Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

şöylebi geçmişe baktım neler paylaşmışız hilbur canım güle güle sağlıkla büyüt ikizlerini inşallah bende mart sonu kucağıma alıcam oğlumu bende paylaşırım resimlerimizi ve hala tedavi gören ve mücadele eden bütün arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun

keşke yakın olabilseydik teyzoşlarımı kucağıma alır sıkar sıkar kıçına kıçına vururdum
sen böyle paylaştıkça kurbacıklarımı dağları yolları aşıp gelip sarılmak geliyor içimden
yerim sizin ağzınızı yüzünüzü ben
herşeyin bir tadı vardırda teyze olmanın tadı paha biçilmezmiş hee

bizim uykularımız sizin olsun ki çabucak büyün nazar değmesin size kurbacıklarım benim

bizim de doğum tarihimiz belli oldu ALLAH izin verirse 13.03.2013

hadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına al inşallah senin bebişide 4 gözle bekliyoz sezaryanmı canım bide tedavi gördüğün dr unmu doğuma gideceğin

hadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına al inşallah senin bebişide 4 gözle bekliyoz sezaryanmı canım bide tedavi gördüğün dr unmu doğuma gideceğin

amin sağol canım darısı bekleyen herkesin basına inşallahh
sezaryen olacak canım.ben elazığda tedavi olmustum sonra tayin nedeniyle giresuna geldik memleketimize farklı doktordayım yani.ama kendi dr um da sezaryen önerdi.bu doktor da tedaviyle olan bebekleri riske atmak istemiyoruz 38den sonra alırız dedi.salı günü tekrar kontrolümüz var bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…