merhaba kızlar...yarın deniz çıkıyor hastaneden..ama derin hastanede kalacağı için doktorumuz talebimiz üzerine bizi kata çıkarıyor...derini hastanede bekliycez...
merhaba kızlar...yarın deniz çıkıyor hastaneden..ama derin hastanede kalacağı için doktorumuz talebimiz üzerine bizi kata çıkarıyor...derini hastanede bekliycez...
ahunisam seninle zaten herseyimiz ayni gidiyor dogduktan sonra oglanlari kan kardes yapalim bariii:)))benim seker 170 cikti bu aralar basimda cok dönüyor gözlerimide acamiyorum sekerden mi acaba bugün diyetisyene gidicem bakem beni neler beklyor ben kendi kendime kac gündür diyet uyguladim kendimce sekeri ve yyagi cikardim simdilik)) ama canim nasil tatli cekiyor dayanamayip gece kalkip kücük bi kacamak yaptim..
canim senin bebisin kilosunu falan ögrendinmi sekerden oda kilo almasin simdi benim sisko gibi...
kızlar az kaldı. dikkat ederseniz bir şey olmuyor. ben nerdeyse 2 aydır diyet yapmaya çaılıyorum( arada bir delik açsam da katı diyet uygulamadım)
eve bayerin şeker ölçüm cihazından aldım. zaman zaman onunla şekerimi ölçüyorum. böylece yediklerimi kontrol altına alıyorum. bir iki kez sütlü tatlı yedikten sonra ölçtüm şekerimi 123 çıktı. benim şeker yediklerimden ziyade sinirden çıkıyormuş. ne zaman sinirlensem şekerimi ölçüyorum yüksek çıkıyor. 137 gibi.
ben de sakin olmaya çalışarak şekeri dengelemeye çalışıyorum.
geçen hafta kontrole gitmiştim. boy kafa vs. ölçümleri 32 haftalık kilosu 31 haftalık çıktı bebişin. bir kere yüksek çıktı ya şeker yediklerim çıkarmasa bile tatlıdan soğudum artık
ay ruveyda güldürdün beni belki benimkide sinirden cikiyordur bi denemek lazim:))kızlar az kaldı. dikkat ederseniz bir şey olmuyor. ben nerdeyse 2 aydır diyet yapmaya çaılıyorum( arada bir delik açsam da katı diyet uygulamadım)
eve bayerin şeker ölçüm cihazından aldım. zaman zaman onunla şekerimi ölçüyorum. böylece yediklerimi kontrol altına alıyorum. bir iki kez sütlü tatlı yedikten sonra ölçtüm şekerimi 123 çıktı. benim şeker yediklerimden ziyade sinirden çıkıyormuş. ne zaman sinirlensem şekerimi ölçüyorum yüksek çıkıyor. 137 gibi.
ben de sakin olmaya çalışarak şekeri dengelemeye çalışıyorum.
geçen hafta kontrole gitmiştim. boy kafa vs. ölçümleri 32 haftalık kilosu 31 haftalık çıktı bebişin. bir kere yüksek çıktı ya şeker yediklerim çıkarmasa bile tatlıdan soğudum artık
tatlim sen bosver onlari cocuk senin cocugun saglik senin saglik onlarmi düsünücen bide zaten hersey stresli geciyor bide bunlari dert etmeyelim sinir bozmaktan baska birseye yaramaz insanlar.Oyaaa evet seninle hemen hemen herşeyimiz bir gidiyor, zaten şu topik insanın en yakın dostu gibi bu topikten yani sizlerden başka bu konuları kimseyle paylaşamıyorum çünkü herkes düşmüş hayat gailesine benim şekerim kimsenin umrunda bile değil, ben şekerden diyetten insülünden bahsediyorum çok bilmiş kayınvalidemle kayınpederim bırak şekeri çocuk açmı kalsın sen yemene içmene bak diyorlar. Çocuğa gelecek zararlardan bahsediyorum anlamamak için ellerinden geleni yapıyorlar cahillik işte.
Kızlar ben zaten 15 gündür diyetteyim ama bu diyete 1,5 ay önce başlamam gerekirdi. 7 buçuk aylık doktor kontrolünde bebek 1 kilo 750 gr dı. Ama şu anda 2 buçuğu bulmuştur diyorum ben doktor kontrolüm 7 martta o zaman göreceğiz bakalım bebeğim etkilenmişmi.
Ruveyda sen erken teşhis ile erken başladın diyete o yüzden senin bebişin çok etkilenmemiştir diye düşünüyorum..Hani tatlı yedikten sonra senin şeker 123 e çıkmış ya. Ben gittiğim ev sahibi kırılmasın diye hepi topu 1 çatal pasta yedim sonra fenalaşınca zaten şeker ölçüm aletini hep yanımda taşıyorum çünkü günde 7 kere ölçüyorum parmaklarım delik deşik oldu neyse bi ölçtüm 145 çıktı oha dedim yaa 1 çatal pastada böyle olursa eyvah eyvah. Zaten çaya bile şeker atmıyorum. Çayın tadı kalmadı yemekler kısıtlı her öğün aç kalkıyorum masadan bi de iştahım var. Neyseki çok az kaldı oğlumunda kendiminde sağlığı için idare etmek zorundayım.
maşallah barekallah yakışıklı oğlumuza hoşgelmiş dünyamıza
maşallah nasılda büyümüş neye kızmışta dudaklarını büzmüş yesin teyzesi onu allah bağışlasın darısıbaşımıza sağlıkla kucağımıza almayı hayırlı evlat yetiştimey nasip etsin rabbim aminn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?