Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bahar teyzesi söylediğin gibi yaramaz kızım kordonla oynamaktan sıkılmış, bırakmış çok şükür. oda bizde rahat bir nefes aldık artık. şimdi gün saymaya başladık. kızımı görmeme 9 hafta kaldı
darısı başına olsun inşallah tez zamanda

cici seninkilerdende var:)

0-3 aldım canım ben ama amacım hemen giydirmek değil.hastane çıkışlarını mecburen prematüre alıyorum.bunların fiyatları çok uygun olduğu için aldım siteden.ancak 5-6 aylık giydirebilirim..

canım cicileriniz çok güzel. fiyatlarıda çok uygunmuş. bu siteye bende bakıcam.
ama öyle prematüre alıcam diye şartlandırma kendini. benim tanıdığım tüm ikiz anneleri gününde doğumlarını yaptılar ve bebekleride tek çocuk gibi gelişmişti. seninkide öyle olacak. aldığın küçükler elinde patlayacak

canım inşallah dediğin gibi olur.2013 ikiz anneleri topiğinde ki ikiz doğum yapan annelerimizin bebeklerinin en kilolusu 2500 gr doğdu ve hepsi aynı tavsiyede bulununca 2 takımda prematüre aldım hayırlısı..aman elimde patlasında o zaman zorda kalmıyayım diye.hayırlısı bakalım...30.haftaya girdik ama yoruldum artık sanki...bakalım ne kadar daha götürebilicez.

cici seninkilerdende var:)
çok güzeller güle güle kullansın kuzuların
oooh maşallah çoğunu halletmişsin canım,ben de alacaklarımın hepsi bitsin öyle yıkayıp ütüleyim diyorum bi taraftan da korkuyorum erken gelmez inşallah beşiği nevresim takımı battaniyesi kaldı,ama gerçekten çok keyifli bi alışveriş,
katılıyorum canım bizde bebek kırkı çıkana kadar her gün yıkanır maksimum günaşırı,aynı kıyafetleri giydiremezsin kusması terlemesi kakası herşey olabilir,bebek görmeye de kırkından sonra gelrler genelde anne ameliyatlıysa,hediyelerin gelmesi de uzun sürer.ben 0-3 4 takım,yenidoğan 3 takım aldım

kızlar internetten bebek için hangi alışveriş sitelerini tavsiye edersiniz?

canim bende senin gibi düsünüyorum aslinda benimkiler kafami karistirdi ama 2-3 tane tulum alim diyorum aslinda ben tulum pek sevmem o yüzden 2-3 diyorum ikili takimlari daha cok seviyorum onlardanda alsam 0-3 aylik... gerisi 3-6 aylik..alicam annem 3-6 yazdigina bakma diyor 1 aya kalmaz olurlar bide erkek cocuklari daha cabuk büyürmüs annem öyle diyo:))tecrübe....ama cit cit badi baya almayi düsünüyorum. daha sonrasida yaz yazlik ciciler aliriz tontislerimize...

slm bayanlar nasılsınız...gebeş arkadaşlar bebişlere neler aldık kaçar takım kafam çok karışık çok alma gelecek diyorlar ama 0-3 ay arası gelmiyor size sorduğum en çok neleri aldınız bebişinize...

kızlar merhaba.bebek şekerlerimi yapmaya başladım 150 tanesinin malzemesini 140 tl ya aldım bu sopalılara çok özeniyordum ama pahalı geliyordu,kendim malzemeleri aldım ikiz olunca hem pembe hem mavi emzik kullandım..0,93 tl ye mal oldu tanesi..belki alıcaksınızdır ama böle çok uyguna geliyor.malzemeler internette satılıyor.tavsiye ederim... Eki Görüntüle 613686 Eki Görüntüle 613687

doğru çabuk büyüyorlar. benim bir arkadaş var şuan çocuğu 9 aylık oldu. onun bana tavsiyesi tulum yerine alt üst takım al diyor. çıtçıtlı badi ne kadar çok alırsak o kadar iyi.

amanın senmi yaptınn süperr emeğine sağlık canımm ....ewet güzel fikir ama vaktim yok yapmaya kii:26:

günaydın topiğin güzel anne adayları
hepinizi öpüyorum hayırlı kandiller diliyorum Rabbim cümlemize hayırlı iyilik ve güzellikler nasip etsin herkesin gönlüne göre versin inşallah Umarım kalan arkadaşların hepsinden hayırlı haberler almak nasip olur en kısa zamanda inşallah

Aysegul52 nin bugün test günü Rabbim kandil günü hürmetine ona ve diğer bebek isteyen herkeslere hayırlı kuzular nasip eylesin inşallah
canım sonucunu heyecanla bekliyoruz.

Bayıldım cnmm bebek şekerlerine.
geçen sene bende bunun kursuna giddim 1 ay kadar , nettende çok araştırmıştım..modelleri filann
ama seninkide çok güzelmiş..iyi yapmışsın kendin yapmakla benim çevremde de çoğu kişi malzemesini alıp kendi yapıyoo.
bende isterimm hamiş olunca kendim yapmayıı..

MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNNNNN KIZLARRRR
Rabbim Bu Mübarek günün hürmetine her kimin gönlünden ne geçiyorsa inşallah hakkında hayırlı eylesin....:26::26::26:

selamun aleykum HAYIRLI KANDİLLER

Aysegul52 nin bugün test günü Rabbim kandil günü hürmetine ona ve diğer bebek isteyen herkeslere hayırlı kuzular nasip eylesin inşallah

merhaba kızlar, herkeze hayırlı kandiller olsun. Ayşegül gelmemiş sayfaya amam umarım güzel haber almış, heyecandan sayfaya girememiştir.
tüm hamişler bebeklerini zamanında ve sağlıkla kucaklarına alsınlar, bekleyenler tez zamanda bebkelerine kavuşsunlar inşallah.
bahar, flzask, fiyonk makarna, kanbar ve herkez inşallah bu sene bizim senemiz olur bebeklerimize kavuşuruz hepimiz

Sonunda bende size mutlu haber verebiliyorum. Herkese çok teşekkürler canlarım benim. beni unutmamışsınız :) dün güne lekelenmelerle başladım haliyle çok korktum. olmadı yine dedim. doktrumu aradım hemen test yaptır dedi asıl test günüm bugündü. bende dün test yaptırdım sonuç: 52.04 bugünkü test sonucum 71.50. hala tabloda ekimden beri hamileyim gibi gözükse de ben bu mutluluğu yeniden yaşadım. inşallah bu mübarek günde Rabbim hepimizin kalbinden geçenleri versin. lekelenmeler devam ediyor ara ara ben bol bol dinleniyorum ve dua ediyorum. duanızı eksik etmeyin cuma tekrar test yatırcam. bebişlerimin kalp seslerini duyana kadar rahat yüzü yok bana :). Bu ara ben karşılaşmassam bile siz iletin. KANBAR arkadaşıma burdan çok teşekkür etmek istiyorum. onun yazdığı bir ileti sayesinde şuanki tüp bebek merkezine gittim ve onun tavsiye ettiği doktoru seçtim. Rabbim ona da bu mutluluğu tez zamanda tattırsın inş.

canım tabloda yazmadığı halde benim test günümü aklında tutmuşsun Allah razı olsun RAbbim dileklerini kabul etsin.

Hayırlı olsunn canımm..
Rabbim tamamına erdirsin..
inş cuma günü değerin dahada yükselmiş olur...
rabbim bu mübarek gecede inş dualarımız kabul eder..:26:

Canım kusura bakmayın tabloda tarih yazmadığı için kimse bilmez sanıyordum test günümü. sizin böyle merakla beklediğinizi bilseydim daha dünden yazardım. ama dün daha karamsardım en azından bugün daha umutluyum. lekelenmeler azldı. testin sayısı arttı. bahar, flzask, fiyonk makarna, kanbar ve diğer arkadaşlar asla pes etmeyin. ben sonuna kadar gitmeyi düşünüyordum hep. Rabbim sizede inşallah bu mutluluğu tatdırsın. Lütfen seçtiğiniz merkezleri çok araştırın özellikle laboratuar teknolojileri çok önemli. RAbbim kanbardan minnerce kez razı olsun. bugün ben bu mutluluğu yaşadımsa onun sayesinde. kendisi bana nasıl bir iyilik yaptı bir bilseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…