hilalcim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin,bazen ben de senin gibi düşünüyorum bebiş zahmetsiz tedavisiz hiç bekletmeden gelseydi onu bu kadar çok sever miydim,bu kadar özenir miydim diye,belki de rabbim terbiye etti beni bu imtihanla diyorum.Allah maddi ve manevi yönden de yardımcın olsun canım iki bebek erken doğum masraflar çok zor,ama inşallah siz bunun da üstesinden gelirsiniz canım,bak eşin de artık romantiğe bağlamış,çok şanslısın,her şey iyiye gidiyor inşallah,sen içini dök bize bizi ancak biz anlarız,dualarımızdasın,o miniklerin yumuş gözlerinden de öpüyorum.bugün gene giitim kuzularıma..iyiler çok şükür artık gözlerini açıyorlar gözlerimin içine bakıyorlar...allahım nasıl diyeyim size ben allahın çok sevidiiği bi kulmuşum ki bunca zaman olmamış bebeğim...bi sebebi varmış...derinle deniz gelcekmiş...iyiki olmamış yıllarca...bu kadar kıymetli olurlarmıydı yoksa....derinin altını aldım bugün...bayağı becerdim bu sefer :) 10 gündür sürekli kıyafet istiyor hastane valla battım...500 tllik tulum aldım geçen hafta aldıklarım şimdi olmuyor yenileri aldım bide hemşireler demezmi bunlar hiç iyi değil yakaları v diye..allahım zaten ameliyatlı ameliyatlı 10 gündür alışveriş merkezi dolaşmaktan lohusalığımı anlamadım ağrım dinmiyor...dedim bunan sonra siz yapın alışverişi ben beceremiyorum zaten prematüre bulmak çok zor...dün artık alırken eşimle aht ettik...kimin ikizleri olursa yolluycaz prematüre tulumları.... herşeyi tertemiz duruyor 5 gün giymediler ilk aldığım tulumları sabah akşam üst değişiyor yani düşünün...
ben çok etkilendim bu lohusalıktan..duygusal açıdan hamileyken çok ağlanır falan denir ya bendoğurduğumdan beri böyleyim..dün gece eşim gitti dedim ya size..eve varınca mesaj atmış..ben vardım dünyanın en güzel annesi merak etme ..seni çok seviyorum diye...allahım sabaha kadar zırladım...öle çok seni seviyorum diyein bi adam değildir zatı muhterem ..ben diyince bile eyvallah der...o bile farketti heralde halimi bari biraz ilgileniyim kadıla dedi:) :)
evdede annemi üzmek istemediğimden pek belli etmiyorum ruh halimi...size geçiyor valla nazım idare edin beni artık...
canım benim ne güzel bir haber bu o kdar tedaviden sonra doğal yolla,çok şanslısın canım hayırlı uğurlu olsun,rabbim tamamına erdirsin,sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.aminnnn canim ALLAH razi olsun,bizim problem erkek infertilesiydi canim,sayimiz azdi,,esim zaten igen kullaniyordu,evlendigimizden belli.
baskada bir sey kullanmadik.ALLAH nasip ettikten sonra hepsi bos.vakti zmani gelince oluyor,en stressiz zamnimizda oldu.
ALLAH herkese nasip etsin..
tüm kalbimle amin diyorum canım,inşallah bu güzel müjdeleri sizler de vereceksiniz en kısa zamandagamzelim gibi inş bi gün bende size yazarım "kızlar bi mucize oldu hamileyim" diyeeeee
allahım nolur bize de nasip etttttttttt
iyi aykasamlar yol arkadaslarim!!
ben iki gündür hastaneydim agrilarim vardi kaip kasik böbrek sancilarim gitim orada tutular..
su ana evdeyim geldim yanliz bu sferdede baska sorun cikti bebeyi kontrol etiler hersey normal ama oldugundan fazla gelisiyomus yani su an 2400 gram civari onlara fazla geldi seker testi yaptilar sekerim cikti bu yüzden aliyomus sanirsam kilolari normalde seker testi yapmislardi ama birden yine cika bilir kizlar dikkatli olun . diyetisyene gitmem lazim pazartesi Allahtan gitmisim yoksa bilemicektim ...aniden biseyler cikiyo yine Allah yardimcimiz olsun sabir versin bizlere.....
gamzelim gibi inş bi gün bende size yazarım "kızlar bi mucize oldu hamileyim" diyeeeee
çok güzel çıkmışsınız maşallah canım..bugğn çok güzel haberler aldık topikten rabbim daim etsin diğer arkadaşlarımızında yzü gülsün inşallah umudunuzu kaybetmeyin canlar.....
[/QUOTE][/QUOTE]oya çok geçmiş olsun canım. diğer topikte de yazdım ama birde buraya kopyalayaayım
OTE=ruveyda12;28988024]canım şeker çıkmış. dikkat et. patates, havuç, bezelye, sarı hurma, muz, pirinç, her türlü hamur işi ve tatlılardan uzak dur. eğer canın çok çekerse sadece iki çatal ya da yemek kaşığı ye.
diyetisyenin bana verdiği diyet listesi örneği
sabah
3 parmak kalınlığı peynir,
4-5 zeytin
2 dilim buğday ekmeği
bir yumurta
mevsimine uygun yeşillik
ara
2 ceviz
10 badem
10 fındık
bir hurma yada kayısı
bir bardak süt
öğlen
2 el büyüklüğü kadar ( bakliyat, balık ( haftada 2 kez) et, tavuk
1 kase çorba
2 dilim buğday ekmeği
bol salata limonlu zeytinyağlı
ara
1 yağsız tost
1 ayran
1 meyve
akşam
sebze yemeği
1 kase çorba
2 dilim ekmek
1 su bardağı yoğurt
istenildiği kadar salata
ara
10 -15 fındık
1 su bardağı kefir
1 porsiyon meyve
benim diyet listem bu ama ben hepsini yiyemiyorum
canim yazdiklarindan cok etkilendim buaralar benimde piskolojim bozuk oldugu icin herseye alar oldum kuzularrin dahada iyi olucaklar en kisa zamanda evinize kavusucaksin insallah....bugün gene giitim kuzularıma..iyiler çok şükür artık gözlerini açıyorlar gözlerimin içine bakıyorlar...allahım nasıl diyeyim size ben allahın çok sevidiiği bi kulmuşum ki bunca zaman olmamış bebeğim...bi sebebi varmış...derinle deniz gelcekmiş...iyiki olmamış yıllarca...bu kadar kıymetli olurlarmıydı yoksa....derinin altını aldım bugün...bayağı becerdim bu sefer :) 10 gündür sürekli kıyafet istiyor hastane valla battım...500 tllik tulum aldım geçen hafta aldıklarım şimdi olmuyor yenileri aldım bide hemşireler demezmi bunlar hiç iyi değil yakaları v diye..allahım zaten ameliyatlı ameliyatlı 10 gündür alışveriş merkezi dolaşmaktan lohusalığımı anlamadım ağrım dinmiyor...dedim bunan sonra siz yapın alışverişi ben beceremiyorum zaten prematüre bulmak çok zor...dün artık alırken eşimle aht ettik...kimin ikizleri olursa yolluycaz prematüre tulumları.... herşeyi tertemiz duruyor 5 gün giymediler ilk aldığım tulumları sabah akşam üst değişiyor yani düşünün...
ben çok etkilendim bu lohusalıktan..duygusal açıdan hamileyken çok ağlanır falan denir ya bendoğurduğumdan beri böyleyim..dün gece eşim gitti dedim ya size..eve varınca mesaj atmış..ben vardım dünyanın en güzel annesi merak etme ..seni çok seviyorum diye...allahım sabaha kadar zırladım...öle çok seni seviyorum diyein bi adam değildir zatı muhterem ..ben diyince bile eyvallah der...o bile farketti heralde halimi bari biraz ilgileniyim kadıla dedi:) :)
evdede annemi üzmek istemediğimden pek belli etmiyorum ruh halimi...size geçiyor valla nazım idare edin beni artık...
Gamzelim nasil sevindim anlatamam insallah bebisin kalp atisinida kesesinide görüceksin...aminnnnnnnnnn canim INSALLAH,
ALLAH razi olsun iyi dileklerin icin.
bu mubarek cuma gecesi ALLAH sanda nasip etsin
INSALLAH keseyi kalp atislarini duyuncada herseyi burda paylasirimm..
Baharim senin flatzkin özne hayatin fiyonkun kambarin yakinda bizlere böyle güzel müjdelerini alicaz insallah bütün kalbimizle inaniyoruz biz buuna tüm topik olarak sizleri cok seviyoruz....gamzelim gibi inş bi gün bende size yazarım "kızlar bi mucize oldu hamileyim" diyeeeee
moralimi bozmuyorumda ama benim yemeklerlen zaten sorunum var nasil bi diyet beni bekliyor cok merak ediyorum kac gündür ne yiye bilirim diye arastirmaktan bi hal oldum Allah yardimcimiz olsuncok geçmiş olsun canım inşallah ilaca gerek de kalmaz,moralini bozma hemen ,bak cok az kaldı,azıcık daha sabır,benim bebiş de haftasına göre iri,bayağı da önden gidiyor,ama dr um hiç şekerden şüphelenmedi,şeker testim de normal çıkmıştı,inşallah biz de de bir sorun yoktur,bol bol dua edelim canım
tüm kalbimle amin diyorum canım,inşallah bu güzel müjdeleri sizler de vereceksiniz en kısa zamanda
kızlar dün memleketten kayınvalidem geldi bebişime yaptığı cicileri getirdi ve arkadaşlarının gönderdiği hediyeleri,o kadar güzeller ki,onların ilk torunu çok özeniyorlar,kaynım da galatasaray lisanslı forma ,nevresim takımı oyuncak aslan,çorap, vs göndermiş yeğenimle maça gidicem diye sanki erkek bebek,harika duygular bunlar,şimdi de kayinvalidemle kayınpederim evi temizliyorlar dip köşe Allah hepsinden razi olsun.ŞAFAK 22
Baharım canım arkadaşım merak etme bizimde olacak
buna canı gönülden inanıyorum ben sadece biraz zaman kuzu işte
Her şeye her derde deva zaman acıları silen zaman bize mutlulukları yaklaştıryo buna inan kuzummm
canım hayırlı olsun. okuyunca o kadar sevindim ki. Rabbim tamamına erdirsin. bizim transferlerimiz arasında 1 ya da 2 vardı. o günler geldi aklıma. sizlerden böyle güzel haberler almak tarifi imkansız bir mutluluk. darısı flaszkyy, bahar85, fiyonkum makarnam, özne hayat ve ismini sayamadığım kaderdaşlarımın başıan olsun inşallah.
baharim senin flatzkin özne hayatin fiyonkun kambarin yakinda bizlere böyle güzel müjdelerini alicaz insallah bütün kalbimizle inaniyoruz biz buuna tüm topik olarak sizleri cok seviyoruz....
aminnnnnnnnnn canım inş gelecek o günler inanıyorum
canım negüzel tüm aile heyecanla kızınızı bekliyor
allh mutluluğunuzu daim etsin inş herşey dilediğiniz gibi olur
canım bebişin 17 martta mı gelecekkkkk çok güzel yaa
Çok tebrik ediyorum güzelimallahım yüzünüde sağlıklı sıhatli görmeyi nasip etsin
Bu topik te anne olmayan kalmayacak dedik baştan zaten
Vallah içim bi tuaf oldu açıkçası garip bir heyecan yarttın içimizde eğer Allah kısmet ederse kimse önüne geçemez bunu gösterdiniz bir kez daha Tekrar tekrar tebrik ediyorum canım benim
canim arkadaslarim ALLAH hepinizden razi olsun,
beni cok mutlu ettiniz,ALLAH nasip ederse INSALLAH devamida gelir,,
bende hep aglaya aglaya okurdum burada,, ne mucizeler oluyor, ALLAH benimde olucakmiki derdim,
hamd olsun nasip olduu,,
baharimmm ALLAH sanada ve diger butun arkadaslarimada nasip edicek INSALLAHH,,
hep duacinizim kizlarr, sizinde bana oldugunuz gibi,, hep aklimda kalbimdesiniz
BAHARIMM listenin bu halini gormek beni cok duygulandirdiii,,
burdada dua topigindede hep destekcim oldun sagol canim arkadasimmm..
BIRTANESINN SENNNNNNNNNNNNNNN
canım hayırlı olsun. okuyunca o kadar sevindim ki. Rabbim tamamına erdirsin. bizim transferlerimiz arasında 1 ya da 2 vardı. o günler geldi aklıma. sizlerden böyle güzel haberler almak tarifi imkansız bir mutluluk. darısı flaszkyy, bahar85, fiyonkum makarnam, özne hayat ve ismini sayamadığım kaderdaşlarımın başıan olsun inşallah.
Gamzelim süpriz habere çok sevindim ve kendi kendime düşündüm Allah c.c. ol dedi ve oldu dedim, demekki herkesin bir vakti var darısı tüm isteyen arkadaşların başına olsun, inşallah bizlerde sağ sağlim evlatlarımıza kavuşuruz.
oyacığım seninde gebelik şekerin çıkmış benimde çıktı, üstelik bu 26. haftada yapılan şeker yüklemesi ile ortaya çıkıyormuş benim doktorumun biraz ihmaline geldim ve 33 hafta fenalaştım hastaneye gittim meğer şekerim yükselmiş yapılan şeker yüklemesinde sonuç 200 çıktı. Hemen diyetisyene gittik çok sıkı bir diyete girdim bu defada şekerim 50 lere düştü sonra yeniden bir diyet listesi derken şu anda ufak tefek sıkıntılar hariç idare ediyorum benim bebeğimde belki bu durumdan etkilenmiştir doktor bi şey olmaz diyor ama Rabbim korusun inşallah. Şafak sayıyorum artık bugün şafak 48 yani ortalama 1 ay daha idare ederiz, doğumdan sonra normale dönersin dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?