Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ALLAH bagıslsın hayılrısı bır gebelık gecır ınsll canım benımm lutlu mesut huzurlu yuvalarınız olsun ınslll darısı tum beklyenlere ınsll

sağoll cnm inşallah
sende hayırlısyla evladını kucağına alırsın inş.:26::26::26::26::26:

maşallah kuzularaaaaaaaaaaa
çok tatlı olmuş bunlar hilburummmmmm
allah izin verirse ben cumartesi bu kuzuları yemeye geliyorummmmmmmmm
bu arada çok saol canım inş bizim içinde bundan sonra herşey yolunda gider hayırlısıyla başlarız tedavimize

öncelikle deyerin cok güzel... bundan sonra tüm detaylari istiyoruz senin ona göre:))
canim benim kuzu durmuyo malum gaz kucaktanda inmiyo alisti islerimin hic birini haledemiyorum yani anliyacagin bizimki fanaaaaaa.ama yinede coooook tatliiiii sizinkileride daha görüces teyzesiiii
canim kuzunun boyu kilosu cok güzel bu demeki iyi emiyor masallah bende 3 saate bir veriyorum bazen 2 saate oluyo bazen daha az gaz sancisi bizdede var bende cay veriyorum ilac verdim isal oldu fazla vermiyorum ondan.. uyku düzenimiz cok bozuk bende uyku nedir unutum nasil bi düzene koyarim bilemiyorum bir fikrin varsa senin alabilirim.
ama sariligimiz bitti cok sükür...

bu arada diyer anneslerimizdende haberler bekliyoruz...

canım maşallah kuzucuklar buyumusler tatlım mevlıtte okutuyosun keşke gelebilsem ama yuregım sızınle olacak sımdıden ALLAH kabul etsın kocaman opuyorum

çok sukur rabbime flzaskımın güzel haberiyle topıgımız tekrar eskısıne dondu.ınsallah sırada baharım ve sonrada ben varım tablomuz dolana kadar durmak yok kızlar hepınızı sevıyorum opuldunuz

maaşallah kuzuma ben sana demıstım tatlım senınkıler ıkız ınsallah.en kısa zamanda senı arıycam bebısı ve senı opuyorum bıtanem ALLAHA emanet olun

çok sukur rabbime flzaskımın güzel haberiyle topıgımız tekrar eskısıne dondu.ınsallah sırada baharım ve sonrada ben varım tablomuz dolana kadar durmak yok kızlar hepınızı sevıyorum opuldunuz

sağolllll bitanemmmmmm..
hayırlısı artıkkkkk..bakalımm 20 mayısta göreceğiz tekmi ikizmiiiiiiii
tmm cnm konuşuruzzzzzz...
inşallah bu yazzzzzzz o listede sizlerinde isminizin karşına hamileeeeeeeee yazıcakkkkkkkkkk

Kızlarrrmmmmmmmmmrrrrrr 13. gün değerim 747

sevgili arkadaşım seninle mayıs haziran topiğinde yazışmıştık ve pozitif sonucunu duyunca çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş rabbim sağlıklı sıhatlı güzel bir hamilelik geçirip meleklerini kucağına almanı nasip eylesin inş

ayyyy cnm beni hatırlamışsınnnnnn ..
topiğe yazmadım kimse hatırlamaz diyeeeeee
sağoll cnmmmm benimmmmmm ..Allah razı olsunnnnn...
Rabbim evladını sağsağlim kuğaına almayı nasip etsin..:26::26:

kızlar doğum yaptım..minnak bi kızım bar.emzirmekle uğraşıyoruzz.. vücudumda alerji oldu kızarıklık..napcam bilmiyorumm..Herkese Allah sağlık kolaylık versin..kendinize iyi bakın...

neredeyse 1 yıl olmuş geçen yıl teemmuzda tedaviye bşlamış ve negatifimi almıştım
o günden bu güne değişen hiç birşey yok laparoskopi oldum onun dışında...
temmuzda tekrar tedaviye başlıyorum kızlar nasipse bu kez memorialde..
umarım bu kez nasip eder Allahım..
flzask canım demek hamilesin çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm tebrikler canım..
Rabbim bağışlasın sağlıkla kucağına alasın bebişini inşallah canım..
bize de nasip olsun inşallah.

kızlar doğum yaptım..minnak bi kızım bar.emzirmekle uğraşıyoruzz.. vücudumda alerji oldu kızarıklık..napcam bilmiyorumm..Herkese Allah sağlık kolaylık versin..kendinize iyi bakın...

seda canım tebrik ederim bebişin geldi demek..
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım..

beraber başlamıştık tedaviye benim ellerim bomboş hala
Allahım bu kez bizlere de nasip etsin inşallah..

canım hayırlı olsun doğdu demek kızın..
Allah analı babalı büyütsün..inşallah rahatsızlığında geçer cnm..
güle güle büyüt bebeğini..

sağoll canımmm ..senide görmüyodum burda çoktandır memorial sayfasında arada takip ediyodumm..
inşallah sende yeni tedavinde bebişine kavuşursunnnnn:26::26:

gözün aydın bıtanem rabbım sağlıcakla büyütmek nasıp etsın.ALLAHA emanet olun opuldun

canım benım napıyosun nasılsın?tedavıne başlıyormuşsun hayırlısı 0lsun bıtanem moral bozmak yok ALLAHIN ıznıyle tablomuz dolana kadar sabırla beklıycez rabbım bızede bu duyguyu yasatacak ınsallah.bende kısmetse yaz sonu gb tedaviye baslıycam rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın opuldun

benım güzeller guzelı arkadaşım napıyomus?

baharım canım arkadsım napıyosun nasılsın?

iyiyim kardelenim cnaım ne olsun 5-6 ay yeni merkez araştırdım kk bana çok yardımcı oldu karar vermemde...
uzun uzun araştırdım sonunda memoriale karar verdim 1 kez ön görüşmeye gittik rahim filmim beğenilmedi laparoskopi dendi..
bu martta lap.oldum problem görülmedi.
şimdi temmuz için gün sayıyorum bakalım inş.bu kez nasip eder Rabbim.

ağustos-eylül gibi başlayacaksın ozaman sende canım.inş.arka arkaya hamile kalırız..

hayırlı uğurlu olsun canım gözünaydın,alerji olman ilginç,ihmal etme dr a sor mutlka,bebişe de geçmesin sütten falan,güle güle büyüt bebeğini
canım tedavin hayırlı olsun,memorial doğru tercih,lütfen pozitif ol,bu kez alırsın kucağına inşallah yavrunu
canım dualarımız sizlerle
teşekkürler canım tüm bebeklerimiz iyi olsun inşallah,sarılığınız geçmiş ne güzel,bizim yüzümüzde var hala,bizimki de son zamanlarda gündüzleri ve akşam sadece kucakta ve ayakta sallanırken uyuyor,yatağına koyunca 5 dakika içinde uyanıyor,inan ben de hiçbir iş yapamıyorum,bazen eşim uğruyor da yemek yiyor,banyo yapıyorum,ev işi falan mümkün değil,46 kg ya düştüm doğuma girerken 61 dim.daha da zayıflamaktan korkuyorum sütüm için.44 le hamile kalmıştım.canım gece uykusu için en geç 11 de odamıza gidiyoruz,ayağımda sallıyorum işiği kapatıp,gece lambasını açıp,sonra dalıyor,gündüz pek uyumadığı için yoruluyor heralde,tavsiyem,hep aynı şekilde çok az ışıkta uyutmaya çalış,ben de salıncak almayı düşünüyorum,belki onda uyur gündüzleri,uyanıkken de uslu durmuyor ki sürekli ağlıyor kucak istiyor,Allah yardımcımız olsun.
amin canım,inşallah senin de bebek hikayelerini okuruz burdan
Kızlarrrmmmmmmmmmrrrrrr 13. gün değerim 747
maşallah canım ikiz mi ne
canım Allah kabul etsin,yavruların da çok tatlı olmuşlar maşallah kuzulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…