merhaba can dostlarım biz geldiiiik
pazar günü muayenemizde kan akımı normal çıktı ama bu kez de sancım ve açılmam başlamıştı dr hemen sezeryan dedi,apar topar girdik 11.40 ta doğdu bebeğim 2 gün hastanede kaldık bugün çıktık daha,muhteşem bir duygu erken beklemiyorduk ama gayet iyi çok şükür 3 kilo 70 gr 49 cmokadar minik ki rabbim herkese yaşatsın uykusuz geceler başladı dikişlerimin acısına rağmen viz geliyor,sizleri çok seviyorum,en kısa zamanda resmini yüklerim inşallah
hakılısın kardelenim. topiğimiz ıssız adaya döndü valla. ben de giriyorum kimse yok çıkıyorum.
baharcığım albida arkadaşımız 8 martta doğum yapmış. buraya haber vermedi ama ben başka bir topikte gördüm. kızı ada ve oğlu ege'ye kavuşmuş. listede güncellersin canım.
ahunisa, oya, umutege, aaumut, hele cici35, sanayine ve diğer arkadaşlar nerdesiniz huu
pazar günü muayenemizde kan akımı normal çıktı ama bu kez de sancım ve açılmam başlamıştı dr hemen sezeryan dedi,apar topar girdik 11.40 ta doğdu bebeğim 2 gün hastanede kaldık bugün çıktık daha,muhteşem bir duygu erken beklemiyorduk ama gayet iyi çok şükür 3 kilo 70 gr 49 cmokadar minik ki rabbim herkese yaşatsın uykusuz geceler başladı dikişlerimin acısına rağmen viz geliyor,sizleri çok seviyorum,en kısa zamanda resmini yüklerim inşallah
Selam kızlar nasılsınız ?
herkeste bir doğum heyecanı var sanırım . :) Buralar çok sessiz . inşl yeni başlayan tedavilerle tekrar canlanır topic . kendinize cici bakın sevgiler herkese ...
slm kızlar
çok sık giremiyorum nete genelde dinlenmeye çalışıyorum artık
son ay biraz zor geçiyor
yemek yapmak bile yorucu oluyor
bu cuma kontrolum var benim de çatı muayanesi olucam ve buna göre doğum şekli belli olacak.
benim doktorum tüp diye sezeryan olmasına şart olarak bakmıyor.benim fikrimde sezeryan olmaktı ama geçen hafta ki kontrolden sonra fikrim biraz değişti
doktor erken doğabilir dedibenim aklımdaki szeryan tarihi 27 mart veya 1 nisandı.
ama şimdi erken doğma ihtimalini düşünerek 1 nisana kadar beklemeyi düşünüyorum eğer 1 nisana kadar gelmezse oğluşum 1 nisanda kendi isteğimle sezeryan olucam
bebişlerini kucaklarına almıs arkadaslar gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh
yarın sıra bizde nasipse..sabah 7.30da hastanede olucam dualarınızı eksik etmeyin canlarım
canim gecmis olsun insallah hersey yoluna girmistir ama kizimizin kilosu gelisimi iyi cok sükür eger bi düzelme olmadiysa su an bebisin dogmus olmali bizi habersiz birakma...
tatlim sen bize küstünmü ama bizim topik ne yaziki böyle oldu keske yine eskisi gibi dolu dolu olsada birbirimizi motive etsek am biz seni unutmadik sen hep bizim kalbimizdesin öpüyorum seni...
ruvosum nasilsin dogru artik kizlar öteki topiklerde geziniyolar ama haklilar burasi gercekten issiz adaya dönüstü...
canim bendeki haberleri verim size.
diyetim simdilik iyi gidiyor yemeyi bi sekilde ayarliyorum degerlerim 120 yi gecmemesi lazim o yüzden cok az yiyorum ve sanirim 2-3 kilo verdim.
ama simdide yüksek derecede tromboz riski cikti zaten vardi ilk üc ay igne vurdum iyi gidiyordu simdi yine cok yükselmis yine igne vuruyorum üs bacagimda bi sislik var mavimsi gibi trobozdan dolayimi oldu bilemiyorum caok agri yapiyor bakalim ne olucak.
birazda oglumdan haber verim gecen persembe gitim 3440 gr boy 49 cikti sok oldum 2 hafta icinde diyet yapmama ragmen nasil bit kilo alir diye
diyetisyenimi aradim hastaneye cagirdi ultrason icin dün gitim buseferde 3270 boy 48 civari cikti biraz diyerine göre daha rahatladim
ama yinede biraz fazla. doktor 38. haftadan önce bisey yapmam dedi ama eger cocuk cok kilo alirsa o zaman caresine bakarim dedi.
seker hastalarinda cocugun kafa yapisi karin yapisina göre daha kücükmüs ama bende cok sükür öyle birsey yok gelisimi ayni gidiyor
evet canim benden bukadar sen hic gitinmi doktora.
ahunisada gidicekte doktora yok ortaliklarda ahunissssaaaaaaaaaaaaaaaaa......
bebişlerini kucaklarına almıs arkadaslar gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh
yarın sıra bizde nasipse..sabah 7.30da hastanede olucam dualarınızı eksik etmeyin canlarım
kuzu niçin küstün bize ?
hakılısın kardelenim. Topiğimiz ıssız adaya döndü valla. Ben de giriyorum kimse yok çıkıyorum.
Baharcığım albida arkadaşımız 8 martta doğum yapmış. Buraya haber vermedi ama ben başka bir topikte gördüm. Kızı ada ve oğlu ege'ye kavuşmuş. Listede güncellersin canım.
Ahunisa, oya, umutege, aaumut, hele cici35, sanayine ve diğer arkadaşlar nerdesiniz huu
oyacım bıtanem napıym selam sepet yok bende boyle küseyımde kızlar benı hatırlasın dedım.sızlerde benım aklımda ve yuregımdesınız hayırlı haberlerınızle yuzum guluyor.senınde hayırlı haberlerını beklıyorum canım allaha emanet ol bıtanemcanim gecmis olsun insallah hersey yoluna girmistir ama kizimizin kilosu gelisimi iyi cok sükür eger bi düzelme olmadiysa su an bebisin dogmus olmali bizi habersiz birakma...
Tatlim sen bize küstünmü ama bizim topik ne yaziki böyle oldu keske yine eskisi gibi dolu dolu olsada birbirimizi motive etsek am biz seni unutmadik sen hep bizim kalbimizdesin öpüyorum seni...
Ruvosum nasilsin dogru artik kizlar öteki topiklerde geziniyolar ama haklilar burasi gercekten issiz adaya dönüstü...
Canim bendeki haberleri verim size.
Diyetim simdilik iyi gidiyor yemeyi bi sekilde ayarliyorum degerlerim 120 yi gecmemesi lazim o yüzden cok az yiyorum ve sanirim 2-3 kilo verdim.
Ama simdide yüksek derecede tromboz riski cikti zaten vardi ilk üc ay igne vurdum iyi gidiyordu simdi yine cok yükselmis yine igne vuruyorum üs bacagimda bi sislik var mavimsi gibi trobozdan dolayimi oldu bilemiyorum caok agri yapiyor bakalim ne olucak.
Birazda oglumdan haber verim gecen persembe gitim 3440 gr boy 49 cikti sok oldum 2 hafta icinde diyet yapmama ragmen nasil bit kilo alir diye
diyetisyenimi aradim hastaneye cagirdi ultrason icin dün gitim buseferde 3270 boy 48 civari cikti biraz diyerine göre daha rahatladim
ama yinede biraz fazla. Doktor 38. Haftadan önce bisey yapmam dedi ama eger cocuk cok kilo alirsa o zaman caresine bakarim dedi.
Seker hastalarinda cocugun kafa yapisi karin yapisina göre daha kücükmüs ama bende cok sükür öyle birsey yok gelisimi ayni gidiyor
evet canim benden bukadar sen hic gitinmi doktora.
Ahunisada gidicekte doktora yok ortaliklarda ahunissssaaaaaaaaaaaaaaaaa......
Pazar günü muayenemizde kan akımı normal çıktı ama bu kez de sancım ve açılmam başlamıştı dr hemen sezeryan dedi,apar topar girdik 11.40 ta doğdu bebeğim 2 gün hastanede kaldık bugün çıktık daha,muhteşem bir duygu erken beklemiyorduk ama gayet iyi çok şükür 3 kilo 70 gr 49 cmokadar minik ki rabbim herkese yaşatsın uykusuz geceler başladı dikişlerimin acısına rağmen viz geliyor,sizleri çok seviyorum,en kısa zamanda resmini yüklerim inşallah
mınıgımız bıze 1 nısan sakası yapacak desene hayırlısıyla saglıkla sıhhatle gelsın ınsallah.bıtanem bu guzel habelerle ıcım ıcıme sıgmıyor ınan cok sevınclı ve heyecanlıyım ayy az kaldı neyse senıde heyecanlandırmayım sımdı : )) senı cok sevıyor ve opuyorum canımslm kızlar
çok sık giremiyorum nete genelde dinlenmeye çalışıyorum artık
son ay biraz zor geçiyor
yemek yapmak bile yorucu oluyor
bu cuma kontrolum var benim de çatı muayanesi olucam ve buna göre doğum şekli belli olacak.
Benim doktorum tüp diye sezeryan olmasına şart olarak bakmıyor.benim fikrimde sezeryan olmaktı ama geçen hafta ki kontrolden sonra fikrim biraz değişti
doktor erken doğabilir dedibenim aklımdaki szeryan tarihi 27 mart veya 1 nisandı.
Ama şimdi erken doğma ihtimalini düşünerek 1 nisana kadar beklemeyi düşünüyorum eğer 1 nisana kadar gelmezse oğluşum 1 nisanda kendi isteğimle sezeryan olucam
bebişlerini kucaklarına almıs arkadaslar gözünüz aydın.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh
Yarın sıra bizde nasipse..sabah 7.30da hastanede olucam dualarınızı eksik etmeyin canlarım
selam canım iyiyim ben sen nasılsın
evetttttttttt eski heyecanlarımızın yerini şimdi doğum heyecanları aldı
allah tüm arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün inş
bende girip bakıyorum topiğe hep kimse olmayınca çıkıyorum...
bebişlerine kavuştuktan sonra pek giremezler artık
ama yinede fırsat buldukça bizi yiğenlerimiz hakkında haberdar ederler arkadaşlarımız
baharla birlikte tekrar tedaviye başlayan arkadaşlarımızla topiğimiz dediğin gibi daha da canlanır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?