canım gebeleri akşam 17,30dan sonra alıyorlar ben gittiğmde muhtemlen bebek tedavisindeki inler ve cinler oluyo benden başka hastanede:)
Sonunda bende size mutlu haber verebiliyorum. Herkese çok teşekkürler canlarım benim. beni unutmamışsınız :) dün güne lekelenmelerle başladım haliyle çok korktum. olmadı yine dedim. doktrumu aradım hemen test yaptır dedi asıl test günüm bugündü. bende dün test yaptırdım sonuç: 52.04 bugünkü test sonucum 71.50. hala tabloda ekimden beri hamileyim gibi gözükse de ben bu mutluluğu yeniden yaşadım. inşallah bu mübarek günde Rabbim hepimizin kalbinden geçenleri versin. lekelenmeler devam ediyor ara ara ben bol bol dinleniyorum ve dua ediyorum. duanızı eksik etmeyin cuma tekrar test yatırcam. bebişlerimin kalp seslerini duyana kadar rahat yüzü yok bana :). Bu ara ben karşılaşmassam bile siz iletin. KANBAR arkadaşıma burdan çok teşekkür etmek istiyorum. onun yazdığı bir ileti sayesinde şuanki tüp bebek merkezine gittim ve onun tavsiye ettiği doktoru seçtim. Rabbim ona da bu mutluluğu tez zamanda tattırsın inş.
Allah razı olsun canlarım. RAbbim ikinizinde gönlüne göre kucaklarınızı doldursun. Hatta öyle doldursun ki illallah deyinben sık takip edemiyorum net imkanım her zaman olmuyor. bu sene herşeye ara verdik eşimle. inanın temmuzdan beri uğraşıyoruz. Temmuzda negatifi görünce pes etmedik. dedik biz bu senemizi tamamen yavrularımıza ayırdık pes etmek yok. ben eğitimime ara verdim. doktoraya başlayacaktım sırf bu sene evlat hasretinden başlamadım. neyse dedik temmuzda olmadı ekimde olur. benim adet 22 gün devam etti. meğer düşük yapıyormuşum. haberim yok ben hangi ara hamile kaldım hangi ara düştü inanın şok oldum. yani hamile kaldığımı öğrenemeden düşük yaptığımı öğrendim. doktor demez mi düşükten sonra iki ay daha beklememiz gerek. neyse bekledik. bu ara Moskova İstanbul Bursa Ankara Ordu Giresun arasında mekik dokudum durdum. Aralıkta tedaviye yine niyetlendik bu sefer adet olamıyorum. ilk tüp bebek denememizdede aynısı olmuştu 15 gün geçikmişti. buda öyle olmasın dedk adet söktürücü iki hapı birden yutunca ben akşamına adet oldum 28 aralıkta. sürec böylece başlamış oldu. ve bugünde sonuçlandı çok şükür. tabi arada hastanelere git gel değişik testler. hayatımda hiç yaptırmadığım kadar test inceleme resmen çekap oldum. İstanbuldada hastanelere gitmek ayrı bir çile. altta araba olmayınca. birde bu süreçte eşimde yanımda yoktu. hala yok. O yurt dışında ben İstanbulda 2 aydır sadece 4 gün gördüm adamcağızı. şimdi kalp atışlarımızı duymadanda istanbul dışına çıkış yasağı koydu bana. işin içine birde özlem girince.... neyse ama hepsine deydi. Rabbim herkesin yavrusunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
not: sizide sıktım ama içimde olup bitenleri yazmak istedim. insan ne depremler yaşıyor. Bende böyle hamile olduğunu haber veren arkadaşlara nasıl özenirdim. sanki bu kelime bana o kadar uzaktı ki. hatta itiraf ediyorum. ben bu 2. denemede bile ümitsizdim olmayacak dedim hep. RAbbim en iyisini biliyor işte. Sakın pes etmeyin. neyle karşılaşırsanız karşılaşın ama asla pes etmeyin. Rabbim daha fazla aratmadan bu yazıları okuyan herkese evlat sevgisini tatdırsın hayırlı anne babaya saygılı evlatlara sahip olun inşallah. hepinizi kocak dolusu öpüyorum.
hayırlı kandiller kızlar.kontrolden geldik bu akşam.derin 1650 deniz 1620 gr olmuşlar....çok şükür iyiler..bugün bütüm dularım sizler ,bebeklerimiz ve gözleri yolda bebeğini bekleyen arkadaşlarımız için....
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler canlarım.
canı eğer tekrar tedaviye başlıyacaksan memorial şişli de tedavi oldum bende çok şükür merkezden çok memnunum değerlendirmeni tavsiye ederim...
canım bundan 10 gün önce her şeyden vazgeçmiştim . zeynep kamilde tekrar başlayayım hem ücretsiz dedim ama ordaki doktorun bana olan tavrı bitirdi beni(( tekrar düşünmek için maddi olarak yeterli değilim ama o kadar çok isterdim ki tekrar başlamayı ( Rabbim diyorum bir yol gösterecek ama inşl . ama memorial ile görüşmek çok istiyorum sanki içimde bir şey orada her şey güzel olacak diyor . Ne kadara yaptırdın sen canım toplam . benim yeditepe de 6000 tl geçti ki gebelikten sonra yaptırdığım tahlil vs vs 8000 tl geçti ... istiyorum ki ilgilensinler istiyorum ki bana moral i hani mutlu devam edeyim tedavime . ilgileri nasıl bilmiyorum ama kafamda orası var acıkcası . hem benim işyerimde şişli de daha kolay olur diye düşünüyorum bilmiyorum ((
şu anda tek derdim maddiyat ve uzun bir süre düzelecek gibi değil her ay sadece 2000 tl ödemem var o olmasa hiç düşünmem derhal başlarım .
2100 eur tedavi ücrerti+ilaçlar.eğer raporun varsa 400 eur indirim yapılıyor.evet maliyetli ama ücretsiz ön görüşmeleri oluyor bi git görüş bence ben sadece oraya gittiğim için belki karşılaştıramam ama sen farkı çok net görürsün...dilerim herşey çok çabuk dilediğin gibi olur...
Ayşegül çok tebrik ederim . Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun . Memorial da yaptırdın sanırım tedavini hangi memorial a gittin ?
canım çok sevindim bende leke görüp korkmuştum rabbim gönlüne göre versin dikkat et kendine bizi bizden başka anlayan yokk..hiçbir zaman ümidinizi kesmeyin rabbim çok büyük hep isteyin rabbim kimseyi boş çevirmez vakti zamanı gelince olur herşey sen pes etseydin bugün bu duyguyu tadamıycaktın o yüzden ümidizi kesmeyin allaha dua edin bakın o isterse herşey olur...yok çocum olmaz demeyin ağaçları bile kışın öldürüp yazın diriltiyo onun için zor bişey degil rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
çok saol canım . mayıs gibi gitsem sanırsam ancak vakti ayarlayabilirim .biraz daha indirim yapsalar ne süper olur :)) raporum yok canım . ama ilaçlarım geçen sefer 1500 tl tutmuştu ve indirimli alacağım yerler de var . offf kafam bazen öyle karışıyor ki . gün içerisinde birden elim kolum kalkmıyor bunlar düşündükçe ama bazen de içimde bir çocuk sevinci oluyor içim içime sığmıyor bu sefer olacak diye . Rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişinnnnnn
Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çoooooooooooooooooooook sevindim kayınvalidemler bizdeydi giremiyordum ama aklımdaydın bugün bir fırsat bulup girmeye çalıştım ve harika sonucu gördüm çok sevindim arkadaşım, tekrar tekrar kendi sevincimi yaşıyorum bu haberler ile...mübarek cuma saati dua ediyorum Allah sanada hepimize sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah... öptüm seni topikten ayrılma şimdi sırada başka heyecanların var cinsiyet falan gibi onlarıda paylaş bizimle.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?