Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Canlarrrrrr

Geldikkkkkkkkk cok sukur iyiyiz kizmakta haklisiniz kusura bakmayin yazamadim
Eklemeye calisicam telden fotoyu umarim olur

Yirimmmmmmm ben bunuuuuuuuuu.çirkinn seniiiiii
maaşallah maaşallah canımmmmmm..
güle güle büyütün bebeğinizi..sağlıklı sıhatli iyi günlerdeee inşallahhhhh:26::26::26:
darısı bizlerin başınaaaaaa

Flzask canimm keseyi gormussunuz rabbim pit pit kalp atislarini duymayida nasip etsin.

Sanayine de dogum yapti ayni gun geldi yavrularimiz :)) cok sukur rabbimize ....

Canlarrrrrr

canım benim hayırlı uğurlu olsun maşallah bebişine,sen de çok güzel çıkmışsın,
kolay gelsin canım,bebek tüm vaktimizi alırken bir de yatılı misafir çekilmiyor,biraz daha sabret canım,yavrular büyüdükçe inşallah gaz sancıları azalacak,benimki de öyle,yorgunluk hiç problem değil de bu yürek dağlayan ağlamaları mahvediyor bizi,çok iyi anlıyorum seni,moralini bozma,tadını çıkarmaya çalış her anınızın,
baharım,inşallah hiç bir problem yoktur,hastalığı tekrarlamamıştır,dualarımdasın canım,iyi düşün öyle olsun
canım hayırlı olsun darısı kalp atışlarına
kızlar biz de bebişimizle bugün gezmeye çıktık,eve kapanmıştık ne zamandır,güneşlendi yavrucak,onunla sık sık konuşuyorum ve o da bana agu bugulu tepkiler veriyor,gülücük atıyor,bugünleri gördüm ya şükürler olsun,rabbim yavrularımızı korusun,isteyen herkese versin.

canım çok geçmiş olsun rabbim eşine sağlık sıhhat versin bol bol yasin oku iyi gelecektir dualarım sizinle..

merhaba bayanlar uzun zamandır giremiyordum...eee benim bir cadı kızım var uyumaz sürekli mızmız hep kucakta gezdireceğim...gaz sancıları yokmu o çok kötü ne kullandıysam geçmedi..bende yediklerime dikkat ediyorumm işallah geçecek bu arada fazla giremiyorum doğum yapan arkadaşlarım ömürlü olsun..hamiş olan arkadaşlar sağsağlim doğum yapın işallah rabbim herkese nasip etsin çok güzel bir duygu bu tüm isteyenlere...geçen sene bu günlerde ilk negatifimi almıştım ve çok kötüydüm rabbim senesine kucağıma nasip etti ALLAH IM HERKESE NASİP ETSİN..

baharim gecmis olsun bugün güzel haberlerle dönersin bizlere iyi düsünelim iyi olsun hersey insallah
Canlarrrrrr

masallah kuzuna canim cok tatli allah nazarlardan korusun insallah

canım çok geçmiş olsun. inşallah korktuğun gibi değildir.
güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Baharcım sırf senin için girdim baktım eşinden bir haber varmı diye.. ama tekrar yazmamışsın eşin nasıl oldu varmı güzel bir gelişme ?

canlar ben geldim dün yola çıktık saat 5’teydi randevumuz…
eşim içeri girerken ben giremedim çok heyecanlandım dışarıda dua etmek istedim…
o girdi 25 dk sonra çıktı kalbim nasıl çarpıyor dr ne dedi diye…
dr muayene etmiş elindeki tüm test sonuçlarına bakmış…
“ele gelen bişey yok ama ultrasonda görünüyor 2 cmlik nodül…
karaciğerin büyümesi sorun değil sen o kadar tedavi gördün onların etkisi o büyük bi sorun değil” demiş…
tomografi istemiş onun sonucunda lenf nodülünün tam olarak ne olduğunu anlaşılacakmış…
“kanser hücresi olmayabilir, hastalığın tekrarlamış da olabilir” demiş…
canlar eşim ilk tedavisindeyken sadece kemoterapi almıştı…
her tekrarladığında ciddiyeti arttığı için başka tedavi şekilleri de uygulanıyor…
2. tedavisinde kemoterapi, kök hücre nakli (kendinden alınan) ve radyoterapi görmüştü…
“allah korusun bir daha tekrarlarsa bu defa kök hücreyi kardeşlerinden alınıp nakil yapılır” demişlerdi…
dru “canını sıkma eğer tekrarladıysa bile tedavisi var…
senin tedavinden sonra bile yeni ilaçlar çıktı…
bu hastalık tekrarladıysa bile yine atlatacaksın” demiş…
eğer tedaviye başlanacaksa daha önceden söyledikleri gibi kök hücreyi kardeşlerinden alacaklarmış…
uyumluluk testlerinin daha önce yapılıp yapılmadığını sormuş dr…
önceden kendinden alındığı için gerek duyulmamıştı yapılmamıştı o test…
allah korusun durum o aşamaya gelirse ablası ve erkek kardeşi gelecek kız kardeşi hamile zaten…
tomografi sonucunu çarşambaya kadar almasını ve sabah erkenden hastanede olmasını istemiş…
çarşamba sabahı ege üniversitesinde kan testleri yapılacak sonrasında tüm sonuçlarıyla kurula girecekmiş…
drlar sonuçlara göre tekrarlayıp tekrarlamadığına karar vereceklermiş ona göre gerekirse tedaviye başlanacakmış…
tomografiyi İzmir’de geç bi tarihi randevu verdikleri için orada yaptıramazdık…
muayeneden sonra teyzemlere geçtik herkes bizi bekliyordu zaten…
akşam yola çıktık eve geldi Balıkesir’e gitti şimdi tomografiyi çektirebilmek için…
çarşamba sabah ege üniversitesinde olucaz her şey o gün belli olacak…
çok üzülüyor “tam da yeni işe başlamıştım böyle gidip gelmemi hoş karşılayacaklar mı” diye…
saolsun patronu “senin sağlığın daha önemli hallet işlerini” demiş ama nezamana kadar taviz gösterecekler diyor…
bugün konuşacakmış patronuyla durum bu sizi zora sokmak istemem diye…
onun sağlığı herşeyden önemli iş falan sonraki konu ama o üzüyor işte kendini...
rabbimden gelene boynumuz kıldan ince yapılacak bişey yok…
allah dermansız dert vermesin ne yapalım demek ki sınavımız bitmemiş…
canlar dua edin inş çarşamba günü korkularımız son bulur hayırlısıyla iyi bi haber alıp rahatlarız…
dünden beri içim yangın yeri kimseye de haber veremedim kusura bakmayın konuşacak durumda değildim…
içimi tek rahatlatan dualarınızın bizimle olmasıydı…
inş dualarınızla bu zorluğu da atlatırız Allah yardımcımız olsun…

geç oldu ama rahatsızdım bebişte sarılık geçirdi teyzeleri unutmadık ama 18 günlük oğlum maşallah sübhanallah

Eklentiler

• $2013-05-28 14.23.18.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 43
baharim cok gecmis olsun canim,INSALLAHH kan sonuclari temiz cikar esinin,
gercekten zor bir surec RABBIM sifa versin INSALLAH esineee

kızlarrr bizde bugün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk
7+1 olmuşuzzzz çok şükür..Rabbim hayırlısyla tamamınada erdiririr inş.
darısı bekleyn isteyen arkadaşlarımın başına..:26::26::26::26:

Eki Görüntüle 724228 geç oldu ama rahatsızdım bebişte sarılık geçirdi teyzeleri unutmadık ama 18 günlük oğlum maşallah sübhanallah

maaşallah oğluşuna cnmm.güle güle büyüt..

kızlr hamileyke ayva yiyenin bebeği gamzeli olurmuş denedim oğluşumun çok güzel bi gamzesi var 7 aylıkken yemiştim 1 tane tavsiye ediyim anne adaylarına.. bu arada baharcım çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun keşke elimizden bişey gelse inşallah eşin düzelir sağlığına kavuşur güzel bebişleriniz olur

canlarım nasıl duygulanıyorum okurken anlatamam sizleri muradına ermiş görmek muhteşem bişey..ben ve bebekler iyiyiz çok şukur ben işe basladım bebekleim evde anane ve bakıcıyla çok zor ayrılmak onlardan..

baharım ben sana mesaj attımdı hem telimi hem acık adresimi yaaa çok üzüldümmm şimdi.canımmallah eşine sağlık sıhhat versin.inşallah buda geçidek canım.

Baharcım Allahım yardımcınız olsun yanınızda olsun ve inşallah eşin sağlığına kavuşsun bütün vücudu şifa bulsun..amin.

canım çok geçmiş olsun dualarım sizinle rabbim eşine sağlık sıhhat versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…