çok güzel güle güle kullansın küçük hanım senin kızı 4 gözle bekliyoz en az senin kadar heycanlıyım rabbime şükürler olsun bu duyguyu tadıcağız rabbim diğer arkadaşlarada nasip eder inşallah aminn..Eki Görüntüle 649042 Eki Görüntüle 649043 Eki Görüntüle 649044 Eki Görüntüle 649045 Eki Görüntüle 649046 Eki Görüntüle 649047 Eki Görüntüle 649048 Eki Görüntüle 649049
beşiğimizi hazırlamadık hala bu arada :))
ah canım arkadaşım . bir kaç aydır mali durumlardan dolayı stres yaptım . bebeği düşünmeye zamanım bile olmadı . ama bundan sonra Rabbim yardım edecek inşl para biriktirmeye başlıyorum . inşl sizin doğumlardan sonra bizler de gün saymaya başlarız doğum için :)))
Dün akşam Hilalin bebişlerinin fotoğrafını eşime gösterdim Aman Allahım yok böyle bir şey 1 saat Fotoğraftan sevdik bıdıkları :)))) Çok tatlılardı ya bayıldım bayıldım . Hepinizinkileri sıra ile görücez burada inşl :))) Doğum yapan herkeis koysun foto ya ben bayıldım :)))
canım ...eşinede sanada çok teşekkürederim..sizin evlatlarınızda böyle güzel olucak emin olun ..bebeklerin hepsi güzzel...
memorial doğru tercih ..maille bile aranarakta anlamışsındır eminim farkı..ben memorilda anne oldum ve mustafa acetin hastasıyım.doğumuda onunla yaptım herşey kusursuzdu..merkezde nur hanım diye bi doktor var çok şeker bi kadın..asansörde karşılaştık kendiside hamile.bende topikteki kızlardan tanıyorum nur hanımı dedim bebeğiniz hayırlı olsun.ki onunkide memorilade yapılmış tüp bebek:) çok manidar bence:) bana sen hilalin kardeşimisin dedi.ki hiç bir suretle tanışmışlığımız yok.ben hilalim dedim nasıl oldu ikizler çıktılarmı yoğun bakımdan dedi.ben şok oldum.çok iyi gözüküyorsun hiç kilon kalmamış dedi..ve ben anladımki bu merkezde herkes herşeydden haberdar ve ilgili..
diğer bi olayda doğum yaptım ...doğumdan 1 hafta önce doğum riskiyle 3 gün hastanede yattım.doğumdan sonra yoğun bakım hemşireleri ve doktoru bana soyadımızı söyliyerek hastaneye yatış yaptığım ilk riskli tarihten bu yana gelme ihtimalimiz olduğunu bildiklerini söyledi..gece doğuma gelirseniz diye hazırlıklıydık dediler...
bunları anlatmamın sebebi içinin rahat olması...orda herkese güven ki bu çok önemli...
Eki Görüntüle 649042 Eki Görüntüle 649043 Eki Görüntüle 649044 Eki Görüntüle 649045 Eki Görüntüle 649046 Eki Görüntüle 649047 Eki Görüntüle 649048 Eki Görüntüle 649049
yok bitanem daha başlamadım içimden niyetleniyorumnisan da başlamak istiyorum ama nasıl olcak diye bir korku sardı beni 3 gündür içim titriyo nasıl olcak diye sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş benimki sanırım o hesap
canım ...eşinede sanada çok teşekkürederim..sizin evlatlarınızda böyle güzel olucak emin olun ..bebeklerin hepsi güzzel...
memorial doğru tercih ..maille bile aranarakta anlamışsındır eminim farkı..ben memorilda anne oldum ve mustafa acetin hastasıyım.doğumuda onunla yaptım herşey kusursuzdu..merkezde nur hanım diye bi doktor var çok şeker bi kadın..asansörde karşılaştık kendiside hamile.bende topikteki kızlardan tanıyorum nur hanımı dedim bebeğiniz hayırlı olsun.ki onunkide memorilade yapılmış tüp bebek:) çok manidar bence:) bana sen hilalin kardeşimisin dedi.ki hiç bir suretle tanışmışlığımız yok.ben hilalim dedim nasıl oldu ikizler çıktılarmı yoğun bakımdan dedi.ben şok oldum.çok iyi gözüküyorsun hiç kilon kalmamış dedi..ve ben anladımki bu merkezde herkes herşeydden haberdar ve ilgili..
diğer bi olayda doğum yaptım ...doğumdan 1 hafta önce doğum riskiyle 3 gün hastanede yattım.doğumdan sonra yoğun bakım hemşireleri ve doktoru bana soyadımızı söyliyerek hastaneye yatış yaptığım ilk riskli tarihten bu yana gelme ihtimalimiz olduğunu bildiklerini söyledi..gece doğuma gelirseniz diye hazırlıklıydık dediler...
bunları anlatmamın sebebi içinin rahat olması...orda herkese güven ki bu çok önemli...
hilalcim bilgiler için çok teşekkür ederim . canım bebeklerin çok tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı bayıldım bayıldım ya .vakit ayırıp onca şeyi paylaştığın için çok teşekkür ederim canım . bundan sonra yolumu çizdim allah nasip ederse yazın memorial da başlayacağım inşl .
şimdi varım yoğum yemeden içmeden para biriktiriyorum . Rabbim yardım ederse paramı ayarlayıp hiç vakit kaybetmeden gideceğim inşllllllllllllllllll bu sefer olacak . Umudum yeniden filizlendi benim . isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın rabbim .
çok güzel güle güle kullansın küçük hanım senin kızı 4 gözle bekliyoz en az senin kadar heycanlıyım rabbime şükürler olsun bu duyguyu tadıcağız rabbim diğer arkadaşlarada nasip eder inşallah aminn..
oyy oyy oyy bayıldım ben bunlara çok güzel olmuş canım benim kızımda bitti hazırlıkları çok güzel bir duygu bütün eşalarını tek tek yıkamak sonra o minik şeyleri ütüleyip yerleştirmek mütiş bir duygu rabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim tüm isteyenlere versin..
Deryacım ne kadar güzel bebeğinin eşyaları ... dolabı kıyafetleri .Sağlıkla mutlulukla inşllllllllllllllllllllllllll kullanmak nasip olsun . Doğumunda Allah yardımcın olsun canım . Herşeyii çok güzel olmuş . Darısı başımıza :))
Eki Görüntüle 649042 Eki Görüntüle 649043 Eki Görüntüle 649044 Eki Görüntüle 649045 Eki Görüntüle 649046 Eki Görüntüle 649047 Eki Görüntüle 649048 Eki Görüntüle 649049
çok güzel olmuş güle güle oturursun bebiş
deryacığım odan çok güzel olmu. güle güle kullansın prensesimiz.
kardelen canım nasılsın. özledik seni uzun zaman oldu görüşmeyeli.
Deryosum cok beğendim maşallah. Güle güle büyüsün içinde. Hayrini goresin
çiçeğiiimmmmmmm beniiiiiiimmmmm baayıldııııımmmmm şahaneegüle güle kullan
uyyy kizimizin ceyizi serilmis güle güle giysin insallah deryacim ehh kizimizida görelim benim oglusda dogduktan sonra hayirlisiyla istemeye geliriz artik)
1hafta sonra bu aksam heyecandan uyuyamıyor olacağımdarısı hepinizin basına inşallah canım dostlarım..doğum sırasında dualarımda olacaksınız
Baharım hiç beklemediğim bir gelişme oldu . Bulunduğum durumdan hiç beklemediğim bir yardım ile çıkıyorum . Rabbim nasip ederse bir iki aya kadar borçlarım bitmiş olacak . Eşim de çalışıyor inşl devam ederse iki ay sonra artık bebek için para biriktiricem . Bu sefer inşlllllllllllllll her şey yolunda giderse yaz sonu gibi başlamayı düşünüyorum . Allahım isteyen herkese nasip etsin inşl . 3 aydır falan regl düzenim bozuldu iyice kendi geleceği yok benim sıpanın
Burada duyuyorum kendiliğinden olan arkadaşları ama kendim için o kadar uzak bir ihtimal olarak geliyor ki :))) sanki başkalarına oluyor ama bana olmazmış gibi geliyor :)))
canım nasıl sevindim anlatamam rallahın izniyle daha fazla beklemekten kurtuluyorsunnnnn
inş tahmininizden daha da erken biter borçlarınız hayırlısıyla en uygun zamanda başlarsınız tedavinize
allah bizede bi kapı açar hayırlısıyla bi yol gösterir inşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?