordu, moral verdi. inşallah listedeki arkadaşların hepsinin mutlu haberlerini alacağız.
bizimde geçen cumartesi doktor kontrolümüz vardı, kızım kordonunu boynuna dolamışpazarteside şeker testi yapıldı. doktora sonuçları gösterince bir daha baktık kızıma belki düzelmiştir dedim ama yaramaz kızım birde burnunun altına çekmiş kordonu. canı sıkıldı demek içerde, kordonla oynayıp duruyor.
moralimi çok bozdu. şimdi 32. haftayı bekliyoruz dört gözle. hayırlısı ile atlatalım. ondan sonra kontrollerimiz her hafta olacakmış.
canım ağzından bal damlıyor...sadece tedavi sürecinde katlandıkları değil baharın..buradaki hamişlere desteği ve o dua topiğindeki çabaları allahım baharımızın tüm dualarını kabul etsin inşallah.önce sağlık,sonra eşine hayırlı bi iş ve en güzel hediyesi yuvasını bebeği ile şenlendirsin...herşey bu ara stresli gitti bahar için ama rabbimin bi bildiği vardır belki bu dertler atlatılınca verecek bebeği hayırlı zamanını bekliyordur kimbilir....
canım benim geçmiş olsun rabbim bebeğini korusun,inan bende dört gözler bekliyorum 32. haftayı çok şükür 30. haftayı da gördük rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.evet canım, hepimizde emeği var. sağolsun benim tedavi sürecimdede aradı sordu, moral verdi. inşallah listedeki arkadaşların hepsinin mutlu haberlerini alacağız.
bizimde geçen cumartesi doktor kontrolümüz vardı, kızım kordonunu boynuna dolamışpazarteside şeker testi yapıldı. doktora sonuçları gösterince bir daha baktık kızıma belki düzelmiştir dedim ama yaramaz kızım birde burnunun altına çekmiş kordonu. canı sıkıldı demek içerde, kordonla oynayıp duruyor.
moralimi çok bozdu. şimdi 32. haftayı bekliyoruz dört gözle. hayırlısı ile atlatalım. ondan sonra kontrollerimiz her hafta olacakmış.
amin canım benim,Rabbim sana da en kısa zamanda bu tatlı heyecanları yaşamayı nasip etsin canım dualarımızdasınız.denizfenerim kızının cicileri çooooooooooookkkkkkkk güzelllllllllll
güzel günlerde giysin hepsini inş
buarada senin bebiş fazla süslü olacak yakışır kuzuna
Ah kanbar çok özledim seni,inşallah iyisindir,artık daha sık uğra buralara sensiz olmuyor pozitif arkadaşım.Ahucum iyiyim ve hamile dostlarımın sağlığına duacıyım...
inşallah hamilesindir canım Allah yardımcın olsun.Selam Arkadaşlar!
Temmuz listesinde hamile gözüküyorum. ekimdeki hamileliğim düşükle sonuçlandı. ocakta tekrar tüp bebek denemesi yaptık 23 ocak test sonuç tarihim. tabloya eklerseniz sevinirim. :)
ayy yerim ben senin kızını :))) ben daha bişe alamadım.bu hafta sonu bakacaz.allahım sağlıkla giymesini nasip etsin.
denizfeneri-cici
kızlar cicileriniz çok güzel güle güle yiydirin inşallahhhhh
kızlar bebişleriniz güle güle giysinler cicilerini, hepsi çok güzeller
teşekkürler kızlar rabbim hepimize bebişlerimizin cicilerini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Hilbur canımo takımlar 10 lu olduğu için battaniyeleri de var evet aynı desen penye battaniyeleri de çıkarmış oldum aradan.uyku setin hello kitty o zaman.prensesimin adı ELİFhepsi şahane...insan almayada bakmayada doyamıyor değilmi:) bu takımın altındaki battaniyesimi? aynı desende benimkilerinde uyku setleri var:)kuzum senin prensesinin adı neydi?
hayırlı olsun canım güle güle kullansınlarherkese iyi uykular benim geceleri uykum kaciyo... kraft tan park yatak aldik,yatagi nevresimi hazir kizlarimin. ilk bir kac ay ayni yatakta uyuuabiliyolarmis o yuzden simdilik bi tane aldik.. nakalim darisi saglikla kullanmaya..
CANIM GÜLE GÜLE KULLANSIN OĞLUŞUN.
maşallah canım keyfi yerinde oğluşunun yesinler onuuuEki Görüntüle 604971 bugün ultrasonumuz vardı çok şükür herşey normal çıktı bide resim aldık az bakim dedim pisin resimlerine anaaa gülmüş ya oğluşum güzel poz vermiş teyzeleri 22+3 gün gözüküyo
valla kıyafet konusunu abartmak istemiyorum canım tabiiki çok süslü giydirmek istiyorum,0-3 aylıkları aldım şimdilik inşallah doğduktan sonra gelişimine göre 3-6 aylıkları alırım,bide gelen giden olur diye elbise almak istiyorum ama onu da inşallah doğunca alayım diyorum mevlüt setleri var çok şirin onlardan olabilir,mevlüt düşünmüyoruz ama şık bir ev sahibesi olsun diyemaşallah senin kız bi giydiğini bidaha giymiycek hereldeinsana şaka gibi geliyo nerden nereye inşallah kucağımıza alırsak resimlerinide koyak buraya tosbişlerin belki dünür oluruz ben şimdiden oğluşuma kız bakıyommm
kızlar yaa bu evlilik takviminde günler kendiliginden değişiyomu yoksa sabitmi kalıyo yapamadım bi türlü gebelik çizelgesi gibi oluyo ben öle istemiyom kullananlar anlatın hele ya nasıl yapacam
canım gözün aydın demek kızların ikiz
sağlıcakla kucağına alıp büyütmek nasip olur inş
darısı başımıza
evet iki tane kiz insallah...dualain icin Allah razu olsun darisi isteyen herkesin basina....biraz zor gecti ,geciyo hamilelik 13.haftada sebepsiz bi kanama galan oldu..mide bulantilarindan ayakta duramsdim...simdide tansiyon dusuklugu ,kansizlik ve dolayisiyla carpinti falan ugrasitorum...ama herseye deger coook sukrediyorumALlahima jayirlisiyla bi de erken dogmayip,kuveze girmeden saglikla kucagima alsam dunyalar nen.olacak...kuluz tabi istedikce istiyoruzAllahtan:))))))
cici seninkilerdende var:)
günaydınn kıslarr.herkese iyi haftalar diliyorumm...
hilburcum cicilerin çok güzell sağlıcakla giydirirsin inşallh.
bizde bu hafta tüm kıyafetlerini yıkadık ütüledik hazırladık kuzumun cicişlerini.hastane için gecelik pijama sabahlık takımımı aldım.bitek çantamızı alıp içine yerleştirmesi kaldıı.onuda yapimde içim rahat etsinn.artık eskisinden daha çabuk yoruluyorum iyiki almışım 7.ayda.bu haftada beşiğinin uyku setini felan hazırlıcazz annemle.kızlar çok zevkli bu alışveriş işi.allahım herkese tattırsın inşallahhh.
geceleri uykum çok bölünüo 2 saate bir uyanır oldum işe sersem gibi geliyorum.hepinizi öpüyorum kıslarr herkes kendine iyi baksınnn
cici seninkilerdende var:)
canım cok güzel hepsi farkkettiğim bi şey var magazada indirim yok =)) sidede var indirimmm güle güle güysin bebişlerin canım kaç aldın 0-3 mü?
hillburcugum bebislerin cicileri cok güzelmis sen güle güle giydir bebislerinde güle güle giysinler insallah......cici seninkilerdende var:)
Tatlim bende henüz birsey almadim bende basliycam insallah benimde pek zamanim olmuyor...ama su uyku sorunu bende de var toplasak 2-3 saat uyuyorum anca...Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin..canım güle güle kullan hepsini ben daha doğru düzgün bir şey almadım. izne çıkınca bakarım heralde. uyku sorunu ben de de var.
Tatlim bende henüz birsey almadim bende basliycam insallah benimde pek zamanim olmuyor...ama su uyku sorunu bende de var toplasak 2-3 saat uyuyorum anca...Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin..
Kizlar su 0-3 kimse tavsiye etmiyor büyük alin diyorlar bende öyle yapicam hani 1-2 tane olabilir cabuk büyüyorlar ya..
gecen bi takim gördüm annem vaz gecirdi kücük diye ama cok güzeldi...neyse demek kismeti degilmis öyle avutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?