Canlarrrrrr
Geldikkkkkkkkk cok sukur iyiyiz kizmakta haklisiniz kusura bakmayin yazamadim
Eklemeye calisicam telden fotoyu umarim olur
Masallahh tututu
canım benim hayırlı uğurlu olsun maşallah bebişine,sen de çok güzel çıkmışsın,Canlarrrrrr
kolay gelsin canım,bebek tüm vaktimizi alırken bir de yatılı misafir çekilmiyor,biraz daha sabret canım,yavrular büyüdükçe inşallah gaz sancıları azalacak,benimki de öyle,yorgunluk hiç problem değil de bu yürek dağlayan ağlamaları mahvediyor bizi,çok iyi anlıyorum seni,moralini bozma,tadını çıkarmaya çalış her anınızın,Kızlar bende bütün gün emrecikle meşgulüm, benimkide hep memede, o memeden bu memeye o memeden bu memeye akşam nasıl oluyor sabah nasıl oluyor bilmiyorum. Günler çok çabuk ve çooooooook yorucu geçiyor, kendime hiç zaman ayıramıyorum günlerdir yıkanmak istiyorum yıkanamıyorum, internetin başına oturmak hayal oldu artık benim için. Bazen annem ablam falan gelirse onlara bırakıyorum ve dinlenmeye çalışıyorum başka bi şey yapmaya halim kalmıyor. Bu böyle ne kadar sürecek bilmiyorum, şikayetçi değilim ama durumumu size bildirmek amaçlı söylüyorum.
Dün kırkımız doldu annemlere gittik, bir valiz eşya aldım yanıma eve geldim tatilten gelmiş gibi tekrar onları yerleştirdim ve anladım ki bebekle gezmeye gitmekte zorrrrrrrr. Eminim sizlerde aynı durumdasınızdır. Bazende bebeğim çok gazlı oluyor sürekli ağlıyor çok üzülüyorum vücut yorgunluğu bi yandan, ruhum yoruluyor üzüntüden o da bi yandan. Bi yandan eşimle uğraşıyorum, ona vakit ayırmıyorum diye sürekli afra tafra peşinde. Ben ne yapabilirim hayatımız değişti sonuçta, ilgilenmesem bu defa nasıl annelik yapıyorsun bebekle ilgilenmiyorsun der. Bi yandan sürekli annesi, babası ve ablaları bebeği özledik diye kalmaya geliyorlar, bu hengame içinde yemek yap, yatak aç, yatak topla üfff sıkıldım gitsinler artıkkkkkkkkkkkkkkkkkD
baharım,inşallah hiç bir problem yoktur,hastalığı tekrarlamamıştır,dualarımdasın canım,iyi düşün öyle olsuncanlarım ben çok kötüyüm yine...
eşimin 2-3 aydır göğsünde bi ağrı vardı...
bikaç kere dra gitti ama hep bi sorun oldu muayene olamadı...
dün tekrar gitmiş ultrasonla bakılmış...
karaciğerinde 16 cm büyüme varmış ayrıca yine karaciğerinde lenf nodülü varmış...
ne olduğunun anlaşılması için salı günü izmire kendi druna gidecek...
allah korusun hastalığı tekrarlamış da olabilirmiş başka bişeyde...
daha hastalığı atlatalı martta 3 sene oldu...
rabbim korktuklarımızla sınamaz inş...
hepinizden dua istiyorum inş salı günü kötü bi haberle karşılaşmayız iyi şeyler duyarız...
allah rızası için dua edin ben ne yapacağımı bilmiyorum...
ne okumalıyım ne yapmalıyım...
rabbim korusun eşimi inş...
canım hayırlı olsun darısı kalp atışlarınaselammmm oyacımmmm..
nasılsın nasıl gidiyo annelik bebişin nasıll..büyümüştürr.
sesini duydum geldimmmmm
bende de haberlerr pazartesi günü bebeğimizn kesesini gördük haftaya perşembede kalp atışı için gideceğiz.
en son bildiğim cici doğum yaptı facede oğluşunun resmini gördümm maaşallahh çok tatlıydı sanayinede doğurmuştur..
Canlarrrrrr
canlarım ben çok kötüyüm yine...
karaciğerinde 16 cm büyüme varmış ayrıca yine karaciğerinde lenf nodülü varmış...
hepinizden dua istiyorum inş salı günü kötü bi haberle karşılaşmayız iyi şeyler duyarız...
baharim gecmis olsun bugün güzel haberlerle dönersin bizlere iyi düsünelim iyi olsun hersey insallahcanlarım ben çok kötüyüm yine...
masallah kuzuna canim cok tatli allah nazarlardan korusun insallahCanlarrrrrr
Eki Görüntüle 724228 geç oldu ama rahatsızdım bebişte sarılık geçirdi teyzeleri unutmadık ama 18 günlük oğlum maşallah sübhanallah
canlar ben geldim dün yola çıktık saat 5’teydi randevumuz…
eşim içeri girerken ben giremedim çok heyecanlandım dışarıda dua etmek istedim…
o girdi 25 dk sonra çıktı kalbim nasıl çarpıyor dr ne dedi diye…
dr muayene etmiş elindeki tüm test sonuçlarına bakmış…
“ele gelen bişey yok ama ultrasonda görünüyor 2 cmlik nodül…
karaciğerin büyümesi sorun değil sen o kadar tedavi gördün onların etkisi o büyük bi sorun değil” demiş…
tomografi istemiş onun sonucunda lenf nodülünün tam olarak ne olduğunu anlaşılacakmış…
“kanser hücresi olmayabilir, hastalığın tekrarlamış da olabilir” demiş…
canlar eşim ilk tedavisindeyken sadece kemoterapi almıştı…
her tekrarladığında ciddiyeti arttığı için başka tedavi şekilleri de uygulanıyor…
2. tedavisinde kemoterapi, kök hücre nakli (kendinden alınan) ve radyoterapi görmüştü…
“allah korusun bir daha tekrarlarsa bu defa kök hücreyi kardeşlerinden alınıp nakil yapılır” demişlerdi…
dru “canını sıkma eğer tekrarladıysa bile tedavisi var…
senin tedavinden sonra bile yeni ilaçlar çıktı…
bu hastalık tekrarladıysa bile yine atlatacaksın” demiş…
eğer tedaviye başlanacaksa daha önceden söyledikleri gibi kök hücreyi kardeşlerinden alacaklarmış…
uyumluluk testlerinin daha önce yapılıp yapılmadığını sormuş dr…
önceden kendinden alındığı için gerek duyulmamıştı yapılmamıştı o test…
allah korusun durum o aşamaya gelirse ablası ve erkek kardeşi gelecek kız kardeşi hamile zaten…
tomografi sonucunu çarşambaya kadar almasını ve sabah erkenden hastanede olmasını istemiş…
çarşamba sabahı ege üniversitesinde kan testleri yapılacak sonrasında tüm sonuçlarıyla kurula girecekmiş…
drlar sonuçlara göre tekrarlayıp tekrarlamadığına karar vereceklermiş ona göre gerekirse tedaviye başlanacakmış…
tomografiyi İzmir’de geç bi tarihi randevu verdikleri için orada yaptıramazdık…
muayeneden sonra teyzemlere geçtik herkes bizi bekliyordu zaten…
akşam yola çıktık eve geldi Balıkesir’e gitti şimdi tomografiyi çektirebilmek için…
çarşamba sabah ege üniversitesinde olucaz her şey o gün belli olacak…
çok üzülüyor “tam da yeni işe başlamıştım böyle gidip gelmemi hoş karşılayacaklar mı” diye…
saolsun patronu “senin sağlığın daha önemli hallet işlerini” demiş ama nezamana kadar taviz gösterecekler diyor…
bugün konuşacakmış patronuyla durum bu sizi zora sokmak istemem diye…
onun sağlığı herşeyden önemli iş falan sonraki konu ama o üzüyor işte kendini...
rabbimden gelene boynumuz kıldan ince yapılacak bişey yok…
allah dermansız dert vermesin ne yapalım demek ki sınavımız bitmemiş…
canlar dua edin inş çarşamba günü korkularımız son bulur hayırlısıyla iyi bi haber alıp rahatlarız…
dünden beri içim yangın yeri kimseye de haber veremedim kusura bakmayın konuşacak durumda değildim…
içimi tek rahatlatan dualarınızın bizimle olmasıydı…
inş dualarınızla bu zorluğu da atlatırız Allah yardımcımız olsun…
canlar ben geldim dün yola çıktık saat 5teydi randevumuz
eşim içeri girerken ben giremedim çok heyecanlandım dışarıda dua etmek istedim
o girdi 25 dk sonra çıktı kalbim nasıl çarpıyor dr ne dedi diye
dr muayene etmiş elindeki tüm test sonuçlarına bakmış
ele gelen bişey yok ama ultrasonda görünüyor 2 cmlik nodül
karaciğerin büyümesi sorun değil sen o kadar tedavi gördün onların etkisi o büyük bi sorun değil demiş
tomografi istemiş onun sonucunda lenf nodülünün tam olarak ne olduğunu anlaşılacakmış
kanser hücresi olmayabilir, hastalığın tekrarlamış da olabilir demiş
canlar eşim ilk tedavisindeyken sadece kemoterapi almıştı
her tekrarladığında ciddiyeti arttığı için başka tedavi şekilleri de uygulanıyor
2. tedavisinde kemoterapi, kök hücre nakli (kendinden alınan) ve radyoterapi görmüştü
allah korusun bir daha tekrarlarsa bu defa kök hücreyi kardeşlerinden alınıp nakil yapılır demişlerdi
dru canını sıkma eğer tekrarladıysa bile tedavisi var
senin tedavinden sonra bile yeni ilaçlar çıktı
bu hastalık tekrarladıysa bile yine atlatacaksın demiş
eğer tedaviye başlanacaksa daha önceden söyledikleri gibi kök hücreyi kardeşlerinden alacaklarmış
uyumluluk testlerinin daha önce yapılıp yapılmadığını sormuş dr
önceden kendinden alındığı için gerek duyulmamıştı yapılmamıştı o test
allah korusun durum o aşamaya gelirse ablası ve erkek kardeşi gelecek kız kardeşi hamile zaten
tomografi sonucunu çarşambaya kadar almasını ve sabah erkenden hastanede olmasını istemiş
çarşamba sabahı ege üniversitesinde kan testleri yapılacak sonrasında tüm sonuçlarıyla kurula girecekmiş
drlar sonuçlara göre tekrarlayıp tekrarlamadığına karar vereceklermiş ona göre gerekirse tedaviye başlanacakmış
tomografiyi İzmirde geç bi tarihi randevu verdikleri için orada yaptıramazdık
muayeneden sonra teyzemlere geçtik herkes bizi bekliyordu zaten
akşam yola çıktık eve geldi Balıkesire gitti şimdi tomografiyi çektirebilmek için
çarşamba sabah ege üniversitesinde olucaz her şey o gün belli olacak
çok üzülüyor tam da yeni işe başlamıştım böyle gidip gelmemi hoş karşılayacaklar mı diye
saolsun patronu senin sağlığın daha önemli hallet işlerini demiş ama nezamana kadar taviz gösterecekler diyor
bugün konuşacakmış patronuyla durum bu sizi zora sokmak istemem diye
onun sağlığı herşeyden önemli iş falan sonraki konu ama o üzüyor işte kendini...
rabbimden gelene boynumuz kıldan ince yapılacak bişey yok
allah dermansız dert vermesin ne yapalım demek ki sınavımız bitmemiş
canlar dua edin inş çarşamba günü korkularımız son bulur hayırlısıyla iyi bi haber alıp rahatlarız
dünden beri içim yangın yeri kimseye de haber veremedim kusura bakmayın konuşacak durumda değildim
içimi tek rahatlatan dualarınızın bizimle olmasıydı
inş dualarınızla bu zorluğu da atlatırız Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?