ayyy ben bunlarrıı yerimmben daha bişey almadım sonlara doğru inşallah sen maşallah düzmüşün badileri
ayyy ben bunlarrıı yerimmben daha bişey almadım sonlara doğru inşallah sen maşallah düzmüşün badileri
bunlar da kızımın ilk cicileriiii....
ismine karar verdinizmi canım ?
evet selim olcak senin oğluşunun ismi ne bide sen 2 düzey ultrasona girdinmi ben yarın gircem açmı gitsem tokmu
%98 aras olucak canım rabbimin izniyle
ayrıntılı ultrasyonmu canım? ewet ven 17 haftalıkken girdim aç tok farketmiyo
inşallah sağlıkla güzel günlerde giyer.
slm bayanlar nasılsınız bebişler nasıl..benim aklıma birşey takıldı dr.normal utrasyonunda bebeğim 100 gr fazla çıkyor ama 4 boyutluya ayın 10 da girdim 1086 gr dedi ama artı eksi 159 gr diyor bebişerimizin gerçek kilosu hangisi...:?
ayyy ARAS mı olucak nasıl sevindim anlatamam.Yıllardır en büyük haylim di ARAS ama eşimde DENİZ isteyitnce DERİNE de daha uygun diye oğlana denizde karar kıldık...adı gibi güzel olsun ömrü dilerimmm...ultrasona tok gidin bence hatta girmeden önce çikolata yiyin daha hareketli oluyor bebek..güzel pozlar verir:)
Eki Görüntüle 604971 bugün ultrasonumuz vardı çok şükür herşey normal çıktı bide resim aldık az bakim dedim pisin resimlerine anaaa gülmüş ya oğluşum güzel poz vermiş teyzeleri 22+3 gün gözüküyo
aman amamnn tütütütü maşşalahh canımm benim daha çok var ya 26 görücem pipilimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?