baharım bu ne güzel haber oleyyyyyy
ne mutlu sana Rabbim mükafatını veriyor. sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır. Allahım ne büyüksün sen.
çook mutlu oldum canım kardeşim. o kadar iyi niyetlisin ki meslektaşım.
ben geçen günlerde düşünüyordum seni. acaba bebeği doğal yoldan gelir mi diye. içime doğmuş demek ki
seni çok seviyoruz. yeğenimize iyi bak.
canım benim
çok çok uzun zamandır bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum
aklıma gelince nedense gözümden yaş süzülüyor
anlatamıycam belki ama çok sevindim canım
sağllıkla kucağına alman için dua edicem her gün
flzask ta sende anne bablı büyütün inşallah
hhhhhhhhhhhhhhhhhhh kımseler tutmasın benı hem aglıycam hem gulecemmmmmmmmmmmmm bugun bızım gunumuzzzzz çalsın sazlar kıymetlımız gelıyomusssssssss cokkkkk sukur rabbime baharım bıtanem sevıncımı kelımelrle tarıf etmek ımkansız yıgenıme ıyı bak haaaa musaaıt zamanda arıycam senı.senı cokkkkk sevıyorum opuyorummmm ama once yıgenımıı kıskanma hadı senıde optum
baharcım tebrikleeerr..ben doğal yoldan geleceğine inanmıştım hep..bekliyordum bu haberi.. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin... Allah eşine de şifa versin. Atlatacaksınız onu da..
Baharrrrim canim benim nasil sevindim okudugumda cok sükür Allahima
hemde dogal yoldan canim senin yazdiklarini okinca herzaman allahim su kizinda yüzünü güldür hayirlisiyla derdim rabbim sesimizi duydu darisi insallah bekleyen üm kizlara insallah:119::119::119::119::119:
gününn hatta ayın en güzel haberi diye buna denir.....................
Bahar bahar baharrrrrrrrrr diğer topikte yazdım buradanda yazayım canım çok sevindim gerçekten çok mutlu oldum . Allah tamamına erdirsin gönlüne göre versin inşl . Kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnn öperim sizi
Canlarım merhaba çok uzun bir aradan sonra Bu sabahtan beri okuyorum ne kadar sevindirici haberler aldım nasıl mutluyum anlatamam bende sizlerle
sevindirici bir haber yazayım artık
HAMİLEYİMMM
Canlarım merhaba çok uzun bir aradan sonra Bu sabahtan beri okuyorum ne kadar sevindirici haberler aldım nasıl mutluyum anlatamam bende sizlerle
sevindirici bir haber yazayım artık
HAMİLEYİMMM
canımmmmmmmmmm tebrikkkkkk ederimmmmmmmm
nasıl güzel bi haber verdinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı olsun.Rabbim tamamına erdirsin.
canımmmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnn
şükürler olsun bi kişi daha kurtulduuuuuuuuu
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanemmmmmm
hemen tabloya eklemem lazım aynı hastanede mi tedavi gördün
66 kişiden kaldı 25 kişi darısı kalan arkadaşlarımızın başına inşşşşşşşşşşşşş
Amerikan hastanesi 21.04.2013 son adet tarihim
KUZU bir müjde daha vereyim tek yumurta tranfer edildi
AMA benim İKİZLERİM olucak
Amerikan hastanesi 21.04.2013 son adet tarihim
KUZU bir müjde daha vereyim tek yumurta tranfer edildi
AMA benim İKİZLERİM olucak
bahar85 hil_bur dan haberini duydum cok sevindim Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin Rabbim çok büyük demekti vakit saat geldi gözün aydıncanlar biliyorsunuz adet olmayı bekliyordum histeroskopi için gelecek ayda 2. tüp bebek tedavimize başlayacaktım…
adetim geçen ay 67. gün adet söktürücü kullanarak geldiği için bu ayda gecikir diye düşünüyordum…
tedavim eylüle kalmasın okul zamanı sorun oluyor diye geçen pazartesi drum ulun hocayı aradım…
en son 1 haziranda adet olmuştum o gün 24. günümdü…
adet söktürücü kullanabilir miyim diye sordum drumda 6 gün bekle 30. günde de gelmezse o gün başlarsın tarlusala dedi…
bende dru dinlemedim nasıl olsa gene geç gelicek diye ertesi gün başladım ilaca iyice geç kalmayayım tedavi için diye…
ilacım bitti her zaman ilaç bittikten 4 gün sonra adet olurdum bu defa olmadım…
dün 5. günümdü hala tık yok nette araştırınca adet söktürücü kullanıp adet olmayanların biçoğunun hamiş olduğunu öğrendiğini okudum…
bende eşime akşam bi idrar testi aldırdım öylesine hiç ihtimal vermiyorum ama
sabah yaptım ve 2. çizgi çok belirgin çıktı
hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
değerimmmmmmmmmm 1696
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeee bu günleri görmek nasip oldu hem de doğal yoldannnnnnnn
benim gibi adet söktürücü kullanıp sonradan hamile olduğunu öğrenen çok var forumda okudum hepsini...
çok şükür bi zararı olmuyormuş bebişe drları öyle söylemiş doğum yapanlarda aynısını söylüyor…
inş benim meleğimde iyidirrrrrrr
inanamıyorum yaaaaa ben hamileyimmmmmmmmm
rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş
bahar85 hil_bur dan haberini duydum cok sevindim Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin Rabbim çok büyük demekti vakit saat geldi gözün aydın
21 nisanda adetin ilk günü dedik Ya KISMET diyerek çıktık yola yumurta 02 mayısta yumurta toplama işlemi oldu 10 yumurta 8 yumurta dölendi dediler 5 şinci güne gidelim dediler 07 mayıs günü transfer olucak dediler 4 yumurta gelebilmiş transfer gününe önümüze yumurtamızın fotosunu koydular tek embriyo transfer edilecek dediler bitane bebişimizi aldık evimize geldik
transfer tarihinden sonra meraklı bekleşiyiş başladı bu arada kanama başladı gitti kaldı derken çok erken bir tarihte kanama olduğu için burdaki doktora gittim küçücük kesemizi gördük ve doktor arkasında başka bir kese daha var dedi amerikan hastanesine ilk gittik vajinal ultrasonla baktı ayrı ayrı iki kesemiz var haftaya bebeklerin kalp atışlarını görmem lazım dedi tabi o haftada kırmızı kanama devam cumartesi gittik yine vajinal ultrasonla eşimle ben yüreğimiz azımızda ekrana kilitlenmiş gözlerle bu bir bebeğin kalp atışı dedi bu da diyerinin bülentbey hayırlı olsun dedi çıktı kızlar benim altım çıplak eşim bana bir sarıldı başladık ağlamaya bebeklerimizin artık bir kalbi varbir hafta hiç kanamam olmadı ve ertesi hafta salı günü kırmızı kanamayla uyandım gene hastanede kaldık bir akşam bebişlerimi ultrasonda gördüm kalpleri atıyodu rahatladım 10 gün boyunca kalkmadan yattım hep
Ama çok ilginç bir ayrıntımız var bizim minnoşlar ikiz bebeklerde bazı testleri yapamıyolarmış biz sadece ayrıntılı ultrasona gircekmişizayrıntılı ultrasonda asıl çıkıcak ayrı yumurta ikizleri gibi duruyolar birine kendim kalmış olabilirmiyim
canım tek embriyo transfer edildiyse bebişlerinin tek kese içinde tek yumurta ikizi olması lazım...
2 ayrı kese varsa çift yumurta ikizidir onlar
nasıl oluyor bu drun bişey demiyor mu
allah razı olsun canım çok saol
öyle bi anda geldi ki meleğim umut oldu bana da babasına da
dr eşime ilik nakli olman gerekiyor çocuğunuz var mı dediğinde içimiz erimişti...
rabbim o haberi aldıktan bikaç gün sonra nasip etmiş mucizemizi bize şükürler olsun
inş sonuna kadar hayırlısıyla gider sağlıcakla kavuşuruz bebişimize...
rabbim dileyen herkese nasip etsin bu mutluluğu
özne_hayatcım kesin tek embriyo mu transfer ettiler emin misin? oyleyse Rabbim lütfetmiş cok güzel ya ama ozaman biri buyuk biri kucuk oluyor demi aralarında 1 ay mı fark olacak anlamadım ben böyle mucizeleri duyunca insanın ici umut doluyor heyecanlanıyor cok güzel ya21 nisanda adetin ilk günü dedik Ya KISMET diyerek çıktık yola yumurta 02 mayısta yumurta toplama işlemi oldu 10 yumurta 8 yumurta dölendi dediler 5 şinci güne gidelim dediler 07 mayıs günü transfer olucak dediler 4 yumurta gelebilmiş transfer gününe önümüze yumurtamızın fotosunu koydular tek embriyo transfer edilecek dediler bitane bebişimizi aldık evimize geldik
transfer tarihinden sonra meraklı bekleşiyiş başladı bu arada kanama başladı gitti kaldı derken çok erken bir tarihte kanama olduğu için burdaki doktora gittim küçücük kesemizi gördük ve doktor arkasında başka bir kese daha var dedi amerikan hastanesine ilk gittik vajinal ultrasonla baktı ayrı ayrı iki kesemiz var haftaya bebeklerin kalp atışlarını görmem lazım dedi tabi o haftada kırmızı kanama devam cumartesi gittik yine vajinal ultrasonla eşimle ben yüreğimiz azımızda ekrana kilitlenmiş gözlerle bu bir bebeğin kalp atışı dedi bu da diyerinin bülentbey hayırlı olsun dedi çıktı kızlar benim altım çıplak eşim bana bir sarıldı başladık ağlamaya bebeklerimizin artık bir kalbi varbir hafta hiç kanamam olmadı ve ertesi hafta salı günü kırmızı kanamayla uyandım gene hastanede kaldık bir akşam bebişlerimi ultrasonda gördüm kalpleri atıyodu rahatladım 10 gün boyunca kalkmadan yattım hep
Ama çok ilginç bir ayrıntımız var bizim minnoşlar ikiz bebeklerde bazı testleri yapamıyolarmış biz sadece ayrıntılı ultrasona gircekmişizayrıntılı ultrasonda asıl çıkıcak ayrı yumurta ikizleri gibi duruyolar birine kendim kalmış olabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?