- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
canım seninle pek karşılaşamasakta konuşamasakta seni çok sevdiğimi bilmeni isterim. Inşallah sende en yakın zamanda 3 üz bebişlerinin 2 kız 1 erkek heyecanını yaşarsın. Nedense içimden böyle söylemek geldi. Ama ikizde olur yani. Allah gönlüne, kalbine göre versin inşallah. Tez zamanda çoluğa çocuğa karış.
evt cnm çok karşılaşamıyoruz seninle arkadaşız ama
Beniii çok şaşırttın burda mesajını görünce ilk başta dedim acaba ne yazdıkii:44::44:
Sonra yazdıkalrını görünce mutlu oldunn cnm böyle düşünmem beniiiiii çok sevindirdi..
Allah razı olsunnn..güzel duaların içindeeeeeeee aminnnnnnn amin.:26::26:
Rabbim seninde güzel gönlüne göre versin herşeyiiiii ..:26:
canım konuşamasak bile inan ben seni hayatta unutmam. evimde eşyalarını severek kullanıyorum ve herkese bunu kk'dan arkadaşım filiz gönderdi diyorum. herkesin ağzı açık kalıyor aaaa ne güzel diye:) hediyelerin için birde buradan teşekkür ederim. hepsi evimde en güzel köşedeler emin ol. hatta eve ilk taşındığımda hurçların içinde kazaklarımı bulamamıştım senin siyah şalını örtüp ısınmıştım ve sana bir kez daha dua etmiştim Allah razı olsun diye. ben böyle şeylere çok değer veriyorum düşünmek yeter evet ama sen düşünmeninde ötesinde emek sarfetmişsin. hatta gönderdiğin hiçbir kutuyu atmadım. beyaz olanını kullanmaya kıyamıyorum. kırmızı olanına da faturalarımı, fişlerimi biriktiriyorum. mumlukların zaten televiztonumun yanında, şekerlik olanın içine bozuk paralarımı koyuyorum kitaplığıma şıklık katıyor. inan sen beni çok mutlu ettin ya. bende emin ol konuşmasakta her zaman senin duacın olucam. ben böyle şeyleri unutmam hiç. tekrar öpyürum snei. Allahım tez zamanda kalbindeki güzellikleri yaşatsın canım sana.
canımmmmmmmmm senmiydinnnnnnnn
çokkkk şaşırdımmmmm niye yazmadın şimdiye kadarrrrrr mesaj hakkınmı yoktuuuu..
mutlu oldum ama hediyelerimi kullanıyomuşsunnn..
çokkkkk hoşuma giddiiiiii..ne güzel anlatmışsın hepsini
sağol cnmmm duaların yeterrrrr..
ya sen beni bilmiyormuydunvardı mesaj hakkımda ama denk gelmemiştik pek. canımsın iyiki varsın, iyiki tanışım seni. inan evde leimi attığım şeylerde senden bişeyler var mutlaka her seferinde de Allah razı olsun diyorum. canımsınn. bidahaki yılbaşından cic torpil geçerse sana ben alayım. artık seninkilerin karşılığını verebilmek için koltuk takımı, plazma falan almam lazım ama neyse
canım benim,Allah yardımcınız olsun çok düşüncesizmiş müdür vekiliniz,az kaldı canım biraz daha sabır,ben de 32. haftadan sonra bunu daha çok anladım,ayağa kalkınca bile karnım geriliyor kasılıyor sanki,özel okul sabahtan akşama kadar bir de ekstra toplantılar,faaliyetler yapamazdım,rabbim yavrularımıza hayırlısıyla kavuştursun.hilbur canım maşallah denize cevval çıktı. darısı derinin başına inşallah. tez zamanda kavuşursunuz inşallah. kuzularım benim. Allah onlara hayırlı uzun ömürler versin.
denizfenerim canım bende öğretmenim o yüzden sordum. hamilelik 30 dan sonra zorlaşıyormuş bunu anladım:26: ben de haftaya son kez çalışıp izne ayrılacağım ama sanırım önümüzdeki haftayı da raporla geçireceğim. 2 gündür çok zorlandım. yol da var. toplantı için zorladı müdür vekili. kurul toplantısında oturamıyorum sırtım ağrıyor dedim gideyim dedim. izin vermedi. güya emsal teşkil edermiş bana izin verirse diğerleri de istermiş. okulda kaç tane hamile varsa ! zaten 1 hafta sonra yokum dememe rağmen zorladı. ben de artık geri kalan günleri raporla geçireyim diyorum.
canım biz bebek odası almadık park yatak aldık onu da kurduk çoktan sildim kırışık yerleri ütüledim,nevresim bornoz havlu ve kıyafetlerini de yıkayıp ütüledim,şifoniyeri ona ayırmıştım oraya yerleştirdim,kayınvalidemler gelecek haftaya ilk torun ya çok özendi kız evlendirir gibi bir sürü şey diktirmiş yaptırmış onlar yıkanıp ütülenecek,annem de doğuma yakın gelecek eksikleri gözden geçirir.arabası puseti bakım eşyaları kaldı onları da martta alalım diyorum,eksikler halloluyor canım sen kafanı yorma önemli olan bebişlerin güzel güzel gelişmeleri büyümeleri maşallah seninki de önden gidiyormuş,nazar değmesin,Allah hepimizin yardımcısı olsun canımbana da cok cabuk geciyormus gibi geliyor daha tam herseyim hazir degil badana yapilmasi lazim daha yani anlayacagin cok sey var nasil yetistiricem bilemiyorum eksiklerde var saglik problemim yok cok sükür yinede son haftalar bende korkmuyo degilim acikcasi
senden naber sen bitirebildimi eksikleri..buarada doktorum bana bir hafta önde gitiyimizide söyledi....bakalim ne olucak
canım tebrik ederim kalp atışlarını duymuşsun,gözün aydın ve iyi yolculuklar,Rabbim emeklerimizi zayi etmesin.Hil_bur canım seni çok iyi anlıyorum. Evlat özlemi yüzünden evimizi barkımızı bırakıp yollara düşüyoruz. bende 2 aydır evimden uzaktayım . inş. hafta sonu dönüyorum moskovaya. bebeğimin kalp atışını duydum bugün çok mutluyum. Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Ben inanıyorum ki yavruların sağlıklı bir şekilde evlerine dönecekler. bu arada doğumu yaptıran doktorun kimdi? Sanırım ben doğumu Moskovada düşünüyorum. tek bebek olduğu için. ikiz olsa Tr de düşünürdüm. Ama bilemiyorum.
hayırlı cumalar arkadaşlar,bugün tekrar kontrole gittik kızım2689 gr olmuş maşallah,nst ye de girdik ama ben biraz fenalaştım omuzlarımdan canım çekiliyordu sanki çok halsizleştim sırt üstü yatamıyorum ondandır belki,,15 dakika kalmam gerekirken 7 dakika ancak kalabildim zorlaya zorlaya sağolsun hemşire yeterli dedi.dr nst de de sorun yok dedi iki hafta sonraya randevu verdi
canım benim,Allah yardımcınız olsun çok düşüncesizmiş müdür vekiliniz,az kaldı canım biraz daha sabır,ben de 32. haftadan sonra bunu daha çok anladım,ayağa kalkınca bile karnım geriliyor kasılıyor sanki,özel okul sabahtan akşama kadar bir de ekstra toplantılar,faaliyetler yapamazdım,rabbim yavrularımıza hayırlısıyla kavuştursun.
canım biz bebek odası almadık park yatak aldık onu da kurduk çoktan sildim kırışık yerleri ütüledim,nevresim bornoz havlu ve kıyafetlerini de yıkayıp ütüledim,şifoniyeri ona ayırmıştım oraya yerleştirdim,kayınvalidemler gelecek haftaya ilk torun ya çok özendi kız evlendirir gibi bir sürü şey diktirmiş yaptırmış onlar yıkanıp ütülenecek,annem de doğuma yakın gelecek eksikleri gözden geçirir.arabası puseti bakım eşyaları kaldı onları da martta alalım diyorum,eksikler halloluyor canım sen kafanı yorma önemli olan bebişlerin güzel güzel gelişmeleri büyümeleri maşallah seninki de önden gidiyormuş,nazar değmesin,Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
canım tebrik ederim kalp atışlarını duymuşsun,gözün aydın ve iyi yolculuklar,Rabbim emeklerimizi zayi etmesin.
hayırlı cumalar arkadaşlar,bugün tekrar kontrole gittik kızım2689 gr olmuş maşallah,nst ye de girdik ama ben biraz fenalaştım omuzlarımdan canım çekiliyordu sanki çok halsizleştim sırt üstü yatamıyorum ondandır belki,,15 dakika kalmam gerekirken 7 dakika ancak kalabildim zorlaya zorlaya sağolsun hemşire yeterli dedi.dr nst de de sorun yok dedi iki hafta sonraya randevu verdi
canım benim,Allah yardımcınız olsun çok düşüncesizmiş müdür vekiliniz,az kaldı canım biraz daha sabır,ben de 32. haftadan sonra bunu daha çok anladım,ayağa kalkınca bile karnım geriliyor kasılıyor sanki,özel okul sabahtan akşama kadar bir de ekstra toplantılar,faaliyetler yapamazdım,rabbim yavrularımıza hayırlısıyla kavuştursun.
canım biz bebek odası almadık park yatak aldık onu da kurduk çoktan sildim kırışık yerleri ütüledim,nevresim bornoz havlu ve kıyafetlerini de yıkayıp ütüledim,şifoniyeri ona ayırmıştım oraya yerleştirdim,kayınvalidemler gelecek haftaya ilk torun ya çok özendi kız evlendirir gibi bir sürü şey diktirmiş yaptırmış onlar yıkanıp ütülenecek,annem de doğuma yakın gelecek eksikleri gözden geçirir.arabası puseti bakım eşyaları kaldı onları da martta alalım diyorum,eksikler halloluyor canım sen kafanı yorma önemli olan bebişlerin güzel güzel gelişmeleri büyümeleri maşallah seninki de önden gidiyormuş,nazar değmesin,Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
canım tebrik ederim kalp atışlarını duymuşsun,gözün aydın ve iyi yolculuklar,Rabbim emeklerimizi zayi etmesin.
Maaşallah cnm prensese
çok teşekkürler arkadaşlar,insan büyüdüklerini gördükçe o kadar mutlu oluyor ki...maşallah tosuncuk olmuş senin yavru. ayy büyüsünler biran önce. zaman geçmek bilmiyor
canım ben hiç bişey sormadım ve görüşmedimde...orda karşılaştık nasıl istersin dedi erken doğum olunca gel anestezi öneriyoruzdedi olmazz dedim ben....kaç yıldır bu anı bekliyorum..peki dedi...sonra bi hemşire geldi hilal hanım doğum sırasında dinlemek istediğiniz bi şarkı varmı...ordakoptum işte...eşimle ikimizin şarkısı düğündede ilk dansımızı yaptığımız zuhal olcay yada özdeir erdoğandn PERVANE dedimççmüzik baaşladı ben ağlamaya başladım...doktorum geldi elimi tuttu nasılsın dedi süperim dedim...sonra uyuşmuştum zaten...anesstezi uzmanıyla sohbet etmeye başladık...ne iş yapıyorsun nerelisin falan bi baktım bi viyaklama ....derin gelmiş....
kolaydı yani darısı başınıza...
çok teşekkürler arkadaşlar,insan büyüdüklerini gördükçe o kadar mutlu oluyor ki...
ne güzel yaaa,çok güzel geçmiş,darısı başımıza inşallah,ben tv de doğum sahnesi bebek görünce bile ağlıyorum,kendi doğumumda düşünemiyorum bile,hele ki böyle romantik şarkılarla saatlerce ağlarım herhalde,kendime telkin ediyorum ağlamak yok diye, bu bebeğe kavuşmak için çok acı çektim çok ağladım kavuşunca ağlamayayım diye,tabi buna ben bile inanmıyorum,hele ki bebişin ağlayarak dünyaya gelişine hiç kıyamam bi derdi mi var diye ben daha çok ağlarım,
canlar biliyorsunuz hilburumun melekleri erken doğumla dünyaya geldiler ve şuan küvezdeler
hilburcum bebişleri için 41 yasin okumaya niyetlenmiş ve 6 tanede okumuş 35 tane kalmış...
ancak erken doğunca bebişler diğerleri kalmış...
okumak isteyenlerle biz tamamlayalım eksikleri...
ayrıca 4444 tefriciyede okuyalım kuzular için
inş sağlıcakla küvezden de çıkarlar en kısa zamanda ve anne babalarına kavuşurlar yiğenlerimiz
ben şuan adetim yasin okuyamam ama tefriciyeye başlıycam...
uygun olan arkadaşlardan yardım bekliyorummmmmm...
okumak isteyenler hangisinden kaç tane okuyacağını yazarlarsa sevinirim...
allah herkesten razı olsun...
4444 TEFRİCİYE OKUYANLAR=
BAHAR85=344
KALAN=4100
35 YASİN OKUYANLAR=
canlar biliyorsunuz hilburumun melekleri erken doğumla dünyaya geldiler ve şuan küvezdeler
hilburcum bebişleri için 41 yasin okumaya niyetlenmiş ve 6 tanede okumuş 35 tane kalmış...
inş sağlıcakla küvezden de çıkarlar en kısa zamanda ve anne babalarına kavuşurlar yiğenlerimiz
BAHAR85=344
KALAN=4100
35 YASİN OKUYANLAR=
BAHAR85=344
FLZASK2003=300
KALAN=3800 tefriciye
35 YASİN OKUYANLAR=
AHUNİSA=1 yasin
KALAN=34 yasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?