Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım gebeleri akşam 17,30dan sonra alıyorlar ben gittiğmde muhtemlen bebek tedavisindeki inler ve cinler oluyo benden başka hastanede:)

bilmiyordum hamileleri akşam üzeri aldıklarını. iyi oldu öğrendim. Artık bende akşamcıyım sabah çok yoğun oluyor. hatta dün bi köşede bayanın biri ağlıyordu. nasıl içim cız etti. soramadım da neyin var diye. Moral vereyim dedim ama benim hamile olduğumu öğrenirse hepten üzülür diye bişi diyemedim. öle onun için dua edip geçtim.

canım hamileliğin hayırlı uğurlu olur. sorunsuz sıkıntısız güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah.

gözün aydın canım, allah tamamına erdirsin inşallah
kocayı görmeden çocuk yapanlar kervanına katıldın, helal olsun

maşallah canım kuzulara, inşallah annelerini üzmeden zamanını beklerler. o minicik tulumları elinde patlatmaya kararlıyız biz

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler canlarım.

canım çok sevindim bende leke görüp korkmuştum rabbim gönlüne göre versin dikkat et kendine bizi bizden başka anlayan yokk..hiçbir zaman ümidinizi kesmeyin rabbim çok büyük hep isteyin rabbim kimseyi boş çevirmez vakti zamanı gelince olur herşey sen pes etseydin bugün bu duyguyu tadamıycaktın o yüzden ümidizi kesmeyin allaha dua edin bakın o isterse herşey olur...yok çocum olmaz demeyin ağaçları bile kışın öldürüp yazın diriltiyo onun için zor bişey degil rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çoooooooooooooooooooook sevindim kayınvalidemler bizdeydi giremiyordum ama aklımdaydın bugün bir fırsat bulup girmeye çalıştım ve harika sonucu gördüm çok sevindim arkadaşım, tekrar tekrar kendi sevincimi yaşıyorum bu haberler ile...mübarek cuma saati dua ediyorum Allah sanada hepimize sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah... öptüm seni topikten ayrılma şimdi sırada başka heyecanların var cinsiyet falan gibi onlarıda paylaş bizimle.. :))

ahunisa kuzum nasılsın. uzun zaman oldu topiğe girmeyeli. diğer kızlarıda yakalayamıyorum. bu arada zayıflamışım 1.300 gram olarak 2 haftada. diyetisyen yemiyorsun diye kızıyor ama ben diyet listesindekilerin hepsini tüketemiyorum. inşallah bebiş büyüyordur. kilo alsamda versem de benim için farketmiyor ama bebek büyümezse işte sorun orda olur.

Ayşegül çok tebrik ederim . Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun . Memorial da yaptırdın sanırım tedavini hangi memorial a gittin ?

Şeker anneler :)) Selam herkese . ne güzel cicilerinizi gördüm . Hil bur hele senin bebek şekerlerine bayıldım canım çok güzel olmuşlar ...
Şu anda bir arkadaşım doğuma girdi .Onunla aynı zamanda başlamıştık Tüp tedavisine ikincisinde şansı yakaladı kendisi . Dua ediyorum sizlerde dua edin . O bizler için şu anda dua ediyor sancı çekerken :))) Allahım buradaki arkadaşlarımızında güzel haberlerini almayı nasip etsin ...

canı eğer tekrar tedaviye başlıyacaksan memorial şişli de tedavi oldum bende çok şükür merkezden çok memnunum değerlendirmeni tavsiye ederim...

canı eğer tekrar tedaviye başlıyacaksan memorial şişli de tedavi oldum bende çok şükür merkezden çok memnunum değerlendirmeni tavsiye ederim...

canım bundan 10 gün önce her şeyden vazgeçmiştim . zeynep kamilde tekrar başlayayım hem ücretsiz dedim ama ordaki doktorun bana olan tavrı bitirdi beni (( tekrar düşünmek için maddi olarak yeterli değilim ama o kadar çok isterdim ki tekrar başlamayı ( Rabbim diyorum bir yol gösterecek ama inşl . ama memorial ile görüşmek çok istiyorum sanki içimde bir şey orada her şey güzel olacak diyor . Ne kadara yaptırdın sen canım toplam . benim yeditepe de 6000 tl geçti ki gebelikten sonra yaptırdığım tahlil vs vs 8000 tl geçti ... istiyorum ki ilgilensinler istiyorum ki bana moral versinler hani mutlu devam edeyim tedavime . ilgileri nasıl bilmiyorum ama kafamda orası var acıkcası . hem benim işyerimde şişli de daha kolay olur diye düşünüyorum bilmiyorum ((
şu anda tek derdim maddiyat ve uzun bir süre düzelecek gibi değil her ay sadece 2000 tl ödemem var o olmasa hiç düşünmem derhal başlarım .

2100 eur tedavi ücrerti+ilaçlar.eğer raporun varsa 400 eur indirim yapılıyor.evet maliyetli ama ücretsiz ön görüşmeleri oluyor bi git görüş bence ben sadece oraya gittiğim için belki karşılaştıramam ama sen farkı çok net görürsün...dilerim herşey çok çabuk dilediğin gibi olur...

çok saol canım . mayıs gibi gitsem sanırsam ancak vakti ayarlayabilirim .biraz daha indirim yapsalar ne süper olur :)) raporum yok canım . ama ilaçlarım geçen sefer 1500 tl tutmuştu ve indirimli alacağım yerler de var . offf kafam bazen öyle karışıyor ki . gün içerisinde birden elim kolum kalkmıyor bunlar düşündükçe ama bazen de içimde bir çocuk sevinci oluyor içim içime sığmıyor bu sefer olacak diye . Rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Ayşegül çok tebrik ederim . Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun . Memorial da yaptırdın sanırım tedavini hangi memorial a gittin ?

Teşşekkürler canım. benimkisi şişli memorial nur hanım. transfer günü onun sırası değildi ama kendisi beni duyunca bizzat geldi işlemi yaptı. Güleryüz tatlı dil önemli değil diyebilir bazı arkadaşlar ama benim için önemliydi. Nur hanım kendimi rahat hissetmemi sağladı. Olaylara yaklaşımı o kadar ılımlı ki süreç boyunca hiç telaşe etmedim. Hatta benim dondurulmuşa embriyom kalmadı 4 tane 1. kalite vardı 5. güne kadar dayanmışlardı. 5. gün ikisi elenmiş. kısmet işte. kötü cinsler kalitelilerden ayrılmış oldu iyiki 5. günü beklemişim. geriye kalmadı ama inşallah ikisi benimle birlikte ben transfer yaklaştıkça biraz sıkıntılıydım az embriyo oldu napıcam şansım azaldı diye. Amam nur hanım hep tek olsun ama bizim olsun dedi. içimi rahatlattı çok şükür dediği gibide oldu.

Lekelenme tamamen bitti demekki yerleşme kanamasıymış. Rabbim bir daha göstermesin. İnş sık sık girmeye çalışacağım.

asel_k canım sen bir hamilelik yaşadın. tekrar hamile kalma şansın daha yüksek bunu biliyorsundur. tek yapman gereken psikolojini rahatlatıp durumun elverdiğinde tekrar başlaman. zeynep kamildeki doktorların sözünü boş versen. bu topiklerde ne mucizeleri okuduk. onların olur yada olmaz demesiyel ocak bir iş değil yaradan ol desin yeter. sizleri de en kısa zamanda aramızda görmek duasıyla....

Samimi dualarınız beni gerçekten çok mutlu ediyor. Ne diyeyim ki ben size çok vefalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…