- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
ALLAH bagıslsın hayılrısı bır gebelık gecır ınsll canım benımm lutlu mesut huzurlu yuvalarınız olsun ınslll darısı tum beklyenlere ınsll
merhaba arkadaslar masallah tum bebeklerımıze:) falazsk cok sevındım canım gozun aydın...baharım esının ıs bulmasına sevındım allah gonlunuze gore versın herseyı...canlar 18 mayıs cumartesı saat 14 de mevlutumuz var .balıkesırde olması sebebı ıle basta bahar olmak uzere hepınız davetlımızsınız.basımızın ustunde yerınız var:)Eki Görüntüle 708782 Eki Görüntüle 708783
öncelikle deyerin cok güzel... bundan sonra tüm detaylari istiyoruz senin ona göre:))sağolunnnnnnnn annişlerimmmmm.
ben bile inanamıyorummmmmmmmm halaaaaaaaaaaa ...
oyacımmmmmmmm bebeişin nasıl nasıl geçiyo günlerrrrrrrr
ayşegüllllllll cnm seninde bebiş büyüyooooooo rabbim hayırlısyla tamamına erdirsin ...
Rabbim bizleride o aşamalara getirsin inşallah ..ayağımı sürüdüm diğer kızlarda gelir inş.....
canim kuzunun boyu kilosu cok güzel bu demeki iyi emiyor masallah bende 3 saate bir veriyorum bazen 2 saate oluyo bazen daha az gaz sancisi bizdede var bende cay veriyorum ilac verdim isal oldu fazla vermiyorum ondan.. uyku düzenimiz cok bozuk bende uyku nedir unutum nasil bi düzene koyarim bilemiyorum bir fikrin varsa senin alabilirim.kızlar bizim bebiş çarşamba günü 2 ayını doldurdu 5,5 kg olmuşuz boy 57,5 gelişimi iyi çok şükür,gece uykumuz iyi ama bazı günler akşama doğru gece 10-12 ye kadar ağlama krizlerimiz oluyor dr. kolik dedi tedavi yok,gaz sancılarımız devam ediyor damlalar fayda etmedi,arada rezene veriyorum,yüzündeki sarılık tam geçmedi dr süt sarılığı 3,5 aya geçer en geç dedi.geceleri hırıltımız vardı dr reflüye bağladı yatağının baş kısmını 45 derece yükselttik,olik tutmadığı zamanlar süper,sabah 10-11 e kadar öğleden sonra 3 ten geceye kadar uyuyor ama kolikli günler babası da ben de artık pes ediyoruz,benimki çok az emiyor,5-10 dakika arası dr. kuvvetli çekiyordur doyuyordur dedi,ben de 2 saati geçirmiyorum uyusa da uyandırıyoru,geceleri 3-4 saati buluyor ama.çok güzel günler,uyuduğu zaman onu özlüyorum,o benim aşkım,rabbim herkese versin inşallah,bu arada 22 mayısta verem ve rota virüs aşımız var.Allah yardımcımız olsun ağlamasına dayanamıyorum,hepinizi öpüyorum,
hilbur hderya,atumn,aumut nerelerdesiniz???????????????????????????????????????????????????????
sağoll cnm inşallah
sende hayırlısyla evladını kucağına alırsın inş.:26::26::26::26::26:
Kızlarrrmmmmmmmmmrrrrrr 13. gün değerim 747
merhaba arkadaslar masallah tum bebeklerımıze:) falazsk cok sevındım canım gozun aydın...baharım esının ıs bulmasına sevındım allah gonlunuze gore versın herseyı...canlar 18 mayıs cumartesı saat 14 de mevlutumuz var .balıkesırde olması sebebı ıle basta bahar olmak uzere hepınız davetlımızsınız.basımızın ustunde yerınız var:)Eki Görüntüle 708782 Eki Görüntüle 708783
maaşallah kuzuma ben sana demıstım tatlım senınkıler ıkız ınsallah.en kısa zamanda senı arıycam bebısı ve senı opuyorum bıtanem ALLAHA emanet olun
çok sukur rabbime flzaskımın güzel haberiyle topıgımız tekrar eskısıne dondu.ınsallah sırada baharım ve sonrada ben varım tablomuz dolana kadar durmak yok kızlar hepınızı sevıyorum opuldunuz
Kızlarrrmmmmmmmmmrrrrrr 13. gün değerim 747
sevgili arkadaşım seninle mayıs haziran topiğinde yazışmıştık ve pozitif sonucunu duyunca çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş rabbim sağlıklı sıhatlı güzel bir hamilelik geçirip meleklerini kucağına almanı nasip eylesin inş
flzask canım demek hamilesin çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm tebrikler canım..ayyyy cnm beni hatırlamışsınnnnnn ..
topiğe yazmadım kimse hatırlamaz diyeeeeee
sağoll cnmmmm benimmmmmm ..Allah razı olsunnnnn...
Rabbim evladını sağsağlim kuğaına almayı nasip etsin..:26::26:
kızlar doğum yaptım..minnak bi kızım bar.emzirmekle uğraşıyoruzz.. vücudumda alerji oldu kızarıklık..napcam bilmiyorumm..Herkese Allah sağlık kolaylık versin..kendinize iyi bakın...
kızlar doğum yaptım..minnak bi kızım bar.emzirmekle uğraşıyoruzz.. vücudumda alerji oldu kızarıklık..napcam bilmiyorumm..Herkese Allah sağlık kolaylık versin..kendinize iyi bakın...
neredeyse 1 yıl olmuş geçen yıl teemmuzda tedaviye bşlamış ve negatifimi almıştım
o günden bu güne değişen hiç birşey yok laparoskopi oldum onun dışında...
temmuzda tekrar tedaviye başlıyorum kızlar nasipse bu kez memorialde..
umarım bu kez nasip eder Allahım..
flzask canım demek hamilesin çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm tebrikler canım..
Rabbim bağışlasın sağlıkla kucağına alasın bebişini inşallah canım..
bize de nasip olsun inşallah.
seda canım tebrik ederim bebişin geldi demek..
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım..
beraber başlamıştık tedaviye benim ellerim bomboş hala
Allahım bu kez bizlere de nasip etsin inşallah..
neredeyse 1 yıl olmuş geçen yıl teemmuzda tedaviye bşlamış ve negatifimi almıştım
flzask canım demek hamilesin çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm tebrikler canım..
Rabbim bağışlasın sağlıkla kucağına alasın bebişini inşallah canım..
bize de nasip olsun inşallah.
seda canım tebrik ederim bebişin geldi demek..
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım..
ayyyy cnm beni hatırlamışsınnnnnn ..
topiğe yazmadım kimse hatırlamaz diyeeeeee
sağoll cnmmmm benimmmmmm ..Allah razı olsunnnnn...
Rabbim evladını sağsağlim kuğaına almayı nasip etsin..:26::26:
maşallah kuzularaaaaaaaaaaa
çok tatlı olmuş bunlar hilburummmmmm
allah izin verirse ben cumartesi bu kuzuları yemeye geliyorummmmmmmmm
bu arada çok saol canım inş bizim içinde bundan sonra herşey yolunda gider hayırlısıyla başlarız tedavimize
benım güzeller guzelı arkadaşım napıyomus?
canım benım napıyosun nasılsın?tedavıne başlıyormuşsun hayırlısı 0lsun bıtanem moral bozmak yok ALLAHIN ıznıyle tablomuz dolana kadar sabırla beklıycez rabbım bızede bu duyguyu yasatacak ınsallah.bende kısmetse yaz sonu gb tedaviye baslıycam rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın opuldun
hayırlı uğurlu olsun canım gözünaydın,kızlar doğum yaptım..minnak bi kızım bar.emzirmekle uğraşıyoruzz.. vücudumda alerji oldu kızarıklık..napcam bilmiyorumm..Herkese Allah sağlık kolaylık versin..kendinize iyi bakın...
canım tedavin hayırlı olsun,memorial doğru tercih,lütfen pozitif ol,bu kez alırsın kucağına inşallah yavrununeredeyse 1 yıl olmuş geçen yıl teemmuzda tedaviye bşlamış ve negatifimi almıştım
canım dualarımız sizlerlecanım benım napıyosun nasılsın?tedavıne başlıyormuşsun hayırlısı 0lsun bıtanem moral bozmak yok ALLAHIN ıznıyle tablomuz dolana kadar sabırla beklıycez rabbım bızede bu duyguyu yasatacak ınsallah.bende kısmetse yaz sonu gb tedaviye baslıycam rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın opuldun
teşekkürler canım tüm bebeklerimiz iyi olsun inşallah,sarılığınız geçmiş ne güzel,bizim yüzümüzde var hala,bizimki de son zamanlarda gündüzleri ve akşam sadece kucakta ve ayakta sallanırken uyuyor,yatağına koyunca 5 dakika içinde uyanıyor,inan ben de hiçbir iş yapamıyorum,bazen eşim uğruyor da yemek yiyor,banyo yapıyorum,ev işi falan mümkün değil,46 kg ya düştüm doğuma girerken 61 dim.daha da zayıflamaktan korkuyorum sütüm için.44 le hamile kalmıştım.canım gece uykusu için en geç 11 de odamıza gidiyoruz,ayağımda sallıyorum işiği kapatıp,gece lambasını açıp,sonra dalıyor,gündüz pek uyumadığı için yoruluyor heralde,tavsiyem,hep aynı şekilde çok az ışıkta uyutmaya çalış,ben de salıncak almayı düşünüyorum,belki onda uyur gündüzleri,uyanıkken de uslu durmuyor ki sürekli ağlıyor kucak istiyor,Allah yardımcımız olsun.canim kuzunun boyu kilosu cok güzel bu demeki iyi emiyor masallah bende 3 saate bir veriyorum bazen 2 saate oluyo bazen daha az gaz sancisi bizdede var bende cay veriyorum ilac verdim isal oldu fazla vermiyorum ondan.. uyku düzenimiz cok bozuk bende uyku nedir unutum nasil bi düzene koyarim bilemiyorum bir fikrin varsa senin alabilirim.
ama sariligimiz bitti cok sükür...
bu arada diyer anneslerimizdende haberler bekliyoruz...
amin canım,inşallah senin de bebek hikayelerini okuruz burdangeldimmmmmmm canımmmmmm bundan sonra buradayım inşşşşşş
evet canım sonunda bi güzel haber verebildim size...
inşşşşş hamiş haberimi vermekte nasip olur
sizede kolay gelsin canım...
demek bebişin kolik allah yardımcınız olsun...
maşallah çokda güzel büyüyor kuzun
inş tüm sıkıntıları atlatırsınız bian evvel
maşallah canım ikiz mi neKızlarrrmmmmmmmmmrrrrrr 13. gün değerim 747
canım Allah kabul etsin,yavruların da çok tatlı olmuşlar maşallah kuzularamerhaba arkadaslar masallah tum bebeklerımıze:) falazsk cok sevındım canım gozun aydın...baharım esının ıs bulmasına sevındım allah gonlunuze gore versın herseyı...canlar 18 mayıs cumartesı saat 14 de mevlutumuz var .balıkesırde olması sebebı ıle basta bahar olmak uzere hepınız davetlımızsınız.basımızın ustunde yerınız var:)Eki Görüntüle 708782 Eki Görüntüle 708783
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?