Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

biraz da çıtçıtlı badi aldım ama onları eklemedim

Eklentiler

• $2013-01-14 13.34.27.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 27
bu da butik bebeden,çok yer kapladı mesajlarım kusura bakmayın paylaşmak istedim,

Eklentiler

• $2013-01-14 13.28.28.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 35
deniz fenerii çok güzel hepsi allah içine sindirsin canım bayılldımm

bunlar da kızımın ilk cicileriiii....

maşallah senin kız bi giydiğini bidaha giymiycek herelde insana şaka gibi geliyo nerden nereye inşallah kucağımıza alırsak resimlerinide koyak buraya tosbişlerin belki dünür oluruz ben şimdiden oğluşuma kız bakıyommm

evet selim olcak senin oğluşunun ismi ne bide sen 2 düzey ultrasona girdinmi ben yarın gircem açmı gitsem tokmu

%98 aras olucak canım rabbimin izniyle

ayrıntılı ultrasyonmu canım? ewet ven 17 haftalıkken girdim aç tok farketmiyo

%98 aras olucak canım rabbimin izniyle

ayrıntılı ultrasyonmu canım? ewet ven 17 haftalıkken girdim aç tok farketmiyo

ayyy ARAS mı olucak nasıl sevindim anlatamam.Yıllardır en büyük haylim di ARAS ama eşimde DENİZ isteyitnce DERİNE de daha uygun diye oğlana denizde karar kıldık...adı gibi güzel olsun ömrü dilerimmm...ultrasona tok gidin bence hatta girmeden önce çikolata yiyin daha hareketli oluyor bebek..güzel pozlar verir:)

slm bayanlar nasılsınız bebişler nasıl..benim aklıma birşey takıldı dr.normal utrasyonunda bebeğim 100 gr fazla çıkyor ama 4 boyutluya ayın 10 da girdim 1086 gr dedi ama artı eksi 159 gr diyor bebişerimizin gerçek kilosu hangisi...:?

ultrasonun yanılma payı o.sen 1080i dikate al ama - yada +159olabilir tabiikiii.

herkese iyi uykular benim geceleri uykum kaciyo... kraft tan park yatak aldik,yatagi nevresimi hazir kizlarimin. ilk bir kac ay ayni yatakta uyuuabiliyolarmis o yuzden simdilik bi tane aldik.. nakalim darisi saglikla kullanmaya..

saoll canımm benimm inşallahh

denizde güzel isim derinde rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin dogumun izmirde olsaydı gelicektim ziyarete

bugün ultrasonumuz vardı çok şükür herşey normal çıktı bide resim aldık az bakim dedim pisin resimlerine anaaa gülmüş ya oğluşum güzel poz vermiş teyzeleri 22+3 gün gözüküyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…