- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Allah yar ve yardımcın olsun canım benim
çok inanıyorumki iyi olacak hayırlısıyla eşin
her şerde bi hayır vardır
bu şerdede bir hayır çıkacak emin ol
baharcığım Allah yar ve yardımıcınız olsun canım. Rabbim tez zamanda şifasını versin.
hayırlı haberlerini alalım inşallah.
baharcım,inşallah sonuçlar güzel çıkar,aklımda ve dualarımdasın,Rabbim eşine acil çifalar versin
canlarrrrr buarada size bi arkadaşımızın güzel bi haberini vermek istiyorummmmm
topikleri gezerken yazısını gördüm...
pempetavsan 25 haftalıkve kızı olacakmışşşşşşşş
bize yazmadı haberimiz yoktu ama görür görmez çok mutlu oldummmmmm
rabbim sonuna kadar sürdürür hayırlısıyla kucağına almasını nasip eder inş
topiğe bidaha ekleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum
inş eylül başında kendimideolarak eklerim bu tabloya
darısı kalan arkadaşlarımızın başına inş
Ben ne kadar unutkan oldum yaaaaaaaa
bu haberi çoktan bi topikte bende okumuştum ama sen yazınca aklıma geldi .
hatta sana söyliycektim..
ama nerdeeeee kafa giddi.
Maaşallah 25 hafta olmuşşş..rabbim tamamına erdirsin.
inşallah bitanemmmmm sıra sendeeeeee o tabloda senide hamiş görmekkkk çokk istiyorummmmmm
geç kaldın tatlım sen unutsan ben kendim öğrenirim işte
olsun canım geç veya erken bi hamişimiz daha olmasını öğrenmek çok güzel
aminnnnnnn canım inş kendimide eklerim o tabloyaolarak...
1 senedir bekliyorum ama artık daha da çok istiyorum...
bebişlerim gelirde babalarına hem umut hem şifa olurlar inşşş
canlarrrrr buarada size bi arkadaşımızın güzel bi haberini vermek istiyorummmmm
pembe tavşan da hamile ha ,hayırlı olsun,haber vermemesi üzücü ama,olsun,yeter ki bebişlerine kavuşsunlar hayırlısıyla,canım yüreği güzel arkadaşım,inşallah kendini de büyük bir sevinçle ekleyeceksin tablomuza,dualarımızdasın...canlarrrrr buarada size bi arkadaşımızın güzel bi haberini vermek istiyorummmmm
inşallah test sonuçları güzel çıkar canım,cinsiyet belli değil dimi? biz de iyiyiz,haftaya bebişimizle ilk tatilimize çıkıyoruz inşallah,sonra da memleketteyiz ramazan boyu bakalım,Selammm kızlarrrrr..
Kandiliniz mübarek olsunnnn.Dularımız kabul olsun inş.
Rabbim anne olan arkadaşlarımızın bebeklerini güzelce büyütmeyi ,biz hamile olan arkadaşlarımızda sorunsuz bi hamililek geçirip hayırlısıyla doğum yapmamızı nasip etsin.:26:
Listedeki negatif olan arkadaşlarımızada en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın inş.
çoktandır yazamadım.biz iyiyizz bebeğimlee..çok şükürr.herşey yolunda..
11 gün sonra ikili testimiz varr ..inş sonuçlar iyi çıkar.
sizler nasılsınız bebeklerr nasıllar..büyümüşlerdirrrrrr..
öpüyorummmmm hepiniziiiiii
bir hamişimiz daha olmuş çok sevindimmm
baharcımmm darısı senin başına inşallah dualarımızdasınn her nekadar nete giremesemde sizleri unutmadım sadece zaman yetmio artık gün kısa gelio.eşin içinde dualarımız sürekli sizinle.arkandaki duaları ve destekleri hisset her zaman yanındayız.senin güzel haberlerinide alacağız bu sayfada ben inanıyorummm
pembe tavşan da hamile ha ,hayırlı olsun,haber vermemesi üzücü ama,olsun,yeter ki bebişlerine kavuşsunlar hayırlısıyla,canım yüreği güzel arkadaşım,inşallah kendini de büyük bir sevinçle ekleyeceksin tablomuza,dualarımızdasın...
maşallah kuzucuklara ALLAH nazarlardan korusun..
selam canlar nasılsınızben iyiyim çok şükür yeni geldim okuldan...
eşim bugün izmire gitti druyla görüşmek için...
druyla görüşmüş ablası ve erkek kardeşiyle uyumluluk sağlanamamış...
ablası ve erkek kardeşinin birbiriyle uyumluluğu var ancak eşimle yokmuş...
zaten seçenekler vardı onlardan bahsetmiş dru...
şuanda eşimin o lenf nodülü dışında hastalığa dair hiç bi belirtisi olmadığı için dru kemoterapi başlatmayacakmış...
1 ay bekleyecek sonra tomografi yaptırıp druna gidecekmiş lenf nodülünde bi değişiklik var mı diye bakılacakmış...
sonrasında amerikadan getirilecek ilacı kullanacakmış...
eşim tüp bebek tedavisi olacağımızdan bahsetmiş dr çok memnun olmuş kendi çocuğunun olma durumunu duyduğu için...
ayrıca kız kardeşi doğumdan sonra onunlada uyumluluk testi yapılacakmış...
ilik nakli içinde daha çok şansın var diye dr da sevinmiş eşimde...
eşimin en son patoloji raporunda hastalığını ifade eden "C30" diye bi ibare olması gerekiyormuş ama raporda bu ifade yokmuş...
bu ibarenin geçmesi gerekirmiş bu ilacı getirtebilmek için bakalım elimizden geleni yaparız demiş dru...
işte böyle canlar uyumluluk sağlanamadı kemoterapi görmeyecek sadece getirtebilirsek amerikadan gelecek ilacı kullanacak...
bu süreçte allah nasip ederse bebişimize kavuşabilirsek ilaç tedavisi bitmeden (18 ay kullanılacakmış ilaç) bebişimiz doğmuş olacak
kardeşi doğumunu gerçekleştirince onunlada test yapılacak çok şükür önümüzde bi çok seçenek var...
şimdiden kemoterapi almamasına da sevindim açıkcası...
hastalığının tekrarlayıp tekrarlamadığı belli değilken o ağır tedaviyi görmeyecek en azından...
belki bu süreçte lenf nodülü tamamen yok olacak nakile bile gerek kalmayacak...
dualarım hep eşim için en hayırlısı olması yönündeydi demek ki böylesi hayırlı onun için...
sonunda güzel şeylerin bizi beklediğine inanıyorum...
tedavimize de başlıycaz hayırlısıyla rabbim bebişlerimizi nasip eder hem evlatlarımıza kavuşuruz hem eşime şifa olurlar inş
baharcım su anda ezanlar okunuyor ve senin yazını okuyunca cok duygulandım RABBİM EZANLAR HÜRMETİNE tez vakitte bebişlerinize size kavuştursun eşine sağlık sıhhat diliyorum bugün benim doğum günüm geçen sene bu zamanlar tüp bebeğe başlamıştık ve umudum yoktu ve RABBİM kızımız bana verdi şimdi 3 aylık oldu bile işallah sende seneye bu zamanlar bebişlerinle burda olursun.RABBİMİN kudreti sonsuz 26 yaşımda yanlızdım ve 27 yaşımda canım kızım yanımda 1 senede insanın hayatında çokk seyler değişiyormuş rabbim tez vakitte eşine sağlık sıhhat ve bebişlerinizi nasip etsin..AMİNNN
selam canlar nasılsınızben iyiyim çok şükür yeni geldim okuldan...
eşim bugün izmire gitti druyla görüşmek için...
druyla görüşmüş ablası ve erkek kardeşiyle uyumluluk sağlanamamış...
ablası ve erkek kardeşinin birbiriyle uyumluluğu var ancak eşimle yokmuş...
zaten seçenekler vardı onlardan bahsetmiş dru...
şuanda eşimin o lenf nodülü dışında hastalığa dair hiç bi belirtisi olmadığı için dru kemoterapi başlatmayacakmış...
1 ay bekleyecek sonra tomografi yaptırıp druna gidecekmiş lenf nodülünde bi değişiklik var mı diye bakılacakmış...
sonrasında amerikadan getirilecek ilacı kullanacakmış...
eşim tüp bebek tedavisi olacağımızdan bahsetmiş dr çok memnun olmuş kendi çocuğunun olma durumunu duyduğu için...
ayrıca kız kardeşi doğumdan sonra onunlada uyumluluk testi yapılacakmış...
ilik nakli içinde daha çok şansın var diye dr da sevinmiş eşimde...
eşimin en son patoloji raporunda hastalığını ifade eden "C30" diye bi ibare olması gerekiyormuş ama raporda bu ifade yokmuş...
bu ibarenin geçmesi gerekirmiş bu ilacı getirtebilmek için bakalım elimizden geleni yaparız demiş dru...
işte böyle canlar uyumluluk sağlanamadı kemoterapi görmeyecek sadece getirtebilirsek amerikadan gelecek ilacı kullanacak...
bu süreçte allah nasip ederse bebişimize kavuşabilirsek ilaç tedavisi bitmeden (18 ay kullanılacakmış ilaç) bebişimiz doğmuş olacak
kardeşi doğumunu gerçekleştirince onunlada test yapılacak çok şükür önümüzde bi çok seçenek var...
şimdiden kemoterapi almamasına da sevindim açıkcası...
hastalığının tekrarlayıp tekrarlamadığı belli değilken o ağır tedaviyi görmeyecek en azından...
belki bu süreçte lenf nodülü tamamen yok olacak nakile bile gerek kalmayacak...
dualarım hep eşim için en hayırlısı olması yönündeydi demek ki böylesi hayırlı onun için...
sonunda güzel şeylerin bizi beklediğine inanıyorum...
tedavimize de başlıycaz hayırlısıyla rabbim bebişlerimizi nasip eder hem evlatlarımıza kavuşuruz hem eşime şifa olurlar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?