selam arkadaşlarrrr bi süredir foruma girememiştim topiğimiz nekadar sessiz kalmış böyle :26:
bizde durumlar iyi çok şükür
11+0 dayım hiç bulantı ve kusma olmadı...
iştahsızlık ve halsizlik devam ediyor onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür...
hiç kilo almadım daha 12. haftadan sonra ne olacak bakalım
haftaya cuma kontrolümüz var 2 li testimiz yapılacak inş temiz çıkar...
11+6 olucaz inş bebişim süpriz yaparda gösterir kendini
buarada balıksir ilçede görev yapıyordum ben...
merkeze tayinim çıktı il içi atamalarda
evimizi tuttuk 1-2 hafta içinde taşınıcaz hayırlısıyla
bizde son durumlar böyle hepiniz kocamannnnnnnn öpüyoruzzzzzzz
huuuuu kizlar nerelerdesiniz bakem?
özledim valla bebisler ne alemde
Buarada herkezin gecmis bayramini kutluyorum
selam arkadaşlarrrr bi süredir foruma girememiştim topiğimiz nekadar sessiz kalmış böyle :26:
ruvos gelmis nerelerdeydin valla seni topikte görmince özler oldum ahh bide ahu gelebilseyditeşekkürler caanım biraz geç oldu ama
bebişler büyümeye devam ediyor. benim ki artık yaramazlıklara başladı.
4. ay aşımızı olduk 4 gün önce. biraz huysuzluk yaptık.
asil nasıl büyümüştür yavrucukteyzesi onu yesin
Merhaba arkadaslar nasilsiniz temmuzdan beri yazamadim kusura bakmayin memleket bayram derken internette de sorun var cepten yaziyorum ne guzel gelismeler olmus BAHAR AYSUNAY VE OZNEHAYAT o kadar mutlu oldum ki hayirli ugurlu olsun rabbim tamamina erdirsin insallah,baharim yanlis okumadiysam seninki kendiliginden olmus ne buyuk bir mucize bu,rabbim evladina kavustursun esine de sifa versin tayinin de hayirli olsun tasinirken kendine dikkat et.
biz de iyiyiz cok sukur elif hanim buyuyor tek sorunumuz emmeyi iyice azaltti sadece uykuda aliyor gunlerim uyutup emzirmekle gecti dr kilosu iyi oldugu icin ek gida onermedi ama ben basladim yavas yavas verince istahla yiyor emmesi az oldugu icin dayanamiyorum yogurt meyve suyu kahvaltida peynir yumurta sarisi pekmez kasik mamasi.simdilik bunlar biberon ve emzik de almiyor malesef dusunun halimi.yinede cok sukur rabbim beterinden korusun,hepinizi opuyorum bebislerinizi saglikla buyutun
Selammmm kızlarrrrrr bende uzun zamandır yazamadım buraya İstanbul dışındaydım biraz tatil yaptık..
tatilden önceki kontrolde bebişimizin cinsiyetinide öğrendik.
kızımmmm olucak inşallahhhhhh teyzeleriiii
çok şükür herşey yolunda şimdiye kadar bugün 19+4 olduk.
16 eylülde detaylı ultrasona giricem ,inşallah onuda atlatırım güzelce:26:
sizler nasılsınızzzz hu huu ses verinnnnnnnbenim tatlı yiğenlerimm nasıllarrrrr
Uzun zamandır takip ediyorum bu başlığı. Bebek sahibi olan arkadaşları gördükçe umudum artıyor. Allah'ım isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin. Benim 3. Denememde şu an 14. Gündeyim:Beta hcg
11.gün:34
13.gün:25
14.gün:31
Doktorumuz önce 18. Güne kadar devam edin ilaçlara dedi, sonra bu tarihte bu değerler çok düşük ilaçları kesin dedi. O da şaşkın biraz sanırım. Benim gibi hikayesi olan duydunuzmu hiç canlar? Çok tedirginim inşallah dış gebelik vb. olmaz. Yanıtlar için şimdiden Teşekkürler.
ahunissa nerelerdesin sen öyle gec ugruyosun buralara...fazla özletme öyle kendiniRuvoşcum ve oyacım benim bebeğimde 2. ay aşısında ateşlendi ve ağrısı oldu. Bütün gün ve gece ağlamıştı. 4. ay aşısı 2. ay olduğu aşıların 2. si idi. Tecrübeli olduğum için bu defa eve gelir gelmez fitil verdim. Ne ateş ne ağrı ne huysuzluk oldu çok şükür.
Benim oğlumuşda kendi etrafında dönüyor, yere yorgan serdim onun üzerinde istediği gibi debelenip duruyo. Eğer yanında biri varsa ve onunla ilgilenmiyorsa o kişiye sürekli bağırıyor ve şımarıklıklar yapıyor. Geçen gün onu yere bıraktım etrafına barikatları kurdum ve içeriye gittim 5 dakika sonra geri geldiğimde çocuğu yorganın üzerinde göremedim ve kalbim yerinden fırladı bi baktım ki koltuğun altına girmiş yaramaz evlat. Nasıl girdin sen oraya diye bi söylendim beni ve söylendiğimi görünce bi heyecan yaptı balık gibi kıpır kıpır oldu.Allahım esirgesin cümlemizinkini.
Birde oğlum artık insan seçiyor yabancılardan çekiniyor öyle bakıyor ve surat asıyor ama beni ve babasını gördüğü zaman sanki horon tepiyor
Kızlar bu arada sürekli bi şeyler sormak için buraya girmek istiyorum ama fırsat bulamıyorum mesela geçen ay sling alacaktım bebeği taşımak için size soracaktım soramadım ama aldım iyi almışım yarım saatten fazla yolda yürüyorum ne kollarım sırtım omzum ağrıyor nede bebeğim rahatsız oluyor öyle kullanışlı bi şey ki hepinize tavsiye ediyorum. Kangurudan daha kullanışlı ve ucuz.
sende hos geldin elif hanim kac aylik oldu canim bizimki 5 aylik oldu. denizfeneri bak ne güzel hala emziriyorsun onu yapmayanlarda var önemli olan ilk 6 ay sonra vermesende olur cok sükür onuda atlaticas biz neler atlatmadikkiMerhaba arkadaslar nasilsiniz temmuzdan beri yazamadim kusura bakmayin memleket bayram derken internette de sorun var cepten yaziyorum ne guzel gelismeler olmus BAHAR AYSUNAY VE OZNEHAYAT o kadar mutlu oldum ki hayirli ugurlu olsun rabbim tamamina erdirsin insallah,baharim yanlis okumadiysam seninki kendiliginden olmus ne buyuk bir mucize bu,rabbim evladina kavustursun esine de sifa versin tayinin de hayirli olsun tasinirken kendine dikkat et.
biz de iyiyiz cok sukur elif hanim buyuyor tek sorunumuz emmeyi iyice azaltti sadece uykuda aliyor gunlerim uyutup emzirmekle gecti dr kilosu iyi oldugu icin ek gida onermedi ama ben basladim yavas yavas verince istahla yiyor emmesi az oldugu icin dayanamiyorum yogurt meyve suyu kahvaltida peynir yumurta sarisi pekmez kasik mamasi.simdilik bunlar biberon ve emzik de almiyor malesef dusunun halimi.yinede cok sukur rabbim beterinden korusun,hepinizi opuyorum bebislerinizi saglikla buyutun
oyy masallah demek bir prensesimiz daha olucakSelammmm kızlarrrrrr bende uzun zamandır yazamadım buraya İstanbul dışındaydım biraz tatil yaptık..
tatilden önceki kontrolde bebişimizin cinsiyetinide öğrendik.
kızımmmm olucak inşallahhhhhh teyzeleriiii
çok şükür herşey yolunda şimdiye kadar bugün 19+4 olduk.
16 eylülde detaylı ultrasona giricem ,inşallah onuda atlatırım güzelce:26:
sizler nasılsınızzzz hu huu ses verinnnnnnnbenim tatlı yiğenlerimm nasıllarrrrr
sanirim kan sulandirici kulaniyorsun onu bir cogumuz kulandik canim aralarinda kan pihtilasmasi olmayanida olanida vardi ben dahil korkucak bisey yok sadece önlem genelde bebeye bir zarari yok 12. hafta dolmadan biraktiriyorlar ben 12. haftaya kadar kulanmistim ve son iki ay.... ...Gunaydin guzel anneler:))9haftalik bebegim cok sukur.aklima takilan bi konu var.onlem amacli fraksprine 0,3luk igne oluyorum her gun.yanliz bende pihtilasma yok.hulusi hocam 9.haftada birak dedi ama ben korkuyorm.benim durumumda olanlar ne zaman biraktilar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?