Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım ben, tüp bebek merkezim istanbulda olduğu için bulunduğum şehirdeki doktoruma yaptıracağım inşallah,burada da sezeryan 1500,epidural sezeryan 1800-1900 civarı,acıbadem hastanesinde.

ayyy maşallah maşallah kuzularına ne kadar tatlılar,hakkaten çok da iyi görünüyorlar toparlamışlar,çok güzel canım darısı başımıza inşallah.hilal cim sezeryan yaran nasıl,günlük hareketlerini rahat yapabiliyor musun,bir de doğumdan sonra kaç kilon gitti çok merak ediyorum,

baharcım ben de 200 tefriciye alayım Allah kabul etsin

arkadaşlar hepinize günaydın
hil bur cum maşşallah bebeklerine Rabbim analı babalı büyütebilmeyi nasip etsin inşallah umarım bir an önce beraberce eve giitmk de nasip olur.
arkadaşlar mergeni çok merak ediyoruz acaba heber alan var mı o da mı doğuma gitti yoksa noldu bilgisi olan varsa lütfen yazsın
hepinizi çok öpüyorum yol arkadaşlarım benim

canım sezaryan yerim hiç acımıyor...ama karnımın içi sanki aşağı çekiyor yürüdükçe..acıyor tabi ama dayanılmaz değil.ben hiç bişey yapmıyorum hala.zaten vaktim hastaneye gidip gelmek ve 3 saatte 1 süt sağmakla geçiyor..gayet yoğunum yani:)

70 kg ile girdim doğuma 48 ile hamile kalmıştım..8.günüm bugün 58 kgya indim..daha bebekler evrme gelmeden gitti yarısı..herhalde koşuşturma başlayınca hiç kalmıycak..süt gelince gerçekten kg gidiyormuş..

Merhaba kızlar!

Sonunda evime kavuştum :) Her şey yolunda çok şükür. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. bebeğimin kalp sesini duymak harika bir duyguydu. Rabbim hepinize bu duyguyu tattırsın.

Sakın ümitsiz olmayın. Ben bu duyguyu hiç yaşayamayacağım gibi geliyordu. Hatta tedavi sonrası test gününe kadar olmadı diyordum. hele birde 8.gün kanamayla uyanınca hepten

umutsuzluğa kapılmıştım. Meğer o yerleşme kanamasıymış Elinizden geldiğince maddi imkanlarınızı zorlayın ve bir an önce tedaviye başlayın. Şuan iyi ki hiç vakit kaybetmeden tedaviye

devam etmişim diyorum. Ve tabiki dualar.... en önemlisi onlar. Her gün meryem suresi okumaya çalıştık. Birde 7 tane tespih namazı kılındı. İlla kendiniz kılmanıza gerek yok. kılabilen birine

söyleseniz de olur. Ama birini ben birini eşim kıldık. Diğerlerini de arkadaşlarımızdan rica ettik. Bu mevsimlerde umre ziyaretleri çok oluyor. Giden birinden özellikle dua isteyin. Bir tavafı da

sizin niyetiniz için yapsın. Gece Teheccüt namazına kalkmaya çalıştık. Elimizden ne kadar geliyorsa. Yasin ve tefriciyelerden farklı olarak yaptığımız şeylerdi bunlar.

Hilal canım bebeklerin çok tatlı. şimdi onlar bizim çocukların abisi ve ablası oldular :) Rabbim onlara bakarken size güç kuvvet versin.

baharcığım tamamladım canım tefriciyeleri. Allah kabul etsin

4444 TEFRİCİYE OKUYANLAR=

BAHAR85=4=OKUDU
FLZASK2003=300=OKUDU
İNCİ_TANESİ=200=OKUDU
MERYEM84=340=OKUDU
KKEEZZBBAANN=500=OKUDU
MİKRO81=200=OKUDU
GİNGDAO=200=OKUDU
WESTERN=400=OKUDU
SEMRA58=200=OKUDU
JULİAA=200=OKUDU
CYDKRBS=100=OKUDU
GAMZEAR=400=OKUDU
RUVEYDA12=200=OKUDU
AKASYA78=10=OKUDU
CEMILEYLD=250=OKUDU
OZNE_HAYAT=100=OKUDU
HAPPYBUTTERFLY=100=OKUDU
JULİETTA=100
SEVDA_LİNKA=100
DENİZFENERİM=200
UMUTEGE=140
DDEERRYYA=100=OKUDU
EDA3564=100

NOT: Tefriciyeler tamamlandı…

35 YASİN OKUYANLAR=

AHUNİSA=1 yasin
SEZYAL=2 yasin=OKUDU
MİKRO81=5 yasin=OKUDU
GİNGDAO=5 yasin=OKUDU
NURME=2 yasin
İNCİ_TANESİ=2 yasin
KKEEZZBBAANN=10 yasin=OKUDU
NZLYLN=1 yasin
MELİSDİLEK=2 yasin
OYA81=2 yasin=OKUDU
SEMRA58=1 yasin=OKUDU
CYDKRBS=1 yasin=OKUDU
LED_ZEPPELİN=1 yasin=OKUDU

NOT: Yasinler tamamlandı…

NOT: Arkadaşlar tefriciyeler ve yasinler tamamlandı...
Ben kendime 344 tane almıştım ama olurda fazla okunursa diye okumamıştım fazlalık olmasın düşüncesiyle...
Biliyorsunuz sadece bu topikten değil "memorial" topiğinden de okuyan arkadaşlarımız var...
Onlardan da alan olmuş bugün burdan da olmuş...
340 tane fazla olduğu için ben kendimden düştüm o sayıyı ve kalan 4 tefriciyemi okudum...
Diğer arkadaşlarında okuduğunu düşünüyorum böylece tam 4444 tefriciyemiz tamamlandı
Cuma günü hilburum dualarını yapar hayırlısıyla...
Okuduğunu belirtmeyen arkadaşları ekleriz yine sonrasında okudu diye...
Allah herkesten razı olsun

canım inşallah o ağrıların da tez zamanda geçer,inşallah en kısa zamanda emzirmek de nasip olur,maşallah çok iyi kilo vermişsin,gerisi de dediğin gibi emzirmeyle koşturmayla gider inşallah,bebeklerin ve sen sağlıklı olun yeter ki,ben de merk ediyordum doğumda ne kadar gidiyor diye ama seninki ikiz ya daha çok vermişsin,kolay gelsin arkadaşım.

Bahar cım ben de dün okudum tefriciyeleri, Rabbim vesile olduğun bu dualar hürmetine sana da çifter çifter hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…